kourdistoportocali.comPeopleIhomexΑνταγωνιστικές τιμές, ανεμπόδιστη θέα και ασφάλεια απογειώνουν το ενδιαφέρον για αγορά κατοικίας

Από 3.500 το τ.μ όταν το Γκολφ πουλάει 7-13.000

Ανταγωνιστικές τιμές, ανεμπόδιστη θέα και ασφάλεια απογειώνουν το ενδιαφέρον για αγορά κατοικίας

Ποιος δε θα ήθελε να ζει σε έναν ουρανοξύστη με ανεμπόδιστη θέα τη θάλασσα και ασφάλεια για όλη του τη ζωή;

Ποιος δε θα ήθελε να ζει σε έναν ουρανοξύστη με ανεμπόδιστη θέα τη θάλασσα και ασφάλεια για όλη του τη ζωή και ειδικά εάν η αγορά του διαμερίσματος γίνεται σε συμφέρουσα τιμή;

Από την Αθηνά Δημητρίου

Με αυτές και άλλες πολλές παροχές οι κατοικίες του μεγάλου project στο Ελληνικό γίνονται ήδη ανάρπαστες από τα μακέτα.
Από το οικιστικό κόμματι αναμένει η Lamda τη μεγαλύτερη κερδοφορία του έργου της στο Ελληνικό.

Θα κατασκευασθούν 10.000 περίπου κατοικίες με τις 1.000 από αυτές να βρίσκονται στην πιο προνομιούχα θέση σχεδόν πάνω στο παραλιακό μέτωπο με 5 κτίρια-ουρανοξύστες (ύψος 200 μέτρων) να έχουν μοναδική θέα στο Σαρωνικό και στο πάρκο.

Σε πολλά από αυτά θα μπορούν να παρέχουν υπηρεσίες τα ξενοδοχεία που θα χτισθούν από κορυφαίες αλυσίδες του είδους.

Οι επενδυτές έχουν υπολογίσει στο αρχικό πλάνο την τιμή πώλησης από τα 3.500 έως 4.500 ευρώ.

Μόνο που πλέον οι τιμές των κατοικιών στη Γλυφάδα έχουν εκτοξευθεί-το Γκολφ πουλάει από 7 έως 13.00 ευρώ το τετραγωνικό.

Αρα οι επενδυτές έχουν κάθε λόγο να αναμένουν πολύ μεγαλύτερη κερδοφορία.

Οι πωλήσεις των σπιτιών και κυρίως η ταχύτητα με την οποία θα φύγουν τα σπίτια είναι το μυστικό της επιτυχίας της επένδυσης.

Δείτε στο VIDEO που ακολουθεί την παρουσίαση του πλάνου που έκανε ο κ. Οδυσσέας Αθανασίου στη ΓΣ των μετόχων

Η ανάπτυξη του Μητροπολιτικού Πάρκου συνολικής έκτασης 2.000.000 τ.μ., η δημιουργία επιπλέον 600.000 τ.μ. κοινόχρηστων χώρων πρασίνου και δραστηριοτήτων, προσβάσιμων στο κοινό, καθώς και η βελτίωση και ανανέωση του παραλιακού μετώπου, αποτελούν τους κυρίαρχους πυλώνες σχεδιασμού του έργου.

Το έργο θα αποτελέσει μοντέλο αστικής ανάπλασης με κτίρια χαμηλού συντελεστή δόμησης (<0,5) και χαμηλότερο συντελεστή κάλυψης (<30%). Ένα αστικό σχέδιο σημαντικά πιο ήπιο με το τι ισχύει στους γειτονικούς δήμους αλλά και σε όλη την Αττική, υιοθετώντας τις καλύτερες πρακτικές παγκοσμίως.

Βασική προϋπόθεση του έργου είναι η διαφύλαξη του περιβάλλοντος, του τοπίου, του κλίματος και της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής. Στο πλαίσιο αυτό, θα αναδειχθούν όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι, θα αποκατασταθούν κτίρια ιστορικής σημασίας, θα αναδιαμορφωθεί μέρος των πρώην Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, ενώ θα υλοποιηθούν έργα διαχείρισης βρόχινου νερού και υπόγειων υδάτων.

Το Ελληνικό, συνολικής έκτασης 6.200.000 τ.μ., αποτελεί μια σπάνια ευκαιρία για τη δημιουργία μιας πρότυπης πόλης. Ένα σχέδιο ανάπτυξης σε μεγάλη κλίμακα, ανάμεσα στο κέντρο της Αθήνας και τα παραλιακά νότια προάστια, σε μία προνομιακή τοποθεσία με ένα θαυμάσιο κλίμα και ηλιοφάνεια.

Το Ελληνικό θα αποτελέσει Κέντρο Εκπαίδευσης, Έρευνας και Επιχειρηματικότητας. Θα περιλαμβάνει πολλαπλές ακαδημαϊκές δραστηριότητες, μέσω της δημιουργίας εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και χώρων εστίασης φοιτητών. Το Ελληνικό, φιλοδοξεί να προωθήσει την Επιστημονική Ερευνα στην Ελλάδα, με την εγκατάσταση διεθνώς αναγνωρισμένων Ιατρικών και Ερευνητικών Ιδρυμάτων αλλά και την επιχειρηματικότητα, εγχώρια και διεθνή, μέσω ενός πρότυπου επιχειρηματικού πάρκου.

Επιπρόσθετα, το έργο του Ελληνικού θα συμπεριλάβει τη δημιουργία του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου της Αττικής, ποικίλων υπεραγορών, συγκροτήματα ξενοδοχειακών μονάδων, καθώς και άλλους τόπους τουριστικού ενδιαφέροντος (resorts, νέο γήπεδο γκολφ, αξιοποίηση του υφιστάμενου Ολυμπιακού Κέντρου Κανό- Καγιάκ), όπως επίσης και οικιστικές ζώνες.

SHARE

Περισσότερα

MORE PEOPLE