kourdistoportocali.comPeopleTechC SEED M1: Αυτή είναι η ακριβότερη (αναδιπλούμενη) τηλεόραση στον κόσμο

By C SEED Entertainment

C SEED M1: Αυτή είναι η ακριβότερη (αναδιπλούμενη) τηλεόραση στον κόσμο

Με το πάτημα ενός κουμπιού, μια στήλη σαν γλυπτό υψώνεται αθόρυβα από το πάτωμα και ξεδιπλώνεται [ΕΙΚΟΝΕΣ+VIDEO]

Εντυπωσιάζει η πρώτη τηλεόραση στον κόσμο, 165 ιντσών, που αναδιπλώνεται και εξαφανίζεται στο πάτωμα όταν δεν χρησιμοποιείται. Με το πάτημα ενός κουμπιού, μια στήλη σαν γλυπτό υψώνεται αθόρυβα από το πάτωμα και ξεδιπλώνεται για να αποκαλύψει την τεράστια οθόνη MicroLED 4k, που συγκρατείται από βάση αλουμινίου.

Η οθόνη αποτελείται από πέντε ξεχωριστά πάνελ MicroLED που όταν κλειδωθούν στη θέση τους μοιάζουν με μια ομοιόμορφη οθόνη με αόρατες ραφές. Οι κατασκευαστές λένε ότι τα MicroLEDs είναι πιο φωτεινά από τα OLED και προσφέρουν τα ίδια πλεονεκτήματα με υψηλή αντίθεση και βαθύ μαύρο, χωρίς burn-in.

ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΕ LUXURIOUS TIMES

Το πολυτελές αντικείμενο, που ονομάζεται M1, είναι δημιουργία της C SEED Entertainment, η οποία έχει γραφεία στη Βιέννη, την Αυστρία και την Καλιφόρνια. Η M1 κοστίζει περίπου 400.000 δολάρια αλλά η αστρονομική τιμή της δεν περιλαμβάνει την εγκατάσταση, κάτι που πάντως απαιτεί αρκετό χώρο.

«Με το πάτημα ενός κουμπιού, το πάτωμα ανοίγει και μέσα σε δευτερόλεπτα, μια κομψή στήλη από κατεργασμένο αλουμίνιο ανεβαίνει αθόρυβα από το έδαφος», αναφέρει η εταιρεία. Η οθόνη 165 ιντσών παρέχει στους χρήστες της «μια συναρπαστική εμπειρία ψυχαγωγίας».

Η C SEED αναφέρει ότι η M1 πρόκειται να παραδοθεί σε πελάτες από το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους και ισχυρίζεται ότι πρωτοπορεί στο επόμενο βήμα της προβολής στο σπίτι, σηματοδοτώντας μια εξέλιξη από τις τηλεοράσεις που είναι τοποθετημένες στους τοίχους. «Πλέον, οι μεγάλες οθόνες τηλεόρασης στον τοίχο είναι αναχρονιστικές σε σχέση με τη σύγχρονη εσωτερική διακόσμηση», δήλωσε ο Alexander Swatek, διευθύνων σύμβουλος της C SEED.

«Επομένως, η C SEED ακολούθησε μια εντελώς διαφορετική πορεία και βρήκε έναν επαναστατικό σχεδιασμό». Η M1 διατίθεται σε διάφορα χρώματα, όπως χρυσό, μαύρο και τιτάνιο και με «μια επιλογή περιβλημάτων που ταιριάζουν σε όλα τα γούστα, τις απαιτήσεις χώρου και τις ρυθμίσεις».

«Η M1 προσφέρει μοναδική ψυχαγωγία σε εξαιρετική ποιότητα χωρίς να διακυβεύεται ο χαρακτήρας ενός δωματίου, καθώς είναι η ιδανική λύση για την ενσωμάτωση μεγάλων τηλεοπτικών συστημάτων σε ευρύχωρο σύγχρονο εσωτερικό σχεδιασμό», δήλωσε ο Swatek. Οι οθόνες Micro LED βασίζονται σε εκατομμύρια μικροσκοπικές μονάδες που εκπέμπουν κόκκινο, πράσινο και μπλε φως, συνδιάζοντας εκπληκτικά έντονα χρώματα.

Μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας όπως η Apple και η Samsung αναμένουν ότι οι οθόνες MicroLED θα αντικαταστήσουν τις σημερινές κορυφαίες οθόνες OLED.

SHARE

Περισσότερα

MORE PEOPLE

TOP LINE

Η μετάλλαξη Οmicron της COVID-19 και η προσπάθεια του George Soros να διασώσει τη τιμή του Δυτικού Κόσμου
Ο Κυριάκος δεν είχε άλλη επιλογή. Ο Παναγιώτης Κελεσίδης δεν θα χρειαστεί να πληρώσει πρόστιμο 200 ευρώ. Ίσως κάτι παραπάνω…
Κι ενώ ο δημαγωγός Τσίπρας ζητεί υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, η Δικαιοσύνη των ΗΠΑ μπλοκάρει τους αντίστοιχους του Biden και ένας ακόμη αθλητής καταρρέει [LIVE]
-Αγαπητέ Αλέξη, μήπως γνωρίζεις κάτι παραπάνω για όλα αυτά;
ΒΟΜΒΑ από το επιστημονικό TΗΕ LANCET> Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν περισσότερο τον ιό και ασθενούν πιο βαριά από τους ανεμβολίαστους!
Παιγνίδι με τη φωτιά και ανασφάλεια στους επενδυτές των Χρηματιστηρίων προκαλούν πλέον οι ανακολουθίες των επικεφαλής των εταιριών που παράγουν τα εμβόλια κατά της COVID-19
ΑΠΕ-ΜΠΕ> Όσοι είστε κάτω από 65 ετών και περάσατε βαριά COVID-19 θα πεθάνετε μέσα στους επόμενους 12 μήνες!
Βill Gates και Yuval Harari διαψεύδουν τον Καθηγητή Ηλία Μόσιαλο. Η καλύτερη επένδυση και οι ψεκασμένοι
THE TIMES OF ISRAEL> Η παρουσιάστρια του Fox Nation, Lara Logan, συνέκρινε τον Anthony Fauci με τον Ναζί γιατρό Josef Mengele
Δικαστική απόφαση-κόλαφος για τον Aμερικανό Πρόεδρο ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού
Χριστούγεννα με Omicron στη Νέα Υόρκη;> Νέα έξαρση κρουσμάτων Covid, η υψηλότερη από τον Απρίλιο
Νέο ΣΟΚ> Θετικός στο κορονοϊό παρότι εμβολιασμένος ο Aμερικανός θρύλος του NBA LeBron James