kourdistoportocali.comDia Y NocheAbout[VIDEO] H Camille Cottin κάνει το ντεμπούτο της στη Nespresso

Βreaking news

[VIDEO] H Camille Cottin κάνει το ντεμπούτο της στη Nespresso

Ένα πρωινό παρέα με τους George Clooney και Jean Dujardin

Αθήνα, 14 Νοεμβρίου 2022

Οκτώ χρόνια μετά την πρώτη τους συνάντηση επί της οθόνης, ο George Clooney και ο Jean Dujardin ξανασμίγουν στο τελευταίο και γεμάτο δράση τηλεοπτικό σίκουελ της Nespresso.

Μαζί με την εκλεκτή καλεσμένη Camille Cottin, οι δύο ηθοποιοί δείχνουν για άλλη μια φορά πού μπορούν να φτάσουν για την αξέχαστη γεύση ενός Nespresso καφέ.

«Πόσο μακριά θα πήγαινες για τη Nespresso;»

Αυτή τη φορά, το δυναμικό δίδυμο συνοδεύεται από την επί οθόνης φίλη του Jean Dujardin, την ιδιαίτερα ταλαντούχα Camille Cottin – που κάνει το ντεμπούτο της στη Nespresso.

Σε αυτή την εξαιρετικά διασκεδαστική και κωμική ταινία, οι σούπερ σταρς συγκεντρώνονται για να δείξουν στον κόσμο ότι οι γεύσεις του καφέ Nespresso είναι τόσο ακαταμάχητες που θα έκαναν τα πάντα για να τις έχουν, θέτοντας το ερώτημα στα χείλη όλων – πόσο μακριά θα φτάνατε για την αξέχαστη γεύση ενός Nespresso καφέ;

Κάνοντας ντεμπούτο από τις 15 Νοεμβρίου στην Ελλάδα και σε περισσότερες από 20 ευρωπαϊκές χώρες, η νέα καμπάνια αποτελεί την εξέλιξη της αρχικής διαφήμισης του 2014, αλλά αυτή τη φορά βλέπουμε τον George Clooney να προσφέρεται να φτιάξει στον Jean Dujardin έναν καφέ Nespresso μόνο για να συνειδητοποιήσει ακαριαία ότι έχει μόνο μία κάψουλα καφέ.

Έπειτα από έναν άψογο κωμικά συγχρονισμό, ο George Clooney τραβάει το χαλί κάτω από τον Jean Dujardin για να πιάσει για λίγο στα χέρια του την τελευταία κάψουλα, προτού αυτή πετάξει από το παράθυρο και προσγειωθεί στο μπαλκόνι της Camille Cottin. Το δίδυμο πρέπει να ενώσει τις δυνάμεις του για να διεκδικήσει ξανά την κάψουλα – με τον Jean Dujardin να κατεβάζει από το μπαλκόνι τον George Clooney σε μια ψάθινη καρέκλα στο διαμέρισμα της Camille Cottin.

Σε μια ανατροπή, όλα αλλάζουν, καθώς η Camille Cottin ζητά τον Nespresso καφέ της, που έκλεψε αναιδώς ο George Clooney.

Πώς θα τελειώσει;

Spoiler alert – η Camille Cottin υπενθυμίζει στον George Clooney να ανακυκλώσει την αλουμινένια κάψουλα του, μιας και η Nespresso δεσμεύεται να προσφέρει με υπεύθυνο τρόπο καφέ εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης.

Μιλώντας για τη νέα ταινία του, ο George Clooney λέει: «Περάσαμε υπέροχα στα γυρίσματα αυτού του σίκουελ – είναι πάντα ευχάριστο όταν ξαναβρίσκομαι με τον Jean, αλλά αυτή τη φορά έχοντας μαζί τη λαμπρή Camille με την κομψότητά της στο σετ, διαμορφώθηκε η τέλεια δυναμική. Με τη γεύση του καφέ και τη βιωσιμότητα να βρίσκονται στο επίκεντρο αυτής της διαφήμισης, ήταν φυσικό για εμένα να είμαι μέρος αυτής της καμπάνιας με την Nespresso οικογένειά μου».

Ο Jean Dujardin πρόσθεσε: «Ήταν υπέροχο που βρεθήκαμε ξανά με τον George στα γυρίσματα και συνεχίσαμε τη φιλική μας αντιπαλότητα στην οθόνη, αλλά αυτή τη φορά είχαμε μαζί την υπέροχη Camille να μας κρατά υπό έλεγχο. Το γύρισμα ήταν πολύ έντονο με πολλές κωμικές στιγμές τόσο εντός όσο και εκτός οθόνης. Όλα αυτά απογειώθηκαν, απολαμβάνοντας άφθονο εξαιρετικό καφέ με φίλους, τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει κανείς;»

Σχολιάζοντας το ντεμπούτο της στη Nespresso, η Camille Cottin είπε: «Ως Γαλλίδα που αγαπά τον καφέ, είμαι φυσικά μεγάλη θαυμάστρια της μάρκας Nespresso. Ήταν μεγάλη τιμή να συμμετέχω μαζί με τους σπουδαίους George Clooney και Jean Dujardin στα γυρίσματα ως μέρος αυτής της εμβληματικής διαφήμισης Nespresso – ειδικά καθώς τους βάζω τα γυαλιά σε αυτό το σενάριο, ενώ υπενθυμίζω στους ανθρώπους να κάνουν το καλύτερο δυνατό για τον πλανήτη».

Καφές με εξαιρετική γεύση και ανακύκλωση που γίνεται εύκολα

Από τους κορυφαίας ποιότητας κόκκους καφέ και τεχνικές καβουρδίσματος μέχρι τις καινοτόμες μηχανές και κάψουλες αλουμινίου που διατηρούν τη φρεσκάδα του καφέ, η Nespresso προσφέρει εξαιρετική γεύση καφέ σε κάθε φλιτζάνι.

Η Nespresso συνεχίζει να προσφέρει καινοτόμους τρόπους για να κάνει την ανακύκλωση των καψουλών όσο το δυνατόν πιο απλή για τους πελάτες της. Κάθε κάψουλα Nespresso είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο, το οποίο προστατεύει τη φρεσκάδα και τα αρώματα της υψηλής ποιότητας καφέ με την πάροδο του χρόνου. Επιπλέον, το αλουμίνιο είναι αέναα ανακυκλώσιμο και είναι ένα από τα καλύτερα ανακυκλωμένα υλικά όταν ταξινομείται.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε ξανά το δυναμικό δίδυμο του George Clooney και του Jean Dujardin μαζί με την πολύ ταλαντούχα Camille Cottin, για αυτήν την καμπάνια που ασχολείται με θέματα που αποτελούν μέρος των βασικών μας αξιών, την εξαιρετική γεύση στον καφέ και τη βιωσιμότητα», είπε η Melanie Brinbaum, Chief Brand Officer στη Nespresso. «Ο καφές Nespresso είναι μια δύναμη για το καλό, προσφέροντας αξέχαστη γεύση με υπεύθυνο τρόπο και θέλουμε η συνεχής δέσμευσή μας προς τους πελάτες μας να είναι αληθινή σε αυτήν τη διαφήμιση. Οι πρωταγωνιστές μας επίσης, ενστερνίζονται απόλυτα το όραμά μας και αυτό πραγματικά αναδεικνύεται σε όλη την καμπάνια».

Η νέα καμπάνια Unforgettable Taste της Nespresso με τους George Clooney, Jean Dujardin και Camille Cottin θα κάνει το ντεμπούτο της στις 15 Νοεμβρίου στις χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Τσεχία, Κροατία, Κύπρος, Δανία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβακία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο.

>

Σχετικά με τη Nestlé Nespresso SA

Η Nestlé Nespresso SA είναι πρωτοπόρος και αποτελεί αναφορά για τον υψηλής ποιότητας καφέ. Η εταιρεία συνεργάζεται με περισσότερους από 140.000 αγρότες σε 18 χώρες μέσω του προγράμματος AAA Sustainable Quality ™ για την ενσωμάτωση πρακτικών αειφορίας σε αγροκτήματα και τα γύρω τοπία. Ξεκίνησε το 2003 σε συνεργασία με τη ΜΚΟ Rainforest Alliance, το πρόγραμμα ώστε να συμβάλλει στη βελτίωση της απόδοσης και της ποιότητας των συγκομιδών, διασφαλίζοντας μια βιώσιμη προμήθεια καφέ υψηλής ποιότητας και βελτιώνοντας το βιοτικό επίπεδο των αγροτών και των κοινοτήτων τους.

Το 2022, η Nespresso πέτυχε την πιστοποίηση B Corp™ – συμμετέχοντας σε ένα διεθνές κίνημα 4.900 επιχειρήσεων που πληρούν τα υψηλά πρότυπα κοινωνικής και περιβαλλοντικής ευθύνης και διαφάνειας της B Corp.

Με έδρα τη Vevey της Ελβετίας, η Nespresso δραστηριοποιείται σε 81 χώρες και απασχολεί πάνω από 13.000 υπαλλήλους. Το 2020, λειτούργησε ένα παγκόσμιο δίκτυο λιανικής με 802 boutiques.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την εταιρική ιστοσελίδα της Nespresso: www.nestle-nespresso.com

Η παρουσία της Nespresso στην Ελλάδα μετρά 22 χρόνια, λειτουργώντας ένα δίκτυο 10 boutiques σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Nespresso: www.nespresso.com/gr/ και τις επίσημες σελίδες της Nespresso σε Facebook και Instagram.

 

SHARE

Περισσότερα

MORE DIA Y NOCHE