kourdistoportocali.comNews DeskBiden, CIA και Mossad ερευνούν τη σχέση Gates-Epstein-εμβολίων

Ο πλανήτης με κομμένη την ανάσα

Biden, CIA και Mossad ερευνούν τη σχέση Gates-Epstein-εμβολίων

30 Aπριλίου 2021. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ και ο επικεφαλής της Mossad είχαν συνάντηση στο Λευκό Οίκο

30 Aπριλίου 2021. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden και ο επικεφαλής της Mossad Yossi Cohen έχουν συνάντηση στο Λευκό Οίκο.

Παρότι ορισμένες πληροφορίες θέλουν την συνάντηση ολιγόλεπτη και τον Αμερικανό Πρόεδρο να βρίσκει την ευκαιρία να εκφράσει τα συλλυπητήριά του για την τραγωδία στο Όρος Μερόν στον δραστήριο επικεφαλής της Ισραηλινής Μυστικής Υπηρεσίας άλλες πληροφορίες θέλουν τη συζήτηση να έχει διάρκεια τουλάχιστο 40′ και εκτός από το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράκ που καίει τους Ισραηλινούς ήταν έντονο το ενδιαφέρον του Αμερικανού Προέδρου τόσο για την πορεία του εμβολιασμού στο Ισραήλ όσο και για την Ασφάλεια των εμβολίων.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Ο κ. Yossi Cohen έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στη εξασφάλιση των εμβολίων από την Pfizer για λογαριασμό του Ισραήλ και του Νετανιάχου προσωπικά με τον οποίο ο επικεφαλής της Mossad διατηρεί άριστες σχέσεις.

Σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου στο Ισραήλ ομάδες διαδηλωτών ζητούσαν την παραίτηση του πρωθυπουργού Νετανιάχου επειδή ο Ισραηλινός πρωθυπουργός βρισκόταν αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη της χώρας του για υποτιθέμενα σκάνδαλα στο άκουσμα των οποίων οι Έλληνες γελάμε μια και η διαπλοκή και οι μίζες εκατομμυρίων ευρώ είναι νόμος στην Ελλάδα.

Ο Νετανιάχου κατηγορήθηκε για τις σχέσεις με κάποιον ισχυρό Ισραηλινό εκδότη-μιλάμε για αστείες κατηγορίες σε σύγκριση με αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός κάτω από την πίεση της κοινής γνώμης κατάφερε με την βοήθεια της Mossad και του ικανού αρχηγού της Yossi Cohen να εξασφαλίσει τα εμβόλια και να εμβολιασθούν πλήρως πάνω από 5 εκατ. Ισραηλινοί πολίτες.

Γι΄αυτό το λόγο το Ισραήλ αποτέλεσε παράδειγμα εμβολιαστικού πρωταθλητισμού για την παγκόσμια κοινότητα.

Σας παρακαλώ-γιατί μπορεί να αποδειχθεί ιστορικής σημασίας-κρατήστε την πίεση που υπέστη ο Ισραηλινός πρωθυπουργός στη προσπάθειά του να εξασφαλίσει τα εμβόλια όταν είχαν αρχίσει να απογειώνονται τα κρούσματα και τα ΜΜΕ τον κατηγορούσαν ότι άφησε τους πολίτες του ανυπεράσπιστους.

Η ταχύτητα του εμβολιασμού στο Ισραήλ ήταν καταιγιστική και η μοναδική δικλείδα ασφαλείας που είχε ο Νετανιάχου για την ασφάλεια των εμβολίων ήταν και εξακολουθεί να είναι η Mossad και οι συνεργαζόμενοι με την Υπηρεσία επιστήμονες.

Σ΄αυτό το σημείο θα πάμε λίγες μέρες πριν τη συνάντηση Biden-Yossi Cohen.

14 Απριλίου 2021. Η επικεφαλής του National Intelligence των HΠΑ κ. Avril Haines στη διάρκεια ακρόασης της Γερουσίας δηλώνει ότι η Υπηρεσία Πληροφοριών δεν γνωρίζει ακριβώς πού, πότε ή πώς μεταδόθηκε αρχικά ο ιός COVID-19″.

Η ίδια σημείωσε δύο θεωρίες: ότι προέκυψε από την ανθρώπινη επαφή με μολυσμένα ζώα ή πως υπήρξε αποτέλεσμα εργαστηριακού ατυχήματος.

[The intelligence community does not know exactly where, when or how the COVID-19 virus was transmitted initially,” Haines told a Senate hearing. She noted two theories, that it emerged from human contact with infected animals or the result of a laboratory accident.

“We’re continuing to work on this issue and collect information,” Haines said in response to questioning by Senator Marco Rubio, the top Republican on the Senate intelligence panel, about the virus’s early spread in China.]

Ακόμη πιο σαφής και ξεκάθαρος για την ευθύνη των Κινέζων είναι ο πρώην επικεφαλής της ΜΙ6 Sir Richard Dearlove ο οποίος δήλωσε στη Telegraph ότι τα ευρήματα δείχνουν ότι το ξέσπασμα ξεκίνησε με διαρροή από ένα κινεζικό εργαστήριο. “Νομίζω ότι αυτό ξεκίνησε ως ατύχημα. Αυτό εγείρει το ερώτημα εάν η Κίνα θα αναλάβει την ευθύνη και εάν η Κίνα θα πρέπει να πληρώσει αποζημίωση”, δήλωσε ο Dearlove.

Με απλά λόγια οι επικεφαλής δύο κορυφαίων μυστικών υπηρεσιών του κόσμου δεν αποκλείουν το ανθρώπινο χέρι στη παρασκευή του ιού Covid-19 που κάνει σμπαράλια ψυχικά και νευρολογικά τα θύματά του. Αρκετά χρόνια πριν έγκριτοι αναλυτές είχαν αρθρογραφήσει για τον Νέο Παγκόσμιο Ιμπεριαλισμό της Υγείας. Κρατήστε αυτό για να έλθουμε στο σήμερα.

Για την ακρίβεια στα τελευταία 24ωρα στη διάρκεια των οποίων έχει σκάσει η πυρηνική βόμβα που θέλει τη σπουδαία κόρη Εβραικής Οικογένειας Μelinda Ann French (μετέπειτα Gates) να χωρίζει από τον Bill Gates εξαιτίας των σκοτεινών επαφών του συζύγου της με τον νεκρό πλέον παιδόφιλο Epstein.

Tα ερωτηματικά είναι πολλά και αφορούν όλους μας για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Κατ΄αρχήν ο Epstein είναι νεκρός. Πολύ πεθαμένος για την ακρίβεια. Το πιο πιθανό είναι ότι δολοφονήθηκε στη φυλακή του Μανχάταν που τον κρατούσαν.

Για ποιο λόγο όμως η Μelinda Gates με νεκρό τoν Εpstein δεν σταμάτησε τη διαδικασία έκδοσης του διαζυγίου; Τι φοβόταν; Τι της προκάλεσε απέχθεια για τον νοσηρό παιδόφιλο Εpstein που συμμετείχε στην αλυσίδα του sex trafficking;

[Μεγάλωσα σε ένα καθολικό σπίτι. Ακόμη θεωρώ τον εαυτό μου εν ενεργεία Καθολική. Ο αδελφός της γιαγιάς της μητέρας μου ήταν Ιησουίτης ιερέας. Η αδελφή της γιαγιάς μου ήταν Δομινικανή καλόγρια. Ήταν δασκάλα και διευθύντρια σχολείου όλη της τη ζωή. Στην πραγματικότητα, αυτή με έμαθε να διαβάζω όταν ήμουν μικρή. Ήμασταν πολύ κοντά. Πήγα σε καθολικά σχολεία όλη μου την παιδική ηλικία μέχρι που έφυγα από το σπίτι για να πάω πανεπιστήμιο. Στο λύκειό μου, τις Ουρσουλίνες, οι καλόγριες είχαν σε υψηλή προτεραιότητα τη λειτουργία και την κοινωνική δικαιοσύνη. Σήμερα, στη δουλειά του Ιδρύματος Γκέιτς, πιστεύω ότι εφαρμόζω τα μαθήματα που έμαθα στο λύκειο.

Έτσι, σύμφωνα με την παράδοση των καθολικών λόγιων, οι καλόγριες μάς έμαθαν επίσης να αμφισβητούμε τις διδαχές μας. Μία από τις διδαχές που αμφισβητήσαμε εμείς τα κορίτσια και οι συμμαθήτριές μου ήταν αν η αντισύλληψη ήταν όντως αμαρτία. Επειδή πιστεύω ότι ένας από τους λόγους που έχουμε αυτή τη μεγάλη δυσφορία στο να μιλάμε για την αντισύλληψη είναι αυτή η επίμονη ανησυχία ότι αν διαχωρίσουμε το σεξ από την αναπαραγωγή θα προωθήσουμε την ακολασία. Νομίζω ότι είναι μια λογική ερώτηση σχετικά με την αντισύλληψη – ποιος είναι ο αντίκτυπός της στη σεξουαλική ηθική;]

Η Melinda French Gates χώρισε με τον Bill Gates γιατί φοβόταν αποκαλύψεις για τη σχέση του συζύγου της με τον νεκρό και καταδικασμένο για σεξουαλικές κακοποιήσεις και sex trafficking Jeffrey Epstein, σύμφωνα με την Wall Street Journal.

Οι ανησυχίες της Melinda Gates για τη σχέση με τον Jeffrey Epstein (o οποίος μπορεί να αποδειχθεί ότι δολοφονήθηκε στη φυλακή) είχαν ξεκινήσει από το 2013.

‘Ήταν μόνο η ανησυχία της για εμπλοκή του Bill Gates στο νοσηρό παιγνίδι του Jeffrey Epstein. Ήταν μόνο η ιδέα ότι ο σύζυγός της θα μπορούσε να έχει τα ίδια γούστα; Ήταν η ιδέα ή είχε αποδείξεις;

Ακόμη κι αυτό μας είναι σχεδόν αδιάφορο (εάν εξαιρέσεις τη θλίψη μας για τα νεαρά αθώα θύματά τους).

Όμως τόσο η παγκόσμια κοινή γνώμη όσο και οι ηγέτες σαν τον Biden αλλά και τον Ισραηλινό πρωθυπουργό θα πρέπει να γνωρίζουν εάν η αιτία του διαζυγίου βρίσκεται στο ρόλο ενός ακόμη πρόσωπο κλειδιού που συνέδεε τον Epstein με τον Bill Gates.

Kι αυτός είναι ένας τύπος που ονομάζεται Boris Nikolic.

Λίγες μέρες πριν πεθάνει σε φυλακή της Νέας Υόρκης, ο Epstein όρισε διαχειριστή ένα ελάχιστο γνωστό επενδυτή βιοτεχνολογίας που ονομάζεται Boris Nikolic ως εφεδρικό εκτελεστή της διαθήκης του.

Ο Nikolic είχε εργαστεί ως επιστημονικός σύμβουλος του Bill Gates και πρόσφατα χρηματοδότησε περισσότερες από δώδεκα εταιρείες στην επεξεργασία γονιδίων και σε άλλες τεχνολογίες υγείας!!!

O Nikolic (αυτός είναι το επόμενο πρόσωπο κλειδί που πιθανόν να έχει το τέλος του Epstein) εμφανίζεται χαμογελαστός σε φωτογραφίες τόσο με τον Bill Gates όσο και όλοι μαζί με τον Epstein.

Δείτε ξανά το αντικείμενο με το οποίο ασχολείται ο Boris Nikolicεπεξεργασία γονιδίων και σε άλλες τεχνολογίες υγείας-μια και σιγά σιγά θα φθάσουμε και στο σήμερα και στο ξεκίνημα της πανδημίας.

Τόσο ο Αμερικανός Πρόεδρος λοιπόν όσο και ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός είναι λογικό να έχουν ήδη σημάνει συναγερμό για εξονυχιστική έρευνα στις σχέσεις Jeffrey Epstein-Βill Gates-Boris Nikolic.

O Gates και το ιδρυμά του έχει αφιερώσει δεκαετίες στα εμβόλια. Πυκνή αρθρογραφία στο παρελθόν έχει αμφισβητήσει τις αγαθές του προθέσεις.

Μετά το διαζύγιο και τις για τις σχέσεις του με τον Jeffrey Epstein που αποκάλυψαν πρώτοι oι Νew York Times, το να είναι ένας διάσημος φιλάνθρωπος στενός φίλος ενός παιδόφιλου με τέτοιο πυρετό φιλίας που αναγκάζει τη σύζυγό του να προκαλέσει παγκόσμιο πάταγο (μια και διατηρούν μαζί και το γνωστό ομώνυμο Ιδρυμα) τόσο η Mossad όσο και η CIA θα ξετινάξουν- εάν δεν το έχουν κάνει ήδη- αυτή τη σχέση.

Και ανάμεσα στα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι ο ιός κατασκευάστηκε από ανθρώπινο χέρι επιστήμονα είναι πρώτον ποιος έδωσε την εντολή, δεύτερον πόσο ασφαλή είναι τα εμβόλια και τρίτον εάν ο φιλάνθρωπος και φίλος του παιδόφιλου που έχει ταυτιστεί με τον όρο εμβόλιο στη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών δεν έχει ουδεμία σχέση με τον Ιμπεριαλισμό του τρόμου της πανδημίας και των εμβολίων που έχει κυριεύσει τη παγκόσμια κοινότητα.

Αλήθεια τι φοβάται η Melinda Gates;

Οσο για τη κατάντια των ελληνικών ΜΜΕ που ασχολούνται με το Μένιο Φουρθιώτη και όχι με τις αποκαλύψεις που κάνουν κορυφαία διεθνή ΜΜΕ του πλανήτη δείχνει πόσο “επαρχιώτες” είναι τόσο οι εκδότες όσο και οι δημοσιογράφοι.

Την ίδια ώρα οι Αμερικανοί δημοσιογράφοι ζουν στιγμές Watergate που τιμούν την δημοσιογραφία και είναι ο μοναδικός λόγος να κάνεις αυτή τη δουλειά.

Στην υπόθεση του διαζυγίου των Gates η ανθρωπότητα έχει λόγο. Οι ηγέτες και οι μυστικές υπηρεσίες καλούνται να ρίξουν φως στο σκοτάδι. Ειδικά το Ισραήλ που έχει εμβολιάσει πάνω από 5 εκατ. πολίτες με τον Μπένζαμιν Νετανιάχου να βρίσκεται εκείνη τη περίοδο κάτω από μεγάλη πίεση…

Αποστολή τόσο της Mossad όσο και της CIA είναι εάν όχι να εντοπίσουν τους επιστήμονες που παρασκεύασαν τον ιό, τους εντολείς τους, τα ακριβή στοιχεία του ιού και τις λεπτομέρειες για την ασφάλεια των εμβολίων.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι το φως θα νικήσει το σκοτάδι. Ο εντοπισμός των επιστημόνων που παρασκεύασαν τον ιό θα βοηθήσει στην παρασκευή του απόλυτου αντίδοτου…

 

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

O Christian Eriksen σώθηκε χάρη στον απανιδωτή αφού σωριάστηκε στο γήπεδο. Δεν είχε περάσει COVID-19, δεν είχε εμβολιασθεί
(upd) Tucker Carlson> Συγκλονίζει η ανάλυση του Αλέξη Παπαχελά του FOXnews για τον Ιμπεριαλισμό της Υγείας, τους εμβολιασμούς των παιδιών και τους ρόλους των προσώπων. Ξαφνικά ο ΕΜΑ λέει STOP στο ΑΖ
H θρυλική οικογένεια της Μαρίας Σάκκαρη
-Θα κατασκευάσουμε ιούς, για να παρασκευάσουμε εμβόλια! (Τι είδους ομολογία είναι αυτή λίγες μέρες πριν το ξέσπασμα της πανδημίας;)
Oι 10+2 Εντολές της Πανδημίας
Ερευνα Βρετανών επιστημόνων> Ο κορωνοϊός ΔΕΝ ξεκίνησε από την υγρή αγορά της Wuhan
Global Health Governance. Σατανικό σχέδιο ή θεωρία συνωμοσίας;
Παγκόσμιος εμβολιασμός-ποσοστά> Ελλάδα 22%, Γερμανία 22% , Γαλλία 19%, Ιταλία 22%, Ηνωμένο Βασίλειο 42%, ΗΠΑ 42%, Αυστραλία 2,3%, Ρωσία 9,3%, Νέα Ζηλανδία 4,8%, Ισραήλ 57%
ΒΟΜΒΑ από επιστήμονα> Ο γιατρός Χαράλαμπος Γώγος μου έδωσε ένα φάρμακο και σε 1 ώρα έγινα καλά από τη Covid-19!
O Nicholas Wade (Nature, Science, New York Times) εντόπισε πειστήρια εργαστηριακού ιού εκτός από τη COVID-19 και στους SARS1, SARS2!
AΠΕ-ΕΚΤΑΚΤΟ> Εμβολιασμένοι πλήρως βρέθηκαν θετικοί ενώ ταξίδευαν με κρουαζιερόπλοιο
EKTAKTO> Eισαγγελείς στο Νοσοκομείο Αγρινίου και σε γνωστό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης