kourdistoportocali.comPeopleTechPortugieser Perpetual Calendar 42-44> Υψηλή luxurious αισθητική και ακρίβεια

IWC Schaffhausen

Portugieser Perpetual Calendar 42-44> Υψηλή luxurious αισθητική και ακρίβεια

To ρολόι, διαμέτρου 42 χιλιοστών, διαθέτει τις ενδείξεις του ημερολογίου σε τρία ξεχωριστά παράθυρα στο καντράν

Η IWC Schaffhausen παρουσιάζει το Portugieser Perpetual Calendar 42. Για πρώτη φορά, το complication του διηνεκούς ημερολογίου ενσωματώνεται σε έναν μηχανισμό της οικογένειας 82000 που έχει κατασκευάσει η IWC. To ρολόι, διαμέτρου 42 χιλιοστών, διαθέτει τις ενδείξεις του ημερολογίου σε τρία ξεχωριστά παράθυρα στο καντράν. Η IWC παρουσιάζει επίσης μια έκδοση του θρυλικού Portugieser Perpetual Calendar, διαμέτρου 44 χιλιοστών, κατασκευασμένο από Armor Gold® 18-καρατίων αποκλειστικά για τις Boutique της.

IWC Portugieser Perpetual Calendar 42 Ref. IW344203

Κατασκευασμένο μετά από προσεκτική σκέψη και με στόχο να καλύψει τις ανάγκες των χρηστών, εστιάζοντας στην μέγιστη αυτονομία και την απόλυτη ευχρηστία: κανένας άλλος μηχανισμός δεν εκφράζει της αξίες της IWC τόσο εύγλωττα όσο το perpetual calendar που κατασκευάστηκε από τον Kurt Klaus στη δεκαετία του 1980.
Στο Portugieser Perpetual Calendar 42 (Ref. 3442), η IWC έχει ενσωματώσει το θρυλικό complication για πρώτη φορά σε μηχανισμό της οικογένειας 82000-calibre που η ίδια έχει κατασκευάσει. Χάρη στις μικρές του διαστάσεις, κατέστη εφικτό η διάμετρος του ρολογιού να είναι μόλις 42 χιλιοστά. Μέσω του μηχανισμού 82650 της IWC, οι ενδείξεις του ημερολογίου προχωρούν με μια μόνο ώθηση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το αυτόματο σύστημα κουρδίσματος Pellaton διαθέτει κεραμικά μέρη από οξείδιο του ζιρκονίου, και απόθεμα ενέργειας 60 ωρών. Ο μηχανισμός είναι ορατός από το διάφανο πίσω μέρος της κάσας από κρύσταλλο ζαφειριού.

IWC Portugieser Perpetual Calendar 42 Ref. IW344203

Ο μηχανικός προγραμματισμός του perpetual calendar αναγνωρίζει τον διαφορετικό αριθμό ημερών του κάθε μήνα και προσθέτει μια επιπλέον ημέρα στο τέλος του Φεβρουαρίου κάθε τέσσερα χρόνια. Όλες οι ενδείξεις είναι απόλυτα συγχρονισμένες μεταξύ τους και μπορούν εύκολα να ρυθμιστούν από την κορόνα. Σε αυτή την έκδοση του ημερολογίου, οι ενδείξεις της ημερομηνίας, του μήνα και της ημέρας έχουν τοποθετηθεί σε τρία ξεχωριστά παράθυρα στο καντράν στις θέσεις «3», «6» και «9». Η ένδειξη φάσης της σελήνης έχει ενσωματωθεί στην ένδειξη του μήνα και αποκλίνει από την πραγματική τροχιά του φεγγαριού κατά μια μόνο μέρα κάθε 577.5 χρόνια. Ένας μετρητής στην ένδειξη της ημέρας δείχνει τα χρόνια που μένουν μέχρι το επόμενο δίσεκτο έτος. Τα δύο μοντέλα διαθέτουν κάσα από 5Ν χρυσό 18-καρατίων, ενώ η κάσα του τρίτου είναι από ανοξείδωτο ατσάλι.

IWC Portugieser Perpetual Calendar 42 Ref. IW344203

Ref. IW344203: Κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι, επάργυρο καντράν, επίχρυσοι δείκτες και απλίκες, μαύρο λουράκι Santoni από δέρμα αλιγάτορα.
Ref. IW344202: Κάσα από 5Ν χρυσό 18-καρατίων, επάργυρο καντράν, επίχρυσοι δείκτες, απλίκες από χρυσό 18-καρατίων, καφέ λουράκι από δέρμα αλιγάτορα της Santoni.
Ref. IW344205 Boutique Edition: Κάσα από 5Ν χρυσό 18-καρατίων, μπλε καντράν, επίχρυσοι δείκτες, απλίκες από χρυσό 18-καρατίων, μπλε λουράκι με πλέξη από δέρμα μοσχαριού.

IWC Portugieser Perpetual Calendar 42 Ref. IW344202

IWC Portugieser Perpetual Calendar 42 Ref. IW344205 Boutique Edition

PORTUGIESER PERPETUAL CALENDAR BOUTIQUE EDITION
Το κλασικό Portugieser Perpetual Calendar (Ref. 5033), με διάμετρο 44 χιλιοστών, εμφανίζει τις πληροφορίες του ημερολογίου σε 4 ξεχωριστά παράθυρα στο καντράν. Εκτός των ενδείξεων ημέρας, ημερομηνίας, μήνα και φάσης της σελήνης, περιλαμβάνει και τετραψήφια ένδειξη έτους, ένδειξη δευτερολέπτων και ένδειξη του αποθέματος ενέργειας. Διαθέσιμη είναι, πλέον, και η έκδοση για Boutique με σχεδιαστικά στοιχεία εμπνευσμένα από τη ναυσιπλοΐα, κάσα από Armor Gold® 18 καρατίων, μπλε καντράν και μπλε λουράκι με πλέξη από δέρμα μοσχαριού.

Ref. IW503312 Boutique Edition
Κάσα από Armor Gold® 18-καρατίων, μπλε καντράν, επίχρυσοι δείκτες, απλίκες από χρυσό 18-καρατίων, μπλε λουράκι με πλέξη από δέρμα μοσχαριού. Το ρολόι τροφοδοτείται από τον μηχανισμό 52610 της IWC, ο οποίος διαθέτει σύστημα κουρδίσματος Pellaton κατασκευασμένο από άφθαρτα κεραμικά μέρη από οξείδιο ζιρκονίου. Μέσω των δύο barrels το απόθεμα ενέργειας του μηχανισμού είναι επτά ημερών.

IWC Portugieser Perpetual Calendar Ref. IW503312 Boutique Edition

IWC Portugieser Perpetual Calendar Ref. IW503312 Boutique Edition

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΧΡΗΣΤΟ
Στη δεκαετία του 1980, ο θρυλικός ωρολογοποιός της IWC, Kurt Klaus, σχεδίασε ένα perpetual calendar το οποίο αποτελούταν από περίπου 80 ξεχωριστά μέρη. Ο μηχανισμός τοποθετήθηκε για πρώτη φορά στο Da Vinci Perpetual Calendar (Ref. 3750) του 1985. Για πρώτη φορά, ένα perpetual calendar διέθετε τετραψήφια ένδειξη έτους και διηνεκή ένδειξη της φάσης της σελήνης. Ένα ακόμη ισχυρό του χαρακτηριστικό ήταν η ευχρηστία. Όλες οι ενδείξεις του ημερολογίου είναι απόλυτα συγχρονισμένες και αν το ρολόι δεν χρησιμοποιηθεί για κάποιο διάστημα, μπορούν εύκολα να ρυθμιστούν από την κορόνα. Το 2003, το Perpetual Calendar εντάσσεται για πρώτη φορά στην οικογένεια των Portugieser. Ο μηχανισμός του ημερολόγιου έχει επανειλημμένα βελτιωθεί με την πάροδο των ετών. Θα χρειαστεί μια μόνο διόρθωση το 2100 καθώς λόγω των ιδιαιτεροτήτων του Γρηγοριανού ημερολογίου, το έτος αυτό δεν θα είναι δίσεκτο, όπως θα έπρεπε να είναι κανονικά.

Το 2003, το Perpetual Calendar εντάσσεται για πρώτη φορά στην οικογένεια των Portugieser. Ο μηχανισμός του ημερολόγιου έχει επανειλημμένα βελτιωθεί με την πάροδο των ετών

IWC Portugieser Perpetual Calendar 42 IW3442

SHARE

Περισσότερα

MORE PEOPLE

TOP LINE

To τρομακτικό μυστικό που δεν άντεξε η Μelinda; O Gates το 2015 προανήγγειλε την πανδημία και την ίδια χρονιά επένδυσε σε εμβόλια mRNA
Δημήτρης Κούβελας> Πατήστε φρένο στον εμβολιασμό ώσπου να δούμε τις παρενέργειες των εμβολίων
Ιστορική δικαίωση και επιστροφή των Παπανδρέου στην κεντρική πολιτική σκηνή
Το πείραμα των Σεϋχελλών και ποιοι θέλουν να σκοτώσουν όσα εμβόλια δεν είναι mRNA
Στο Ισραήλ αυτή τη στιγμή διακυβεύεται η Ελευθερία της Ευρώπης η οποία δέχεται επίθεση από το Ισλάμ του σκότους
Οι NΥΤ καταρρίπτουν το μύθο της υπερμετάδοσης του κορωνοϊού σε εξωτερικούς χώρους
Οι διεφθαρμένοι ηγέτες της Φατάχ ακύρωσαν για άλλη μια φορά τις εκλογές
Πως αυτό το θηρίο των ΜΜΕ, ο Rupert Murdoch, έδωσε τη χαριστική βολή στον Bill Gates
O Φιλάνθρωπος, ο Παιδόφιλος και ο ρομαντικός Robert F. Kennedy Jr
Τι συμβαίνει στην απόκοσμη καρδιά του Chernobyl;> Ανησυχεί η ασυνήθιστη δραστηριότητα
700 πύραυλοι της Χαμάς εναντίον των κατοίκων του Tel Aviv
Niall Ferguson> Η επόμενη παγκόσμια καταστροφή είναι μπροστά μας αλλά δεν είμαστε έτοιμοι