kourdistoportocali.comDia Y NocheAboutThe Margi Hotel> Τρεις γενιές μοιράζονται ένα όραμα φιλοξενίας και πάθους για ποιοτικές υπηρεσίες

Το Όραμα του γιατρού Γιάγκου Σταυρίδη

The Margi Hotel> Τρεις γενιές μοιράζονται ένα όραμα φιλοξενίας και πάθους για ποιοτικές υπηρεσίες

Η ιστορία του The Margi Hotel είναι στενά συνδεδεμένη με αυτή της Αθηναϊκής Ριβιέρα

Mια ανάσα από την τρομολαγνεία της παγκόσμιας εργαστηριακής πανδημίας. Για τους τυχερούς κατοίκους των ΝΠ ακούει στο όνομα Margi. Υποδειγματική φιλοξενία, μοναδικό περιβάλλον, γεύσεις από τη φάρμα των παιδιών Αγιοστρατίτη στο Λαγονήσι. Αυτό και πολλά ακόμη είναι το The Margi Hotel.

Τρεις γενιές μοιράζονται ένα όραμα φιλοξενίας και πάθους για ποιοτικές υπηρεσίες.

Η ιστορία του The Margi Hotel είναι στενά συνδεδεμένη με αυτή της Αθηναϊκής Ριβιέρας, η οποία πρωτοεμφανίστηκε ως όραμα στις αρχές της δεκαετίας του ’60.

Ο γιατρός Γιάγκος Σταυρίδης, υποστηριζόμενος από τη σύζυγό του Katy, ήταν ο ιδρυτής του The Margi Hotel και ένας από τους άντρες που μοιράστηκαν το όραμα της δημιουργίας μιας Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Το 1960 ο Δρ. Σταυρίδης ξεκίνησε την κατασκευή του «Margi House», ενός συγκροτήματος 18 πολυτελών διαμερισμάτων στο καταπράσινο πευκοδάσος της Βουλιαγμένης. Το Margi House, μια σοφή αλλά γενναία επένδυση, αναγνωρίστηκε αμέσως από τον Τύπο ως «ένα επίτευγμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας που τιμά τον ελληνικό τουρισμό».

Ταυτόχρονα, το γεγονός ότι ο γιατρός Σταυρίδης επέλεξε να ονομάσει το ξενοδοχείο από τις δύο υπέροχες κόρες του, Μαρία και Τζίνα, κάτι που ήταν μια λεπτή ένδειξη του προσωπικού δεσμού του με το The Margi. Μέχρι σήμερα παρέμεινε μια οικογενειακή επιχείρηση, με τα εγγόνια του οραματιστή γιατρού στο τιμόνι του The Margi Hotel.

Η τρίτη γενιά της οικογένειας Σταυρίδη είναι πλέον υπεύθυνη του The Margi, με τον Θεό Αγιοστρατίτη ως Επικεφαλής Επιχειρήσεων και τον αρχιτέκτονα Γιάγκο Αγιοστρατίτη υπεύθυνο για την όλη ανακαίνιση του ξενοδοχείου, το οποίο έχει πλέον χωρητικότητα 88 δωματίων.

SHARE

Περισσότερα

MORE DIA Y NOCHE

TOP LINE

Ισραήλ> Mία Ιστορική Νύχτα στο Jerusalem Theatre καθώς ο Albert Bourla ελάμβανε το Genesis Prize ενώ συγκεντρωμένοι Ισραηλινοί του φώναζαν -Δολοφόνε…!
Oι Έλληνες άνω των 60 που δεν έχουν 4,5,7 (;) τρυπήματα COVID-19 θα πληρώνουν πρόστιμο 100 ευρώ; Αμβλώσεις, αυτοδιάθεση και κάτι ακόμη
Reuters> Η ΕΚΤ θα αγοράζει ιταλικά και ελληνικά ομόλογα για να αποφύγει την κατάρρευση!
O Γιάννης και το Τέρας των 394,5 δισ.
POLITICO> Δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ υπαινίχθηκε ότι τα εμβόλια για τον Covid προέρχονται από κύτταρα «αποβληθέντων παιδιών»
ΒΙLD> Άρρωστος μετά τον εμβολιασμό COVID-19. H γερμανική εφημερίδα αναστατώνει τους αναγνώστες της
Για την ύπαρξη ενός νέου Χίτλερ στον πλανήτη προειδοποιούν Εβραίοι επιζήσαντες του Auswitch
Mιλήσαμε με τον Άδωνι μετά την 4η δόση. Όσα ακολουθούν έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον
Σάμπυ Μιωνής> Καληνύχτα, Κεμάλ, αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ. Εκτός και αν τον αλλάξουμε όλοι μαζί
Τel Aviv_Βen Gurion Airport, Ιούνιος 2022> -Είμαι υπερήφανος για το βαθύ γαλάζιο διαβατήριο της Βρετανικής Αυτοκρατορίας μου!
Κατάρρευση Αυστραλιανής τράπεζας> Ζητά από χιλιάδες πελάτες της να σηκώσουν τα χρήματα τους πριν κλείσει όλους τους λογαριασμούς
FED, EKT και Τράπεζα της Αγγλίας συμφωνούν> Η εποχή του χαμηλού πληθωρισμού είναι απίθανο να επιστρέψει