kourdistoportocali.comPeopleTechBρετανική εταιρία κινητής οργάνωσε μια hybrid club night με τη χρήση του 5G

The Future of Dance Floors

Bρετανική εταιρία κινητής οργάνωσε μια hybrid club night με τη χρήση του 5G

Ένας κατάλογος DJs – δηλαδή οι Rudimental, Arielle Free, Babyschon, Manami, Junior Simba – έπαιξαν σετ είτε στο Temple Arches είτε από «μυστικές τοποθεσίες»

Το UK MNO EE* διοργάνωσε μια ζωντανή μετάδοση clubbing εκδήλωση στο Leeds για να παρουσίασει τις δυνατότητες του δικτύου 5G της.

Ο αριθμός των DJs και των τοποθεσιών που εμπλέκονται στην «απόλυτη εμπειρία clubbing με χρήση 5G» είναι εκ πρώτης όψεως λίγο μπερδεμένος, αλλά η ουσία φαίνεται να είναι ότι υπήρξε μια υπαίθρια συναυλία στο Temple Arches στο Λιντς με παραστάσεις που μεταδόθηκαν ζωντανά από 5G «για πρώτη φορά» (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό) στο νυχτερινό club Millennium Square στο Leeds.

Ένας κατάλογος DJs – δηλαδή οι Rudimental, Arielle Free, Babyschon, Manami, Junior Simba – έπαιξαν σετ είτε στο Temple Arches είτε από «μυστικές τοποθεσίες», σαν να ήταν κάποιου είδους όμηροι.

Η EE προφανώς έτρεξε δύο ζωντανές ροές, τη μία από τις οποίες ονόμασε «κύρια ροή» και η δεύτερη ήταν η εμπειρία ακουστικών 4k 360 VR – επειδή φαίνεται να είναι αναπόφευκτο τα πράγματα που παρουσιάζουν το 5G να περιλαμβάνουν ένα ακουστικό VR με κάποιο τρόπο. Η EE συνεργάστηκε με έναν οργανισμό που ονομάζεται Beatport, ο οποίος είναι προφανώς «παγκοσμίως ηγέτης της μουσικής για DJs και παραγωγούς» (πάλι, ό,τι σημαίνει αυτό) για να πραγματοποιήσει ολόκληρη την εκδήλωση, την οποία ονόμασε Parallel 5G.

«Είδαμε τεράστια επιτυχία πέρυσι με το Parallel 5G στο Λίβερπουλ και το Μάντσεστερ, και φέτος στο Λιντς δεν ήταν διαφορετικό», δήλωσε ο Pete Jeavons, Διευθυντής Επικοινωνιών Μάρκετινγκ στην EE. «Χρησιμοποιώντας τη δύναμη του δικτύου μας 5G, προσφέραμε μια επική βραδιά ψυχαγωγίας που χάρισε στους θαυμαστές της χορευτικής μουσικής μια αξέχαστη βραδιά. Δείξαμε ξανά τι μπορεί να ξεκλειδώσει το δίκτυό μας 5G και γι’ αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε αυτήν την καινοτόμο και προνοητική προσέγγιση και ανακαλύπτουμε πώς αλλιώς μπορούμε να επηρεάσουμε τον κόσμο της ψυχαγωγίας».

Ο Ed Hill, Αντιπρόεδρος του Beatport Media Group πρόσθεσε: «Ήταν χαρά να συνεργαστώ ξανά με την EE για να προσφέρουμε άλλη μια καινοτόμο και υψηλής ποιότητας εμπειρία. Καθώς οι DJ κάνουν το άλμα από τη χρήση λήψεων σε υπηρεσίες ροής όπως το Beatport LINK για τις επιδόσεις τους, είναι σημαντικό οι πάροχοι υπηρεσιών να παρέχουν αρκετά γρήγορα και ασφαλή δίκτυα, ώστε οι DJ να αισθάνονται απόλυτα άνετα να βασίζονται σε αυτά. Το γεγονός ότι διοργανώσαμε μια άλλη πλήρη εκδήλωση μέσω 5G θα δώσει περισσότερη εμπιστοσύνη στους DJs που παίζουν μέσω streaming ότι το δίκτυο της EE είναι κάτι παραπάνω από ικανό να το χειριστεί.»

*Η UK MNO EE (πρώην Everything Everywhere) είναι μια βρετανική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου, η οποία είναι μια επωνυμία εντός του Ομίλου BT. Η EE είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος πάροχος δικτύου κινητής τηλεφωνίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, με 26,1 εκατομμύρια συνδρομητές τον Σεπτέμβριο του 2021.

Η εταιρεία EE ιδρύθηκε το 2010 ως κοινοπραξία μεταξύ της Deutsche Telekom και της France Télécom (τώρα Orange S.A.).

Εξαγοράστηκε από την BT τον Ιανουάριο του 2016 και αποτελεί μέρος του τμήματος καταναλωτών της BT από τον Απρίλιο του 2018, λειτουργώντας υπό τρεις μάρκες>BT, EE και Plusnet.

 

 

SHARE

Περισσότερα

MORE PEOPLE

TOP LINE

Ισραήλ> Mία Ιστορική Νύχτα στο Jerusalem Theatre καθώς ο Albert Bourla ελάμβανε το Genesis Prize ενώ συγκεντρωμένοι Ισραηλινοί του φώναζαν -Δολοφόνε…!
Oι Έλληνες άνω των 60 που δεν έχουν 4,5,7 (;) τρυπήματα COVID-19 θα πληρώνουν πρόστιμο 100 ευρώ; Αμβλώσεις, αυτοδιάθεση και κάτι ακόμη
Reuters> Η ΕΚΤ θα αγοράζει ιταλικά και ελληνικά ομόλογα για να αποφύγει την κατάρρευση!
O Γιάννης και το Τέρας των 394,5 δισ.
POLITICO> Δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ υπαινίχθηκε ότι τα εμβόλια για τον Covid προέρχονται από κύτταρα «αποβληθέντων παιδιών»
ΒΙLD> Άρρωστος μετά τον εμβολιασμό COVID-19. H γερμανική εφημερίδα αναστατώνει τους αναγνώστες της
Για την ύπαρξη ενός νέου Χίτλερ στον πλανήτη προειδοποιούν Εβραίοι επιζήσαντες του Auswitch
Mιλήσαμε με τον Άδωνι μετά την 4η δόση. Όσα ακολουθούν έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον
Σάμπυ Μιωνής> Καληνύχτα, Κεμάλ, αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ. Εκτός και αν τον αλλάξουμε όλοι μαζί
Τel Aviv_Βen Gurion Airport, Ιούνιος 2022> -Είμαι υπερήφανος για το βαθύ γαλάζιο διαβατήριο της Βρετανικής Αυτοκρατορίας μου!
Christian Lindner> Πρέπει να συμμορφωθούμε με το φρένο χρέους!
Κατάρρευση Αυστραλιανής τράπεζας> Ζητά από χιλιάδες πελάτες της να σηκώσουν τα χρήματα τους πριν κλείσει όλους τους λογαριασμούς