kourdistoportocali.comNews DeskΑπορεί ο σύζυγος της Φώφης γιατί ένας δανδής σαν τον Ανδρουλάκη δεν έχει εκδώσει ακόμη ανακοίνωση για τον βιασμό της 24χρονης

Breaking news

-Δεν βράζει μόνο η Θεσσαλονίκη αλλά όλη η ελληνική κοινωνία με αυτά που αποκαλύπτονται

Aπορεί ο σύζυγος της συγχωρεμένης Φώφης, ο κ. Τσούνης γιατί ο Willy Brandt από τα Lidl, το πλουσιόπαιδο με την κασαδούρα των 840.000 ευρώ  δεν εξέδωσε ανακοίνωση (ως ΚΙΝΑΛ) για το βιασμό του κοριτσιού στη Θεσσαλονίκη. Έλα ντε; Ειδικά μια και ο Ανδρουλάκης που ηγείται του κόμματος που ίδρυσε ο Ανδρέας (τι ζούμε Θεέ μου) είναι γνωστός για την ιπποτική συμπεριφορά του απέναντι στο γυναικείο φύλο.

Από την Ιόλη Πιερίδη

Ομιλούμε για έναν δανδή άνδρα ο οποίος πλέον αποτελεί και κόσμημα ως πολιτική προσωπικότητα κύρους για τους οξυδερκείς ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ οι οποίοι ξύπνησαν μία Κυριακή πρωί και αφού έστρωσαν το κρεβάτι τους και έπλυναν τα δόντια τους, στη συνέχεια πήγαν στη κουζίνα και έφτιαξαν βαρύ γλυκό.

Εδώ επικοινώνησαν με μουγκρητά με τα μέλη της υπόλοιπης οικογένειας και στη συνέχεια κατέβηκαν στη πιλοτή για να πάρουν τη κούρσα (με Opel κυκλοφορούν οι περισσότεροι Κιναλίτες) και να πάνε να ψηφίσουν Ανδρουλάκη ο οποίος διατηρεί τη κασαδούρα σε ξένη τράπεζα.

Ο Willy Brandt από τα Lidl, ζητεί υποχρεωτικούς εμβολιασμούς ώστε μεταξύ των άλλων και εάν κρίνουμε και από τις παρενέργειες που αποκαλύπτει ο νεαρός Εβραίος δικηγόρος Aaron Siri, να έχουν βάσιμες πιθανότητες να γίνουν μεζές για νυχτερίδες οι ταλαίπωροι ψηφοφόροι του.

Εκτός από τον Ανδρουλάκη για “κουλτούρα εμβολιασμού” μίλησε ο Τσίπρας και υποχρεωτικότητα εμβολιασμών ζήτησε η Μαρία Σπυράκη-όλοι εν γνώσει τους γι΄αυτό που συμβαίνει στη πραγματικότητα.

Κρατήστε τις παραπάνω θέσεις. Εχουν τεράστια σημασία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO

Αντιλαμβάνεστε πόσο τυχεροί αισθάνονται σήμερα οι οξυδερκείς Κιναλίτες καθώς το κόμμα τους ακόμη δεν έχει ασχοληθεί με τον βιασμό της 24χρονης.

«Δεν βράζει μόνο η Θεσσαλονίκη αλλά όλη η ελληνική κοινωνία με αυτά που αποκαλύπτονται και η Νέα Δημοκρατία δεν βλέπω να έχει πάρει κάποια επίσημη θέση» – Η ανάρτηση του Ανδρέα Τσούνη στο Facebook
«Θα ήθελα να δω επίσημη ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής για τα φαινόμενα κακοποίησης γυναικών τον τελευταίο καιρό, όχι μόνο τοποθετήσεις μεμονωμένων στελεχών», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook o σύζυγος της Φώφης Γεννηματά, Ανδρέας Τσούνης.

Πρόσθεσε ακόμη: «Δεν βράζει μόνο η Θεσσαλονίκη αλλά όλη η ελληνική κοινωνία με αυτά που αποκαλύπτονται και η Νέα Δημοκρατία δεν βλέπω να έχει πάρει κάποια επίσημη θέση.

Πριν ένα χρόνο η Φώφη και το Κίνημα Αλλαγής είχαν κάνει ολόκληρη διαδικτυακή εκδήλωση για το θέμα αυτό.

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Ο κ. Ιωάννης Βαληνάκης αμφισβήτησε αποφασιστικά τα αποτελέσματα του ταξιδιού του κ. Μητσοτάκη. Μένει να φανεί εάν το έπραξε για λογαριασμό τρίτου
Karel Komarek> Τεράστια προσφορά στη δημόσια υγεία και τα παιδιά μας
Paul Krugman> Η κατάρρευση των κρυπτονομισμάτων έχει ξανασυμβεί. Αλλά σήμερα είναι διαφορετικά
Kevin Barry> Πρώην ομοσπονδιακός δικηγόρος στα γραφεία του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη αποδίδει την Ισπανική Γρίπη σε Πείραμα ενός εμβολίου σε Αμερικανούς στρατιώτες το 1918-1919
Η Κατερίνα Βελλίδη δεν έκανε τίποτε διαφορετικό από τους λοιπούς Έλληνες εκδότες που διάγουν βίο νεόπλουτων με τα λεφτά των τραπεζών
Jeffrey David Sachs> Ο Αμερικανός οικονομολόγος και ακαδημαϊκός παρουσιάζει αποδεικτικά στοιχεία για την εργαστηριακή προέλευση του Covid-19
Το Politico αναλύει τα ανταλλάγματα που ζητά ο Erdogan από ΗΠΑ και ΝΑΤΟ
SiC> Πως ένα “μαγικό υλικό” από εργαστήριο της Tesla θα αλλάξει την παγκόσμια οικονομία
Oι συνδικαλιστές και τα σωματεία στις ΗΠΑ με την στήριξη του Biden μετά την Amazon στοχοποιούν και την Apple
Νew York Times_Thomas L. Friedman> Ας πούμε επιτέλους την αλήθεια για την πράσινη ενέργεια και τα ορυκτά καύσιμα
ΙΣΡΑΗΛ> Τα εμβόλια δεν φτιάχτηκαν για την αντιμετώπιση της COVID-19. Το 80% των σοβαρών κρουσμάτων είναι 3 φορές εμβολιασμένοι. Καθηγητής παγώνει το υπουργικό συμβούλιο. Πατέντα εμβολίου του 2016 της Moderna έχει κοινή ακολουθία με τον ιό COVID
[EVENT 201] ΝEW YORK, OCTOBER 18, 2019> Oι διαβολικές συμπτώσεις μίας Άσκησης Πανδημίας με τη Πραγματική Πανδημία!