kourdistoportocali.comThe Ones Who DoΗ Uni-pharma φιναλίστ στα παγκόσμια βραβεία κύρους PRIX GALIEN 2019

Uni-pharma

Η Uni-pharma φιναλίστ στα παγκόσμια βραβεία κύρους PRIX GALIEN 2019

Συμμετείχε στην κατηγορία «Καλύτερο Φαρμακευτικό Προϊόν», με το σκεύασμα TREBON GRIPE day & night

Η Uni-pharma φαρμακοβιομηχανία του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, είναι η μοναδική ελληνική φαρμακοβιομηχανία η οποία συμμετείχε ως φιναλίστ στα παγκόσμια φαρμακευτικά βραβεία κύρους PRIX GALIEN 2019.

Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία, συμμετείχε στην κατηγορία «Καλύτερο Φαρμακευτικό Προϊόν», με το σκεύασμα TREBON GRIPE day & night.

Σε μια εντυπωσιακή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019 πρωταγωνίστησαν η Καινοτομία, η Έρευνα και οι Σύλλογοι Ασθενών. Συνολικά 26 φαρμακευτικά και ιατροτεχνολογικά προϊόντα –μεταξύ των οποίων το TREBON GRIPPE day & night- και 23 Σύλλογοι Ασθενών βρέθηκαν στο προσκήνιο των φετινών υποψηφιοτήτων.

Η υποψηφιότητα της Unipharma

Το TREBON-GRIPPE® day & night (που ανήκει πλέον στη λίστα των ΜΗΣΥΦΑ) αποτελεί ένα δυναμικό και καινοτόμο σκεύασμα, στοχευμένο στο κρυολόγημα και στις γριππώδεις λοιμώξεις.

Πρόκειται για ένα καινοτόμο φαρμακευτικό προϊόν με 5πλή δράση, που αποτελείται από ένα συνδυασμό δραστικών ουσιών στη μορφή των αναβραζόντων δισκίων.

Το TREBON-GRIPPE® day & night διατίθεται στη μορφή των αναβραζόντων δισκίων με διαφορετική σύσταση για χρήση κατά τη διάρκεια της ημέρας («TREBON-GRIPPE® day»: 500 mg παρακεταμόλη, 200 mg ακετυλοκυστεϊνη και 40 mg υδροχλωρική ψευδοεφεδρίνη) και της νύχτας («TREBON-GRIPPE® night»: 500 mg παρακεταμόλη και 4 mg χλωρφαιναμίνη).

Το TREBON-GRIPPE® day & night ενδείκνυται για τη βραχυχρόνια θεραπεία του κρυολογήματος και των γριππωδών λοιμώξεων που σχετίζονται με το σχηματισμό της ιξώδους βλέννας στο αναπνευστικό σύστημα και συνοδεύονται από πυρετό, πόνο στις αρθρώσεις και βουλωμένη μύτη.

Ακολουθώντας την κληρονομιά ενός ιστορικού φαρμάκου του TREBON, η β’ γενιά Επιστημόνων και το τμήμα R&D της φαρμακοβιομηχανίας Uni-pharma πήγε ένα βήμα παραπέρα, δημιουργώντας το Trebon Grippe day & night, ούτως ώστε να καλύπτεται ο ασθενής και κατά τη διάρκεια των απογευματινών και βραδινών ωρών. Έτσι, με το TREBON GRIPPE day & night, ο ασθενής είναι ακόμη περισσότερος ενισχυμένος, καθώς το σκεύασμα περιέχει επίσης την αντιπυρετική και αναλγητική δραστική ουσία παρακεταμόλη και την ουσία chlorphenamine maleate, η οποία καταπραΰνει το βήχα, ευνοεί τον ύπνο και ταυτόχρονα έχει και αντι-αλλεργική δράση.

Η καινοτομία του TREBON GRIPPE day & night

Η καινοτομία του TREBON-GRIPPE® day & night βασίζεται στη χορήγηση ενός συνδυασμού δραστικών συστατικών κατά τις ώρες της ημέρας («TREBON-GRIPPE® day») και ενός άλλου συνδυασμού κατά τις βραδινές ώρες («TREBON-GRIPPE® night»), έχοντας σαν στόχο την προσαρμογή του προϊόντος στις διαφορετικές θεραπευτικές ανάγκες του ασθενούς που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας.

Η στρατηγική επιλογή της εταιρίας UNI-PHARMA ΚΛΕΩΝ ΤΣΕΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ Α.Β.Ε.Ε. για τη δημιουργία του TREBON-GRIPPE® day & night είχε ως στόχο όχι μόνο την ολοκληρωτική αντιμετώπιση των ασθενών από τα δυσάρεστα συμπτώματα της γρίπης και του κρυολογήματος χωρίς τη λήψη πολλαπλών σκευασμάτων, αλλά και στη σημαντική βελτίωση της συμμόρφωσης των ασθενών.

Ένα σκεύασμα για το καλό της δημόσιας υγείας

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα τελευταία χρόνια, μετά την αυξημένη επιφυλακή της ιατρικής κοινότητας λόγω της έξαρσης της επιδημίας της γρίπης σε όλη την Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα, η κίνηση της  UNI-PHARMA ΚΛΕΩΝ ΤΣΕΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ Α.Β.Ε.Ε για τη δημιουργία ενός φαρμακευτικού προϊόντος που στοχεύει στην απόλυτη ανακούφιση από τα συμπτώματα της γρίπης, εκτιμάται ότι θα συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και κατ΄ επέκταση στην προστασία της δημόσιας υγείας.

Μία ακόμη σημαντική καινοτομία, είναι και το θέμα της συσκευασίας, καθώς σε ένα packaging – χάρτινο κυτίο χωρισμένο σε δύο θαλάμους- ο ασθενής μπορεί να έχει τις θεραπείες του για όλη την ημέρα.

SHARE
MORE THE ONES WHO DO

TOP LINE

Έρευνα-βόμβα της Daily Telegraph> Οι 26 από τους 27 επιστήμονες που υπέγραψαν την επιστολή του Lancet για τον κορωνοϊό είχαν κάποια (μεγάλη ή μικρή) σχέση με το εργαστήριο της Wuhan. O αμφιλεγόμενος Σωτήρης Τσιόδρας
Ξαφνικά στη κόψη του ξυραφιού ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός για την 3η δόση. Δέχεται σφοδρή κριτική για την απόφασή του
Telegraph-ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΟΚ> Συνεργάτης των Fauci και Gates πάσχιζε με μανία να παρασκευάσει ιό σαν την Covid-19 ενώ ο Gates είχε προαναγγείλει την πανδημία με αυτά τα χαρακτηριστικά από το 2015!
Η κωλοτούμπα του επιστημονικού Lancet για την Εργαστηριακή προέλευση του ιού και οι ποινικές ευθύνες ενός πιθανού εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας
ΣΟΚ στο Ισραήλ> Ο 49χρονος δημοφιλής προπονητής μπάσκετ Arik Alfasi πέθανε από COVID-19 παρότι είχε εμβολιαστεί δύο φορές, ήταν αθλητικός χωρίς νοσήματα
Aμήχανος τώρα ο πρωθυπουργός του Ισραήλ καλεί ΗΠΑ και Ευρώπη να θεωρήσουν ανεμβολίαστους όσους δεν έχουν κάνει την 3η δόση, 6 μήνες μετά τη 2η!
Ο θρυλικός επενδυτής Jim Rogers προειδοποιεί για το μεγάλο ΜΠΑΜ που έρχεται
Aμηχανία στο Ισραήλ που έχει εμβολιάσει ήδη 3 εκατ. με 3η δόση μετά την απόφαση της Αμερικανικής FDA να μην εγκρίνει τη μαζική χορήγησή της
John και Jenny Paulson> Διαζύγιο 4,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων
Πως έγινε η επιλογή των παιδιών ηλικίας 6 μηνών έως 4 ετών που λαμβάνουν μέρος στις κλινικές έρευνες των εμβολίων της Pfizer
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ-ΕΚΤΑΚΤΟ> Από την επόμενη εβδομάδα στους ασθενείς το κοκτέιλ αντισωμάτων Ronapreve
Μεγάλη δικαίωση του George Soros για το Κινέζικο κράχ