kourdistoportocali.comDia Y NocheAboutVoiles des Saint Tropez> Έκθεση της Ιωάννας Ευθυμίου στο St. Tropez Lounge Club!

Έξω πάμε καλά

Voiles des Saint Tropez> Έκθεση της Ιωάννας Ευθυμίου στο St. Tropez Lounge Club!

Η Ιωάννα Ευθυμίου χαρακτηρίζεται ως η “ζωγράφος των Βασιλιάδων” και έχει κατακτήσει τον τίτλο της “ROYAL ARTIST”

Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει με καλύτερο τρόπο η μέρα σου. Διαβάζουμε στο fayscontrol.gr>

Με πολλές διεθνείς βραβεύσεις στο ενεργητικό της και τους πίνακές της να ανήκουν σε δημόσιες και ιδιωτικές συλλογές σε όλο τον κόσμο, η ζωγράφος Ιωάννα Ευθυμίου κάνει τη χώρα μας γνωστή στο εξωτερικό και τα ξένα μέσα ενημέρωσης γράφουν διαρκώς για το έργο της.

Η γνωστή ζωγράφος παρουσίασε μία ξεχωριστή έκθεση με έργα της στο Saint Tropez, με την ευκαιρία της 23ης διοργάνωσης των Voiles des Saint Tropez, που γίνεται κάθε χρόνο και μαγεύει το κοινό που έρχεται από όλο τον κόσμο για να παρακολουθήσει από κοντά τις επιδείξεις των εντυπωσιακών σκαφών στη Γαλλική Ριβιέρα.

Η έκθεση έγινε στο Saint Tropez Lounge club, που είναι και ο κεντρικός ναυτικός όμιλος της περιοχής, καθώς και το σημείο συνάντησης γνωστών προσωπικοτήτων, όπου η Ιωάννα Ευθυμίου εντυπωσίασε το κοινό με τα Pop έργα της σε έντονα χρώματα.

Η διεθνούς φήμης ζωγράφος παρουσίασε μία μοναδική έκθεση με έργα της στο Saint Tropez, με την ευκαιρία της 23ης διοργάνωσης των Voiles des Saint Tropez , που γίνεται κάθε χρόνο και μαγεύει το κοινό που έρχεται από όλο τον κόσμο για να παρακολουθήσει από κοντά τις επιδείξεις των εντυπωσιακών σκαφών στη Γαλλική Ριβιέρα.

Η έκθεση έγινε στο Saint Tropez Lounge club, που είναι και ο κεντρικός ναυτικός όμιλος της περιοχής, καθώς και το σημείο συνάντησης γνωστών προσωπικοτήτων, όπου η Ιωάννα Ευθυμίου εντυπωσίασε το κοινό με τα Pop έργα της σε έντονα χρώματα που είχαν σαν ήρωες τη Brigitte Bardot, τη Μόνα Λίζα αλλά και τη Βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας. Η ειδική βραδιά που παρατέθηκε ήταν κάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερο, με πολύ κόσμο και ιδιαίτερα τιμητικές κριτικές για τα έργα της διάσημης ζωγράφου.

Η Ιωάννα Ευθυμίου που ζει, εργάζεται και εκθέτει τα έργα της τα τελευταία χρόνια κυρίως στο Μονακό, έκανε ένα δυνατό ξεκίνημα σε μία τοποθεσία ιδιαίτερου στυλ και κουλτούρας της Νότιας Γαλλίας όπως είναι το Saint Tropez.

It’s good to know: Χαρακτηρίζεται ως η “ζωγράφος των Βασιλιάδων” και έχει κατακτήσει τον τίτλο της “ROYAL ARTIST” στο ARTIST του Λονδίνου, στην εκδήλωση για το Ζαφειρένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ, που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία δύο εκθέσεις ζωγραφικής της.

SHARE

Περισσότερα

MORE DIA Y NOCHE

TOP LINE

ΕΠΙΣΗΜΟ> Ο FDA απελευθέρωσε τις πρώτες 500 σελίδες (από τις 329.000) των εγγράφων για το εμβόλιο της Pfizer. Κυριαρχούν οι “Διαταραχές του νευρικού συστήματος” ανάμεσα στις παρενέργειες
ΒΟΜΒΑ από το επιστημονικό TΗΕ LANCET> Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν περισσότερο τον ιό και ασθενούν πιο βαριά από τους ανεμβολίαστους!
Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Θωμάς Παπασταύρου
Πανεπιστήμιο του Cardiff> Βρέθηκε ο μηχανισμός που προκαλεί θρομβώσεις από το εμβόλιο της AstraZeneca
Tucker Carlson> Ζούμε μια τυραννία. Σε εξέλιξη το προαναγγελθέν παγκόσμιο πανδημικό project μείωσης πληθυσμού;
At least 69 athletes collapse in one month, many dead
Γερουσιαστής Ralph Norman> Ακούγεται σαν την αρχή ενός πολύ κακού αστείου, πως ένα εμβόλιο που λαμβάνει έγκριση σε 108 ημέρες απαιτεί τώρα 55 χρόνια μόνο για να απελευθερώσει πληροφορίες;
Bill Gates-Πλανήτης Γη, Δεκέμβριος 2021> H δυστοπική σχέση ενός δισεκατομμυριούχου με τις πανδημίες
ΣΟΚ! Ο ΕΟΔΥ παραδέχεται 20% (δηλαδή στη πραγματικότητα κάπου ανάμεσα στο 60-80%) εμβολιασθέντες ανάμεσα στους διασωληνωμένους και ο ανεκδιήγητος Τσίπρας μιλάει για κουλτούρα εμβολιασμού!
Οι ορθόδοξοι εβραίοι της Νέας Υόρκης αντιδρούν με την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών στα σχολεία
Η μετάλλαξη Οmicron της COVID-19 και η προσπάθεια του George Soros να διασώσει τη τιμή του Δυτικού Κόσμου
-Ποτέ δεν υποστήριξα τις εντολές εμβολιασμού, λέει τώρα ο Fauci