kourdistoportocali.comNews DeskΑΠΕ-Putin> Εάν η Δύση πιστεύει ότι η Ρωσία θα κάνει πίσω, δεν καταλαβαίνει τη Ρωσία

Βreaking news

ΑΠΕ-Putin> Εάν η Δύση πιστεύει ότι η Ρωσία θα κάνει πίσω, δεν καταλαβαίνει τη Ρωσία

-Η στρατοωτική επιχείρηση προχωρά με επιτυχία, σε αυστηρή συμφωνία με τα προκαθορισμένα σχέδια

Όλος ο πλανήτης πληρώνει τις φιλοδοξίες της Δύσης” δήλωσε σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, προσθέτοντας ότι η Δύση ωθεί την Ουκρανία να συνεχιστεί η αιματοχυσία, παρέχοντας στο Κίεβο όπλα.

Η Ουκρανία με τη στήριξη των Δυτικών δυνάμεων οργάνωσε επιθετικές ενέργειες κατά της Ρωσίας, τόνισε.

Η Δύση δεν θα πετύχει στην προσπάθειά της να επιτύχει παγκόσμια κυριαρχία και να διαμελίσει τη Ρωσία, είπε.

“Εάν η Δύση πιστεύει ότι η Ρωσία θα κάνει πίσω, δεν καταλαβαίνει τη Ρωσία”, δήλωσε ο Πούτιν την 21η ημέρα του πολέμου κατά της Ουκρανίας.

Πρόσθεσε ότι η “στρατιωτική του επιχείρηση” στην Ουκρανία προχωρά με επιτυχία, λέγοντας ότι η Μόσχα δεν θα άφηνε αυτή τη χώρα να γίνει «προγεφύρωμα» για «επιθετικές ενέργειες» κατά της Ρωσίας.

“Η επιχείρηση προχωρά με επιτυχία, σε αυστηρή συμφωνία με τα προκαθορισμένα σχέδια”, είπε ο Πούτιν σε δηλώσεις που μεταδόθηκαν στην τηλεόραση, διαβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι δεν είχε καμία πρόθεση να «καταλάβει» την Ουκρανία.

Η Μόσχα αποκαλεί την εισβολή της στην Ουκρανία, “ειδική στρατιωτική επιχείρηση”.

Συμπλήρωσε πως η Μόσχα είναι έτοιμη να συζητήσει για ουδέτερο καθεστώς της Ουκρανίας σε συνομιλίες με στόχο τον τερματισμό των εχθροπραξιών, αλλά ότι η Μόσχα θα επιτύχει τους στόχους της στρατιωτικής της επιχείρησης, η οποία προχωρά βάσει σχεδίου.

“Πίσω από τις υποκριτικές συζητήσεις και τις σημερινές ενέργειες της λεγόμενης συλλογικής Δύσης υπάρχουν εχθρικοί γεωπολιτικοί στόχοι. Απλώς δεν θέλουν μια ισχυρή και κυρίαρχη Ρωσία”, είπε ο Πούτιν.

Σε δηλώσεις προς τους υπουργούς του σε μια κυβερνητική συνεδρίαση που μεταδόθηκαν στην κρατική τηλεόραση, ο Ρώσος πρόεδρος υπογράμμισε ότι η Δύση το μόνο που κάνει με τις εχθρικές της ενέργειες είναι να ενισχύσει τη Ρωσία.

Συνέκρινε τη χιονοστιβάδα των δυτικών κυρώσεων και απαγορεύσεων που πλήττουν τη Ρωσία, την οικονομία της, τους αθλητές της και τον κόσμο του πολιτισμού της με αντισημιτικές διώξεις.

“Η Δύση έχει ρίξει τη μάσκα της ευπρέπειας και έχει αρχίσει να ενεργεί με απέχθεια. Υπάρχουν προφανείς παραλληλισμοί με τα αντισημιτικά πογκρόμ”.

Στην πιο ρητή αναγνώριση των βαρών που προκάλεσαν οι δυτικές κυρώσεις, είπε ότι ο πληθωρισμός και οι δείκτες ανεργίας θα αυξηθούν.

Θα χρειαστούν διαρθρωτικές αλλαγές στην οικονομία, είπε ο Πούτιν.

Ο Πούτιν είπε ότι η Δύση έχει ουσιαστικά κηρύξει τη Ρωσία σε χρεοκοπία στο πλαίσιο των κυρώσεων που έχει επιβάλει εις βάρος της Μόσχας για τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και ότι ο πόλεμος ήταν απλώς ένα πρόσχημα για τη Δύση να επιβάλει κυρώσεις.

“Η Δύση δεν μπαίνει καν στον κόπο να κρύψει το γεγονός ότι στόχος της είναι να βλάψει ολόκληρη τη ρωσική οικονομία, κάθε Ρώσο”, είπε.

Τόνισε ότι η ρωσική κεντρική τράπεζα δεν χρειάζεται να τυπώνει χρήματα και η χώρα διαθέτει επαρκείς οικονομικούς πόρους για να αντιμετωπίσει τις τρέχουσες προκλήσεις.

“Η οικονομία και οι επιχειρήσεις μας έχουν όλους τους απαραίτητους πόρους για να επιτύχουν όλους τους στόχους που έχουν τεθεί, οι προκλήσεις θα πρέπει μόνο να μας κινητοποιήσουν”, ανέφερε, προσθέτοντας ότι η ρωσική οικονομία θα προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα που προκλήθηκε από τις δυτικές κυρώσεις ενάντια στη Μόσχα.

Ο Πούτιν διέταξε επίσης την αύξηση της χρηματοδότησης στις υποδομές, είπε ότι η κυβέρνηση θα χρειαστεί να κάνει διαρθρωτικές αλλαγές στην οικονομία και υποσχέθηκε περισσότερη στήριξη στις οικογένειες με παιδιά και αύξηση των κοινωνικών πληρωμών καθώς ο πληθωρισμός αυξάνεται.

Δεσμεύτηκε για μια σειρά οικονομικής βοήθειας σε ιδιώτες και επιχειρήσεις για να αντιμετωπίσουν τη χιονοστιβάδα των κυρώσεων, διασφαλίζοντας ότι θα ξεπεραστεί το δυτικό οικονομικό «blitzkrieg» (οικονομικός πόλεμος-κεραυνός) κατά της Ρωσίας.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Η Aman Resorts απαντά στο Κουρδιστό Πορτοκάλι για το Amanzoe του Κρανιδίου
O Jeffrey Sachs, o (σοφός) Eυάγγελος Βενιζέλος (νέος Πρωθυπουργός Οικουμενικής) και οι Κασιδιάρης-Χίος
The Wall Street Journal> Συγκλονιστικό ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι οι κυβερνήσεις αναγκάζονται να πετάξουν στα σκουπίδια τα εμβόλια COVID των Pfizer-Moderna
Dietmar Hopp> Ποιος είναι ο Γερμανός δισεκατομμυριούχος που μηνύει την εταίρο της Pfizer, BionTech
Ανέμελοι νέοι με φόντο 400 δις χρέος προετοιμάζουν συγκυβέρνηση με τον Βενιζέλο στο Μαξίμου
O υπουργός Γιάννης Πλακιωτάκης είχε νοσηλευθεί στην Εντατική με COVID-10. Σήμερα βγήκε εκ νέου θετικός
Με tweet γεμάτο υπονοούμενα για τη μείωση του πληθυσμού της Γης απαντά ο Musk για τα δίδυμα, το Twitter έκανε Unblocked τον Alex Berenson ενώ έκρηξη κατέστρεψε τους Georgia Guidestones
Tι είναι αυτό που τρομάζει έναν θεσμικό πρωθυπουργό ώστε να δέχεται παθητικά και κάτω από πίεση την επίσπευση των εκλογών σαν ομολογία ήττας;
Οι New York Times εξηγούν> Πως η Wall Street “απέδρασε” από την κατάρρευση των Κρυπτονομισμάτων
H Iσραηλινή Ιατρική παρουσιάζει ένα ακόμη φάρμακο κατά του COVID-19. Τα όπλα πληθαίνουν και δεν μπορούν να μένουν αναξιοποίητα
Αίτηση πτώχευσης από την Scandinavian Airlines (SAS)> Ακόμα ένας ιστορικός αερομεταφορέας στη μέγκενη της ύφεσης
Ξαφνικά η γερμανική εταιρία βιοτεχνολογίας CureVac μήνυσε την BioNTech (εταίρο της Pfizer), ζητώντας «δίκαιη αποζημίωση» για φερόμενη παραβίαση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας!