kourdistoportocali.comPeopleTastelandΤο πιο δημοφιλές ιταλικό Aperitivo έρχεται έτοιμο για απόλαυση!

Aperol Spritz Ready To Enjoy

Το πιο δημοφιλές ιταλικό Aperitivo έρχεται έτοιμο για απόλαυση!

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα ποτήρι γεμάτο πάγο και μια φέτα πορτοκάλι!

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον παρουσιάζει το Aperol Spritz Ready To Enjoy (RTE), τη Ready To Enjoy εκδοχή του πιο αγαπημένου ιταλικού aperitif.

Ακολουθώντας τη σύγχρονη τάση των pre-mixers, η Coca-Cola Τρία Έψιλον συμπληρώνει ιδανικά το Aperitivo portfolio της με το νέο λανσάρισμα του διάσημου ιταλικού ποτού που έρχεται πλέον έτοιμο για απόλαυση! Το Aperol Spritz Ready to Enjoy υποστηρίζει ιδανικά τον joyful χαρακτήρα του brand, σε μια κομψή γυάλινη φιάλη έτοιμο για σερβίρισμα, αποτελώντας ιδανική πρόταση για κατανάλωση στο σπίτι. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα ποτήρι γεμάτο πάγο και μια φέτα πορτοκάλι! ‘Ετσι, μαζί με το ήδη αγαπημένο Aperol Spritz αλλά και το Campari Tonic, η Coca-Cola Τρία Έψιλον διαθέτει μια ολοκληρωμένη Aperitivo πρόταση για κάθε προτίμηση στην κατανάλωση νωρίς το απόγευμα.

Το Aperol Spritz Ready to Enjoy αποτελεί μια γρήγορη και εύκολη πρόταση, όχι μόνο για τους λάτρεις του Aperol Spritz που αναζητούν την ευκολία της Ready To Enjoy συσκευασίας, αλλά και για εκείνους που θα το απολαύσουν για πρώτη φορά μιας και δεν έχουν παρά να το βάλουν σε ένα ποτήρι γεμάτο πάγο με μια φέτα πορτοκάλι.

Ο Βασίλης Βελισκιώτης, Spirits, Snacks & Coffee Unit Manager, για Ελλάδα και Κύπρο της Coca-Cola Τρία Έψιλον, δήλωσε σχετικά με το νέο λανσάρισμα: «Το Aperol Spritz αποτελεί μία επιλογή συνώνυμη όχι μόνο του Aperitivo hour αλλά και με το να απολαμβάνει κανείς στιγμές χαράς με φίλους. Μπορεί η διαδικασία για τη δημιουργία του να είναι σχετικά απλή, ωστόσο η νέα πρόταση Aperol Spritz Ready to Enjoy, έρχεται για να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ευκολία, τόσο στους φίλους του Aperol, όσο και σε όσους θέλουν να δοκιμάσουν ένα perfect serve, προσθέτοντας μόνο πάγο και μια φέτα πορτοκάλι. Είμαστε λοιπόν πολύ χαρούμενοι που προσθέτουμε το Aperol Spritz Ready to Enjoy, στις Αperitivo επιλογές μας ,εξελίσσοντας το συναρπαστικό χαρτοφυλάκιο μας για κάθε περίσταση κατανάλωσης, 24/7».

Το Aperol Spritz Ready to Enjoy είναι διαθέσιμο σε χάρτινη πολυσυσκευασία 3 γυάλινων φιαλών των 175 ml η κάθε μια, σε supermarkets και επιλεγμένες κάβες.

SHARE

Περισσότερα

MORE PEOPLE

TOP LINE

Ισραήλ> Mία Ιστορική Νύχτα στο Jerusalem Theatre καθώς ο Albert Bourla ελάμβανε το Genesis Prize ενώ συγκεντρωμένοι Ισραηλινοί του φώναζαν -Δολοφόνε…!
Oι Έλληνες άνω των 60 που δεν έχουν 4,5,7 (;) τρυπήματα COVID-19 θα πληρώνουν πρόστιμο 100 ευρώ; Αμβλώσεις, αυτοδιάθεση και κάτι ακόμη
O Γιάννης και το Τέρας των 394,5 δισ.
Reuters> Η ΕΚΤ θα αγοράζει ιταλικά και ελληνικά ομόλογα για να αποφύγει την κατάρρευση!
ΒΙLD> Άρρωστος μετά τον εμβολιασμό COVID-19. H γερμανική εφημερίδα αναστατώνει τους αναγνώστες της
POLITICO> Δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ υπαινίχθηκε ότι τα εμβόλια για τον Covid προέρχονται από κύτταρα «αποβληθέντων παιδιών»
Για την ύπαρξη ενός νέου Χίτλερ στον πλανήτη προειδοποιούν Εβραίοι επιζήσαντες του Auswitch
Επείγον> Έφυγε από ανακοπή καρδιάς ο Ηλίας Νικολακόπουλος. Ήταν πλήρως εμβολιασμένος
Christian Lindner> Πρέπει να συμμορφωθούμε με το φρένο χρέους!
Κατάρρευση Αυστραλιανής τράπεζας> Ζητά από χιλιάδες πελάτες της να σηκώσουν τα χρήματα τους πριν κλείσει όλους τους λογαριασμούς
Σάμπυ Μιωνής> Καληνύχτα, Κεμάλ, αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ. Εκτός και αν τον αλλάξουμε όλοι μαζί
Mιλήσαμε με τον Άδωνι μετά την 4η δόση. Όσα ακολουθούν έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον