kourdistoportocali.comPeopleMedialandΟ παρουσιαστής του CNN John King απεκάλυψε στους θεατές ότι έχει σκλήρυνση κατά πλάκας και είναι ανοσοκατεσταλμένος

“Inside Politics”

Ο παρουσιαστής του CNN John King απεκάλυψε στους θεατές ότι έχει σκλήρυνση κατά πλάκας και είναι ανοσοκατεσταλμένος

Ο King είπε ότι είναι ευγνώμων που το CNN έδωσε εντολή στους εργαζόμενους να εμβολιαστούν

Ο παρουσιαστής του CNN και επικεφαλής εθνικός ανταποκριτής John King είπε στους θεατές την Τρίτη ότι έχει σκλήρυνση κατά πλάκας και είναι ανοσοκατεσταλμένος.

“Θα μοιραστώ ένα μυστικό που δεν είχα μοιραστεί ποτέ πριν”, είπε ο King. “Έχω σκλήρυνση κατά πλάκας. Είμαι λοιπόν ευγνώμων που είστε όλοι εμβολιασμένοι.”
Η αποκάλυψη ήρθε στο πρόγραμμα του King, “Inside Politics”, κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης σχετικά με το πώς ο στρατηγός Colin Powell, ο οποίος πέθανε από επιπλοκές του κοροναϊού, ήταν πιο ευάλωτος στον ιό επειδή είχε επίσης πολλαπλό μυέλωμα, έναν καρκίνο των κυττάρων πλάσματος που καταστέλλει το ανοσοποιητικό του σώματος. απάντηση.

Ο King επεσήμανε ότι οι άνθρωποι πρέπει να εμβολιαστούν όχι μόνο για να προστατευτούν, αλλά και για να προστατεύσουν όσους έχουν ανοσοκαταστολή. Τα άτομα με ορισμένες ιατρικές παθήσεις είναι ακόμα πιο ευάλωτα από άλλα άτομα να κολλήσουν Covid-19 ακόμη και μετά τον εμβολιασμό, επειδή είναι λιγότερο πιθανό να αναπτύξουν ανοσολογική απάντηση ή μπορεί να δυσκολευτούν περισσότερο να καταπολεμήσουν τη μόλυνση.

Ο King είπε ότι είναι ευγνώμων που το CNN έδωσε εντολή στους εργαζόμενους να εμβολιαστούν και είπε ότι ανησυχεί για τη μόλυνση από τον κορονοϊό και στην ιδέα «να τον φέρει σπίτι στον 10χρονο γιο μου που δεν μπορεί να κάνει εμβόλιο».
«Δεν μου αρέσει η κυβέρνηση να μου λέει τι να κάνω, δεν μου αρέσει το αφεντικό μου να μου λέει τι να κάνω», είπε ο King. «Σε αυτή την περίπτωση είναι σημαντικό».
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο King συζήτησε επίσης τον τρόπο με τον οποίο ορισμένα δεξιότερα μέσα ενημέρωσης, όπως ο οικοδεσπότης του Fox News, Tucker Carlson, χρησιμοποιούσαν ανέντιμα τον θάνατο του Πάουελ για να θέσουν υπό αμφισβήτηση την αποτελεσματικότητα των εμβολίων.
Ο King χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του Carlson «απερίσκεπτη».

SHARE

Περισσότερα

MORE PEOPLE

TOP LINE

-Act greedy when others are fearful
Ο νέος “μαύρος χρυσός” του Κατάρ> Πως μια κατάξερη χερσόνησος μετατρέπεται σε επίκεντρο του ενεργειακού κόσμου
Elon Musk [VIDEO]> O πραγματικός Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι αυτός που κοντρολάρει τον τηλεϋποβολέα του Biden…O Biden μετατρέπει τις ΗΠΑ σε Βενεζουέλα
Ο κ. Τσίπρας θα μπορούσε να σταθεί διπλά τυχερός ώστε σε βαθύ γήρας να μεταβιβάσει την εξουσία στα παιδιά του. Γιατί ο Κυριάκος…
Έφυγε μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο που αντιμετώπισε πρόσφατα ο δημοσιογράφος Κώστας Τσαούσης
New York Times> Οι πραγματικά πλούσιοι δεν είναι αυτοί που νομίζουμε- Η κάστα του 0,1%
Bloomberg > Εφόσον το κόστος στέγασης εκτοξεύεται γιατί δεν χτίζουμε νέες πόλεις;
ΙΣΡΑΗΛ> Τα εμβόλια δεν φτιάχτηκαν για την αντιμετώπιση της COVID-19. Το 80% των σοβαρών κρουσμάτων είναι 3 φορές εμβολιασμένοι. Καθηγητής παγώνει το υπουργικό συμβούλιο. Πατέντα εμβολίου του 2016 της Moderna έχει κοινή ακολουθία με τον ιό COVID
Dead Sea_Israel> Road trip to the lowest point on earth
Στις βίλες-αριστουργήματα των €1.200.000 του Ρεθύμνου
Aποστολή στο Tel Aviv> Bόλτα στη γειτονιά του Roman Abramovich και της Gal Gabot
Πρωθυπουργικό μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας και Τρανσφοβίας