kourdistoportocali.comNews DeskΕΚΤΑΚΤΟ>1 εκατ. κυνηγούς συνωστισμού προσλαμβάνει η κυβέρνηση!

Λύνεται το πρόβλημα της ανεργίας

ΕΚΤΑΚΤΟ>1 εκατ. κυνηγούς συνωστισμού προσλαμβάνει η κυβέρνηση!

Επιτέλους είμαστε 100 χρόνια μπροστά

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της τελευταίας στιγμή πάνω από 1 εκατ. άνεργοι θα επιστρατευθούν από την κυβέρνηση για τους μήνες του καλοκαιριού ως κυνηγοί-επιθεωρητές συνωστισμού.

Πρόκειται για μία ιδέα του Κουρδιστού Πορτοκαλιού σε μία προσπάθεια να βοηθήσουμε την κυβέρνηση στο κυνήγι ανεμομύλων στο νησί των ανέμων και τα υπόλοιπα νησιά.

Στο μεταξύ σοβαρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στους επιχειρηματίες της Μυκόνου το «λουκέτο» και το πρόστιμο που επιβλήθηκε σε γνωστό beach bar του νησιού, στη Φτελιά, λόγω της μη τήρησης των κανόνων, με τις εικόνες συνωστισμού να κάνουν το γύρο του διαδικτύου και να εκθέτουν ακόμα και την ίδια την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό. Μάλιστα, οι επιχειρηματίες της Μυκόνου θα συζητήσουν για το ενδεχόμενο να κλείσουν τα καταστήματά τους, έπειτα από το πρόστιμο 20.000 ευρώ και το «λουκέτο» 60 ημερών.

«Όλοι εμείς οι επιχειρηματίες της Μυκόνου έχουμε σαν προτεραιότητα την υγεία των εργαζομένων και των πελατών. Συνεπώς, είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόζουμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Αρκεί να είναι εφικτό. Δηλαδή είναι πολύ δύσκολο σε ένα μαγαζί με όρθιους να τους αστυνομεύεις και να τους απαγορεύεις να πλησιάζουν ο ένας τον άλλον, ακόμα και αν τηρείς τα απαραίτητα μέτρα», δήλωσε ο γραμματέας Εστίασης και Διασκέδασης Μυκόνου, Ηρακλής Ζησιμόπουλος, στον ΣΚΑΪ.

«Αυτό που προτείνουμε αφενός μεν είναι να γίνει μία πιο βιώσιμη και οικονομικά και υγειονομικά κατάσταση, όπου να μπορούν από τη μία να μαζευτούν οι άνθρωποι αλλά από την άλλη να μην κινδυνεύουν με πολύ μεγάλο συγχρωτισμό. Για παράδειγμα, ίσως θα μπορούσαμε να ελέγξουμε τον περιμετρικό χώρο, να υπάρχει συγκεκριμένη είσοδος, να καταγράφονται οι άνθρωποι που μπαίνουν με την ώρα άφιξης τους ώστε να μπορεί να υπάρξει μία ιχνηλάτηση σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο πιθανό κρούσμα», ανέφερε, παράλληλα, τόνισε ότι όταν ο κόσμος δεν μπορεί να μπει στα μαγαζιά, υπάρχει συνωστισμός στα σοκάκια. «Αυτό δεν μπορεί να συμβεί μόνο στη Μύκονο αλλά και αλλού, στη Σαντορίνη, στην Πάρο. Ο ιός δεν κολλάει μόνο μέσα στα μαγαζιά, αλλά και έξω από αυτά, όπου υπάρχει συνωστισμός», υπογράμμισε ο κ. Ζησιμόπουλος. «Η προστασία πρέπει να υπάρχει και έξω από τα μαγαζιά. Και στις παράνομες βίλες που κάνουν πάρτι. Δεν μπορούμε να εφαρμόζουμε τον νόμο μόνο μέσα στα καταστήματα», τόνισε ακόμη.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Λίστα ΣΟΚ με νεκρούς αθλητές μετά τον εμβολιασμό δικαιώνει(;) την επιλογή του Στέφανου Τσιτσιπά. Πλήρως εμβολιασθέντες και τα πρώτα κρούσματα της sexy εργαστηριακής Βotswana
Γιατί ο ΠΟΥ παρέκαμψε δύο γράμματα του ελληνικού Αλφάβητου προκειμένου να ονομάσει Omicron την παραλλαγή της Botswana
To ευρηματικό σχόλιο του Στέφανου Κασιμάτη για τη Φώφη τον μετέτρεψε αίφνης σε Σερβετάλη των οξυδερκών ΚΙΝΑΛιτών
Βill Gates και Yuval Harari διαψεύδουν τον Καθηγητή Ηλία Μόσιαλο. Η καλύτερη επένδυση και οι ψεκασμένοι
AstraZeneca, Pfizer/ΒioNTech, Moderna έχουν ήδη έτοιμα τα εμβόλια για την Omicron ενώ η παγκόσμια κοινότητα αναμένει την εκτυφλωτική Omega
ΙΣΡΑHΛ-Πανεπιστήμιο Ariel> Ακτινοβολία μπορεί να σκοτώσει τον κορωνοϊό σε επιφάνειες μέσα σε 2 δευτερόλεπτα
O Kυριάκος στην Ήπειρο> Η Ελλάδα μετατρέπεται σε ένα μεγάλο εργοτάξιο
Η συναρπαστική Βotswana mutation με 10 μεταλλάξεις στη πρωτεΐνη ακίδας θα σας καθηλώσει στους δέκτες σας. Ισως χρειαστούν νέα εμβόλια
Ας ετοιμασθούμε ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε τη τουρκική πολεμική επίθεση
Καλώς ήλθες στη μεγαλύτερη άσκηση επιβίωσης του Παγκόσμιου Netflix. Μάθε πως οργανώνεται το Ισραήλ
Πλήρως εμβολιασθέντες όσοι έχουν εντοπιστεί με τη sexy Βotswana. Έκτακτο διάγγελμα του Ισραηλινού πρωθυπουργού
Συναγερμός στη Βρετανία για 2 κρούσματα της Omicron του κορωνοϊού- Εντοπίστηκαν άλλα 2 στη Βαυαρία