kourdistoportocali.comPeopleMedialandΖούμε τη κορύφωση της αξιοκρατίας και αριστείας στο ελληνικό startup nation

Βreaking news

Ζούμε τη κορύφωση της αξιοκρατίας και αριστείας στο ελληνικό startup nation

Η Ελληνική Δημοκρατία είναι ακριβώς αυτή

Πρόκειται σίγουρα για δύο Ιστορικές στιγμές.

Η μία αφορά την Προεδρία της Δημοκρατίας. Και η άλλη αφορά την Ελληνική Δημοσιογραφία.

Η απονομή του Βραβείου Δημοσιογραφίας του Ιδρύματος Μπότση από την Πρόεδρο Κατερίνα στον Νίκο είναι η κορύφωση του Οργασμού αξιοκρατίας και Αριστείας που βρίσκεται σε εξέλιξη τουλάχιστο τα δύο τελευταία χρόνια στο Ελληνικό startup nation

Αντιγράφουμε μέρος σχολίου που εντοπίσαμε στο FB>

Θυμάστε την Αμαλία Γκινάκη;

Σκοτώθηκε στις 23/9/1998 απο χειροβομβίδα που έριξε ο Σορίν Ματέι (διόρθωση: η ελληνική αστυνομία) στο διαμέρισμα στην οδό Νιόβης στα Πατήσια όπου την κρατούσε όμηρο. Την ίδια στιγμή που ο Νίκος Ευαγγελάτος τον είχε βγάλει ζωντανά στον αέρα του Σκάι και είχε αυτοαναγορευτεί επίσημος διαπραγματευτής της Ελληνικής Αστυνομίας κατά παράβαση κάθε επιχειρησιακού κανόνα.
Η ιστορία απετέλεσε ένα παγκόσμιο case study για το τι δεν πρέπει να γίνεται σε περιπτώσεις ομηρίας.
 Φέτος ο Νίκος Ευαγγελάτος απέσπασε το βραβειο “Δημοσιογραφίας και Τεχνολογίας” του Ιδρύματος Μπότση παρά το γεγονός ότι έχει διαγραφεί 5 φορές απο την ΕΣΗΕΑ!

Το βραβείο παρέδωσε η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Έτσι κάθε φορά που θα αναφερόμαστε στις δημοσιογραφικές επιδόσεις του Νίκου αυτός θα αντιπαραθέτει την φωτογραφία της βράβευσης του από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Εν τέλει το πρόβλημα δεν είναι ο Ευαγγελάτος. Το πρόβλημα είναι η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας που δέχεται να βραβεύει Ευαγγελάτους.

Σχόλιο δικό μας> Η Ελληνική Δημοκρατία είναι ακριβώς αυτή. Και το βραβείο της Κατερίνας στον Νίκο εκφράζει στην απολυτότητά της, την ολότητά της και με συνέπεια την ποιότητα της Δημοκρατίας. Αυτή η στάνη, αυτό το γάλα βγάζει…Τα καλύτερα έρχονται μια και οι εξελίξεις έχουν μπει στον επιταχυντή…

SHARE

Περισσότερα

MORE PEOPLE

TOP LINE

Ισραήλ> Mία Ιστορική Νύχτα στο Jerusalem Theatre καθώς ο Albert Bourla ελάμβανε το Genesis Prize ενώ συγκεντρωμένοι Ισραηλινοί του φώναζαν -Δολοφόνε…!
Oι Έλληνες άνω των 60 που δεν έχουν 4,5,7 (;) τρυπήματα COVID-19 θα πληρώνουν πρόστιμο 100 ευρώ; Αμβλώσεις, αυτοδιάθεση και κάτι ακόμη
O Γιάννης και το Τέρας των 394,5 δισ.
Reuters> Η ΕΚΤ θα αγοράζει ιταλικά και ελληνικά ομόλογα για να αποφύγει την κατάρρευση!
ΒΙLD> Άρρωστος μετά τον εμβολιασμό COVID-19. H γερμανική εφημερίδα αναστατώνει τους αναγνώστες της
POLITICO> Δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ υπαινίχθηκε ότι τα εμβόλια για τον Covid προέρχονται από κύτταρα «αποβληθέντων παιδιών»
Για την ύπαρξη ενός νέου Χίτλερ στον πλανήτη προειδοποιούν Εβραίοι επιζήσαντες του Auswitch
Mιλήσαμε με τον Άδωνι μετά την 4η δόση. Όσα ακολουθούν έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον
Christian Lindner> Πρέπει να συμμορφωθούμε με το φρένο χρέους!
Κατάρρευση Αυστραλιανής τράπεζας> Ζητά από χιλιάδες πελάτες της να σηκώσουν τα χρήματα τους πριν κλείσει όλους τους λογαριασμούς
Σάμπυ Μιωνής> Καληνύχτα, Κεμάλ, αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ. Εκτός και αν τον αλλάξουμε όλοι μαζί
Τel Aviv_Βen Gurion Airport, Ιούνιος 2022> -Είμαι υπερήφανος για το βαθύ γαλάζιο διαβατήριο της Βρετανικής Αυτοκρατορίας μου!