kourdistoportocali.comNews DeskΑντώνης Σαμαράς> Η Ελλάδα είναι χώρα κι όχι χώρος!

Breaking News

Αντώνης Σαμαράς> Η Ελλάδα είναι χώρα κι όχι χώρος!

-Μάνα και πατέρας είναι δύο διακριτικά συναισθηματικά πρότυπα, με τεράστιο ηθικό και συμβολικό βάρος

-Η Ελλάδα είναι χώρα, κι όχι χώρος!

Ο Αντώνης Σαμαράς γεννήθηκε το 1951 στην Καλαμάτα, ενώ είναι γνωστή η συγγένειά του με την Πηνελόπη Δέλτα. Σε ηλικία 17 ετών είχε μεγάλη νίκη ως πρωταθλητής νέων στο τένις.

By Pendulum

Γονείς του Αντώνη Σαμαρά ήταν ο καρδιολόγος Κώστας Σαμαράς, διευθυντής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» και μητέρα του η Ελένη Ζάννα, ανιψιά της συγγραφέως Πηνελόπης Δέλτα, από την οποία προκύπτει η συγγενική σχέση του Σαμαρά με τον Παύλο Γερουλάνο υπουργό των κυβερνήσεων του Γιώργου Α. Παπανδρέου και του Λουκά Παπαδήμου. Από την πλευρά της μητέρας του ο Αντώνης είναι εγγονός του Αλέξανδρου Ζάννα, παλαιού βουλευτή Θεσσαλονίκης και από τον πατέρα του ανιψιός του Γεωργίου Σαμαρά, πρώην βουλευτή του συντηρητικού κόμματος Εθνική Ριζοσπαστική Ένωσις, [Ε.Ρ.Ε.], κι έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό, τον Αλέξανδρο.

Παιδί αστικής οικογένειας, στα 15 του χρόνια ο Αντώνης ήταν καλός ντράμερ, συχνά διασκέδαζε τους φίλους του με τραγούδια των Rolling Stones, και διάβαζε ποιήματα του Ράντγιαρντ Κίπλινγκ.

Την περίοδο 1968 έως το 1970 ήταν πρωταθλητής Εφήβων Ελλάδος στην αντισφαίριση.

Το 1969 αποφοίτησε από το Κολέγιο Αθηνών και στα 19 του το 1970, ταξίδεψε στις Η.Π.Α. για σπουδές στην Ιατρική. Του άλλαξε γνώμη μια διάλεξη του νομπελίστα οικονομολόγου Γκαλμπρέϊθ και ως το 1974, σπούδασε οικονομικά στο Amherst College, όπου παρουσίασε τη διδακτορική διατριβή του με θέμα «Σχέσεις Πολυεθνικών Εταιρειών και Κυβερνήσεων». Από το 1974 ως το 1976, συνέχισε τις σπουδές του και σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Harvard [MBA].

Με τον Γιώργο Ανδρέα Παπανδρέου, γνωρίστηκαν και συγκατοίκησαν για μια χρονιά, στη φοιτητική εστία Charles Pratt, στο «Amherst College» της Μασαχουσέτης. Σε συνέντευξή του στους «Νew York Times», τον Απρίλη του 1985, δήλωσε, «Όταν οι συνάδελφοί μας βουλευτές μας βλέπουν να καθόμαστε και να κρυφογελάμε με τον Γιώργο, δεν μπορούν να διανοηθούν ότι δεν μιλάμε για πολιτικά, αλλά για τις παλιές φιλενάδες μας από το Holyoke και το Smith».

Στη διάρκεια της φοιτητικής τους ζωής, συμμετείχαν στον αποκλεισμό, με καθιστική διαμαρτυρία στη βάση «West Over», στο Νιου Χάμσαϊρ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διάψευση των ισχυρισμών του προέδρου Νίξον ότι δεν γίνονται πια βομβαρδισμοί στο Λάος. Ο Στέφανος Μανουηλίδης, συμφοιτητής του στο «Amherst College», διηγείται ότι εργάστηκε στην πιτσαρία «College Inn» και έμαθε γρήγορα «…να πετάει την πίτσα στον αέρα και να τη στριφογυρίζει σαν Ιταλός εξπέρ».

Ο Αντώνης Σαμαράς ήθελε να γίνει γιατρός. Πράγμα που ευχόταν κα ο πατέρας του, Κ. Σαμαράς, ο διευθυντής της Καρδιολογικής του Ευαγγελισμού.

Είναι παντρεμένος με την Γεωργία Κρητικού και είναι πατέρας της Λένας και του Κώστα.

Ο Αντώνης Σαμαράς από το 1977 έως το 1993 εκλέγεται Βουλευτής Μεσσηνίας της Ν.Δ. Στις 13 Σεπτεμβρίου του 1986 ήρθε για τον ίδιο ένα μεγάλο σοκ. Φονικός σεισμός χτύπησε την Καλαμάτα. Ο 35χρονος τότε βουλευτής Μεσσηνίας Αντώνης Σαμαράς, είναι κάθε στιγμή δίπλα στους συμπολίτες του. Το 1989 ορίζεται Υπουργός Οικονομικών, ενώ από το Νοέμβριο του 1989 έως το Φεβρουάριο του 1992 διατέλεσε Υπουργός Εξωτερικών των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας. Το 1993 εκλέγεται Βουλευτής Μεσσηνίας με την Πολιτική Άνοιξη, της οποίας υπήρξε Πρόεδρος έως το 2004.

Στις 13 Απριλίου 1992 συγκλήθηκε το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών για το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Καραμανλή. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, μετά τη σύνοδο, ο Πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την αποπομπή του Α. Σαμαρά από την κυβέρνηση και ακολούθως ανέλαβε ο ίδιος το Υπουργείο Εξωτερικών, καθώς ο Υπουργός είχε προηγουμένως διαφοροποιηθεί από την κυβερνητική γραμμή παρουσιάζοντας στη σύσκεψη σημείωμα με επτά σημεία δράσης, τα οποία προκάλεσαν την αντίδραση του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού.

Λίγους μήνες αργότερα ο Αντώνης Σαμαράς αποχώρησε από τη Νέα Δημοκρατία. Στις 30 Ιουνίου 1993 ίδρυσε την Πολιτική Άνοιξη (ΠολΑν) συγκεντρώνοντας στελέχη όπως ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Ανδρέας Λεντάκης, ο Άκης Γεροντόπουλος, ο Στέφανος Γιώτας, ο Στάθης Παναγούλης, ο Δημήτρης Σταμάτης ο Στέφανος Στεφανόπουλος, ο Μανώλης Καλαμίδας και άλλοι. Πρέπει να αναφερθεί ότι εμπνευστής του ονόματος «Πολιτική Άνοιξη» ήταν ο Οδυσσέας Ελύτης.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου 1993 με προτροπή του Αντώνη Σαμαρά δύο βουλευτές της ΝΔ αποστασιοποιήθηκαν και προσχώρησαν στην Πολιτική Άνοιξη διατηρώντας τη βουλευτική τους έδρα ως ανεξάρτητοι· πρώτα ο Στέφανος Β. Στεφανόπουλος, βουλευτής Ηλείας, και μετά ο Γιώργος Συμπιλίδης, βουλευτής Κιλκίς.

Έτσι, η Νέα Δημοκρατία απώλεσε τη δεδηλωμένη, έχοντας μόνο 150 έδρες στην κοινοβουλευτική της ομάδα. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αναγκάστηκε να προκηρύξει πρόωρες εκλογές για τον Οκτώβριο του 1993… Οι εκλογές έφεραν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία και έδωσαν στον ίδιο ποσοστό 4,88%.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν κατάφερε ποτέ να συγχωρέσει τον Αντώνη Σαμαρά. «Δεν συγχώρησα ποτέ τον Αντώνη Σαμαρά για το έγκλημα που έκανε να ανακόψει την πορεία της Ελλάδας, διότι η Ελλάς θα ήταν αλλιώτικη αν είχαμε τερματίσει την θητεία μας» δήλωσε μιλώντας στο κυπριακό τηλεοπτικό δίκτυο ΡΙΚ ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αναφερόμενος στην απώλεια της δεδηλωμένης της κυβέρνησής του το 1993. Ωστόσο, αποκάλυψε ότι στις εθνικές εκλογές του Ιουνίου 2012 ψήφισε τον πρωθυπουργό, καθώς, όπως είπε, «εκείνη την ώρα πίστευα -και νομίζω σωστά- ότι έπρεπε πάση θυσία να αποφύγουμε να πέσει η Ελλάς σε ακυβερνησία».

Το Μάρτιο του 1995, η Πολιτική Άνοιξη διαδραμάτισε κεντρικό ρόλο στην εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας. Πρότεινε τον Κωστή Στεφανόπουλο, τον οποίο αποδέχτηκε ο Α. Παπανδρέου. Μάλιστα το 1996 μίλησε στο 4ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ όπου τόνισε ότι το συνέδριο ξέφυγε από τα εσωκομματικά και έχει πάρει τις διαστάσεις αποφασιστικού παράγοντα για την πορεία των εξελίξεων.

Στις εκλογές του 1996 έμεινε εκτός Βουλής συγκεντρώνοντας 2.94%, ενώ έμεινε και εκτός ευρωβουλής το 1999, με ποσοστό 2.3%. Για τον Αντώνη Σαμαρά ξεκίνησαν τα χρόνια «της ερήμου», όπως τα χαρακτηρίζει ο ίδιος.

Το 2004 ο Κώστας Καραμανλής τον επαναφέρει στο προσκήνιο της Νέας Δημοκρατίας με την εκλογή του ως ευρωβουλετή. Το 2007 εκλέγεται Βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας. Μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων του Υπουργού Πολιτισμού (Ιανουάριος 2009) ήταν μέλος της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων και της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Τον Οκτώβριο του 2009 επανεκλέγεται πρώτος Βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας. Το Νοέμβριο του 2009 εκλέγεται απέναντι στη Ντόρα Μπακογιάννη (από τα μέλη του κόμματος), 7ος Πρόεδρος στην ιστορία της Νέας Δημοκρατίας.

15 Φεβρουαρίου 2024>

Ο Αντώνης Σαμαράς κατατρόπωσε τους προθύμους του Klaus Schwab και της Ατζέντας 2030 ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού. Δεκάρα δεν δίνει ο Schwab για τα ομόφυλα ζευγάρια. Απλά χρησιμοποιεί κάθε εργαλείο για τον έλεγχο και τη μείωση του κοστοβόρου δυτικού πληθυσμού. Ανάμεσα στους προθύμους της Ατζέντας όλοι σχεδόν οι δυτικοί ηγέτες-είναι οι ίδιοι ηγέτες οι οποίοι επέβαλαν το αφήγημα της planδημίας και των εμβολίων ευθανασίας COVID-19.

Είναι οι ίδιοι ηγέτες που δείχνουν πρόθυμοι να επιβάλουν κάθε εργαλείο της Ατζέντας μείωσης του πληθυσμού επειδή το απαιτεί το WEF το οποίο ανέλαβε την εργολαβία ελέγχου και μείωσης του κοστοβόρου δυτικού πληθυσμού για λογαριασμό της elite που της “ανήκει ο κόσμος” και κυρίως το εργαλείο του παγκοσμίου χρέους.

Ώρα με την ώρα, μέρα με τη μέρα οι πολίτες του δυτικού κόσμου συνειδητοποιούν την επιχείρηση εξόντωσής τους η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και τα εργαλεία στη φαρέτρα της elite είναι πολλά σε αυτή τη κατεύθυνση.

Ο Αντώνης Σαμαράς σήμερα προσέφερε τον εαυτό του στο αυτονόητο με μία συγκλονιστική ομιλία. Προσέφερε τον εαυτό του στους πολίτες οι οποίοι αντιλαμβάνονται ότι βιώνουμε την επιχείρηση μείωσης του δυτικού πληθυσμού. Πρόκειται πράγματι για μία ιστορική ομιλία.

«Επικαλούνται προσχηματικά τα παιδιά. Αλλάζουν τον ίδιο τον ορισμό της οικογένειας. Καταργούμε την πυρηνική οικογένεια. Μάνα και πατέρας είναι δύο διακριτά συναισθηματικά πρότυπα. Δεν μπορείς κανείς να τα υποκαταστήσει. Πώς είναι δυνατόν η έννοια του γάμου να επεκτείνεται σε σχέσεις που δεν συνδέονται με την μητρότητα, ούτε παράγουν παιδιά; Μη νομίσετε ότι το νομοσχέδιο αφορά ελάχιστα άτομα. Πράγματι αφορά άμεσα ελάχιστους αλλά στην ουσία αγγίζει τους πάντες»

Από το 1977 μέσα σε αυτή τη Βουλή, έχω δει πολλές ιδεοληψίες που εμφανίστηκαν ως “προοδευτικές τομές”. Και μετά απέτυχαν ή χρεοκόπησαν ή ξεχάστηκαν. Σε όλα αυτά τα χρόνια είδα πολλά – αλλά ΠΟΤΕ δεν είδα ένα τόσο ζοφερό τοπίο για τη Δύση συνολικότερα, όσο σήμερα. Τόσο ζοφερό για την ίδια την Ευρώπη, στην οποία πιστεύουμε- και τόσο τραυματικό για τις αρχές της φιλελεύθερης δημοκρατίας, τις οποίες όλοι υπηρετούμε.

Αναλογιστείτε τα αυτά. Γιατί καθώς διολισθαίνουμε σιγά-σιγά στο λεγόμενο woke culture, σε αυτές τις θεωρίες “αποδόμησης των πάντων” – αποδόμησης των συνόρων, αποδόμησης της οικογένειας, αποδόμησης των συλλογικών μας ταυτοτήτων και πατρίδων – οδηγούμε τον κόσμο στον απόλυτο Κυνισμό! Τον στρέφουμε εναντίον μας. Και στέλνουμε πολλούς στους εχθρούς των φιλελεύθερων αξιών.

Κύριοι της Κυβέρνησης, Δεν κάνετε έτσι στροφή στο “Κέντρο”.

Δεν είναι «Κέντρο» η ανατροπή της οικογένειας, δεν είναι «Κέντρο» η κατάργηση της Μάνας και του Πατέρα. Δεν είναι «φιλελευθερισμός» να δίνονται παιδιά προς τεκνοθεσία σε… «κοινόβια».

Δεν είναι «προοδευτισμός» οι πολυγονείκές οικογένειες». Δεν είναι «εκσυγχρονισμός» η θεωρία των 69 φύλων.

Δεν είναι «προαγωγή του Πολιτισμού», να διαβάζουν παραμύθια Drag Queens σε παιδάκια του Δημοτικού ή του Νηπιαγωγείου.

Δεν είναι «μεταρρύθμιση» η προσχώρηση στην κουλτούρα της αποδόμησης των πάντων, στο woke culture.

Δεν ενώνεται έτσι ο Ελληνικός λαός!

Δεν ενισχύεται έτσι η Ενότητα του Έθνους μας. Προσχωρώντας σε θολές ιδεοληψίες και σε έναν επικίνδυνο δικαιωματισμό.

Ο πρώην πρωθυπουργός μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «θα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος να καταψηφίσουμε αυτό το νομοσχέδιο».

Όλοι οι ομοφυλόφιλοι δεν συμφωνούν πάντα με τους ΛΟΑΤΚΙ. «Την ημέρα του Gay Pride μου ζήτησαν από ραδιοφωνικό σταθμό να μιλήσω, αλλά τους είπα ότι δεν συμφωνώ… Κανείς δεν μπορεί να είναι περήφανος για το τι κάνει στο κρεβάτι του…Περήφανος μπορείς να είσαι για….χίλια δύο άλλα πράγματα. Θα μου άρεσε να νιώθω περήφανος για τον εαυτό μου για κάποια ανθρώπινα χαρακτηριστικά μου. Δεν νιώθω περήφανος που είμαι gay, ούτε εσύ πρέπει να νιώθεις περήφανος που είσαι straight. Να είσαι περήφανος επειδή είσαι τίμιος, καλός άνθρωπος, ή καλός πατέρας.»

>


Όσο για τη παπάτζα με τους gay γάμους και τις υιοθεσίες που ψήφισαν πρόσφατα 175 θανάσιμα πεκινουά της ελληνικής βουλής αρκεί το σχόλιο του Γιώργου Πανόπουλου από το οποίο δεν περισσεύει λέξη>

Μέσα στο ταρατατζούμ του ομοφυλόφιλου γάμου μια σημαντική παρατήρηση: τον εορτάζουν κυρίως στρέιτ γυναίκες, «προοδευτικοί» άντρες, οι απολιτικίκ «μοδάτοι» και οι woke ομοφυλόφιλοι ακτιβιστές ενώ η πλειονότητα των ομοφυλόφιλων σιωπά, παραμένει σκεπτική, δεν ανατρίχιασε στην ιδέα ότι μπορεί να παντρευτεί. Γιατί άραγε; Γιατί καταρχάς δεν έχουν όλοι οι ομοφυλόφιλοι στο μυαλό τους το γάμο και δεν τον θεωρούν κατάκτηση-κατακτήσεις είναι η ισονομία, η ισότητα, η ορατότητα.
Δεν θέλουν να αναπαράγουν ένα ετεροκανονικό θεσμό που παραπαίει, ούτε να διευρύνουν αστειάκια τύπου- «στα δικά σας οι λεύτερες» και «πότε θα παντρευτείς να δω εγγονάκια» που κυκλοφορούν αυτές τις μέρες στο διαδίκτυο ως χαριτωμενιές. Ούτε να κάνουν το σωσίβιο σ’ ένα θεσμό που τα διαζύγια κοντεύουν να είναι ίσα, ή και παρά πάνω από τους γάμους.
Όπου νομιμοποιήθηκε ο ομοφυλόφιλος γάμος έτρεξαν μαζικά οι ομοφυλόφιλοι άντρες και γυναίκες να παντρευτούν; Όχι. Ο γάμος μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου είναι νόμιμος σε 37 χώρες σε όλο τον κόσμο. Στις 24 χώρες που έχουμε στατιστικά στοιχεία (Ιούνιος 2023), οι γάμοι ομοφυλοφίλων κυμαίνονται από 1% έως 3,4% στο σύνολο των γάμων. Το σύμφωνο συμβίωσης με διάφορες ρυθμίσεις αρκεί για να ξεκαθαριστούν πιθανές νομικές και οικονομικές επιπλοκές.
Οι σύγχρονοι ακτιβιστές λένε ότι ο γάμος είναι η μεγάλη νίκη της ορατότητας και των διεκδικήσεων. Αποτελεί τρομακτική προσβολή στα επιτεύγματα των ακτιβιστών που άνοιξαν το δρόμο για τα γκέι δικαιώματα να προσποιούμαστε ότι οι ομοφυλόφιλοι καταπιέζονταν σήμερα περισσότερο από ποτέ και ο γάμος αποτελεί το ύψιστο επίτευγμα. Οι γκέι πρωτοπόροι του ’60, του ’70 και του ’80 θεωρούσαν ότι ένα από τα προνόμια του να είσαι ομοφυλόφιλος/η είναι το να μην παντρεύεσαι.
Το ότι ο γάμος υποστηρίζεται από σελέμπριτις και εύπορους ομοφιλόφιλους που επιδιώκουν και την κοινωνική αναγνώριση για να ολοκληρώσουν το στάτους τους αποτελεί μια ελιτίστικη διάσταση που δεν αφορά τον μέσο ομοφυλόφιλο- άντρα ή γυναίκα- που θεωρεί ότι δεν χρειάζεται εξωτερική κρατική παρέμβαση για να αισθανθεί άνετα με τις επιλογές του.

Αναλυτικά η ιστορική ομιλία Σαμαρά για τα ομόφυλα ζευγάρια

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Σήμερα, λίγο πριν από μια σημαντική ψηφοφορία «κατά συνείδησιν», θα σας ζητήσω να ξεχάσετε όλα τα άλλα και να ακούσετε μόνο την συνείδησή σας.

Απευθύνομαι σε όλους σας, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης.

Δεν θέλω να αντιδικήσω με κανένα, ούτε να χαίδέψω αυτιά…

Ούτε να εισπράξω χειροκροτήματα.

Απλώς σας ζητώ να σκεφτείτε όσα θα ακούσετε.

Κι ύστερα να σκεφτείτε τι θα ψηφίσετε…

Πρώτα, μια γενική παρατήρηση:

Η κυβέρνηση σήμερα, ουσιαστικά,

δεν νοιώθει να απειλείται από την αντιπολίτευση.

Το ότι δεν έχει αντιπολίτευση όμως, δεν είναι απαραίτητα καλό.

Και σίγουρα δεν σημαίνει ότι έχει πάντα δίκιο…

Δίνω δύο παραδείγματα:

Πριν λίγο καιρό υπέγραψε «Συμφωνία Περί Φιλίας» με την Τουρκία! Χωρίς η Τουρκία να έχει άρει κανένα τετελεσμένο σε βάρος μας.

Προειδοποίησα τότε ότι αυτό ΔΕΝ θα απομάκρυνε την «απειλή» που αντιμετωπίζουμε. Πράγματι, πριν λίγες μέρες ο κ. Ερντογάν μας είπε από τη Σμύρνη ότι θα μας πετάξει ξανά στη Θάλασσα! Και τώρα εξέδωσε και ΝΟΤΑΜ για την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών μας. Είναι αυτό «Συμφωνία Περί Φιλίας»;

Πριν ένα χρόνο προειδοποίησα επίσης, για την κρίση στον αγροτικό τομέα στο σύνολο της Ευρώπης. Και για την επερχόμενη επισιτιστική κρίση, λόγω των «πράσινων συμφωνιών». Τώρα το βλέπουμε σε πανευρωπαϊκή κλίμακα! Και στην Ελλάδα. Κανείς δεν άκουσε. Και σήμερα οι «πράσινες συμφωνίες» ξαφνικά αναστέλλονται…

Να προσέχει λοιπόν η κυβέρνηση: Η υπερβολική αυτοπεποίθηση, μπορεί να την οδηγήσει να ξεκοπεί από την πραγματικότητα…

Και από την κοινωνία…

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Καλείστε σήμερα να ψηφίσετε ένα νομοσχέδιο που αποτελεί θεμελιώδη ανατροπή του Οικογενειακού Δικαίου.

Δεν υπάρχει καμία πίεση μέσα από την κοινωνία.

Δεν είναι προτεραιότητα της κοινωνίας…

Δεν υπάρχει κανένας καταναγκασμός απ’ έξω.

Έρχεται σε αντίθεση με εκατομμύρια Έλληνες, πέρα και πάνω από κόμματα.

Οι επιπτώσεις του πάνε πολύ πιο πέρα απ’ όσα περιλαμβάνει το ίδιο το Νομοσχέδιο.

Και για όλα αυτά, η Παράταξή μας τουλάχιστον, δεν θα έπρεπε ποτέ να το έχει φέρει προς ψήφισιν…

Εγώ, προφανώς, θα το καταψηφίσω!

Και εξηγούμαι:

O γάμος των ομόφυλων ζευγαριών που συζητάμε σήμερα, δεν αποτελεί “ανθρώπινο δικαίωμα”, δεν κατοχυρώνεται από το Διεθνές Δίκαιο, δεν συνιστά μέρος του «Ευρωπαϊκού κεκτημένου», δεν συνιστά “διεθνή υποχρέωση” της χώρας!

Υπάρχουν μάλιστα αποφάσεις διεθνών δικαστηρίων, ότι ο γάμος των ομοφύλων ζευγαριών ΔΕΝ είναι υποχρεωτικός!

Αν μια χώρα θέλει, το κάνει. Αν δεν θέλει, δεν το κάνει. Αλλά ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό να το κάνει γιατί ΔΕΝ συνιστά “ανθρώπινο δικαίωμα”.

Έτσι, όλη η επιχειρηματολογία υπέρ της θέσπισής του, έχει ξεκινήσει με ένα ψέμα: Ότι πρόκειται τάχα για κατοχύρωση “ανθρωπίνου δικαιώματος”. Πράγμα που ΔΕΝ ισχύει…

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Δεν πρόκειται απλώς για ένα ψέμα.

Μακάρι να ήταν μόνον αυτό.

Είναι πολύ πιο επικίνδυνο…

Για τρείς λόγους:

* Πρώτον, γιατί βλέπουμε μιαν επίκληση – ψευδεπίγραφη – για «ανθρώπινα δικαιώματα». Που γίνεται και απειλητική.

Δηλαδή… «μη μιλάτε, και τα κεφάλια μέσα»!

Κι αυτό δεν είναι πρώτη φορά που γίνεται. Να θυμίσω:

Το έχουμε ξαναδεί, με την εισβολή εργαλειοποιημένων από την Τουρκία λαθρομεταναστών – στον Έβρο και στα νησιά μας. Και τότε επικαλούνταν κάποιοι – εδώ και διεθνώς – το “δικαίωμα” των ανθρώπων αυτών να αναζητούν μια καλύτερη τύχη, να περνάνε παράνομα τα σύνορα των χωρών και να καταλήγουν όπου θέλουν.

Παρά τις πολλές ταλαντεύσεις, τελικά καταλάβαμε και τους σταματήσαμε στον Έβρο, τον Φεβρουάριο του 2020. Θυμάστε;

Και τότε όμως, για “ανθρώπινα δικαιώματα” κραύγαζαν κάποιοι…

Όσοι διέδιδαν και πίστευαν αυτά τα ψέματα, ουσιαστικά υπερασπίζονταν το δικαίωμα των λαθροδιακινητών να εκμεταλλεύονται ανήμπορους ανθρώπους.

Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να τα ευτελίζουμε έτσι. Και κάθε καταχρηστική ερμηνεία τα ευτελίζει…

Ανθρώπινο δικαίωμα ΔΕΝ είναι ό,τι σκαρφιστεί κανείς να το διεκδικήσει.

Το δικαίωμα κάποιου τελειώνει εκεί που αρχίζει το δικαίωμα κάποιου άλλου.

* Κι εδώ ερχόμαστε στον δεύτερο λόγο, που καθιστά επικίνδυνο αυτό το νομοσχέδιο…

Τα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών κατοχυρώνονται πλήρως με τα σύμφωνα συμβίωσης. Τι παραπάνω θα προσφέρει ο γάμος;

Ένα πράγμα μόνο: Το δικαίωμα στην τεκνοθεσία! Αυτό ακριβώς προβλέπει το νομοσχέδιο…

Εδώ όμως, δεν μιλάμε μόνο για το δικαίωμα δύο ενηλίκων. Εδώ μιλάμε για το δικαίωμα ενός ανήλικου παιδιού.

Και το παιδί, έχει δικαίωμα σε γονείς και των δύο φύλων. Έχει δικαίωμα σε “μάνα” και “πατέρα”.

Φυσικά η μοίρα ή η ζωή, κάποιες φορές, στερεί αυτό το δικαίωμα από κάποια παιδιά. Είτε γιατί χάνουν τον ένα γονιό τους ή γιατί οι γονείς τους χωρίζουν.

Αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις, το στερεί η μοίρα! Όχι η Πολιτεία…

Όταν οι γονείς χωρίζουν, τα παιδιά εξακολουθούν να έχουν και μάνα και πατέρα, απλώς δεν ζουν πια μαζί. Όταν χάνουν τον ένα γονιό τους, αυτός που “έφυγε” υπάρχει ακόμα στην ψυχή τους. Και πάντα θα υπάρχει ένας παππούς, μια γιαγιά. Ή ένας θείος για να καλύψει το κενό. Η ακόμα να ξαναπαντρευτεί ο γονιός που απέμεινε. Τα παιδιά που έχασαν τον ένα γονιό τους θα έχουν τελικά γονεϊκά πρότυπα και των δύο φύλων στο περιβάλλον όπου μεγαλώνουν.

Γιατί αυτό που η μοίρα τους στέρησε, η ζωή η ίδια το αποκαθιστά…

Αλλά όταν έρχεται το ίδιο το κράτος και παραχωρεί παιδιά προς τεκνοθεσία σε ζευγάρια του ίδιου φύλου, δηλαδή τα δίνει στην επίβλεψη δύο “πατεράδων” ή δύο “μανάδων”, τότε η ίδια η Πολιτεία τους αφαιρεί οριστικά το δικαίωμα να έχουν ΚΑΙ μάνα ΚΑΙ πατέρα.

Παραβιάζοντας εκ των προτέρων, κατάφωρα, τα δικαιώματα του παιδιού…

Και τότε είναι που θα υπάρξει, για τα παιδιά, και στέρηση και σύγχυση.

Ας έχουμε λοιπόν, υπόψιν μας, τι ψηφίζουμε…

Ακούω το επιχείρημα: και τι θα συμβεί με τα παιδάκια που ήδη έχουν παραχωρηθεί σε μονογενεϊκές οικογένειες και ο μοναδικός γονιός τους συζεί με άτομο του ίδιου φύλου; Αν φύγει πρόωρα από τη ζωή, θα δοθούν σε ίδρυμα;

Απ’ όλα τα προσχηματικά επιχειρήματα, αυτό είναι το πιο προσχηματικό!

Γιατί; Γιατί απλούστατα αυτό μπορεί να καλυφθεί με μιαν απλή συμβολαιογραφική πράξη ή με μια προσθήκη στο Σύμφωνο Συμβίωσης. Δηλαδή μέσα στο υφιστάμενο νομικό πλαίσιο.

Το ομολόγησε άλλωστε ο αρμόδιος για το νομοσχέδικο υπουργός, όταν απάντησε, στις 15/1, γιατί δεν αλλάζουμε το Σύμφωνο Συμβίωσης.

Είπε λοιπόν: «Αυτό θα έλυνε το πρόβλημα των παιδιών, όμως θα διατηρούσε την άδικη διάκριση σε βάρος των ομόφυλων ζευγαριών…»

Άρα, το πρόβλημα που πάνε να λύσουν δεν είναι τα παιδιά! Επικαλούνται προσχηματικά «τα παιδιά»…

ΔΕΝ αλλάζουν το Σύμφωνο Συμβίωσης.

Αλλάζουν τον ίδιο τον ορισμό της οικογένειας!

* Κι εδώ ερχόμαστε στον τρίτο λόγο:

Ουσιαστικά καταργούμε την πυρηνική οικογένεια – αυτή που υπήρξε πάντα – και που προϋποθέτει πατέρα και μάνα.

Μάνα και πατέρας είναι δύο διακριτικά συναισθηματικά πρότυπα, με τεράστιο ηθικό και συμβολικό βάρος. Δεν μπορεί κανείς να τα υποκαταστήσει με ο,τιδήποτε άλλο…

Και δεν χρειάζεται να μιλήσω κι εγώ για το Σύνταγμα, που ρητά συνδέει την οικογένεια, «ως θεμέλιο συντήρησης και προαγωγής του Έθνους», με το γάμο, την μητρότητα και την παιδική ηλικία.

Πώς είναι δυνατόν η έννοια του γάμου να επεκτείνεται σε σχέσεις που ΔΕΝ συνδέονται ούτε με τη μητρότητα, ούτε παράγουν παιδιά;

Και μη νομίσετε πως το νομοσχέδιο αυτό αφορά ελάχιστα άτομα, όπως κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν…

Πράγματι, άμεσα αφορά ελάχιστους. Αλλά στην ουσία, αγγίζει τους πάντες!

Γιατί όταν εξισώνεις τη συμβίωση με γάμο, τότε θα αναγκαστείς αργά η γρήγορα, να αλλάξεις τη ζωή και όσων δεν έχουν καμία σχέση με όλα αυτά…

Δηλαδή θα υπάρξουν ευρύτερες επιπτώσεις:

Για να δούμε λοιπόν, τις επιπτώσεις αυτές. Που δεν είναι απλώς «πιθανές». Είναι βέβαιες:

– Κάποιοι, σίγουρα θα καταφύγουν στα δικαστήρια. Και θα ζητήσουν να καταργηθεί από τα επίσημα έγγραφα ο τίτλος του “πατέρα” και της “μάνας”. Και να υποκατασταθεί με πιο “ουδέτερους” τίτλους, τύπου “Γονέας ένα” και “Γονέας δύο”.

Και θα επικαλεστούν την έννοια της λεγόμενης “συμπεριληπτικότητας”, για να μην “ξεχωρίζουν και νοιώθουν άβολα” τα, έστω και ελάχιστα παιδιά των ομοφύλων ζευγαριών.

Πώς το ξέρουμε αυτό; Μα το ζητάει ήδη η εδώ ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Και προσέξτε: έχει ήδη συμβεί στη Γαλλία! Όπου, μετά την θέσπιση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών, κάποιοι προσέφυγαν δικαστικά και επισήμως καθιερώθηκε ο τίτλος “Γονέας ένα και δύο”. Και καταργήθηκαν επισήμως ο πατέρας και η μάνα.

Άλλωστε τι συζητάμε τώρα; Το λέει ρητά από προχθές η Επιστημονική Υπηρεσία της Βουλής, ότι υποχρεωτικά αυτό θα γίνει και εδώ.

Αφήστε που ήδη έχει αρχίσει να συμβαίνει εδώ. Σε κάποια ελληνικά σχολεία, τα αντίστοιχα έντυπα καθιέρωσαν τον “Γονέα ένα και δύο”. Πράγμα που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τους γονείς. Και να σκεφτείτε, ακόμα δεν είχε ψηφιστεί το νομοσχέδιο…

Ας έχουμε λοιπόν υπόψιν μας τι ψηφίζουμε…

– Ακόμα, με την ίδια διαδικασία κάποιοι ενδιαφερόμενοι θα ζητήσουν να διδάσκεται στα σχολεία η οικογένεια ως κάτι πιο “ουδέτερο”, με διάφορους υποτιθέμενους “γονείς”, διαφόρων βαθμίδων, όχι με επίκεντρο τη μάνα, τον πατέρα, τους παππούδες και τις γιαγιάδες.

Πράγμα που θα εξοργίσει εκατομμύρια γονείς. Αλλά η Πολιτεία, θα είναι τότε υποχρεωμένη να το διδάσκει έτσι. Γιατί σήμερα με την ψήφο μας θα έχουμε δυστυχώς “εξισώσει” ανόμοια πράγματα: τη συμβίωση των ομόφυλων ζευγαριών με τον γάμο και την οικογένεια.

Βλέπετε λοιπόν, δεν αφορά μόνο ελάχιστους…

Αφορά τους πάντες!

Και παραβιάζει το δικαίωμα των γονιών να έχουν λόγο για το τι θα διδάσκονται και τι δεν θα διδάσκονται τα παιδιά τους στο σχολείο.

Δείτε τι γίνεται σήμερα στις ΗΠΑ. Όπου η μια Πολιτεία μετά την άλλη, όλα αυτά τα ανατρέπουν…

-Ακούω, εδώ, το δήθεν επιχείρημα: Ότι το νομοσχέδιο προβλέπει πως ΔΕΝ θα μπεί το “γονέας ένα και δύο”…

Προσέξτε: Μπορεί να μην το προβλέπει – αλλά ΔΕΝ το εμποδίζει!

Οδηγεί με βεβαιότητα σε αυτό…

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι ανοίγουμε “Κερκόπορτα”…

– Μας λένε μετά κι ένα δεύτερο δήθεν επιχείρημα: Ότι δεν θα υπάρχει παρένθετη μητέρα για να αποκτήσουν παιδί τα ζευγάρια ανδρών ομοφυλοφίλων…

Αλλά και πάλι, κάποιος ενδιαφερόμενος, για λόγους “ισότητας” και “συμπεριλιπτικότητας”, θα το διεκδικήσει στα δικαστήρια. Και θα εγκριθεί και αυτό.

Σας το λέει και αυτό ρητά από προχθές, η Επιστημονική Υπηρεσία της Βουλής.

Γιατί, με ποιά λογική θα επιτρέψουμε την παρένθετη μητρότητα στα ετερόφυλα ανδρόγυνα, αλλά δεν θα την επιτρέψουμε στα ομόφυλα ζευγάρια ανδρών;

Πώς θα έχουμε ψηφίσει την «ισότητα», αλλά θα έχουμε απαγορεύσει την «εξίσωση»; Θα καταπέσει στα δικαστήρια…

Αφήστε που το νομοσχέδιο απαγορεύει παρένθετη μητρότητα εδώ, αλλά την επιτρέπει απο το εξωτερικό…

Κάτι που καταγγέλλει και μερίδα της εδώ ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, για προφανείς οικονομικούς λόγους…

Σήμερα βέβαια η παρένθετη μητρότητα επιτρέπεται στα ανδρόγυνα αυστηρά για λόγους υγείας. Αν το ανδρόγυνο δεν μπορεί να κάνει παιδιά, τότε και μόνον τότε. Όμως, εδώ θα έχουμε “παντρεμένα” ομόφυλα ζευγάρια, όπου χωρίς λόγους υγείας θα χρησιμοποιούν μια παρένθετη γυναίκα ως “τεκνοποιητική μηχανή”. Να την πληρώνουν για τις «υπηρεσίες της» και μετά να εξαφανιστεί για πάντα από τη ζωή τους και από τη ζωή του παιδιού…

Δηλαδή μετατρέπουμε – ευγενικά το λέω – τη μητρότητα σε αμοιβόμενη αγοραία υπηρεσία. Το λέω και πιο χοντρά: Μετατρέπουμε τη μητρότητα σε επάγγελμα και εμπόριο…

Δεν έχει καμία σημασία που το νομοσχέδιο δεν προβλέπει “παρένθετη μητέρα”. Δεν το προβλέπει ευθέως, αλλά ανοίγει το δρόμο να συμβεί… εκείνο που δεν προβλέπει. «Κερκόπορτα» κι αυτό…

Ας μην υπάρχουν ψευδαισθήσεις…

* Μίλησα για αυτά που θα συμβούν.

Ακούστε τώρα κάτι που ΗΔΗ συνέβη:

Γεγονότα πλέον…

Στις 14 Δεκεμβρίου, πριν δύο ακριβώς μήνες, ψηφίστηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, «Σχέδιο Κανονισμού» που περιλαμβάνει συνολική ανατροπή του Οικογενειακού Δικαίου!

Δεν είναι ακόμα “Κανονισμός”. Αλλά εξαρτάται πια, αν θα περάσει και από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο…

Βέβαια εδώ, αυτό αποσιωπήθηκε πλήρως στο δημόσιο διάλογο…

Σε αυτό το Σχέδιο ενσωματώθηκε η Γνωμοδότηση της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης κλπ. Ξέρετε, λοιπόν, τι προβλέπει;

“Απάλειψη κάθε αναφοράς σε πατρότητα και μητρότητα και ενσωμάτωση του Γονέα ένα και Γονέα δύο”.

Πιο συγκεκριμένα, η τροπολογία 5, με αιτιολογία 21, αναφέρει ρητά: “ο παρών Κανονισμός θα πρέπει να καλύπτει την αναγνώριση σε ένα κράτος μέλος [παράδειγμα η Ελλάδα], της γονικής σχέσης ενός τέκνου με γονείς του ιδίου φύλου, με διεμφυλικό γονέα, με άγαμο γονέα, και με πολλούς γονείς, η οποία έχει θεμελιωθεί σε ένα άλλο κράτος-μελος [παράδειγμα η Ολλανδία]”…

Και παρακάτω στην 6η τροπολογία, αιτιολογία 24 αναφέρεται κατά λέξη:

“Ο όρος “γονέας” στον παρόντα Κανονισμό θα πρέπει να νοείται, κατά περίπτωση, ως αναφερόμενος στον νόμιμο γονέα, στον κατά προορισμό γονέα, στο πρόσωπο που ισχυρίζεται ότι είναι γονέας, ή στο πρόσωπο σε σχέση με το οποίο το τέκνο ισχυρίζεται την ύπαρξη γονικής σχέσης”…

Μα σοβαρά μιλάμε; Στο πρόσωπο που «ισχυρίζεται» ότι είναι γονέας;

Στο πρόσωπο που το τέκνο «ισχυρίζεται την ύπαρξη γονικής σχέσης»; Ψηφίστηκαν αυτά!

Νομίζω ότι καθένας καταλαβαίνει που πάει το πράγμα…

Ακούστε τώρα τι λέει ο πρόλογος της Εισηγητικής Έκθεσης: “Είναι σημαντικό ο Κανονισμός να είναι ευέλικτος και να επιτρέπει μη παραδοσιακούς οικογενειακούς σχηματισμούς… προκειμένου να διασφαλίζεται ότι το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό γονικής ιδιότητας περιλαμβάνει τη δυνατότητα για περισσότερους από δύο γονείς”…

Πάρτε και τα σχετικά συνημμένα…

Καταλάβατε τώρα;

Κυριολεκτικά θα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα!

Εκεί το πάνε! Ειδικά για τις χώρες που έχουν ήδη εξισώσει τη συμβίωση ομοφύλων με γάμο!

Κι αυτός είναι ένας ακόμα λόγος να καταψηφίσουμε αυτό το νομοσχέδιο για να μην αναγκαστούμε λίγο αργότερα να αποδεχθούμε – για λόγους “ισότητας” και “συμπεριληπτικότητας” πάντα – τέτοια τερατώδη σχήματα.

Ας ξέρουμε λοιπόν, που θα οδηγήσουν αυτά που ψηφίζουμε…

Θέλετε και το πιο σημαντικό ακόμα;

Κι έρχομαι στην παράταξή μας τώρα…

Στο νομοσχέδιο αυτό τι έκαναν οι ευρωβουλευτές μας της ΝΔ;

Έκαναν αποχή!

Γιατί έκαναν αποχή;

Είναι άποψη της παράταξής μας οι «πολυγονεϊκές οικογένειες»;

Είναι επιλογή της παράταξής μας να δίνεται πιστοποιητικό γονέα σε όποιον το «ισχυριζεται», ή σε όποιον το παιδί ισχυρίζεται ότι είναι γονιός του;

Και τι θα κάνει η κυβέρνηση της ΝΔ που υποτίθεται ότι δεν επιθυμεί σήμερα τον «Γονέα ένα και Γονέα δύο» και «την παρένθετη μητρότητα» στα ομόφυλα ζευγάρια, όταν έλθει στο Συμβούλιο η τελική έγκριση του Κανονισμού;

Θα ασκήσει βέτο η Ελλάδα;

* Άκουσα επίσης κάποιους να λένε, ότι, εν πάση περιπτώσει, ο γάμος των ομοφύλων και η τεκνοθεσία είναι λέει “δέσμευση” της παράταξης.

Ε λοιπόν, ΔΕΝ είναι «δέσμευση»!

Ποιά ακριβώς “δέσμευση” έχουμε αναλάβει;

Στο πρόγραμμα της ΝΔ αναφερόμαστε “στα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ”. Έτσι γενικά.

Καμία αντίρρηση να δεχθούμε τα δικαιώματα και των ΛΟΑΤΚΙ και κάθε κοινωνικής ομάδας. Επαναλαμβάνω, καμία αντίρρηση…

Άλλωστε έχουν ήδη γίνει πολλά για τους ΛΟΑΤΚΙ. Και μάλιστα από τη δική μας κυβέρνηση. Αλλά αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι θα δεχθούμε Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ καθένας διεκδικεί ως “δικαίωμά” του.

Και πάντως ΠΟΤΕ δεν δεσμευτήκαμε ότι θα αποδεχθούμε ΟΛΑ όσα οι ΛΟΑΤΚΙ διεκδικούν ως “δικαιώματα”.

Εν πάσει περιπτώσει, σε μια κοινωνία,το λέω ξεκάθαρα,

κάθε «θέλω» δεν μπορεί να γίνει και «δικαίωμα»…

Ακόμα, στα πιο αναλυτικά κείμενα της ΝΔ που παραπέμπουν στα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ, υπάρχει κάποια αναφορά στο “γάμο των ομοφύλων ζευγαριών” με φράσεις όπως “ενδεχομένως” και “ίσως” και «τυχόν θεσμοθέτηση».

Ξέρετε το “ενδεχομένως” και το “ίσως” ΔΕΝ αποτελούν πολιτική “δέσμευση”.

Αντίθετα η ΝΔ έχει ήδη εκφραστεί – και υπό την παρούσα ηγεσία της μάλιστα, το 2018 – ΚΑΤΑ της αναδοχής παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Όταν το σχετικό νομοσχέδιο το είχε προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ…

Δηλαδή, τότε δεν δεχθήκαμε την “αναδοχή” – που σημαίνει κάτι πολύ μικρότερο και λιγότερο δεσμευτικό – και τώρα δεχόμαστε ξαφνικά κάτι πολύ πιο σοβαρό και βαρύ, την πλήρη τεκνοθεσία;

Θέλετε να πείτε, ότι εμείς που ήμασταν αντίθετοι και προς την απλή “αναδοχή” τότε, σήμερα αποφασίσαμε να πάμε στην πλήρη τεκνοθεσία;

Μου είπε κάποιος ότι αυτό είναι δήθεν «υποχρέωσή» μας, γιατί ανήκουμε στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, στο ΕΛΚ.

Του θύμισα πώς όταν πέρασε ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών στη Γερμανία το 2016, ψήφισαν εναντίον του τα περισσότερα μέλη του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος!

Πρόκειται λοιπόν, για πρωτοβουλία που καμία υποχρέωση δεν έχουμε να το ψηφίσουμε επειδή ανήκουμε στο ΕΛΚ…

Άλλωστε, να τι είπε πρόσφατα ο Χάρης Γεωργιάδης, Πρόεδρος σήμερα του Ινστιτούτου «Γλαύκος Κληρίδης», και πρώην αναπληρωτής Πρόεδρος του Κυπριακού ΔΗΣΥ – που ανήκει επίσης στο ΕΛΚ:

Οφείλουμε «να απορρίψουμε τις υπερβολές της woke κουλτούρας, που έχει φτάσει στο σημείο να αμφισβητεί την έννοια των φύλων και της οικογένειας και η οποία προσπαθεί να φημώσει την Ελευθερία στο όνομα της Ελευθερίας! Εάν η Κεντροδεξιά δεν ξυπνήσει από το λήθαργό της και δεν αποβάλλει τα δεσμά που έχει επιβάλλει η ίδια στον εαυτό της, τότε φοβάμαι ότι έρχονται δύσκολες μέρες για τη Δημοκρατία».

Όταν μιλάμε λοιπόν για “δεσμεύσεις”, να θυμόμαστε τι πραγματικά μας δεσμεύει απέναντι στην κοινωνία.

Αλλιώς, όχι μόνο δεν την εκπροσωπούμε…

Την μπερδεύουμε και την εξοργίζουμε…

Και με αυτό φτάνω στο τελευταίο σημείο:

Κατά τη δημόσια συζήτηση αυτού του νομοσχεδίου, κάθε αντίθετη άποψη προς το νομοσχέδιο αντιμετωπίστηκε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς – και για την αντίθετη άποψη και για τα πρόσωπα που τόλμησαν να διαφωνήσουν.

Απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί όπως “ομοφοβικό παραλήρημα”, “σεξιστής”, “ακροδεξιός” κλπ.

Αυτό είναι επικίνδυνο για τη Δημοκρατία.

– Να σας θυμίσω, για παράδειγμα, ότι εναντίον του νομοσχεδίου είναι και το ΚΚΕ. Είναι “ακροδεξιό” και το ΚΚΕ; Τρελαθήκαμε τελείως;

– Έχω ακόμα το παράδειγμα των δηλώσεων ενός κληρικού που οι πάντες σε ολόκληρο τον κόσμο, σέβονται απολύτως. Του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστάσιου. “Ομοφοβικός, παραληρηματικός” και αυτός;

Και με την ευκαιρία: Δεν είναι «σκοταδισμός» και «παπαδαριό» η Ελληνική Εκκλησία! Πιστεύεις δεν πιστεύεις – εγώ πιστεύω – δεν έχεις δικαίωμα να ασχημονείς σε βάρος της Εκκλησίας. Η Πολιτεία είναι διακριτή από την Εκκλησία, ναι, είναι! Αλλά η Εκκλησία έχει αναφαίρετο δικαίωμα να λέει τη γνώμη της. Δεν μπορεί ο καθένας να λέει τη γνώμη του εκτός απο την Εκκλησία! Δεν μπορούμε να απαξιώνουμε μιαν Εκκλησία που κράτησε ορθιο το Έθνος μας και σήμερα κρατά όρθιο τον Ελληνισμό σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ακούστε, άλλωστε τι είπε ο Απόστολος Δοξιάδης. ‘Ολοι τον γνωρίζουν…

Υποστήριξε πως «αντι η συζήτηση να γίνει σφαιρικά και επιστημονικά, γίνεται υπό την πίεση ενός άκρως μαχητικού λόμπι».

Θύμισε επίσης, το άρθρο ενός λαμπρού κληρικού και παιδοψυχιάτρου, και υπογράμμισε πως άλλο φιλελεύθερη κοινωνία, κι άλλο κηνύγι μαγισσών.

Ακριβώς αυτό: Εδώ έχουμε κυνήγι μαγισσών!

Και πέραν από τους κληρικούς:

– Ένας από τους πιο σημαντικούς εν ζωή Έλληνες φιλοσόφους και τακτικός συνομιλητής του Πρωθυπουργού, ο Στέλιος Ράμφος, βγήκε και τοποθετήθηκε εναντίον του νομοσχεδίου, υπογραμμίζοντας ότι τα παιδιά έχουν ανάγκη από πατέρα και μάνα, όχι από “φροντιστές” που τα αγαπάνε…

Κι ότι «φιλελευθερισμός δεν σημαίνει ότι μπορεί ο νοσοκόμος να γίνει γιατρός, επειδή φροντίζει και αγαπάει τον ασθενή»!

“Ομοφοβικός” και ο Ράμφος;

– Κι ύστερα υπήρξαν και πολλά δημόσια πρόσωπα από τον ευρύτερο χώρο της Αριστεράς, που πήραν αντίστοιχη θέση. Όπως ο προερχόμενος απο τη ΔΗΜΑΡ και διατελέσας υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Πανούσης.

“Ακραίος και σεξιστής” και ο Πανούσης;

Τι έγινε; Τρελαθήκαμε εντελώς;

Ή μήπως τελικά έχει δίκιο ο δημοφιλής Δημήτρης Σταρόβας που είπε τις προάλλες στην τηλεόραση, ότι ζούμε πλέον το bullying της αντίθετης άποψης!

– Και εγώ δεν θα ψηφίσω το νομοσχέδιο!

«Ακραίος» κι εγώ; Που έστειλα σιδεροδέσμια τη Χρυσή Αυγή στη Δικαιοσύνη και μπήκαν όλοι φυλακή; Όταν τότε διάφοροι – μη λέμε ονόματα – και κεντρώοι και αριστεροί, με παρότρυναν να μη το κάνω; Κι οταν κάποιοι έκαναν πέντε χρόνια να βρούν αίθουσα να τους δικάσουν;

«Ακραίος» εγώ; Όντως τρελαθήκαμε εντελώς…

Κι όταν τέτοια πρόσωπα υφίστανται τέτοιο bulling, φαντάζεστε τι μπορεί να συμβαίνει με απλούς βουλευτές.

Γιατί υπάρχει κανονικό bulling!

Εγιναν και σχετικά «φροντιστήρια» μάλιστα.

Όπου μεταξύ άλλων, ειπώθηκε ότι πρέπει να ψηφίσουμε το νομοσχέδιο αυτο γιατί «ανήκουμε στη Δύση», λέει…

Επειδή εγώ πάλεψα να «ανήκουμε στη Δύση» – και το πλήρωσα πριν λίγα χρόνια – να σας πω ότι ΔΕΝ πρέπει να μπερδεύουμε τη Δύση με τις παθογένειές της. Στη Δύση υπάρχουν και χώρες που το απέρριψαν. Όπως υπάρχουν και χώρες που το ξανασκέφτονται. Στη Δύση, ακριβώς επειδή είναι χώρος Ελευθερίας, ψηφίζονται διάφορα πράγματα και κάποια αναθεωρούνται στη συνέχεια. Ανθίζουν πολλά λουλούδια και κάμποσα αγκάθια. Σε κάποιες χώρες της Δύσης κυριαρχεί το woke culture, η κουλτούρα της αποδόμησης των πάντων. Που προκαλεί ήδη μεγάλες αναστατώσεις παντού και τάσεις για αναθεώρηση. Είστε σίγουροι ότι θέλετε να μιμηθούμε όλα όσα ψηφίζουν κάποιες χώρες της Δύσης;

Ανήκω στη Δύση ΔΕΝ σημαίνει ότι μαϊμουδίζω κάθε συρμό, κάθε μόδα που μας έρχεται.

Και εν πάση περιπτώσει, δεν είδα να γίνονται αντίστοιχα κομματικά φροντιστήρια για το δημογραφικό για παράδειγμα, όπως έγινε για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Και λέω για το δημογραφικό γιατί – όλοι το ξέρουμε – αποτελεί την κορυφαία απειλή για το Έθνος μας….

Ούτε είδαμε φροντιστήρια για την Παιδεία, όπου τώρα ανοιχτά μποϊκοτάρονται οι εξετάσεις των φοιτητών από ακραίους. Ούτε για την Ασφάλεια. Ούτε φροντιστήρια για το Αγροτικό. Ούτε φροντιστήρια για την Εξωτερική Πολιτική. Ούτε φροντιστήρια για την Ακρίβεια…

Και το χειρότερο, σε αυτά τα φροντιστήρια για το τωρινό νομοσχέδιο, μπερδεύτηκαν οι «ζυμώσεις» με τις… πιέσεις! Και κάποιες φορές, με ανεπίτρεπτες πιέσεις. Εν όψει μάλιστα μιας ψηφοφορίας, υποτίθεται, «κατά συνείδησιν»…

Κι ύστερα, πέρα από τα φροντιστήρια, τα δήθεν παραληρήματα, τους δήθεν ομοφοβικούς και το «κυνήγι μαγισσών» που γίνεται, σας θυμίζω και κάτι ακόμα:

Όλοι οι ομοφυλόφιλοι δεν συμφωνούν πάντα με τις απόψεις των ΛΟΑΤΚΙ.

Ο ηθοποιός Χρίστος Σαμαρδάνης, που δυστυχώς έφυγε από κοντά μας πριν λίγα χρόνια, είχε πει το εξής συγκλονιστικό:

«Την ημέρα του Gay Pride μου ζήτησαν από ραδιοφωνικό σταθμό να μιλήσω, αλλά τους είπα ότι δεν συμφωνώ… Κανείς δεν μπορεί να είναι περήφανος για το τι κάνει στο κρεβάτι του…Περήφανος μπορείς να είσαι για….χίλια δύο άλλα πράγματα. Θα μου άρεσε να νιώθω περήφανος για τον εαυτό μου για κάποια ανθρώπινα χαρακτηριστικά μου. Δεν νιώθω περήφανος που είμαι gay, ούτε εσύ πρέπει να νιώθεις περήφανος που είσαι straight. Να είσαι περήφανος επειδή είσαι τίμιος, καλός άνθρωπος, ή καλός πατέρας.»

Πόσο διαφορετική είναι αυτή η στάση από τις κακούγουστες ακρότητες που ακούμε συνήθως;

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Μήπως ο γάμος των ομοφύλων ζευγαριών είναι ένα μέτρο “εκσυγχρονισμού” των κοινωνιών που πρέπει αναπόφευκτα να ακολουθήσουμε;

Μην είστε και τόσο σίγουροι.

Και μην είστε τόσο έτοιμοι να ακολουθήσετε οποιαδήποτε συρμό ή μόδα…

Την απάντηση την έδωσε ο Στέλιος Ράμφος:

«Στην Ολλανδία – είπε ο Ράμφος – υπάρχουν σωματεία παιδόφιλων που κάνουν οργανωμένες εκδρομές σε χώρες με χαλαρά ήθη. Το ότι χώρες προηγμένες οικονομικά έχουν θεσπίσει τέτοια μέτρα, όπως η Ολλανδία, δεν σημαίνει ότι δεν κάνουν λάθη. Οπότε δεν μπορούμε να παίρνουμε τοις μετρητοίς Ο,ΤΙ εκείνες αποφασίζουν. Κάνουν κι εκείνες μεγάλα λάθη».

Από την άλλη πλευρά, όπως κατέθεσε στην Ειδική Επιτροπή της Βουλής η Καθηγήτρια της ψυχολογίας Παιδιών και Εφήβων κα Καλλιόπη Προκοπάκη:

«Στις νομοθετικές αποφάσεις πρέπει να είναι σαφές αν η προτεραιότητα δίνεται στις διεκδικήσεις των ενηλίκων, ή στο συμφέρον των παιδιών… [Αλλιώς] Τέτοιες αποφάσεις… οδηγούν σε αχαρτογράφητα νερά”

Αυτά λέει η κα, Προκοπάκη. Και πάντως δεν μπορούμε να πειραματιζόμαστε σε βάρος αθώων παιδιών. Κάποιες φορές μάλιστα, να πειραματιζόμαστε με τις ψυχές αγέννητων παιδιών…

Γιατί τα παιδιά δεν είναι πειραματόζωα!

Ας ξέρουμε λοιπόν τι ψηφίζουμε…

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Αυτό που μας ζητείται να ψηφίσουμε σήμερα, άμεσα αφορά ελάχιστους. Αλλά οι ουσιαστικές επιπτώσεις του θίγουν τους πάντες. Ανοίγει διάπλατα την πόρτα να γίνουν μελλοντικά πράγματα που η πλειοψηφία της Ελληνικής κοινωνίας δεν τα επιθυμεί. Αλλά θα συμβούν. Και το νομοσχέδιο αυτό τα διευκολύνει να συμβούν…

Αν το ψηφίσετε θα στείλετε ένα μήνυμα στην κοινωνία, το οποίο δεν θα τη φέρει πιο κοντά στους εκπροσώπους της. Θα την απομακρύνει. Και θα την απογοητεύσει…

Πιστέψτε με, δεν το θέλετε αυτό!

Κοιτάξτε τι γίνεται σε άλλες δυτικές, φιλελεύθερες κοινωνίες.

Πολώνονται επικίνδυνα και ωθούνται στα άκρα.

Όσο ποτέ στο παρελθόν!

Χάνοντας την εμπιστοσύνη τους σε αυτούς που τους εκπροσωπούν.

Και την ώρα αυτή, αντί να ανακόψουμε το δρόμο στα άκρα, αγριεύουμε τους Έλληνες πολίτες.

– Είναι δικό μας χρέος, σε αυτήν εδώ την αίθουσα, να ξεχωρίζουμε τι είναι αληθινός εκσυγχρονισμός και τι είναι απλώς μια εφήμερη και επικίνδυνη μόδα.

– Τι είναι μάχη ιδεών και τι είναι ιδεοληπτική εμμονή.

– Τι είναι «συμπεριληπτικότητα» και τι είναι βίαιη επιβολή των απόψεων μιας μειοψηφιας στην κοινωνία.

– Τι είναι αληθινό δικαίωμα και τι είναι καταχρηστικός δικαιωματισμός.

-Τι είναι Δύση και τι είναι παθογένειες της Δύσης…

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Από το 1977 μέσα σε αυτή τη Βουλή, έχω δει πολλές ιδεοληψίες που εμφανίστηκαν ως “προοδευτικές τομές”.

Και μετά απέτυχαν ή χρεοκόπησαν ή ξεχάστηκαν.

Σε όλα αυτά τα χρόνια είδα πολλά – αλλά ΠΟΤΕ δεν είδα ένα τόσο ζοφερό τοπίο για τη Δύση συνολικότερα, όσο σήμερα.

Τόσο ζοφερό για την ίδια την Ευρώπη, στην οποία πιστεύουμε

– και τόσο τραυματικό για τις αρχές της φιλελεύθερης δημοκρατίας,

τις οποίες όλοι υπηρετούμε.

Αναλογιστείτε τα αυτά. Γιατί καθώς διολισθαίνουμε σιγά-σιγά στο λεγόμενο woke culture, σε αυτές τις θεωρίες “αποδόμησης των πάντων” – αποδόμησης των συνόρων, αποδόμησης της οικογένειας, αποδόμησης των συλλογικών μας ταυτοτήτων και πατρίδων – οδηγούμε τον κόσμο στον απόλυτο Κυνισμό!

Τον στρέφουμε εναντίον μας. Και στέλνουμε πολλούς στους εχθρούς των φιλελεύθερων αξιών.

Κύριοι της Κυβέρνησης,

Δεν κάνετε έτσι στροφή στο “Κέντρο”.

Δεν είναι «Κέντρο» η ανατροπή της οικογένειας,

δεν είναι «Κέντρο» η κατάργηση της Μάνας και του Πατέρα.

δεν είναι «φιλελευθερισμός» να δίνονται παιδιά προς τεκνοθεσία σε… «κοινόβια».

Δεν είναι «προοδευτισμός» οι πολυγονείκές οικογένειες».

Δεν είναι «εκσυγχρονισμός» η θεωρία των 69 φύλων.

Δεν είναι «προαγωγή του Πολιτισμού», να διαβάζουν παραμύθια Drag Queens σε παιδάκια του Δημοτικού ή του Νηπιαγωγείου.

Δεν είναι «μεταρρύθμιση» η προσχώρηση στην κουλτούρα της αποδόμησης των πάντων, στο woke culture.

Αυτά όλα ΔΕΝ έχουν καμία σχέση με όσα πιστεύει η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.

Και – το σημαντικότερο – όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την Παράταξή μας και τις Ιδέες μας.

Που είναι Φιλελεύθερες, είναι Πατριωτικές, είναι Ευρωπαίκές, είναι Δυτικές, αλλά δεν μιμούνται κάθε ακρότητα που μας έρχεται απ’ έξω…

Δεν ενώνεται έτσι ο Ελληνικός λαός!

Δεν ενισχύεται έτσι η Ενότητα του Έθνους μας. Προσχωρώντας σε θολές ιδεοληψίες και σε έναν επικίνδυνο δικαιωματισμό.

Μην ξεχνάμε ότι και η Συνθήκη των Πρεσπών πέρασε επί ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με τον Ελληνικό λαό απέναντι! Και σήμερα, από την τότε πλειοψηφία της Βουλής, βρίσκονται εδώ μέσα μόλις 17 βουλευτές!

Δεν πρέπει, λοιπόν, να χάσουμε την επαφή μας με την πραγματικότητα.

Δεν πρέπει να χάσουμε την επαφή μας με τον κόσμο της παράταξής μας.

Δεν πρέπει να σπρώξουμε την κοινωνία στα Άκρα…

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Σκεφτείτε τα όλα αυτά.

Η ψήφος σας σήμερα ακουμπάει όχι μόνο τη δική σας συνείδηση.

Ακουμπάει τη συνείδηση, την Ψυχή και τις αγωνίες, ολόκληρου του Ελληνικού λαού…

Αντώνης Σαμάρας> O Tελευταίος των Μοικανών

Καθώς το Μάτι (ειδικά μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις) και τα Τέμπη έχουν ενδιαφέροντα κοινά στοιχεία τελετών ανθρωποθυσίας ως ένδειξη και απόδειξη πίστης και προθυμίας στην ατζέντα της μεγάλης επαναφοράς η οποία προυποθέτει μείωση του κοστοβόρου δυτικού πληθυσμού και με τον εξαφανισθέντα Τσίπρα να συμμετέχει πρόθυμα στα 7 Προτάγματα της Ατζέντας, έρχεται ο Αντώνης Σαμάρας για 2η φορά σε μικρό χρονικό διάστημα να υπερασπισθεί όχι κάτι λιγότερο από τη ζωή των Ελλήνων, την ιστορία του ελληνικού έθνους και τη φυσική του συνέχεια εν μέσω τεκτονικών παγκόσμιων εξελίξεων.

Έτσι τη διαφοροποίησή του με την θέση του πρωθυπουργού να επιτρέψει την αποχή ως «αξιοπρεπή στάση» των βουλευτών όσον αφορά στη ρύθμιση για τα ομόφυλα ζευγάρια διατύπωσε την Παρασκευή ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

«Εγώ ξέρω ότι επί χρόνια όλοι οι πολιτικοί λέμε στον Ελληνικό λαό ότι πρέπει να μην απέχει από τις εκλογές και να ψηφίζει για το καλό της Δημοκρατίας. Θα λέμε, λοιπόν, στον Ελληνικό λαό να ψηφίζει και να μην απέχει, και, λέμε ταυτόχρονα στους βουλευτές και τους υπουργούς να απέχουν;» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην πρωθυπουργός φθάνοντας στο Δικαστικό Μέγαρο της Καλαμάτας στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας του οικείου Δικηγορικού Συλλόγου.

«Στην συντριπτική της πλειοψηφία η κοινωνία έχει αποκρυσταλλωμένη άποψη, για αυτό το ζήτημα και εγώ θα τοποθετηθώ όταν έρθει η ώρα στη Βουλή» πρόσθεσε ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ (ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ) ΚΑΙ ΤΑ 7 ΠΡΟΤΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ

«Εμείς οι Εβραίοι έχουμε ένα μυστικό όπλο στον αγώνα μας με τους Άραβες – δεν έχουμε πού να πάμε. Υποθέτω ότι δεν έχουμε άλλη επιλογή. Είτε κάνουμε ό,τι είναι δυνατό, και μπορεί να φαίνεται στους άλλους αδύνατο, ή απλά τα παρατούμε. Ή κάνουμε ό,τι είναι πραγματικά αδύνατο και παραμένουμε ζωντανοί. Υπάρχει ένα ακόμη βασικό πράγμα που πιστεύω ότι οι άνθρωποι εκτός Ισραήλ πρέπει να συνειδητοποιήσουν, και αν το καταλάβουν και το αποδεχτούν, ίσως άλλα πράγματα μπουν στη θέση τους. Πολλές αραβικές χώρες αρνούνται να συναινέσουν στην ύπαρξή μας. Επομένως δεν μπορεί να υπάρξει συμβιβασμός. Λένε ότι πρέπει να είμαστε νεκροί. Και λέμε ότι θέλουμε να είμαστε ζωντανοί. Μεταξύ ζωής και θανάτου, δεν γνωρίζω συμβιβασμό. Και γι’ αυτό δεν έχουμε άλλη επιλογή».

Golda Meir

Στη προκειμένη περίπτωση είμαστε όλοι Εβραίοι. Κι αυτό γιατί κάποια elite λέει «ότι πρέπει να είμαστε νεκροί. Και λέμε ότι θέλουμε να είμαστε ζωντανοί. Μεταξύ ζωής και θανάτου, δεν γνωρίζω συμβιβασμό. Και γι’ αυτό δεν έχουμε άλλη επιλογή».

Είμαστε όλοι Εβραίοι.

Σήμερα που γράφονται αυτές οι γραμμές είμαστε (σχεδόν) όλοι Εβραίοι.

Λέμε σχεδόν γιατί πάντα υπάρχουν και θα υπάρχουν οι δοσίλογοι.

Γιατί είμαστε σχεδόν όλος ο λευκός δυτικός πληθυσμός Εβραίοι;

Γιατί μας ετοιμάζουν ένα παγκόσμιο Auschwitz.

Για ποιόν λόγο;

Οι λόγοι είναι πολλοί. Είθισται η συγκεκριμένη elite όταν προκαλεί μία ιστορική καταστροφή να το κάνει προς επίτευξη πολλαπλών στόχων.

Ο κύριος λόγος είναι η διατήρηση της σχεδόν παγκόσμιας εξουσίας με εργαλείο το χρέος.

(Πρόσφατα σχεδόν όλα τα αμερικανικά ΜΜΕ με σχετικά ρεπορτάζ ανέφεραν ότι οι αμερικανοί πολίτες πληρώνουν 200 δις δολάρια τη μέρα για δόσεις τόκων του δημοσίου χρέους των 34 τρις δολαρίων. Κανένα από τα εν λόγω μέσα δεν ανέφερε σε ποιους ιδιώτες πληρώνουν οι Αμερικανοί τους τόκους του χρέους. Η πρώτη και μοναδική φορά που οι ΗΠΑ βρέθηκαν με μηδενικό χρέος ήταν τον Ιανουάριο του 1835)

Ο δεύτερος λόγος που είναι συνάρτηση του πρώτου, είναι ότι το χρήμα δεν πρέπει να απωλέσει την εξουσία του ως εργαλείο διακυβέρνησης του κόσμου. Η αθρόα εκτύπωση χρήματος- φαντασθείτε τα 500ευρα σε αριθμό αντίστοιχο με τα πράσινα φύλλα δένδρων, θάμνων, λουλουδιών. Τι αξία θα είχαν;

Ο τρίτος λόγος είναι ηθικός, εμπλουτισμένος με υπαρξιακής φύσεως ερωτήματα. Εδώ συγκρούονται η φιλανθρωπία με τον ευγονισμό. Ακόμη και εντός του ιδίου προσώπου.

Ας υποθέσουμε ότι ο Μπάμπης από τα Πετράλωνα και ο εξάδελφός του ο Bob από τη Μασσαχουσέτη, διαθέτουν στο συρτάρι τους τη μοναδική και αποκλειστική “σφραγίδα” που νομιμοποιεί την έκδοση δολαρίου και ευρώ. Το δολάριο είναι το βασικό νόμισμα των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης και το Ευρώ είναι το βασικό νόμισμα των κρατών της ζώνης του Ευρώ.

Ο Μπάμπης και ο Bob δανείζουν-μέσω των ιδρυμάτων τους- τις ΗΠΑ και τα κράτη της Ε.Ε. δολάρια και ευρώ.

Τόσο οι ΗΠΑ όσο και η Ευρώπη δεν επιστρέφουν ποτέ τα χρήματα στον Mπάμπη και τον Bo.

Aρχικά ο Μπάμπης και ο Bo δεν είχαν θέμα με τη μη επιστροφή των δανεικών χρημάτων. Κι αυτό γιατί καθώς αυξάνονταν οι οφειλές- τα χρέη των ΗΠΑ και της Ευρώπης προς τον Μπάμπη και τον Bo, τόσο μεγαλύτερη γινόταν η ισχύς του Mπάμπη, του Bo και των Ιδρυμάτων τους στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη.

Συχνά ο Μπάμπης και ο Βο για να διογκώχουν τα χρέη των κρατών προκαλούν πολεμικές συγκρούσεις μεταξύ τους. Έτσι πέρα από το γεγονός ότι κρατάνε απασχολημένα τα αντίπαλα στρατόπεδα επιτυγχάνουν να τους δανείζουν ακόμη περισσότερα χρήματα και να αυξάνουν το χρέος- άρα και την εξάρτηση από τους ίδιους.

Όμως το χρόνια περνούν, ο κατ΄εξοχήν λευκός πληθυσμός των ΗΠΑ και της Ευρώπης που είναι και οι πιο κοστοβόροι στον πλανήτη αυξάνεται διαρκώς. Με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα αυξάνονται στην Αφρική, την Ασία, τη Κίνα, την Ινδία, τη Μέση Ανατολή (εκτός από το Ισραήλ) κλπ.

Μόνο που σε αυτές τις χώρες το κατά κεφαλήν κόστος του κάθε μωρού που γεννιέται ώσπου να πάρει σύνταξη και να πεθάνει είναι πολύ μικρότερο από το κατά κεφαλήν κόστος του λευκού μωρού που γεννιέται μεγαλώνει, μισθοδοτείται και συνταξιοδοτείται στη Δύση.

Όμως για να υπάρχει μία κάποια ευνομία στον κόσμο θα πρέπει τα χρέη να επιστρέφονται. Εάν τα χρέη δεν επιστρέφονται ο Μπάμπης και ο Βο βρίσκονται σε μία διαρκή εσωτερική πάλη. Ανάμεσα στον Φιλάνθρωπο και τον Ευγονιστή Εαυτό.

Αλήθεια πόσοι από εσάς τους καλοκάγαθους ανθρώπους εκεί έξω εάν σας ανήκε το παγκόσμιο χρήμα θα το μοιράζατε αθρόα και δίχως απαίτηση επιστροφής; Και εάν το κάνατε αυτό πως το χρήμα σας θα εξακολουθούσε να έχει αξία;

Και γιατί να μοιράζατε αθρόα το χρήμα σας ώστε να μεγαλώσουν απρόσκοπτα τα καγκουρόπουλα όλων των χρωμάτων που γεννιούνται ανά τον κόσμο από κάγκουρες γονείς οι οποίοι σε μεγάλο ποσοστό αφού τα φέρουν στο κόσμο στη συνέχεια χωρίζουν και απαιτούν από τα κράτη να τα μεγαλώσουν με παιδικούς σταθμούς, μισθούς, συντάξεις, κλπ;

Τι θα πρέπει λοιπόν να κάνουν ο Μπάμπης και ο Bo ώστε να διατηρήσουν την αξία του χρήματός τους; Να βρουν ένα τρόπο να το παίρνουν πίσω και μία επιχείρηση να ελέγξουν και κυρίως να μειώσουν το πιο κοστοβόρο πληθυσμό που είναι ο λευκός δυτικός πληθυσμός.

Σε αυτή τη περίπτωση ξυπνάει ο Ευγονιστής Εαυτός του Μπάμπη και του Bo.

Και σε αυτή την ιστορική συγκυρία λοιπόν (τη σημερινή) ο πλανήτης βρίσκεται στη δίνη του Ευγονιστή Εαυτού του Mπάμπη και τον Bo.

Για να δούμε λοιπόν πως ο Μπάμπης και ο Bo επιχειρούν να μειώσουν τον λευκό δυτικό πληθυσμό.

Πάμε να δούμε μερικά από τα κατ΄εξοχήν εργαλεία μείωσης του δυτικού λευκού πληθυσμού.

Πρώτον. Η Κλιματική Κρίση-Αλλαγή. Βρίσκεται ψηλά στην Ατζέντα του Μπάμπη και του Βο. Γι΄αυτό και δίνουν εντολή στους ελεγχόμενους (λόγω χρέους, κλπ) δυτικούς ηγέτες να προκαλέσουν “κλιματικές κρίσεις”. Έτσι το σοκαρισμένο κοινό (ο τρόμος είναι σημαντικό εργαλείο καταστολής) παρακολουθεί τα δάση να καίγονται, τις μέλλισες να καίγονται, ολόκληρες περιοχές να πλημμυρίζουν, ακόμη και σεισμούς να προκαλούνται. Ταυτόχονα ο Μπάμπης και ο Bo βρίσκουν εκτός από τους πρόθυμους πολιτικούς ηγέτες και διάφορα πρόθυμα νούμερα (όπως η Greta) τα οποία χτυπιούνται για την άνοδο της θερμοκρασίας, τους πάγους που λιώνουν, κλπ. Εκτός από τα πρόθυμα νούμερα τύπου Greta, ο Μπάμπης και ο Bo φροντίζουν επιμελώς και τη προπαγάνδα της Κλιματικής Κρίσης με τα ελεγχόμενα ανά το κόσμο ΜΜΕ, ενώ περνάνε και στους υποψηφίους βλαχοδημάρχους το αφήγημα της Κλιματικής Κρίσης που πάει πακέτο με τις πόλεις των 15′ , την τοποθέτηση καμερών σε δημόσιους χώρους και πάει λέγοντας.

Όσο αφορά χώρα μας έχουν χρηματοδοτήσει με μαύρο τσουβαλάτο χρήμα αρκετές έντυπες και διαδικτυακές εκδόσεις ενώ ελέγχουν μέσω χρηματοδότησης και προσώπων κλειδιά σε επιτελικές θέσεις τη γραμμή υπέρ της Κλιματικής Κρίσης. Τα “πνευματικά δικαιώματα” της Κλιματικής Κρίσης ανήκουν στον Μπάμπη και στον Bo γι΄αυτό και άναυδο το κοινό παρακολουθεί τους ηγέτες να τρέχουν ως πεκινουά να υποστηρίξουν το αφήγημα της Κλιματικής Κρίσης που στο τέλος της μέρας αποσκοπεί στη μείωση του πληθυσμού. Στο θάνατό σου οξυδερκή κοστοβόρε λευκέ αναγνώστη. Ναι, εσύ που κάποτε στήριξες και εθαύμασες το American Dream τώρα που το μαγαζί χρεοκόπησε πρέπει να πεθάνεις. Ώσπου να πεθάνουν οι λευκοί ο Μπάμπης και ο Bo εισπράτουν χρήμα με αιχμή του δόρατος την Κλιματική Κρίση και τα γνωστά Κριτήρια από τις μεγάλες εταιρίες, βιομηχανίες, κλπ που κι αυτές θα οδηγηθούν στη θανάτωση ή θα κρατικοποιηθούν από ένα παγκόσμιο κράτος-τέρας μια ήπια προσομοίωση του οποίου μπορείτε να δείτε στο Κινέζικο καθεστώς.

Δεύτερον. Οι πανδημίες, τα lockdowns και τα εμβόλια ευθανασίας. Αυτές τις ώρες για μία ακόμη φορά ο διαβόητος Fauci ο οποίος καθ΄υπόδειξη των ανθρώπων του Mπάμπη και του Bo χρηματοδοτούσε τα gain of function πειράματα τρέχει για μία ακόμη φορά να καταθέσει για την συγκάλυψη της προέλευσης του ιού που προκαλεί τον COVID-19 και ενώ πάνω από 17 εκατομμύρια εμβολιασμένοι πολίτες σε όλο το κόσμο είναι εξίσου νεκροί με τον Elvis Prisley μάλλον από τις ενέργειες και όχι τις παρενέργειες των εμβολίων. Ασύλληπτοι οι αριθμοί των ανακοπών, των εγκεφαλικών και φυσικά των turbo καρκίνων που προκαλούν εκεί έξω τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19. Oι άνθρωποι με όνομα και ονοματεπώνυμο πεθαίνουν ΞΑΦΝΙΚΑ κατά ριπάς και δίχως σταματημό. Περιέργως ουδένα υπ.Υγείας και κανείς υπουργός Υγείας δεν παραδέχεται ούτε έναν θάνατο από το τρύπημα COVID-19. Αυτό από μόνο του βρωμάει την αποστολή τους που είναι ο θάνατός μας μια και οι ασπιρίνες έχουν παρενέργειες. Γιατί ούτε μισή δυτική κυβέρνηση δεν τόλμησε να χρεώσει μισό θάνατο στο εμβόλια COVID-19; Γιατί οι δυτικοί ηγέτες και οι αρχηγοί των κομμάτων παρότι εκλεγμένοι από τους πολίτες υπακούν στις εντολές του Klaus Schwab, o oποίος με τη σειρά του δουλεύει για τον Μπάμπη και τον Bo.

O Klaus Schwab είναι επικεφαλής του WEF για το οποίο ο Elon Musk έχει δηλώσει αυτό>

Tρίτον. Οι μετανάστες και η εισβολή τους. Πλέον δεν πρόκειται για εισβολή. Στις ΗΠΑ είναι καλοδεχούμενοι από την κυβέρνηση Biden. Έτσι πάνω από 500.000 μετανάστες μπουκάρουν στις ΗΠΑ κάθε μήνα ενώ πάνω από 10 εκατομμύρια ανεμβολίαστοι με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 και χωρίς ταυτότητες κυκλοφορούν παράνομα στις ΗΠΑ. Ένας στρατός κυρίως φανατικών Ισλαμιστών.

Τέταρτον. Η WOKE ιδεολογία, τα ακτιβιστικά κινήματα απελευθέρωσης κλπ. Ο Μπάμπης και ο Bo δεν αγαπήσαν αίφνης τους gay, τραβεστί και τα λοιπά καμμιά 70αριά φύλα αυτοπροσδιορισμού που χτυπιούνται εκεί έξω. Απλά ότι μπορεί να καταστρέψει τη κοστοβόρα λευκή δυτική οικογένεια ενισχύεται με κάθε τρόπο και εργαλειοποιείται για την επίτευξη του στόχου της μείωσης του “κοστοβόρου” δυτικού πληθυσμού. Γι΄αυτό και έγινε κυρίαρχη στα κολλέγια της elite τύπου Harvard που χρηματοδοτούν ο Μπάμπης και ο Bo.

Πέμπτον. Ο έλεγχος της διατροφικής αλυσίδας. Αυτές τις μέρες οι Γερμανοί αγρότες καβάλα στα τρακτέρ τους οργώνουν τους δρόμους μια και αισθάνονται την απειλή της κυβέρνησής τους σαν δαμόκλειο σπάθη πάνω από τους ίδιους, τις οικογένειές τους, τα χωράφια, τα ζώα τους. Ο Μπάμπης και ο Βο θέλουν να ελέγξουν όσο γίνεται την διατροφική αλυσίδα-απλά για να πεθάνεις.

Έκτον. Το ψηφιακό νόμισμα ως εργαλείο ελέγχου, υποταγής και κυρίως θανάτου. Από τους βαθμούς κοινωνικής πίστωσης, έως τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, τα διαβατήρια, τα περιουσιακά στοιχεία τα πάντα όλα διασυνδεδεμένα με μοναδικό στόχο τον λευκό δυτικό άνθρωπο. Kανείς δεν θα έχει πρόσβαση στο ψηφιακό χρήμα εάν δεν είναι υπάκουος. Δηλαδή εμβολιασμένος έως θανάτου για τις μελλοντικές εργαστηριακές planδημίες, εάν βγαίνει έξω από τα όρια της πόλης των 15΄και πάει λέγοντας.


‘Εβδομον. Η φτωχοποίηση. Κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν η έκρηξη της ανόδου των επιτοκίων το προηγούμενο διάστημα. Ο φτωχός τρομοκρατημένος πολίτης είναι εύκολη λεία. Γίνεται ακόμη πιο εύκολη με το που κάθεται και παρακολουθεί τηλεόραση. Ιδανικό πελατάκη του Μπάμπη και του Bo στην οδό προς τη σφαγή. Μας ετοιμάζουν ακόμη και “εισβολή” UFO με κατασκευή σχετικών Ολογραμμάτων διαστημοπλοίων UFO που θα “καταλάβουν” τον ουρανό!

Aνάμεσα στα ΚΥΡΙΑ όπλα του Μπάμπη και του Bo είναι τρεις εταιρίες που ελέγχουν το 20% του S&P 500, το (φουλ υπέρ των αμβλώσεων) Δημοκρατικό Κόμμα και η CIA. Eπίσης όλοι σχεδόν οι δήθεν Παγκόσμιοι Οργανισμοί (για ιδιωτικές εταιρίες πρόκειται στη πραγματικότητα) τύπου ΠΟΥ, ΟΗΕ, Ερυθρός Σταυρός και η Ευρωπαική Ένωση της Ursula (κάθε άλλο παρά τυχαία η Ε.Ε. χρηματοδοτούσε τα Εργαστήρια της Wuhan), και ΣΧΕΔΟΝ το σύνολο του υφιστάμενου πολιτικού προσωπικού.

Ο Μπάμπης και ο Bo λοιπόν με όλους τους παραπάνω έχουν βαλθεί να μας σκοτώσουν δημιουργώντας ένα παγκόσμιο Auschwitz για τον λευκό δυτικό άνθρωπο. Κάποιοι ηγέτες που χρησιμοποιήθηκαν ήδη τρέμοντας στην ιδέα ότι θα μπορούσαν να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη φρόντισαν να εγκαταλείψουν τους θώκους τους όπως συνέβη με την Νεο-Ζηλανδή πρωθυπουργό, τη Βασίλισσα της Δανίας, την Πρωθυπουργό της Γαλλίας. Το ίδιο συνέβη και με τα πιόνια του Μπάμπη και του Bo στην επιχείρηση Γενοκτονίας όπως οι Tony Fauci, Rochelle Walensky, Francis Collins, etc.

Καθώς ο Άδωνις μετά από επικοινωνία με το πρόσωπο που τρέχει τη “γραμμή” του WEF στο Μαξίμου ακύρωσε το πρόστιμο στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η περίπτωση του κ. Βασίλη Κικίλια ο οποίος ακούσια ή εκούσια βρέθηκε σε δύο υπουργεία τα οποία υπηρετούν δύο από τα μείζονα εργαλεία μείωσης του πληθυσμού όπως είναι η κατασκευασμένη planδημία με τα εμβόλια ευθανασίας και η Κλιματική Κρίση.

Όσο για τους πολιτικούς ηγέτες και τους 300 της Βουλής εμφανίζονται ΟΛΟΙ δίχως εξαίρεση να υπηρετούν την επιχείρηση μείωσης του δυτικού πληθυσμού.

To 2024 προδιαγράφεται ως εκρηκτικό έτος. Οι εμβολιασμένοι θα συνεχίσουν να πεθαίνουν, ο Biden αντιμετωπίζει μεγάλο κίνδυνο επανεκλογής, στο Ισραήλ συνειδητοποιούν ότι μια ανώτατη δύναμη “βραχυκύκλωσε” τις καλύτερες μυστικές υπηρεσίες και τον καλύτερο στρατό του κόσμου για 7 με 10 ώρες και ο Mπάμπης με τον Bo (στη πραγματικότητα είναι μόνος του ο Μπάμπης) ρισκάρουν να υποστούν ένα ΙΣΤΟΡΙΚΟ στραπάτσο το οποίο θα μπορούσε να “ξαναγράψει” την Ιστορία ακόμη και των 3 τελευταίων αιώνων.


 

Αντώνης Σαμαράς> Η Ελλάδα είναι χώρα όχι χώρος

-Kώστα, δεν μπορεί ο Elon Musk να είναι θεωρητικός συνομωσίας και οι ελιές πλέον μαζεύνται με μηχάνημα-δεν χρειάζονται τόσους εργάτες. Μας σκοτώνουν…

Η επικοινωνία Αντώνη Σαμαρά-Κώστα Καραμανλή ήταν αναπόφευκτη μετά τις τελευταίες εξελίξεις και καθώς παγκοσμίως οι εμπνευστές της Ατζέντας μείωσης του πληθυσμού αισθάνονται τον κλοιό να σφίγγει όπου κι εάν βρίσκονται. Στην Ελλάδα εξαιτίας ενός βαθιά διαβρωμένου ΣΥΡΙΖΑ κι ενός ανύπαρκτου χαζοΚΙΝΑΛ η φερόμενη ως αξιωματική αντιπολίτευση σιγοντάρει τις κυβερνητικές επιλογές σύμφωνα με τις οδηγίες της Ατζέντας της μεγάλης επαναφοράς.

Δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη οξυδέρκεια να αναρωτηθεί κανείς τι θα ακολουθήσει εάν πεθάνουν εξαιτίας φυσικού γήρατος οι εμπνευστές της Ατζέντας ή θελήσουν να αποτραβηχτούν και κάνουν πίσω για λόγους οικογενειακής αυτοσυντήρησης εγκαταλείποντας έρμαια στη Δικαιοσύνη των χωρών τους όλους τους εμπλεκόμενους στο σχέδιο μείωσης του πληθυσμού ηγέτες, επιστήμονες, μηντιάρχες, πολιτικούς κλπ.

Καθώς η μετοχή της Pfizer Πεθαίνει Ξαφνικά έχοντας χάσει στη διάρκεια ενός έτους το 50% της αξίας της και οι μέτοχοι την εγκαταλείπουν, το να βρεθείς στο στρατόπεδο της αλήθειας (όπως επιχειρεί αυτή τη στιγμή ο Αντώνης Σαμαράς του οποίου η ηγεσία υπεκλάπη με τη βοήθεια των χειριστών της Ατζέντας προς χάριν του σιωπηλού για όσα συμβαίνουν Αλέξη Τσίπρα) είναι από πολλές απόψεις η σωστή επιλογή.

Ειδικά εάν έχεις αφιερώσει χρόνο να αποκτήσεις τη γνώση της αλήθειας ώστε να παύσεις να είσαι αλλαλάζον κύμβαλο μίας σκοτεινής προπαγάνδας.

Ο Αντώνης Σαμαράς είτε από ένστικτο, είτε από γνώση, αποφάσισε να διαχωρίσει με ηχηρό τρόπο τη τύχη του από ένα κυβερνητικό σχήμα το οποίο θα μπορούσε να βρεθεί αντιμέτωπο με τη Δικαιοσύνη και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

-Η Ελλάδα είναι χώρα, κι όχι χώρος!

δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς.

Όχι ακριβώς. Τρία χρόνια τώρα η Ελλάδα είναι χώρος αφόδευσης των εμπνευστών της Ατζέντας 2030 οι οποίοι κατασκεύασαν μία ακόμη εργαστηριακή planδημία με στόχο την επιβολή των εμβολίων ευθανασίας COVID-19 κι αυτό όχι για να πλουτίσουν οι φαρμακευτικές-γνώριζαν άλλωστε τι θα μπορούσε να υποστεί το profile της Pfizer της οποίας είναι οι μεγαλομέτοχοι-αλλά επειδή ο κύριος και απόλυτος στόχος είναι η μείωση του κοστοβόρου (400 τρις το παγκόσμιο χρέος που ελέγχεται από τους εμπνευστές της Ατζέντας) δυτικού πληθυσμού και η αντικατάστασή του με πάσης φύσεως φυλές και φύλα. Στόχος τους είναι ο αποδεκατισμός της δυτικής οικογένειας γι΄αυτό κάθε λίγο και λιγάκι ο Elon Musk προτρέπει τους ακολούθους του να αποκτήσουν πολλά παιδιά ώστε να νικήσουν το σκοτάδι των εμπνευστών και των ηγετών -πιόνια.

-Ο γιος μου θέλει να κάνει έναν καλύτερο κόσμο και ο Biden δεν τον αφήνει…

Αυτή ήταν το πιο πρόσφατο κατηγορώ της μητέρας του Elon Musk εναντίον του τηλεχειριζόμενου από το deep state Biden. Ένα deep state που έχει στον απόλυτο έλεγχό του το Δημοκρατικό Κόμμα ενώ ο εκλεκτός του στην Ευρώπη είναι ο επίσης φιλάνθρωπος Tony Blair.

Ο Σαμαράς λοιπόν προχώρησε ένα βήμα παραπέρα από εκεί που αρκέστηκε ο Καραμανλής. Έκανε τα λόγια πράξεις και διαφοροποιήθηκε. Πρόκειται για μία έξυπνη επιλογή. Τουλάχιστο.

«Η αιφνιδιαστική κατάθεση τροπολογίας που χορηγεί «νέου τύπου άδεια διαμονής για εργασία σε πολίτες τρίτων χωρών”, είναι λανθασμένη. Στην πράξη νομιμοποιεί όλους τους λαθρομετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα εδώ και 3 χρόνια! Και μάλιστα, συλλήβδην, δίχως ουσιαστικό έλεγχο της ταυτότητας κάθε ενός από την Πολιτεία! Κι αυτό την ώρα που το μεταναστευτικό συγκλονίζει όλη την Ευρώπη, η οποία αναζητεί αυστηρότερη πολιτική! Αδυνατώ να καταλάβω γιατί η κυβέρνησή μας ελαστικοποιεί κι άλλο τη δυνατότητα παροχής άδειας διαμονής και εργασίας στους παράνομους μετανάστες. Ακόμα και σε αυτούς που έχει απορριφθεί η αίτηση ασύλου! Ακόμη και αν έχουν διαβατήριο, «έστω κι αν αυτό έχει λήξει»… Και οι χορηγήσεις των αδειών γίνονται υποχρεωτικές, και δεν είναι στην διακριτική ευχέρεια των αρμοδίων Αρχών, όπως ισχύει μέχρι σήμερα. Υπενθυμίζω ότι η κυβέρνησή μας το 2012-2014 είχε θεσπίσει ένα νομικό πλαίσιο που προέβλεπε, κάτω από πολύ αυστηρές προϋποθέσεις, τη χορήγηση της άδειας διαμονής μόνο εάν οι αιτούντες συμπλήρωναν 7 έτη συνεχούς παρουσίας στη χώρα. Κι αυτό το καθεστώς το διατήρησε ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ…

Η χώρα μας, με αυτήν την τροπολογία, γίνεται, επί της ουσίας, φάρος προσέλκυσης λαθρομεταναστών.

Η ανάγκη λύσης του προβλήματος εργατικών χεριών μπορεί να γίνει μέσω του εγχώριου δυναμικού. Κι ασφαλώς με τη νόμιμη μετανάστευση και τις διακρατικές συμφωνίες ορισμένου χρόνου όπου οι μετανάστες θα επιστρέφουν στις χώρες τους. Και είναι τελείως άστοχο να ακούγεται ότι η λύση του δημογραφικού προβλήματος μπορεί να είναι η νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών! Η Ελλάδα είναι χώρα, κι όχι χώρος! Ζητώ από την κυβέρνηση να αποσύρει την εν λόγω τροπολογία και να επανεξετάσει το όλο ζήτημα».

Στο μεταξύ πεθαίνουν ξαφνικά και κατά ριπάς οι εμβολιασθέντες με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 τα οποία προπαγανδίσθηκαν ως ελιξήρια νεότητος από την εγχώρια πολιτική ηγεσία.

Ήτο 8 Δεκεμβρίου 2021 όταν ο εν ενεργεία δήμαρχος Ζωγράφου ανακοίνωνε μέσω του Facebook την 2η δόση του εμβολίου ευθανασίας COVID-19.

Ο Βασίλης Θώδας, 55 ετών, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας. Όπως και 17 εκατομμύρια εμβολιασμένοι πολίτες που έχουν φύγει ως τώρα από τη ζωή σε ολόκληρο το κόσμο. Ενας αριθμός ο οποίος γνωρίζει ιλιγγιώδη αύξηση καθώς νέοι θάνατοι εμβολιασθέντων προστίθενται καθημερινά στην λίστα των απόντων.ικ

 

 

Την ίδια στιγμή οι αποκαλύψεις για το στήσιμο της planδημίας και των ρόλο των εμβολίων ευθανασίας εμπλουτίζονται με νέα στοιχεία τα οποία εμάς εδώ στο Κουρδιστό Πορτοκάλι δεν μας σοκάρουν καθώς 3 χρόνια τώρα εξηγούμε μόνο με στοιχεία στους αναγνώστες μας πως, πότε και γιατί πετάχθηκε ο ιός του προκαλεί τον COVID-19 εναντίον της ανθρωπότητας.

Έτσι μόλις λίγες ώρες πριν ο διαβόητος Fauci παραδέχθηκε στο Κογκρέσο ότι οι κοινωνικές αποστάσεις που εισηγήθηκε δεν βασίζονταν σε επιστημονικά δεδομένα. Κατέθεσε επίσης ότι η υπόθεση διαρροής εργαστηρίου δεν ήταν μία θεωρία συνομωσίας!

Ιδού η σχετική είδηση από το FOXnews.

Όμως ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον αποκτά μία άλλη αποκάλυψη σύμφωνα με την οποία η γερμανική κυβέρνηση γνώριζε από την αρχή ότι η Biontech/Pfizer παρήγαγε ένα εμβόλιο Covid-19 για επιλεγμένα άτομα και ένα για διαφορετικό για το ευρύ κοινό.
Αυτό αναφέρει το κανάλι Telegram «Haintz.Media» (και αναμεταδίδει το γερμανικό Focus.de), επικαλούμενο αίτημα του πολιτικού του AfD Martin Sichert.

Η δήλωση είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γιατί υπάρχει η πληροφορία ότι η παρτίδα «εμβόλιο» που παρήγαγαν οι δύο φαρμακευτικές εταιρείες για την «ευρεία μάζα» ήταν σημαντικά χαμηλότερης ποιότητας και επομένως με αισθητά περισσότερες παρενέργειες.

Οι Ισραηλινοί ερευνητές Josh Guetzkow και Retsef Levi, (ο τελευταίος καθηγητής από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης-MIT) επισήμαναν «πόσο σημαντικό είναι να κατανοήσουμε καλύτερα τον πιθανό αντίκτυπο της μεταβλητότητας στη διαδικασία παραγωγής των εμβολίων mRNA COVID-19 στην αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια».

Η πύλη ειδήσεων αναφέρει επίσης τον γιατρό Florian Schilling, σύμφωνα με τον οποίο η Pfizer χρησιμοποίησε αρχικά μια στείρα διαδικασία κατά την οποία το RNA αντιγραφόταν από μηχανή. Τα βακτήρια θα είχαν αναλάβει τότε αυτό το έργο κατά την πραγματική παραγωγή. Το αποτέλεσμα έπρεπε στη συνέχεια να αποστειρωθεί με πολύ κόπο.

Τώρα αποδεικνύεται ότι αρχικά υπήρχαν «σημαντικά ποιοτικά ελλείμματα». Το RNA που χρησιμοποιήθηκε στην πρώτη παράδοση ήταν μόνο περίπου 55 τοις εκατό άθικτο, το υπόλοιπο ήταν «σκουπίδια».

Η αρχή φαρμάκων EMA αναγνώρισε επίσης το πρόβλημα στην επίσημη έκθεση αξιολόγησης για το «εμβόλιο». Δηλώνει ότι «η ακεραιότητα RNA (…) μειώθηκε στις πρώτες παρτίδες της διαδικασίας 2 σε σύγκριση με τις παρτίδες της διαδικασίας 1».

Αυτό καθιστά σαφές, λέει το Focus.de, ότι πρέπει να υπήρχαν διαφορές στην ποιότητα, τουλάχιστον στην αρχή.

Ο βουλευτής του AfD Martin Sichert έθεσε στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση μια πολύ θεμελιώδη ερώτηση σχετικά με αυτό το θέμα, όπως αναφέρει το κανάλι Telegram Haintz.Media>

«Πότε γνώριζε η ομοσπονδιακή κυβέρνηση ότι, σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, η παραγωγή του εμβολίου Biontech Pfizer κατά του COVID-19 στη μελέτη έγκρισης έγινε μηχανικά στη «Διαδικασία 1», ενώ η πλειοψηφία του πληθυσμού-οι μάζες- έλαβαν το εμβόλιο, το οποίο παρήχθη στη “Διαδικασία 2”.

Το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας, το οποίο αναφέρεται στον Γερμανό Υπ. Υγείας Karl Lauterbach, απάντησε ως εξής:

«Οι πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία παρασκευής του εν λόγω εμβολίου COVID-19 δημοσιεύθηκαν για πρώτη φορά από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA) στην Ευρωπαϊκή Δημόσια Έκθεση Αξιολόγησης στις 23 Δεκεμβρίου 2020».

Ως εκ τούτου, οι υπεύθυνοι πολιτικοί γνώριζαν «από την αρχή», είπε ο Sichert, «για τις δύο διαφορετικές διαδικασίες παραγωγής για τα εμβόλια COVID-19 από την Biontech/Pfizer. Γνωρίζοντας αυτό, πόσοι εκεί έξω θα προτιμούσαν να παραιτηθούν από τον εμβολιασμό;»

Ατυχώς ο Βασίλης Θώδας δεν ήταν ένας από εκείνους που απέφυγαν τον εμβολιασμό. Φρόντισε μάλιστα να προτρέψει και τους συμπολίτες του που τον ακολυθούσαν στο Facebook να κάνουν το ίδιο.

 

 

ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΗΣ PLANΔΗΜΙΑΣ, Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΤΑ HOAXES

-Δεν πρέπει να δημοσιεύεται κάθε είδηση. Πρέπει μάλλον όσοι ελέγχουν τις πολιτικές ειδήσεων να προσπαθούν να κάνουν κάθε είδηση ​​να εξυπηρετεί έναν συγκεκριμένο σκοπό.

-Η προπαγάνδα πρέπει να διευκολύνει την μετατόπιση της επιθετικότητας προσδιορίζοντας τους στόχους για το μίσος.

Θα φτάσουμε στο στόχο μας, όταν έχουμε τη δύναμη να γελάσουμε καθώς καταστρέφουμε, καθώς συντρίβουμε, ό,τι ήταν ιερό για εμάς ως παράδοση, ως εκπαίδευση και ως ανθρώπινη στοργή.

Ο Εβραίος είναι για μένα αντικείμενο αηδίας. Μου αρέσει να κάνω εμετό όταν βλέπω ένα. Ο Χριστός δεν θα μπορούσε να ήταν Εβραίος. Δεν είναι απαραίτητο να το αποδείξουμε επιστημονικά – είναι γεγονός. Δεν χρειάζεται να το αποδείξω με επιστήμη ή υποτροφία. Ετσι είναι!

Γιόζεφ Γκέμπελς

Ηταν Ιούνιος του 2019, επαναλαμβάνουμε Ιούνιος 2019, μερικούς μήνες πριν εκτοξευθεί ο ιός COVID εναντίον της ανθρωπότητας όταν οι κ.κ. Θάνος Σιτίστας, Θοδωρής Δανιηλίδης, Δημήτρης Αλικάκος έδωσαν συνέντευξη στην θανάσιμα έγκριτον Καθημερινή.

Προφανώς οι elites προετοίμαζαν το έδαφος για την εφαρμογή της Ατζέντας μείωσης του δυτικού πληθυσμού με εργαλεία όπως οι ιοί, η κλιματική κρίση, τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19, oι πόλεις των 15′, τα ολογράμματα UFO για πρόκληση τρόμου, ψηφιακό νόμισμα και βαθμολογία κοινωνικής υπακοής, εξόντωση των αγροτών, έλεγχος της διατροφικής αλυσίδας, εξόντωση της βιομηχανίας και των φυσικών καταστημάτων των τραπεζών, αθρόα εισβολή μεταναστών για την αντικατάσταση του “κοστοβόρου” δυτικού πληθυσμού, WOKE ιδεολογία, κλπ εργαλεία της Ατζέντας 2030.

Satan summoning his Legions?

Eντελώς, μα εντελώς συμπτωματικά, στις 12 Σεπτεμβρίου 2019 στις Βρυξέλλες, η Ευρωπαική Επιτροπή και ο αξιόπιστος Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας διοργάνωσαν το Global Vaccination Summit.

Eίχε προηγηθεί εντελώς συμπτωματικά μία εκδήλωση που έλαβε χώρα στη πόλη Erfurt της Γερμανίας στo διάστημα 26 -30 Αυγούστου 2019 με παρόμοιο στόχο> Να καμφθεί η αντίσταση των πληθυσμών στους εμβολιασμούς!

Και στις δύο εκδηλώσεις υπήρχε ελληνική συμμετοχή ενώ εντελώς συμπτωματικά από το καλοκαίρι του 2019 στο Νοσοκομείο Σωτηρία και σε άλλα Νοσοκομεία της χώρας υπήρξε προδιαμόρφωση χώρων για να υποδεχθούν περιστατικά COVID-19 ενώ υπήρξαν και σχετικές παραγγελίες ειδικού εξοπλισμού όπως οι ολόσωμες στολές αστροναύτη που είδαμε στη συνέχεια να προβάλλονται κατά κόρο στα ΜΜΕ στα πλαίσια της προπαγάνδας του τρόμου.

Ναι λίγο πριν ξεσπάσει επίσημα η πανδημία, το καλοκαίρι του 2019 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έδειχνε μία φλεγόμενη πρεμούρα για τους εμβολιασμούς και είχε οργανώσει δύο εκδηλώσεις.

Η πρώτη-στη πόλη Erfurt της Γερμανίας– είναι αυτή στην οποία αναφερόμαστε και στη οποία όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς από την αναγγελία της στον ιστότοπο του ΠΟΥ συμμετείχαν και εκπρόσωποι από τη χώρα μας.

 

 

(Δείτε ξανά τις ημερομηνίες-26-30 Αυγούστου η πρώτη και 12 Σεπτεμβρίου 2019 η δεύτερη και βαρβάτη Παγκόσμια Σύνοδος Εμβολιασμού)

ΙΔΟΥ ΠΩΣ Ο ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΤΟΥ 2019. (Δείτε ξανά τις ημερομηνίες-26-30 Αυγούστου η πρώτη και 12 Σεπτεμβρίου 2019 η δεύτερη και βαρβάτη Παγκόσμια Σύνοδος Εμβολιασμού)

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ο ΠΟΥ θα φιλοξενήσουν από κοινού μια Παγκόσμια Σύνοδο Εμβολιασμού στις 12 Σεπτεμβρίου 2019 στις Βρυξέλλες του Βελγίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την κοινή αιγίδα του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και του Γενικού Διευθυντή του ΠΟΥ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους. Ο γενικός στόχος είναι να δοθεί υψηλού επιπέδου προβολή και πολιτική υποστήριξη στο θέμα του εμβολιασμού (;) και να εκδοθεί μια δήλωση για την έγκριση και προώθηση των οφελών του εμβολιασμού (;) ως το πιο επιτυχημένο μέτρο δημόσιας υγείας που σώζει εκατομμύρια ζωές κάθε χρόνο.

Θα ενισχύσει την πολιτική δέσμευση για την εξάλειψη των ασθενειών που μπορούν να προληφθούν με εμβόλια και θα δεσμεύσει πολιτικούς ηγέτες και ηγέτες από την επιστήμη, την ιατρική, τη βιομηχανία, τη φιλανθρωπία (!) και την κοινωνία των πολιτών.

>

Το Θερινό Σχολείο διοργανώνεται από κοινού από τον ΠΟΥ/Ευρώπη (Πρόγραμμα Εμβολιασμών και Εμβολιασμών) και το Πανεπιστήμιο της Εrfurt για την ενίσχυση της κατανόησης και της γνώσης των συμμετεχόντων σχετικά με την αλλαγή συμπεριφοράς και τις θεωρίες, τις μεθόδους και την εφαρμογή στην πράξη στην πράξη σε εθνικά προγράμματα ανοσοποίησης στο ΠΟΥ Ευρωπαϊκή Περιφέρεια.

Το Θερινό Σχολείο θα παρουσιάσει πώς τα προγράμματα εμβολιασμού μπορούν να λάβουν υπόψη την αντίληψη του κοινού, να ακούσουν και να αποκτήσουν γνώσεις συμπεριφοράς για να προσαρμόσουν τις υπηρεσίες τους ή να σχεδιάσουν μια παρέμβαση. Θα περιλαμβάνει μια λεπτομερή εισαγωγή στην προσέγγιση Προσαρμογή των Προγραμμάτων Εμβολιασμού (TIP) του ΠΟΥ.

Διευθυντές και προσωπικό του προγράμματος εμβολιασμού από τη Βουλγαρία, την Κροατία, τη Δανία, την Ελλάδα, το Ισραήλ, την Ιταλία, το Μαυροβούνιο, την Τουρκία και την Ουκρανία – καθώς και μερικές χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Περιφέρειας του ΠΟΥ – θα συνεργαστούν κατά τη διάρκεια του μαθήματος με διδακτορικούς φοιτητές στην ψυχολογία, την επικοινωνία επιστήμη και συμπεριφορικά οικονομικά. Εκτός από τους διοργανωτές, στο BISS θα συμμετάσχουν και θα διευκολυνθούν ακαδημαϊκοί, ειδικοί και εκπρόσωποι του Ταμείου των Ηνωμένων Εθνών για τα παιδιά (UNICEF), των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών, του Ιδρύματος Bill and Melinda Gates και των κεντρικών γραφείων του ΠΟΥ .

Τα αναμενόμενα αποτελέσματα περιλαμβάνουν ισχυρότερη ικανότητα να λαμβάνονται υπόψη τα εμπόδια και οι παράγοντες που σχετίζονται με τον εμβολιασμό μεταξύ των βασικών ομάδων-στόχων και, με βάση αυτό, να αναπτυχθούν πιο αποτελεσματικές και οικονομικά αποδοτικές απαντήσεις στις προκλήσεις που σχετίζονται με τη λήψη εμβολιασμού ή τον δισταγμό στα συμμετέχοντα κράτη μέλη.

Συνεχίζουμε ως εξής>

Στις 18 Οκτωβρίου του 2019, το Ίδρυμα Gates και το WEF “εντελώς τυχαία και συμπτωματικά” διοργανώνουν στην Νέα Υόρκη το διαβόητο EVENT 201. Τι ήταν το EVENT 201; Μα μία Άσκηση Πανδημίας!

Tην ίδια μέρα στην Wuhan της Κίνας βρισκόταν σε εξέλιξη η Τελετή Έναρξης των Παγκοσμίων Αγώνων Στρατιωτικών στους οποίους συμμετείχαν πάνω από 11.000 αθλητές και συνοδοί από 100 και πλέον διαφορετικές χώρες.

Σύμφωνα με το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα οι εν λόγω αγώνες χρησιμοποιήθηκαν ως ένα από τα μέσα διασποράς του ιού στην ανθρωπότητα καθώς μολυσμένοι αθλητές επέστρεφαν στις πατρίδες τους.

Eπιστροφή στα Hoaxes της προθύμου Καθημερινής>

Ένας από τους τρεις, ο κ. Αλικάκος θα δηλώσει χαρακτηριστικά σε εκείνη τη συνέντευξη.

«Είναι ένα παράσημο για εμάς ότι βοηθήσαμε να καταλάβει ο κόσμος τη χρησιμότητα των εμβολίων (!), αλλά και να οδηγηθούν επικίνδυνοι ψευτοθεραπευτές στη Δικαιοσύνη», λέει ο Αλικάκος.

Τρία χρόνια μετά και καθώς μόνο ο θάνατος δεν έχει “πεθάνει ξαφνικά” και καθώς πάνω από 250.000 Αμερικανοί είτε έχουν χάσει η ζωή τους, είτε έχουν υποστεί σοβαρές βλάβες από τα εμβόλια COVID η συγκεκριμένη ομάδα έρχεται να χαρακτηρίσει ως “ακροδεξιούς” τους δύο Εβραίους δημοσιογράφους οι οποίοι επί 6′ στο Davos βομβάρδισαν με 29 αναπάντητες ερωτήσεις τον CEO της Pfizer σε ένα VIDEO που προκάλεσε τεράστια αμηχανία κυρίως στους εμβολιασμένους με εμβόλια COVID-19.

Οι κ.κ. Θάνος Σιτίστας, Θοδωρής Δανιηλίδης, Δημήτρης Αλικάκος δεν είχαν να κάνουν ουδένα σχόλιο για την αφωνία του Bourla αλλά αίφνης ανακάλυψαν ότι οι δημοσιογράφοι ήταν “ακροδεξιοί”.

Δηλαδή έσπευσαν αμέσως να βάλουν τη ταυτότητα-ταμπέλα-σφραγίδα του “ακροδεξιού” σε δύο Εβραίους δημοσιογράφους τους οποίους δεν μπήκαν καν στο κόπο να ρωτήσουν τις πεποιθήσεις τους.

Τόσο ο Avraham Avi Yemini όσο και ο Ezra Isaac Levant διαθέτουν προφίλ στα social media και μια και οι Hoaxes υποδύονται τους τροχονόμους του λειτουργήματος όφειλαν τουλάχιστο να ρωτήσουν τα θύματά τους που τοποθετούν οι ίδιοι των εαυτό τους ιδεολογικά.

Με ποιο δικαίωμα τα ελληνικά Hoaxes χαρακτηρίζουν, σχεδόν ταυτόχρονα με την Επέτειο του Ολοκαυτώματος, δύο Εβραίους συναδέλφους τους “ακροδεξιούς”;

Ενδιαφέρον έχει και το γεγονός ότι στη σελίδα των συνεργατών των Hoaxes εκτός των άλλων φιγουράρει και το όνομα του Ηλία Μόσιαλου.

Ο τελευταίος παρότι ζει μεγάλο μέρος της ζωής του στο Λονδίνο δεν έχει πάρει χαμπάρι τις διαδηλώσεις των συγγενών όσων χάθηκαν από τις παρανέργειες των εμβολίων COVID και όσων έχουν υποστεί σοβαρές βλάβες και οι οποίοι έσπευσαν με τα αναπηρικά καροτσάκια τους έξω από το BBC.

Τα ελληνικά Hoaxes επίσης δεν έχουν πάρει χαμπάρι ουδεμία παρενέργεια των εμβολίων COVID σε έναν πλανήτη που σωριάζεται ξαφνικά.

Εμβολιασμένοι αθλητές, μοντέλα, δημοσιογράφοι, ανώνυμοι και επώνυμοι πεθαίνουν ξαφνικά. Ακόμη και τα ελληνικά ΜΜΕ που προπαγάνδισαν με χυδαιότητα τα εμβόλια COVID και υπηρέτησαν την προπαγάνδα της κατασκευασμένης planδημίας αναγκάζονται να κάνουν πλέον τουλάχιστο αναφορά στους Ξαφνικούς Θανάτους. Οι αποκαλύψεις είναι συγκλονιστικές.

Ο χρόνος δεν είναι με το μέρος των Hoaxes, ούτε του κ. Μόσιαλου.

«The Testimonies Project»

Nτοκυμαντέρ για τη ζωή 36 Ισραηλινών πολιτών που έκαναν το εμβόλιο της Pfizer και στη συνέχεια η ζωή τους σχεδόν καταστράφηκε εξαιτίας των παρενεργειών

Πάνω από ένα χρόνο τώρα στο Ισραήλ oμάδα Ισραηλινών δημοσιογράφων με επικεφαλής την Avital Livny δημιούργησε το ντοκιμαντέρ «The Testimonies Project».

Στο «The Testimonies Project» μιλάνε 36 Ισραηλινοί πολίτες που έκαναν το εμβόλιο της Pfizer και στη συνέχεια η ζωή τους σχεδόν καταστράφηκε εξαιτίας των παρενεργειών.


«Θέλω τη ζωή μου πίσω, αλλά δεν υπάρχει γυρισμός», λέει μια απελπισμένη Ισραηλινή γυναίκα.

Ο «εμβολιασμός» κατά του κορωνοϊού, που είναι υποχρεωτικός στο Ισραήλ, της κατέστρεψε τη ζωή.

Οι πολίτες θέλουν να συνεχίσουν να πηγαίνουν στη συναγωγή, να πηγαίνουν στη δουλειά, να είναι ελεύθεροι.


Τώρα λόγω του υποχρεωτικού εμβολίου, δεν μπορούν πλέον να τα κάνουν όλα αυτά.

Οι μη εμβολιασμένοι πολίτες πιέζονται, εξαναγκάζονται, απειλούνται με απώλεια της δουλειάς τους και επιβάλλονται υψηλά πρόστιμα εάν δεν συναινέσουν.

Πολλοί που υπέκυψαν στην πίεση για «εμβόλιο» υποφέρουν πλέον με σοβαρές παρενέργειες και ζημιές στη ζωή τους από την ένεση. Την ίδια ώρα, άλλοι θρηνούν τον θάνατο ανθρώπων που πέθαναν εξαιτίας του τρυπήματος.

Avital Livny

Στην ταινία The Testimonies Project, τριάντα έξι άτομα συζητούν τις επιπτώσεις της ένεσης στο σώμα τους από μυοκαρδίτιδα, αποβολές, θρόμβους αίματος, κολπική αιμορραγία, δερματικά προβλήματα, νευρολογικά προβλήματα, 100% αναπηρία, θάνατο και άλλα.

«Είμαι 27, πάντα δούλευα. Τώρα έχω καρδιοπάθεια. Γιατί μου συμβαίνει αυτό;» παραπονιέται ένας νεαρός. «Είχα μια αποβολή – οι τοίχοι και οι σκάλες ήταν γεμάτες αίμα», λέει μια μητέρα που έχασε το δεύτερο παιδί της από το πειραματικό τρύπημα.


Ένας άντρας έχασε τον γιο του. Υγιείς νεαρές γυναίκες που είναι τώρα 100% ανάπηρες: «Είμαστε εργαστηριακοί αρουραίοι. Είναι μια διεθνής καταστροφή!», εξηγεί μια τρομοκρατημένη γυναίκα.

 

Στο μεταξύ>

Kαθώς ο Έλληνας πρωθυπουργός επιχειρεί απεγνωσμένα να εκμαιεύσει από τους συνομιλητές του όπως ο Antony Blinken (πρόσφατα), ο Macron και ο Βασιλιάς Κάρολος, λίγους μήνες πριν, για το πως θα πρέπει να συνεχίσει το project της μεγάλης επαναφοράς, καθώς δεν εμπιστεύεται απόλυτα τον συνεργάτη του Μαξίμου ο οποίος είναι καλωδιωμένος με την 91-93 route de la Capite, CH-1223 Cologny/Geneva Switzerland, εκεί έξω στο πλανήτη οι εμβολιασμένοι με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 πεθαίνουν Ξαφνικά κατά ριπάς ή έρχονται αντιμέτωποι με ξαφνικούς καρκίνους τελικού σ

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του διάσημου τραγοδοποιού Michael Bolton να βρεθεί Ξαφνικά αντιμέτωπος με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο διάσημος τραγουδιστής ανήκει στη κατηγορία των celebrities οι οποίοι όταν έλαβαν τα τρυπήματα ευθανασίας COVID-19 φρόντισαν να κάνουν και τη σχετική ανάρτηση στα social όπως θα δείτε στη συνέχεια.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος οι γιατροί ανακάλυψαν έναν όγκο στον εγκέφαλό του και χρειάστηκε να υποβληθεί σε άμεση χειρουργική επέμβαση την περίοδο των εορτών.

Ο γνωστός καλλιτέχνης που έχει επισκεφθεί αρκετές φορές τη χώρα μας και μεσουρανούσε τις δεκαετίες του ΄80 και ’90 αποκάλυψε τη δοκιμασία που περνά με μια συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Λίγο πριν από τις γιορτές, ανακαλύφθηκε ότι είχα όγκο στον εγκέφαλο, ο οποίος χρειάστηκε άμεση χειρουργική επέμβαση», έγραψε. «Χάρη στην απίστευτη ιατρική μου ομάδα, η επέμβαση ήταν επιτυχής. Τώρα αναρρώνω στο σπίτι και περιτριγυρισμένος από την τεράστια αγάπη και υποστήριξη της οικογένειάς μου», σημείωσε.

Θέλοντας να είναι ειλικρινής με τους θαυμαστές του τους ενημέρωσε ότι θα διακόψει αναγκαστικά τις εμφανίσεις του. «Για τους επόμενους δύο μήνες, θα αφιερώνω τον χρόνο και την ενέργειά μου στην ανάρρωσή μου, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνω ένα προσωρινό διάλειμμα από τις περιοδείες», έγραψε.

«Είναι πάντα το πιο δύσκολο πράγμα για μένα να απογοητεύσω ποτέ τους θαυμαστές μου ή να αναβάλω μια παράσταση, αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι εργάζομαι σκληρά για να επιταχύνω την ανάρρωσή μου και να επιστρέψω σύντομα στις εμφανίσεις μου. Είμαι πολύ ευγνώμων για όλη την αγάπη και την υποστήριξη που μου δείξατε τόσο γενναιόδωρα όλα αυτά τα χρόνια. Να ξέρετε ότι κρατάω τα θετικά σας μηνύματα στην καρδιά μου και θα σας δώσω περισσότερες ενημερώσεις το συντομότερο δυνατό», σημείωσε.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michael Bolton (@michaelbolton)

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο 70χρονος τραγουδιστής του “When a man loves a woman” πούλησε πάνω από 65 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και συγκέντρωσε εννέα αντίστοιχα νούμερο ένα σινγκλ και δέκα άλμπουμ που ανέβηκαν στην κορυφή των πωλήσεων σε όλο τον κόσμο.

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι αφιερώνει το When a man loves a woman στη Ματίνα Παγώνη, την οποία καλούμε να λάβει δημόσια στη πλατεία συντάγματος την 4η, 5η και 6η δόση του εμβολίου ευθανασίας με φιαλίδια τα οποία θα έχουν επιλεγεί τυχαία. Τις ενέσεις προτείνουμε να κάνει ένας από τους ανεμβολίαστους Υγειονομικούς.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο καλούμε και τον νέο υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη να λάβει την 5η και 6η δόση του εμβολίου ευθανασίας COVID-19.

Σε αυτό το σημείο και σύμφωνα με ρεπορτάζ της The Jerusalem Post ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας πως μόνο το 0,5% (από το 70% της πρώτης δόσης) του Ισραηλινού λαού έλαβε το επικαιροποιημένο εμβόλιο της Pfizer o επικεφαλής της οποίας θα αντικατασταθεί εντός του έτους σύμφωνα με σχετικά δημοσειεύματα.

When a man loves a woman
Can’t keep his mind on nothin’ else
He’d trade the world
For the good thing he’s found
If she is bad, he can’t see it
She can do no wrong
And turn his back on his best friend
If he puts her down
When a man loves a woman
Spend his very last dime
And trying to hold on to what he needs
He’d give up all his comforts
And sleep out in the rain
If she said that’s the way, it ought to be
When a man loves a woman
I give you everything I’ve got
Trying to hold on to your precious love
And baby baby please don’t treat me bad
When a man loves a woman
Deep down in his soul
She can bring him such misery
If she is playing him for a fool
He’s the last one to know
Loving eyes can never see
Yes when a man loves a woman
I know exactly how he feels
‘Cause baby, baby
When a man loves a woman
When a man loves a woman
When a man loves a woman
When a man, when a man
When a man loves a woman

Στο μεταξύ σοκάρει η άνοδος των πωλήσεων φαρμάκων για τον καρκίνο στη διάρκεια της εμβολιαστικής εκστρατείας COVID-19 την οποία ο πρώην επικεφαλής της Pfizer, Michael Yeadon χαρακτήρισε εκστρατεία μείωσης του πληθυσμού από το deep State.

Όπως ήταν φυσικό αρχικά το σύστημα τον χαρακτήρισε θεωρητικό συνομωσίας ώσπου οι 17 εκατομμύρια νεκροί τω εμβλίων COVID-19 γίνουν ο ελέφαντας στο δωμάτιο που δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί.

Οπως δεν μπορεί να κρυφτεί και η έκρηξη των καρκίνων στη διάρκεια της εμβολιαστικής εκστρατείας.

Η τεμοζολομίδη, που πωλείται με τις εμπορικές ονομασίες Temodar ή Temodal, είναι δραστική χημική ουσία που αποτελεί ένα από τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία όγκων του εγκεφάλου, όπως το πολύμορφο γλοιοβλάστωμα και το αναπλαστικό αστροκύτωμα. Λαμβάνεται από το στόμα ή με ενδοφλέβια έγχυση

Το Temodal (Generic Name Temozolomide) είναι ένα φάρμακο χημειοθεραπείας από του στόματος που αναγνωρίζεται ευρέως ως το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο φάρμακο για τη θεραπεία ορισμένων τύπων καρκίνου του εγκεφάλου.

-Το φάρμακο είναι πάνω από 20 χρόνια στην αγορά και ξαφνικά τριπλασιάστηκε σε διάστημα δύο ετών από το 2020 έως το 2022.

Αναρωτιέμαι τι συμβαίνει!

Καθώς η τηλεοπτική δόξα δίνει σε κάποιους ανθρώπους μίας αίσθηση αιωνιότητας ο Άδωνις Γεωργιάδης επιχειρεί με ζήλο ο οποίος θα μπορούσε να συγκριθεί μόνο με τον αντίστοιχο των Klaus Schwab, Tony Βlair, Βill Gates να επιβάλει νέους εμβολιασμούς με τα εμβόλια ευθανασίας και μείωσης του πληθυσμού με φόντο ένα 2024 στη διάρκεια του οποίου αναμένεται η παρέμβαση της Δικαιοσύνης ανά το κόσμο καθώς τα στόματα ανοίγουν και σε μερικές ώρες ο διαβόητος Fauci θα καταθέσει εκ νέου στο Κογκρέσο.

Καθώς ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης εγκατέλειψε την επίβλεψη της Γενοκτονίας των εμβολίων ευθανασίας COVID-19 η οποία σύμφωνα με την διαρροή των στοιχείων από το Υπ. Υγείας της Νέας Ζηλανδίας έχει στοιχίσει ήδη πάνω από 17 εκατομμύρια νεκρούς παγκοσμίως, στο μαρτυρικό Ισραήλ (εδώ όπου ο οστεώδης σεναριογράφος επιχειρεί να επαναλάβει κεφάλαια από το σενάριο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, όπως το Ολοκαύτωμα) μόλις το 0,5% του πληθυσμού έχει λάβει το επικαιροποιημένο εμβόλιο ευθανασίας COVID-19, έρχεται με φόρα ο Αδωνις Γεωργιάδης ώστε να κατακτήσει επιτέλους μία επίζηλο θέση στην ιστορία του ελληνικού Έθνους δίπλα στις προτομές των προκατόχων του ως πρόθυμο εργαλείο της επιβολής ενός εμβολίου που σκοτώνει ΞΑΦΝΙΚΑ αλλά και σε βάθος χρόνου όπως δείχνουν νέες μελέτες της ακολουθίας των mRNA εμβολίων.

Μόνο που αυτή τη φορά τόσο ο επιστημονικός όσο και ο επιχειρηματικός (στο χώρο της υγείας) κόσμος της χώρας δεν βρίσκονται ανάμεσα στο πρόθυμο και πειθήνιο ακροατήριό του.

Κι αυτό καθώς μόλις μερικά 24ωρα πριν ο επιχειρηματίας του Ιατρικού Κέντρου Βασίλης Αποστολόπουλος, θα αποχαιρετούσε αιφνιδιασμένος από τον ΞΑΦΝΙΚΟ του θάνατο έναν σπουδαίο επιστήμονα και Διευθυντή της Γαστρεντολογικής Κλινικής Δημήτρη Καραγιάννη.

Αδυνατώ να πιστέψω ότι ο Δημήτρης μας Dimitris Karagiannis σήμερα έφυγε από κοντά μας. Αδυνατώ να πιστέψω ότι αύριο ημέρα της γιορτής μου δεν θα χτυπήσει το τηλέφωνο και δεν θα ακούσω τις ευχές του… Καλό ταξίδι φίλε αγαπημένε, πανάξιε συνεργάτη, προσωπικέ μου γιατρέ και αδερφέ ! 😢😔 R.I.P.

Ταυτόχρονα με τον Δημήτρη Καραγιάννη χιλιάδες εμβολιασμένοι σε ολόκληρο το κόσμο ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ και ουκ έστιν αριθμός ανάμεσα στο 72% του πληθυσμού που εμβολιάσθηκε έστω και με μία δόση και οι οποίοι πλέον αγωνιούν για το υπόλοιπο του βίου τους.

Ο Βασίλης Αποστολόπουλος είναι επιχειρηματίας δεύτερης γενιάς στο χώρο της υγείας. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972 με γονείς τον Γεώργιο και την Τιτή Αποστολοπούλου.

Ο Αγωνιστής του 1821, Ιωάννης (Γιαννάκης) Νοταράς υπήρξε σημαντικός του πρόγονος. Άλλος πολύ αξιόλογος προγονός του είναι ο Γεώργιος Αποστολόπουλος, Ιδρυτής του Ιατρικού Κέντρου.

Αποφοίτησε το 1990 από τη Σχολή Μωραΐτη. Είναι αριστούχος πτυχιούχος του London School of Economics (ΒSc Management), κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Πανεπιστήμιο του Cambridge και Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο Δρ. Αποστολόπουλος είναι o Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών που αποτελεί την ηγετική επιχείρηση του κλάδου υγείας στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Παράλληλα, ο Δρ. Αποστολόπουλος είναι Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Γ. Αποστολόπουλου, οι δραστηριότητες του οποίου εκτείνονται πέραν από την υγεία, στις ασφάλειες, το real estate και το εμπόριο.

Σαν επιχειρηματίας λοιπόν αντιλαμβάνεται τη σημασία των αριθμών και το νόημα του σχολίου που έκανε ένας από τους κορυφαίους διαχειριστές της BlackRock και πρώην αστέρας της Wall Street, ο Edward Dowd, με του που εμφανίστηκε ο COVID-19 τον οποίο στη συνέχεια ο διαβόητος ΠΟΥ χαρακτήρισε πανδημία.

Εγώ και οι φίλοι μου από τη Wall Street είπαμε ότι πρόκειται για το σκάσιμο της φούσκας του παγκοσμίου χρέους το οποίο για μας ήταν θέμα χρόνου να συμβεί…Η προέλευση της πανδημίας ήταν το σκάσιμο της φούσκας του χρέους…

Τι σημαίνει αυτό; Οτι απλά το οικονομικό μοντέλου του δυτικού κόσμου χρεοκόπησε και είχε φθάσει η ώρα της Μεγάλης Επαναφοράς αλλά σαφώς με λιγότερα κουνούπια (από τα 8 και πλέν δις των κατοίκων του πλανήτη) και κυρίως με λιγότερους λευκούς κοστοβόρους κατοίκους του δυτικού κόσμου στις οικογένειες των οποίων βασίσθηκαν τα μεταπολεμικά μοντέλα. Το American Dream είναι νεκρό και μαζί του θα πρέπει να πεθάνουν και οι κοστοβόροι λευκοί δυτικοί πολίτες.

Έτσι κατά πάσα πιθανότητα στις 18 Οκτωβρίου 2019 και καθώς βρισκόταν σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη μία ΔΗΘΕΝ Ασκηση Πανδημίας, το περίφημο EVENT 201, με χορηγούς τον φιλάνθρωπο Bill Gates o oποίος συναντήθηκε 27 φορές με τον σωματέμπορα Epstein και τον Klaus Schwab του WEF στην Ατζέντα του οποίου βρίσκονται επίσης η Κλιματική Κρίση, οι πόλεις των 15′ (σαφώς και έχετε ακούσει σχετικά από τους μπεσεμεζέδες μέτριους αλλά και πρόθυμους πασόκους Ανδρουλάκη και Δούκα-αυτόν τον τραχανοπλαγιά νέο βλαχοδήμαρχο Αθηναίων της Hamas) , οι γάμοι των ομόφυλων ξευγαριών, η προάσπιση της διαφορετικότητας, το WOKE κίνημα, η προάσπιση των παράνομων μεταναστών, η παρεμπόδιση της γεωργικής καλλιέργειας και ο έλεγχος της διατροφικής αλυσίδας, η επιβολή παγκόσμιου ψηφιακού νομίσματος και παγκόσμιου κοινού μισθού στον οποίο θα έχουν πρόσβαση μόνο οι υπάκουοι πολίτες και πάει λέγοντας.

H Aτζέντα 2030 λοιπόν αφορά σε 500 εκατομμύρια με δύο δις κατοίκους στον πλανήτη καθώς τους υπόλοιπους δεν τους χρειαζόμαστε όπως διατυμπανίζει και ο σύμβουλος του WEF νεαρός ιστορικός Yuval Harari.

Τις τελευταίες ώρες στους δρόμους της Γερμανίας έχουν ξεχυθεί εκατομμύρια αγρότες οι οποίοι διαδηλώνουν κατά του WEF και της απόπειρας της γερμανικής κυβέρνησης να τους αφαιρέσει την δυνατότητα Γεωργίας και Κτηνοτροφίας με κάθε πρόσφορο εργαλείο. Από τις αυξήσεις τιμών έως τους περιοορισμούς με πρόφαση την ατμοσφαιρική ρύπανση. Μόνο που τις διαδηλώσεις τους δεν θα τις δείτε στα εγχώρια κανάλια, εφημερίδες και ΜΜΕ παρότι και οι ιδιοκτήτες, τα στελέχη τους και οι συντάκτες τους δεν θα εξαιρεθούν της σχεδιαζόμενης μείωσης του πληθυσμού.


Όλα αυτά είναι ο θάνατός μας. Ο φυσικός θάνατός μας. Η εξόντωσή μας. Έτσι κάθε άλλο παρά τυχαία η μηντιακή αιχμή του δόρατος του αμερικανικού deep state, oι New York Τimes έκαναν αγωγή στην Πρόεδρο της Ευρωπαικής Ένωσης για τα διαβόητα μυστικά SMS που αντάλλαξε με τον Bourla της Pfizer. Kι αυτό γιατί οι Νew York Times φιλοδοξούν να συνεχίσουν να υπάρχουν πέραν της ημερομηνίας λήξης του οστεώδους σεναριογράφου.


Καθώς λοιπόν ο φουριόζος Αδωνις έρχεται αποφασισμένος να επιβάλλει τα εργαλεία μείωσης του πληθυσμού η Jerusalem Post αποκαλύπτει ότι ο μαρτυρικός λαός του Ισραήλ που είχε σπεύσει να εμβολιαστεί πρώτος στον κόσμο και πάνω από 6 εκατ. Ισραηλινοί έλαβαν την πρώτη δόση της Pfizer σήμερα Ιανουάριος του 2024 οι Ισραηλινοί πολίτες έχουν γυρίσει τη πλάτη ακόμη και στα εμβόλια της γρίπης (όπως άλλωστε συμβαίνει σε ολόκληρο το κόσμο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dr. William Makis MD (@wmakismd)

Mόλις 0,5% των Ισραηλινών έλαβαν το “επικαιροποιημένο” εμβόλιο ευθανασίας COVID-19 σύμφωνα με τη Jerusalem Post.

Οι άνθρωποι πλέον δεν εμβολιάζονται ούτε για τη γρίπη καθώς ανακαλύπτου ότι όλοι αυτοί οι φιλάνθρωποι επιβολείς των εμβολίων ήτο συνδαιτημόνες του Epstein και βιαστές ανηλίκων αγοριών και κοριτσιών. Οπότε μόνο φιλάνθρωποι δεν είναι.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης γνωρίζει για τις παρενέργειες των εμβολίων. Εχει σαφώς ακούσει τον διάσημο τίτλο ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ. Το γνωρίζουν αυτό και οι κ.κ. Τσιόδρας, Πλεύρης, Κικίλιας. Το γνωρίζει και ο Joe Biden. Kαι ο Macron και ο Πρίγκιπας Κάρολος. Απλά κάνουν τη δουλειά τους. Κι εμείς πρέπει να κάνουμε τη δική μας.

Τα πράγματα έχουν κάπως έτσι>

«Εμείς οι Εβραίοι έχουμε ένα μυστικό όπλο στον αγώνα μας με τους Άραβες – δεν έχουμε πού να πάμε. Υποθέτω ότι δεν έχουμε άλλη επιλογή. Είτε κάνουμε ό,τι είναι δυνατό, και μπορεί να φαίνεται στους άλλους αδύνατο, ή απλά τα παρατούμε. Ή κάνουμε ό,τι είναι πραγματικά αδύνατο και παραμένουμε ζωντανοί. Υπάρχει ένα ακόμη βασικό πράγμα που πιστεύω ότι οι άνθρωποι εκτός Ισραήλ πρέπει να συνειδητοποιήσουν, και αν το καταλάβουν και το αποδεχτούν, ίσως άλλα πράγματα μπουν στη θέση τους. Πολλές αραβικές χώρες αρνούνται να συναινέσουν στην ύπαρξή μας. Επομένως δεν μπορεί να υπάρξει συμβιβασμός. Λένε ότι πρέπει να είμαστε νεκροί. Και λέμε ότι θέλουμε να είμαστε ζωντανοί. Μεταξύ ζωής και θανάτου, δεν γνωρίζω συμβιβασμό. Και γι’ αυτό δεν έχουμε άλλη επιλογή».

Golda Meir

Ποιος από εσάς εκεί έξω θα έλεγε σάς ευχαριστώ ή θα γυρνούσε και το άλλο μάγουλο εάν συνειδητοποιούσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ο θάνατός του; Δεν θέλει πολύ μυαλό. Η επιμονή των κυβερνώντων για τους εμβολιασμούς COVID-19 τη στιγμή που οι λέξεις ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ είναι πλέον ο πλέον διάσημος τίτλος του πλανήτη αποκαλύπτει την αποστολή τους που είναι ο θάνατός μας.

Όπως επίσης και το γεγονός ότι κανείς υπουργός Υγείας των ΗΠΑ και της Ευρωπαικής Ένωσης δεν απέδωσε ούτε έναν ΞΑΦΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ σε παρενέργεια των εμβολίων COVID-19 (και οι ασπιρίνες έχουν) αποκαλύπτει ολοφάνερα και απροκάλυπτα ότι απόστολή τους είναι ο ΘΑΝΑΤΟΣ μας. Και μάλιστα με κάθε τρόπο. Με τους μετανάστες-εισβολείς, με το Κλίμα και τις πόλεις των 15′ ως επιχείρημα για εγκλεισμούς, με τα LGTBQH(amas) κινήματα και πάει λέγοντας. Όλα βρωμάνε τον ΘΑΝΑΤΟ μας.

Γι αυτό δεν έχουμε παρά να στρέψουμε το βλέμμα μας στον ηρωικό και μαρτυρικό λαό του Ισραήλ και να ακολουθήσουμε το παράδειγμά του. Ο Εβραικός λαός για μία ακόμη φορά είναι το θύμα-όπως και στο πρώτο Ολοκαύτωμα. Κι αυτό σε μία προσπάθεια των εμπνευστών της μείωσης του πληθυσμού να “κρυφτούν” πίσω από τον λαό του Ισραήλ.

Ε, λοιπόν ώρα με την ώρα χιλιάδες, εκατομμύρια λευκοί δυτικοί κοινοί θνητοί ανάμεσά μας συνειδητοποιούν ότι αυτό συμβαίνει.

Μας σκοτώνουν έχοντας εκσφενδονίσει εναντίον μας ένα εργαστηριακό ιό βιολογικό όπλο όπως τον χαρακτήρισε ο επιφανής Εβραίος καθηγητής Jeffrey Sachs. Ταυτόχρονα με τον εργαστηριακό ιό που προκαλεί τον COVID-19, η εμβολιαστική εκστρατεία των mRNA εμβολίων έχει προκαλέσει ήδη πάνω από 17 εκατομμύρια θανάτους και συνεχίζει.

Ικανός λόγος ώστε να ζήσουμε την μεγάλη αποκάλυψη της μεγάλης επαναφοράς εντός του 2024.

Οσο αφορά την Ελλάδα το μεγάλο ΣΟΚ θα προκληθεί όταν οι πολίτες συνειδητοποιήσουν ότι στην γενοκτονία του λευκού πληθυσμού συμμετέχουν πρόθυμα και δίχως εξαίρεση και οι 300 της Βουλής. Ώρα με την ώρα, μέρα με τη μέρα.

Καθώς ο πλανήτης ανακαλύπτει ότι βιώνουμε μία πραγματική παγκόσμια συνομωσία ελέγχου και κυρίως μείωσης του πληθυσμού-ως επί το πλείστον του δυτικού- αφότου ένας κατασκευασμένος εργαστηριακά (gain of function) ιός εκτοξεύθηκε εναντίον της ανθρωπότητας, καθώς οι αποκαλύψεις τόσο για την προέλευση του ιού όσο και για τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 συγκλονίζουν τη παγκόσμια κοινότητα, οι εμπευστές της μεγάλης επαναφοράς, οι υπό τον ελεγχό τους δυτικοί ηγέτες, οι (δήθεν παγκόσμιοι) οργανισμοί και τα ελεγχόμενα από τους ίδιους ΜΜΕ, παίζουν τα ρέστα τους.

Το 2024 θα μπορούσε να κυοφορεί από έναν εμφύλιο πόλεμο στις ΗΠΑ, έως παγκόσμιο πόλεμο και διάλυση της Ευρωπαικής Ένωσης η οποία με την υποχρεωτικότητα και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού (και όχι μόνο) συμμετείχε στη συμπαιγνία μείωσης του πληθυσμού.

Μάλιστα η ηγέτης της Ευρωπαικής Ένωσης έχει οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη ύστερα από αγωγή των New York Times σε βάρος της για τα σκοτεινά SMS που αντάλλαξε με τον επικεφαλής της Pfizer Albert Bourla ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα αντικατασταθεί εντός του τρέχοντος έτους.

Κι αυτό παρότι οι Νew York Times αποτελούν την αιχμή του δόρατος του αμερικανικού deep state, με την αγωγή σε βάρος της Ursula Von De Layen επιχειρούν να διατηρήσουν τα προσχήματα αξιοπιστίας και ανεξαρτησίας.

Οι επνευστές της planδημίας με τη συνδρομή της Κίνας και του Κινέζικου Κομμουνιστικού Κόμματος εξαπέλυσαν τον ιό που προκακαλεί τον COVID-19 πέριξ της 18ης Οκτωβρίου 2019 και φρόντισαν να καμουφλάρουν τον εγχείρημά τους πίσω από μία δήθεν Άσκηση Πανδημίας, το διαβόητο EVENT 201.

O λόγος; Η μείωση του πληθυσμού λόγω του σκασίματος της φούσκας του παγκοσμίου χρέους.

Για την αποκάλυψη της παγκόσμιας θανάσιμης συνομωσίας εναντίον του δυτικού πληθυσμού αρκεί να ανοίξουν στόματα από τα εκατοντάδες που εμπλέκονται. Οσο η elite χάνει έδαφος, τόσο πιο κοντά βρισκόμαστε στην αποκάλυψη της θανάσιμης επιχείρησης εναντίον του πληθυσμού. Γι΄αυτό και επιχειρούν με νύχια και δόντια να ελέγξουν την πιθανότητα διαρροής του ολέθριου σχεδίου τους.

Έναν σχέδιο που σε δύο περιπτώσεις στοχοποίησε κατ΄εξοχήν τον μαρτυρικό Εβραικό λαό. Καθόλου τυχαία.

Η πρώτη ήταν όταν εξανάγκασαν σχεδόν τον σημερινό πρωθυπουργό του Ισραήλ να εμβολιάσει πρώτους τους Ισραηλινούς πολίτες (περίπου 6.000.000 όσα και τα θύματα του Ολοκαυτώματος) με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19.

H δεύτερη ήταν όταν έστειλαν τους Ναζί της Hamas να σφαγιάσουν τον μαρτυρικό λαό του Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου 2023 αφού πρώτα φρόντισαν να παγώσουν για 7 ώρες κάθε αντίδραση του πιο ισχυρού στρατού και των πιο ισχυρών μυστικών υπηρεσιών του κόσμου. Όχι αυτό δεν ήταν επίτευγμα της Hamas, ούτε του Ιράν το οποίο διαθέτει σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του κορυφαίου Εβραικού περιοδικού Τablet κατασκόπους στο Λευκό Οίκο ακόμη και στο Πεντάγωνο.

Στο μεταξύ Take 5′ για ένα θανάσιμο διάλλειμμα.

Τραγωδία καθώς ο αεροσυνοδός της British Airways πεθαίνει μπροστά στα μάτια συντετριμμένων επιβατών στο αεροπλάνο που περίμεναν να απογειωθεί. Ο 52χρονος αεροσυνοδός της πτήσης BA 32 κατέρρευσε τραγικά καθώς η πολυάσχολη πτήση από το Heathrow του Λονδίνου στο Hong Kong ετοιμαζόταν να αναχωρήσει.

Καθώς ταξιδιώτες και παραθεριστές είχαν καθίσει στις θέσεις τους, συνέβη ένα απρόσμενο και σοβαρό περιστατικό.

Ένα μέλος του πληρώματος κατέρρευσε ξαφνικά στο πίσω μαγειρείο της πτήσης BA 32 τη στιγμή που οι πόρτες ήταν κλειδωμένες και ο πιλότος ετοιμαζόταν να κατευθυνθεί στον διάδρομο προσγείωσης. Ο καπετάνιος κάλεσε αμέσως ιατρική βοήθεια και ένας επιβάτης ταχείας δράσης με εκπαίδευση πρώτων βοηθειών έσπευσε να βοηθήσει.

Παρά την άμεση ανταπόκριση και την άφιξη της αστυνομίας και των ασθενοφόρων, ο αεροσυνοδός δεν μπόρεσε τραγικά να σωθεί. Οι επιβάτες, συγκλονισμένοι από το γεγονός, ενημερώθηκαν ότι η πτήση τους για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έπρεπε να ακυρωθεί λόγω του σοβαρού ιατρικού έκτακτου περιστατικού που είχε εκτυλιχθεί μπροστά τους.

Η British Airways είπε στη Sun: «Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους των συναδέλφων μας αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Ένας δεύτερος αεροσυνοδός της BA, επίσης 52 ετών, πέθανε στις ΗΠΑ στις 23 Δεκεμβρίου.

Ο εργαζόμενος του πληρώματος καμπίνας βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του. Πέθανε κατά τη διάρκεια μιας στάσης μεταξύ των πτήσεων.

Μια πηγή είπε: «Το πλήρωμα είναι αναστατωμένο. Αυτοί ήταν δύο υγιείς άνθρωποι που έπεσαν ξαφνικά νεκροί. Δεν αναφέρθηκαν υποκείμενα προβλήματα υγείας.

«Το πλήρωμα ήταν οικογενειάρχες και άφησαν κατεστραμμένες οικογένειες σε σοκ και δυσπιστία.

«Ήταν μια τραυματική εορταστική περίοδος για την ιπτάμενη ομάδα της BA. Όλοι είναι βαθιά αναστατωμένοι».

Δεν είναι μόνο οι εντός 6 μηνών ΞΑΦΝΙΚΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ των εμβολιασμένων πολιτών που προκαλούν τρόμο στη παγκόσμια κοινότητα. Είναι οι νεότερες αποκαλύψεις που αφορούν στη μεθόδευση της χρήσης ωρολογιακής βόμβας των mRNA εμβολίων ακόμη και μία δόση των οποίων θα μπορούσε να σκοτώσει τον λήπτη σε διάστημα 3,5-5 ετών από τη λήψη της.

Οι μαρτυρικοί Ισραηλινοί πολίτες οι οποίοι υπήρξαν τα πρώτα θύματα του εμβολιαστικού μακελειού έφθασαν στο σημείο να ιδρύσουν γραφεία συνοικεσίων τα οποία απευθύνονται σε ανεμβολίαστους Εβραίους. Μάλιστα οι Ισραηλινοί φέτος γύρισαν τη πλάτη και στα εμβόλια της γρίπης.

Μόνο το 0,5% των Ισραηλινών έχουν κάνει το “επικαιροποιημένο” εμβόλιο ευθανασίας COVID-19

Έτσι για παράδειγμα σύμφωνα με σημερινό (4 Iανουαρίου 2024) ρεπορτάζ της The Jerusalem Post, από τα 500.000 εμβόλια που παραγγέλθηκαν από τις Maccabi Health Services μόνο 347.000 άτομα έχουν εμβολιαστεί. Αυτός ο αριθμός είναι περίπου 100.000 χαμηλότερος από τα εμβόλια της γρίπης του περασμένου έτους. Στο Clalit, έχουν χρησιμοποιηθεί μόλις 150.000 από τις 260.000 διαθέσιμες δόσεις, σημειώνοντας μείωση 14% σε σχέση με πέρυσι. Ομοίως, στο Leumit, μόνο 65.000 από τα 120.000 παραγγελθέντα εμβόλια έχουν χορηγηθεί, από 74.000 πέρυσι. Συνολικά, περίπου 775.000 άτομα έχουν εμβολιαστεί στο Clalit, μείωση 15% σε σχέση με τον προηγούμενο χειμώνα.

Η κατάσταση με τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού είναι ακόμη πιο αποκαλυπτική. Τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας δείχνουν ότι μόνο το 0,5% (!) των Ισραηλινών είναι επί του παρόντος εμβολιασμένοι κατά του ιού. Περίπου το 70% είχε εμβολιαστεί στο παρελθόν, αλλά η ανοσία τους είναι πλέον αναποτελεσματική έναντι των νέων στελεχών. Η πλειοψηφία των εμβολιασμένων είναι ηλικιωμένοι, ηλικίας 70 ετών και άνω.

Το να έρχεται λοιπόν ο νέος Υπ. Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και να δηλώνει ότι πρώτη του προτεραιότητα είναι οι εμβολιασμοί COVID-19 και κατά της γρίπης μην υποδυόμενος ότι όλο αυτό το διάστημα και λίγες ώρες αφότου ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ κορυφαίος ιατρός του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ δεν έχει ακούσει τις λέξεις ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ως παρενέργεια των εμβολίων ευθανασίας COVID-19 παίζει απλά με τη ΦΩΤΙΑ της Ιστορίας για μια ακόμη φορά στην πολυδαίδαλη και όχι άμοιρη καιροσκοπισμού πολιτική του διαδρομή.

O Εlon Musk τρολάρει τους εμπνευστές της μείωσης του πληθυσμού>

 

Συνεχίζουμε ως εξής>

Αγωνία στον ιατρικό κόσμο της χώρας μετά τον ΞΑΦΝΙΚΟ θάνατο του Διευθυντή της Γαστρεντερολογικής Κλινικής στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών Δημήτρη Καραγιάνη 63 ετών.

Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του κόσμου βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του εμβολιασμού με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19.

Στον Καναδά πάνω από 90 γιατροί πέθαναν ξαφνικά μέσα σε διάστημα 3 μηνών ενώ καθημερινά χιλιάδες εμβολιασμένοι σωριάζονται Ξαφνικά.

Αυτό που επιτείνει την αγωνία είναι οι νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τα mRNA εμβόλια ευθανασίας. Σύμφωνα με αυτές και μία δόση είναι ικανή να βάλει σε θανάσιμο κίνδυνο τη ζωή του λήπτη και μάλιστα στο προσεχές μέλλον σε διάστημα 5 ετών από το τρύπημα. Κι αυτό γιατί οι εμπνευστές του ολέθρου της μείωσης του πληθυσμού δεν ήθελαν να θύματά τους να υποψιαστούν τον κίνδυνο που διατρέχουν πριν εμβολιάσουν όσο μεγαλύτερο ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού.

Σε αντίθεση με τη Γρίπη των Χοίρων που όταν πέθαναν ξαφνικά με το που εμβολιάσθηκαν οι πρώτοι ηλικιωμένοι με αποτέλεσμα ο παγκόσμιος πληθυσμός να τρομάξει και να κόψει λάσπη μακριά από τις ενέσεις ευθανασίας αυτή τη φορά με τη βοήθεια των ισχυρών ΜΜΕ της ιδιοκτησίας τους πέτυχαν να επιβάλουν τον τρόμο. Χρησιμοποίησαν μάλιστα τα πρωτόκολλα θανάτου στα Νοσοκομεία με αποτέλεσμα όποιος έκανε εισαγωγή σε νοοσοκομείο για οποιαδήποτε αιτία κατέληγε να πεθάνει με γνωμάτευση COVID ώστε ο υπόλοιπος πληθυσμός πανικόβλητος να τρέξει να εμβολιασθεί.

Κι εάν η προπαγάνδα των ισχυρών αμερικάνικων ΜΜΕ τα οποία ανήκουν στη κυριολεξία σε 3 εταιρίες οι οποίες με τη σειρά τους οφείλουν την ισχύ τους στους μισθωτούς και συνταξιούχους που τους εμπιστεύονται το βαλάντιό τους-στην χώρα μας τα ΜΜΕ ανήκουν σε συγκεκριμένες οικογένειες οι οποίες εμφανίζονται να συμμετέχουν στη Γενοκτονία μείωσης του πληθυσμού στην οποία είναι βουτηγμένοι και οι 300 της Βουλής μια κανείς από δαύτους δεν έχει ακούσει ποτέ στη διάρκεια των 3 τελευταίων ετών λέξη για τους Ξαφνικούς Θανάτους.

Ιδιαίτερα ανάμεσα στους νέους ανθρώπους οι Ξαφνικοί θάνατοι σπάνε κάθε ρεκόρ καθώς ανυποψίαστοι για το γεγονός ότι έχουν τραυματίσει την καρδιά τους με τον εμβολιασμό συνεχίζουν κανονικά τη ζωή τους ειδικά τις όποιες αθλητικές δραστηριότητές τους με αποτέλεσμα οι ανακοπές καρδιάς να αποτελούν την τρέχουσα planδημία.

Τις αποδίδουν μάλιστα ξεδιάντροπα σε νέα μετάλλαξη του ιού που προκαλεί τον COVID-19 σε μία ακόμη προσπάθεια να αποκρύψουν από τον δυτικό πληθυσμό το γεγονός ότι τον σκοτώνουν εξαιτίας του σκάσιμου της φούσκας του παγκοσμίου χρέους.

Το πρόβλημα με τους ψυχοπαθείς του deep state είναι ότι θα μπορούσαν να πετύχουν τη μείωση του πληθυσμού δοκιμάζοντας την εξής συνταγή> Οι ετήσιες γεννήσεις σε κάθε κράτος θα έπρεπε να εξαρτώνται από το δημόσιο χρέος της χώρας σε αναλογία με τον πληθυσμό της ώστε να υπάρχει προοπτική δυνητικής εξόφλησης του χρέους. Έλα όμως που αυτό προυποθέτει μακροχρόνιο προγραμματισμό κάτι που δεν εμπεριέχεται στη λογική του deep state η κάθε γενιά του οποίου θα πρέπει να προκαλεί ένα τουλάχιστο “ιστορικό” κακό ως εργαλείο διακυβέρνησης και διατήρησης του ελέγχου.

Βόλτα στο Κήπο με τους Ξαφνικούς Θανάτους των τελευταίων 24ωρων

Συνεχίζουμε κάπως έτσι>

Πάτρα> Θλίψη έχει σκορπίσει στην κοινωνία της Πάτρας η είδηση του θανάτου ενός 21χρονου από ανακοπή σε οικία στην περιοχή της Ηρώων Πολυτεχνείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο αλλά και Αστυνομία, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τον άτυχο νεαρό παρέλαβε το ΕΚΑΒ για το νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” για να γίνει η νεκροψία και να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Ιωάννινα> Τρεις άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή μέσα σε λίγες ώρες.. Και οι τρεις διακομίσθηκαν νεκροί στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα χωρίς μέχρι στιγμής να προκύπτουν ενδείξεις για εγκληματικές ενέργειες.

Ένας 53χρονος διακομίσθηκε νεκρός στη μία περίπου τα μεσάνυχτα. Εντοπίστηκε τυχαία από περίοικους σε δρόμο στην περιοχή της Ανατολής. Κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Με διαφορά δέκα λεπτών περίπου μεταφέρθηκε επίσης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ένας 58χρονος που είχε βρεθεί χωρίς τις αισθήσεις του. Κι αυτός όπως διαπιστώθηκε ήταν ήδη νεκρός.

Νωρίς το πρωί διακομίσθηκε στο ίδιο νοσοκομείο κι ένας 39χρονος. Ο νέος εντοπίστηκε στο σπίτι του από οικεία του πρόσωπα χωρίς τις αισθήσεις του. Παρά την προσπάθεια που έγινε από τους γιατρούς δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Και για τις τρεις περιπτώσεις θα γίνει νεκροψία- νεκροτομή προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια θανάτου.

Θλίψη προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος του Κώστα Παπασπύρου, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Λιβαδειά> Ο Κώστας Παπασπύρου, ιδιοκτήτης του Καφέ 22 στον κεντρικό πεζόδρομο της Λιβαδειάς, υπήρξε ένας δραστήριος και πολυσχιδής επιχειρηματίας, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου επί σειρά ετών, μέλος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και της ΕΣΕΕ-Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου.

Καθοριστικός ήταν ο ρόλος του στην αναβάθμιση του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς, καθώς, επί των ημερών του, ο Σύλλογος απέκτησε τη δική του στέγη, επί της οδού Στρατηγού Ιωάννου. Στο κτίριο στεγάζεται και το Μουσείο Παλαιών Επαγγελμάτων που ιδρύθηκε επί θητείας του.

Ο Κώστας Παπασπύρου έφυγε διδάσκοντας τη δύναμη της αληθείας, του ήθους, της περηφάνιας και της αγωνιστικότητας.

Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο του Ντόρα, τους δύο γιούς του και όλους τους οικείους του.

Αγωνία στον Ιατρικό Κόσμο της χώρας εξαιτίας των Ξαφνικών Θανάτων

Έφυγε ΞΑΦΝΙΚΑ από τη ζωή και ο κορυφαίος επιστήμων και άνθρωπος γατρός Δημήτρης Καραγιάνης 63, ο οποίος μόλις στις 29 Νοεμβρίου 2023 στο πλευρό του επιχειρηματία Βασίλη Αποστολόπουλου παρουσίαζε τη προμήθεια του πρώτου συστήματος υπερήχων ARIETTA 850 της FUJIFILM στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Ο Σερραίος Γαστρεντερολόγος – Ηπατολόγος ήταν Διευθυντής της Γαστρεντερολογικής Κλινικής στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και μόλις 63 ετών!

Tη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Βασίλης Αποστολόπουλος, με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Αδυνατώ να πιστέψω ότι ο Δημήτρης σήμερα έφυγε από κοντά μας. Αδυνατώ να πιστέψω ότι αύριο ημέρα της γιορτής μου δεν θα χτυπήσει το τηλέφωνο και δεν θα ακούσω τις ευχές του… Καλό ταξίδι φίλε αγαπημένε, πανάξιε συνεργάτη, προσωπικέ μου γιατρέ και αδερφέ !», έγραψε ο κ. Αποστολόπουλος.

Το βιογραφικό του Δημήτρη Καραγιάννη

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 15 Ιανουαρίου 1960. Αφιερώθηκε μετά τις βασικές σπουδές στην Ιατρική, όπου και αρίστευσε. Έκανε την μετεκπαιδευσή του στο Πανεπιστήμιο G. et R. Laennec στην Νantes της Γαλλίας. Εκεί ασχολήθηκε ειδικότερα με την έρευνα του καρκίνου και παράλληλα με την τεχνολογία των lasers στην ιατρική. Επέστρεψε στην Ελλάδα και υπηρέτησε το «αγροτικό» του στην Αλιστράτη Σερρών. Πήρε το διδακτορικό του από το πανεπιστήμιο G. et R. Laennec στην Νantes της Γαλλίας και από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ακολούθως εργάστηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Αθηνών για οκτώ χρόνια όπου ανέπτυξε την μονάδα ενδοσκοπικών laser για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την υπηρεσία Τηλεϊατρικής μαζί με τους καθηγητές Προυκάκη, Τσαντούλα και Σωτηρίου, την πληροφορική των Νοσοκομειακών πληροφοριακών συστημάτων και τέλος την μονάδα αντιμετώπισης του καρκίνου του παχέος εντέρου.

Μία από τις πλέον ανθρώπινες στιγμές και τρυφερές στιγμές του ήταν η αποφοίτηση της κόρης του Lydia Karagianni από το ΥΑLΕ University.

Δεν είναι κομπασμός. Είναι ανείπωτη χαρά και ευτυχία που ξεχείλισε. Είναι που αντίκρισα το πέλαγος και το φώς μετά από χρόνια πολλά, προσπάθειας. Ευχαριστώ ψυχή μου που με οδήγησες.
Lydia Karagianni BA, MA in economics YALE University

Δίδαξε στην ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Κρήτης και ασχολήθηκε με την έρευνα στην ιατρική. Βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών μαζί με άλλους συγγραφείς για το βιβλίο ‘Καρκίνος του παχέος εντέρου’.

Βραβεύτηκε από την Ε.Ε. με το βραβείο Santer για την ανάπτυξη κινητής μονάδας παρακολούθησης ασθενών.

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η PLANΔΗΜΙΑ]

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK