kourdistoportocali.comPeopleMedialandΒόμβα Μαρινάκη

Πάρτε πίσω τα λεφτά σας

Βόμβα Μαρινάκη

Η ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ επιστρέφει τα χρήματα που πήρε από τη καμπάνια Μένουμε Σπίτι

Έπραξε το αυτονόητο. Όπως όφειλε να κάνει κάθε ΜΜΕ σε καιρό πολέμου, πανδημίας, θανάσιμης απειλής. Αντ΄αυτού είδαμε τις συνήθεις ξιπασμένες πελατειακές μηντιακές ακρίδες να εμπίπτουν με βουλιμία στο δημόσιο χρήμα. Ποιοι; Εκείνοι που ασελγούν στις δημόσιες συχνότητες. Εκείνοι που είναι μπουκωμένοι με θαλασσοδάνεια. Εκείνοι που με πλασματικές επισκεψιμότητες, με Ενώσεις Παραχαρακτών Διαδικτύου και με χυδαία κολλητιλίκια μοιράζονται ως Νονοί το διαφημιστικό χρήμα-περί τα 200 εκατ. ετησίως.

Και να που έρχεται ο εφοπλιστής Μαρινάκης να βάλει φωτιά στον αχυρώνα επιστρέφοντας τα χρήματα που πήρε από τη καμπάνια Μένουμε Σπίτι που όπως όλα δείχνουν μπορεί και να οδηγήσει σε πρόωρες εκλογές.

Ιδού η ανακοίνωση Μαρινάκη>

Τα έντυπα, τα ψηφιακά μέσα και οι τηλεοπτικοί σταθμοί του ομίλου AΛΤΕΡ ΕΓΚΟ από τις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου, από την εμφάνιση δηλαδή της πανδημίας και της παρεπόμενης υγειονομικής κρίσης, πολύ πριν αναληφθούν οι όποιες κυβερνητικές πρωτοβουλίες, είχαν τοποθετηθεί και προειδοποιήσει έγκαιρα την κοινή γνώμη για τους κινδύνους που απορρέουν από την διασπορά του ιού.

Αναλυτικά ρεπορτάζ, επιστημονικές καταγραφές, έρευνες, συνεντεύξεις ειδικών επιδημιολόγων και πλήθος σχετικών άρθρων και εκπομπών φιλοξενήθηκαν στις εφημερίδες μας, στις ιστοσελίδες και στους τηλεοπτικούς μας σταθμούς, με μόνο γνώμονα την ορθή και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών. Και χωρίς βεβαίως καμία προσδοκία κρατικών ή άλλων διαφημιστικών εσόδων.

Αυτή ήταν η υποχρέωσή μας, αυτήν εκπληρώσαμε και με γνώμονα την προστασία της υγείας των πολιτών θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε την κοινή γνώμη, καθώς η υγειονομική κρίση εξελίσσεται και συνεχίζει να απειλεί τη χώρα μας.

Επειδή δεν συντασσόμεθα με τη μέθοδο, τα μέτρα και τα σταθμά διανομής των διαφημιστικών κονδυλίων της καμπάνιας «Μένουμε στο σπίτι» και επιπροσθέτως, επειδή θέλουμε να δηλώσουμε με ευθύ και καθαρό τρόπο την ανεξαρτησία μας από κρατικούς πόρους και αμφισβητούμενες διαδικασίες και διανομές, επιστρέψαμε από το μεσημέρι της 8ης Ιουλίου – τα ποσά που προέκυψαν για τον όμιλό μας από τις σχετικές κρατικές διαφημίσεις.

Προτρέπουμε δε την κυβέρνηση να διαθέσει το επιστραφέν ποσό στις οικογένειες των άνεργων εργαζομένων στα ΜΜΕ.

 

H ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

 

SHARE

Περισσότερα

MORE PEOPLE

TOP LINE

Τα αρπαχτικά των θυρίδων της τράπεζας γνώριζαν απ’ έξω και ανακατωτά τους χώρους
Ο Ερντογάν κρύβει το μακελειό στην Τουρκία από τον κορωνοϊό
Αυτές είναι οι καλύτερες χώρες στην αντιμετώπιση της πανδημίας
Γιαννιώτισσα 102 χρόνων νίκησε τον κορονοϊό
Αποκάλυψη> Και η Ελλάδα μεταξύ των χωρών που πιθανά να γεννήθηκε ο νέος κορωνοϊός
Διλήμματα Τσόκλη για κορωνοϊό> “Σκοτώνεις” τον Πικάσο για να ζήσει η κυρά Μαρία;
Ταφόπλακα στην εστίαση και στο χειμερινό τουρισμό οι προτάσεις Σύψα για lockdown
Πόσοι και ποιοι ήθελαν νεκρό τον Φαχριζαντέχ;
Από τι πέθανε τελικά ο Μαραντόνα;
Τι συμβαίνει με τον Ιερώνυμο; Αίφνης μετατίθεται η έξοδος από το Νοσοκομείο. Ποιοι ράβουν ράσα!
Καυτή την ανάσα της πολυεθνικής άσκησης ΜΕΔΟΥΣΑ 2020 νιώθει η Άγκυρα
-Με τη στάση της έναντι της Τουρκίας, η Γερμανία δεν ανταποκρίνεται στον ηγετικό της ρόλο