kourdistoportocali.comPeopleIhomexmyplaceup.com> Το site που επανεφηύρε την αγορά του επίπλου

-Κάνε τις αγορές σου εδώ!

myplaceup.com> Το site που επανεφηύρε την αγορά του επίπλου

Πως είναι δυνατόν να πουλιούνται αυτά τα προϊόντα σε τόσο χαμηλές τιμές;

Μέχρι τώρα, ίσως να έχετε δει ή ακούσει για το myplaceup.com, αν και έχει μόλις ένα χρόνο ζωής, ως ένα δοκιμαστικό project από έμπειρους ανθρώπους στην αγορά του οικιακού εξοπλισμού.

Έχει καταφέρει να έχει καθημερινά χιλιάδες επισκέψεις και δεκάδες ικανοποιημένους πελάτες. Αυτό που κάνει είναι ότι εχει αλλάξει την αγορά του επίπλου, με το να προσφέρει, ειδικά στην ενότητα HOT DEALS, εξαιρετικά χαμηλές τιμές για επώνυμα προϊόντα και ένα ψηφιακό εργαλείο για τις τοπικές επιχειρήσεις.

Τι διαφοροποιεί το myplaceup.com από την υπόλοιπη αγορά;

Στην ενότητα “Καταστήματα” μπορείτε να βρείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει με βάση την περιοχή σας αλλά και την τιμή του, σε σχέση με άλλα καταστήματα.

Στην ενότητα HOT DEALS” πωλούνται επώνυμα προϊόντα σε εξαιρετικά μειωμένες τιμές. Αυτά τα προϊόντα, δεν επιτρέπεται να διαφημίζονται με τον ονομαστικό τους κωδικό και την τιμή τους, καθώς διατίθενται σε εξαιρετικά χαμηλότερη τιμή σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά, συνήθως σε τιμή εργοστασίου.

Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο η χαμηλότερη τιμή “Τιμή Share” ξεκλειδώνει μετά από μια δική σας σύσταση. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μέσω της δικής σας πρόσκλησης μπορεί κάποιος να γίνει μέλος και να επωφεληθεί από τις προσφορές του MPU.

Για να μπορούν να διατίθενται αυτά τα προϊόντα με τόσο μεγάλη έκπτωση, τηρούνται αυστηρές συμφωνίες με τους κατασκευαστές και εμπόρους χονδρικής πώλησης που περιορίζουν τις διαφημίσεις.

Πρόκειται για προϊόντα τα οποία, είτε είναι σε απόθεμα λόγο οριστικής διακοπής της παραγωγής τους, είτε από ακυρώσεις παραγγελιών μέσω διαδικτύου.

Πολύ καλό για να είναι αληθινό;

Αυτό ακριβώς σκεφτήκαμε και εμείς, οπότε όπως λέει και ο λαός “Ρωτώντας πας στην πόλη”

Πρόκειται για εκθεσιακά προϊόντα;

Όχι, είναι εντελώς καινούρια προϊόντα.

Πρόκειται για προϊόντα τα οποία, είτε είναι σε απόθεμα λόγω οριστικής διακοπής της παραγωγής τους , αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τα παραγγείλετε με χρώμα ή ύφασμα της επιλογής σας, είτε για έτοιμα προϊόντα που έχουν προκύψει από ακυρώσεις παραγγελιών μέσω διαδικτύου.

Μπορώ να κάνω τις αγορές μου online;

To MyPlaceUp.com διαθέτει ένα σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων, όχι ηλεκτρονικών αγορών.

Ειδικά τα προϊόντα στη κατηγορία HOT DEALS εξαντλούνται γρήγορα, γι’ αυτό το λόγο, σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε κράτηση της τιμής μέσα από την πλατφόρμα για 20 εργάσιμες ημέρες. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα μπορείτε να επισκεφτείτε το εργοστάσιο ή το κατάστημα που διαθέτει το προϊόν και εφόσον το επιθυμείτε να προχωρήσετε σε αγορά. Πιστέψτε μας, αξίζει τον κόπο μια επίσκεψη σας!

Τυπικά θα βρείτε τιμές με 50% έκπτωση από τα υπόλοιπα καταστήματα. Δεν είναι ασυνήθιστο να δείτε και τιμές 60% και 70% κάτω από την λιανική τιμή.

Πως είναι δυνατόν να πουλιούνται αυτά τα προϊόντα σε τόσο χαμηλές τιμές;

Οι λόγοι είναι διάφοροι!

1. Δεν δαπανάμε τεράστια ποσά στη διαφήμιση. Αυτό σημαίνει ότι τα προϊόντα αυτά απαλλάσσονται από το επιπλέον κόστος διαφήμισης. Οι κατασκευαστές συχνά συνεργάζονται με τα καταστήματα λιανικής σαν μια μορφή διαφημιστικής συνεργασίας, κοινές διαφημιστικές καμπάνιες, όμορφες και μεγάλες εκθέσεις, στελέχωση και εκπαίδευση προσωπικού κ.τ.λ. Τα προϊόντα που επιλέγονται να δημοσιευτούν στην ενότητα HOT DEALS του MPU δεν επιβαρύνονται με τα παραπάνω κόστη.

2. Οι πωλητές που επιλέγονται να δημοσιεύσουν τα προϊόντα τους στην ενότητα HOT DEALS είτε είναι κατασκευαστές, είτε αγοράζουν σε πολύ μεγάλες ποσότητες. Αυτό επιτρέπει την καλύτερη δυνατή διαπραγμάτευση της τιμής η οποία μεταφέρετε σε εσάς.

3. Πλεονάζον stock. Συνήθως όταν ένας κατασκευαστής καταργήσει ένα προϊόν, ένα σοβαρό απόθεμα αυτού του προϊόντος παραμένει στις αποθήκες του.  Ανακαλύπτουμε αυτά τα προϊόντα και προτείνουμε μια τιμή πώλησης στον κατασκευαστή η οποία να είναι με έκπτωση τουλάχιστον 50% έως ότου εξαντληθεί το απόθεμα.

4. Όχι ειδικές κατασκευές. Συνήθως τα προϊόντα αυτά είναι σε απόθεμα άβαφα και χωρίς ύφασμα, που σημαίνει ότι στο χρώμα και στο ύφασμα μπορείτε να κάνετε αλλαγές. Δεν μπορείτε να κάνετε όμως αλλαγές στις διαστάσεις, εκτός αν υπάρχουν διαθέσιμες οι διαστάσεις που επιθυμείτε. Δεν γίνονται παραγγελίες σε ειδικές κατασκευές. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν υπάρχουν έξοδα μελέτης για την διαδικασία κατασκευής τα οποία επηρεάζουν άμεσα το κόστος του τελικού προϊόντος.

Τα προϊόντα έχουν εγγύηση;

Ναι, σε κάθε περίπτωση αυτή που δίνει ο κατασκευαστής και ο πελάτης μπορεί να κάνει χρήση της εγγύησης, απευθυνόμενος στην επιχείρηση που έκανε την αγορά.

Οι αξίες των ανθρώπων του MyPlaceUp.com

Εξαιρετικά προϊόντα είναι η #1 προτεραιότητα μας.

Επειδή το σπίτι σας και ο χώρος που ζείτε συμβάλει στη ψυχική σας υγεία, η ποιότητα των προϊόντων των υλικών και του design, θα πρέπει να είναι κορυφαία ,χωρίς όμως να κλονιστεί η υγεία της “τσέπης σας”.

Κανείς δεν κάνει λάθος αγορά.

Δεν πουλάμε προϊόντα, δίνουμε λύσεις! Είτε το πρόβλημα αφορά την εύρεση των προϊόντων, είτε το budget που θέλετε να διαθέσετε, είμαστε εδώ για να βεβαιωθούμε ότι δεν θα κάνετε λάθος αγορά!

Κανείς δεν πληρώνει υπερβολικά ποσά.

Με το σύστημα επιλογής και διάθεσης των προϊόντων, η ενότητα HOT DEALS  εξοικονομεί τεράστια ποσά σε ευρώ για εσάς.

Δεν δημοσιεύουμε προϊόν το οποίο δεν γνωρίζουμε.

Η ομάδα μας εχει εμπειρία πάνω από 20 χρόνια στην αγορά του οικιακού εξοπλισμού και εξετάζουμε δεκάδες προϊόντα σε καθημερινή βάση. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα προϊόντα έχουν τις προδιαγραφές που υπόσχονται.

Η εξαιρετική εμπειρία σας είναι ο στόχος μας.

Η προσδοκίες μας είναι να προσφέρουμε σε κάθε πελάτη μια εμπειρία 5 αστέρων, ώστε να είναι χαρά σας να μεταφέρετε καλές συστάσεις για την πλατφόρμα μας.

Όχι διαφημιστικά κόλπα και tricks πωλήσεων

Στην ενότητα HOT DEALS, οι τιμές είναι τόσο χαμηλές σε σχέση με την λιανική τιμή που δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε περίεργες τακτικές πωλήσεων. Απλά φροντίζουμε να βρούμε τα καλύτερα προϊόντα, να τα διαθέσουμε σε τιμές χονδρικής και να καλύψουμε τις ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

SHARE

Περισσότερα

MORE PEOPLE