kourdistoportocali.comPeopleMedialand«Η ζωή του Ιησού»> Πρεμιέρα νέου δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ στο COSMOTE HISTORY HD

COSMOTE HISTORY HD

«Η ζωή του Ιησού»> Πρεμιέρα νέου δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ στο COSMOTE HISTORY HD

Τα εβδομαδιαία highlights του COSMOTE HISTORY HD

Το Πάσχα πλησιάζει και το COSMOTE HISTORY HD υποδέχεται μια νέα, δραματοποιημένη σειρά ντοκιμαντέρ αμερικανικής παραγωγής, που εξερευνά τη ζωή του Θεανθρώπου, μέσα από τα μάτια οκτώ βιβλικών προσώπων, που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο σε αυτή. Πώς θα αφηγούνταν την ιστορία του όσοι έζησαν από κοντά τα γεγονότα; Οι απαντήσεις δίνονται στη «Ζωή του Ιησού», που θα προβάλλεται κάθε βράδυ στις 23.00, από την Κυριακή 25/4 έως την Κυριακή του Πάσχα 2/5.

Το πρόγραμμα του καναλιού συνθέτουν ακόμα τα νέα επεισόδια των σειρών «Ο Αγώνας της Εκκλησίας και το 1821», «Μηχανή του Χρόνου», «Αλφάβητος – Κοινός Κώδικας» και «Ξόρκια και προφητείες». Τα επεισόδια είναι αφιερωμένα, αντίστοιχα, στη σύμπραξη λαού και κλήρου κατά τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας, τις πολιτικές συγκρούσεις του Αγώνα, την ελληνική γλώσσα και τα στοιχεία της ζωής στην Αρχαία Ελλάδα.

Ακολουθούν αναλυτικά οι πρεμιέρες του COSMOTE HISTORY HD.

Η ζωή του Ιησού – Νέα σειρά 8 επεισοδίων

Οχτώ επεισόδια, οχτώ βιβλικά πρόσωπα, που έζησαν από κοντά τα γεγονότα της ζωής του Θεανθρώπου. Η ζωή του Ιησού ξεδιπλώνεται μέσα από τα μάτια του Ιωσήφ, του Ιωάννη του Βαπτιστή, της Μαρίας, του Καϊάφα, του Ιούδα, του Πόντιου Πιλάτου, της Μαρίας Μαγδαληνής και του Πέτρου.

Ο Αγώνας της Εκκλησίας και το 1821- Νέα επεισόδια

Η αναδρομή στο ρόλο της Εκκλησίας στην ελληνική Επανάσταση συνεχίζεται. Την Κυριακή 25/4 στις 21.00, μέσα από το φακό του COSMOTE HISTORY HD αποκαλύπτονται οι μαρτυρικές θυσίες μοναχών και ο αγώνας που έδωσαν για να εξαπλωθεί η φωτιά του Αγώνα σε όλη τη χώρα. Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, που θα προβληθεί αμέσως μετά (22.00), η σκυτάλη δίνεται στο εκπαιδευτικό έργο της Εκκλησίας. Από διάφορες μονές ανά την Ελλάδα έως τη Μεγάλη του Γένους Σχολή, ο κλήρος είχε ως «όπλο» τα ελληνικά γράμματα και πρωταγωνίστησε στη διατήρηση της εθνικής ταυτότητας. Τα δύο επεισόδια της σειράς θα προβληθούν ταυτόχρονα από το COSMOTE HISTORY HD και το επίσημο κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube.

«Ο Αγώνας της Εκκλησίας και το 1821» μεταδίδεται στο πλαίσιο του ομώνυμου μηνιαίου αφιερώματος του καναλιού.

Μηχανή του Χρόνου: οι πολιτικές συγκρούσεις του Αγώνα

Τα διαφορετικά συμφέροντα και ήθη οπλαρχηγών και πολιτικών, οδήγησαν σε καθημερινές συγκρούσεις και σε δύο εμφυλίους πολέμους κατά τη διάρκεια της Επανάστασης. Ο Χρίστος Βασιλόπουλος διερευνά τα αίτια και παρουσιάζει τα γεγονότα. Το επεισόδιο θα προβληθεί τη Μ. Δευτέρα 26/4 στις 21.00.

Αλφάβητος – Κοινός κώδικας – Φινάλε σειράς

Το γράμμα Ωμέγα πρωταγωνιστεί στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «Αλφάβητος – Κοινός Κώδικας». Με τη συμβολή ακαδημαϊκών, φωτίζονται διαδρομές και αποκαλύπτονται μύθοι ορμώμενοι από λέξεις που ξεκινούν από το τελευταίο γράμμα του αλφαβήτου μας (Παρασκευή 23/4, 21.00).

Ξόρκια και προφητείες – Νέο επεισόδιο

Η κατάδυση στον κόσμο των μάντεων και των μάγων, των λέξεων και των πρακτικών, που θεωρούνταν ότι συνδέουν το υπερβατικό με το λογικό στην Αρχαία Ελλάδα, συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα. Πώς οι μάντεις επιστράτευαν όλες τους τις αισθήσεις για να προβλέψουν τα μελλούμενα όταν καιρικά φαινόμενα απειλούσαν την ομαλότητα της ζωής ή όταν ξεσπούσαν πόλεμοι; Ειδικοί απαντούν το Σάββατο 24/4 στις 21.00.

Αμέσως μετά την προβολή τους στο COSMOTE HISTORY HD, κάθε νέο επεισόδιο των σειρών θα είναι διαθέσιμο μέσα από τη δωρεάν, on demand υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

SHARE

Περισσότερα

MORE PEOPLE

TOP LINE

Στο Ισραήλ αυτή τη στιγμή διακυβεύεται η Ελευθερία της Ευρώπης η οποία δέχεται επίθεση από το Ισλάμ του σκότους
Ο αγχωμένος CEO της Pfizer, ο ψύχραιμος Τούρκος και ο επικεφαλής της Moderna που ξεπούλησε τις μετοχές του
H Σιγκαπούρη, κράτος-υπόδειγμα στην αντιμετώπιση της πανδημίας, επιστρέφει στα lockdown
Σοκαρισμένος ο διάσημος παρουσιαστής Bill Maher και χιλιάδες άλλοι εμβολιασθέντες καθώς εμφανίζονται θετικοί στον ιό!
Global Health Governance μέσω Εμβολίων. Σατανικό σχέδιο ή θεωρία συνωμοσίας;
To τρομακτικό μυστικό που δεν άντεξε η Μelinda; O Gates το 2015 προανήγγειλε την πανδημία και την ίδια χρονιά επένδυσε σε εμβόλια mRNA
ΣΟΚ στις ΗΠΑ> 8 μέλη των New York Yankees θετικοί στον ιό παρότι είχαν εμβολιασθεί πλήρως!
Prem Watsa> Έχετε μακράν την καλύτερη κυβέρνηση στην Ευρώπη
Επείγουσα προειδοποίηση για την ινδική παραλλαγή κορωνοϊού> 10.000 στα νοσοκομεία μέσα σε ένα μήνα
Μεγάλη (εμβολιαστική) μπάλα από τους Στέφανο Μάνο-Διανέλο Γεωργούδη
Γερμανοί υποστηρίζουν ότι βρήκαν την αιτία της πρόκλησης θρόμβων από τα εμβόλια
Πως τα θύματα του Παιδόφιλου Epstein “ακουμπάνε” τον Φιλάνθρωπο Gates