kourdistoportocali.comThe Ones Who DoTurkish Airlines> Καλύτερη μεταφορική εταιρεία για το 2018

3ο Infrastructure and Transport Conference

Turkish Airlines> Καλύτερη μεταφορική εταιρεία για το 2018

Πετώντας στις περισσότερες χώρες (124) από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία, με 310 προορισμούς

Κατά τη διάρκεια του επίσημου συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στις 19-20 Ιουνίου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής, η Turkish Airlines βραβεύτηκε με το βραβείο της Μεταφορικής Εταιρείας της χρονιάς για το 2018. Πετώντας στις περισσότερες χώρες από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία, με 310 προορισμούς σε 124 χώρες, η Turkish Airlines έλαβε το βραβείο ως αναγνώριση των ηγετικών πρακτικών και καινοτόμων πρωτοβουλιών για την προώθηση των Ελληνικών προορισμών που εξυπηρετεί το δίκτυό της.

Εστιάζοντας στην εντυπωσιακή ανάπτυξη στον τομέα των μεταφορών στην Ελλάδα, η Turkish Airlines παρουσίασε αξιοσημείωτη αύξηση κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών και εξυπηρέτησε περισσότερους από μισό εκατομμύριο επιβάτες από και προς Αθήνα το 2018 συνεισφέροντας έτσι στο συνολικό αριθμό διεθνών επιβατών.

Στιγμιότυπο από το συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στις 19-20 Ιουνίου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής

Το βραβείο απονεμήθηκε στον General Manager της Turkish Airlines στην Ελλάδα, κ. Alp Yavuzeser, ο οποίοs είπε: “Η Turkish Airlines συνεχίζει να συμβάλλει στο τουριστικό δυναμικό της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, προωθώντας τις ομορφιές της Ελλάδας, με το ευρύ φάσμα των υπηρεσιών της. Πέρυσι μεταφέραμε περισσότερους από 600000 επιβάτες από και προς Ελλάδα. Είμαστε περήφανοι που είμαστε μέρος της συνεχώς αναπτυσσόμενης Ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας και συμβάλλουμε σε ακόμη έναν χρόνο ρεκόρ για την Ελλάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοργανωτές του Συνεδρίου που πήραν την πρωτοβουλία να διοργανώσουν ένα Συνέδριο σαν αυτό”.

Οι διοργανωτές του Συνεδρίου κ. Φώτης Φωτεινός και κ. Νίκος Καραγιάννης δήλωσαν:Η πορεία του 3ου Infrastructure and Transport Conference είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη τα χρόνια της διεξαγωγής του όπως ακριβώς συμβαίνει με την επιτυχημένη πορεία της Turkish Airlines τα τελευταία πέντε χρόνια στην Ελλάδα. Είναι μεγάλη μας χαρά να αναγνωρίσουμε το έργο της Turkish Airlines ως μια από τις σημαντικότερες και πολυτιμότερες εταιρείες μεταφορών και θα θέλαμε να συγχαρούμε τον κ. Alp Yavuzeser ο οποίος έχει συνεισφέρει τα μέγιστα σε αυτή την επιτυχία.

Το 3ο Infrastructure and Transport Conference στοχεύει στην ανάδειξη των πρόσφατων εξελίξεων των δύο κρίσιμων τομέων της ελληνικής οικονομίας: τις υποδομές και τις μεταφορές, δίνοντας την ευκαιρία σε κορυφαίους ομιλητές του πολιτικού και εταιρικού τομέα να παρουσιάσουν τα έργα και τις ιδέες τους κατά τη διάρκεια των επίσημων συζητήσεων του συνεδρίου.

SHARE

Περισσότερα

MORE THE ONES WHO DO

TOP LINE

Πως οι Τούρκοι κομμάντος σχεδιάζουν να μεταφέρουν στη Τουρκία δεμένους χειροπόδαρα Παυλόπουλο και Μητσοτάκη!
Τραμ τέλος! Αφού πετάξαμε ένα σωρό λεφτά τώρα πάει το Μετρό στη Γλυφάδα
Ο Κυριάκος έτοιμος να βομβαρδίσει τη Μέρκελ με πρόσφυγες και μετανάστες
Ο ΟΤΕ τούς προσφέρει 215.000 ευρώ αποζημίωση αλλά εκείνοι παραμένουν γατζωμένοι στις θέσεις τους!
Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις μπορούν να συντρίψουν οποιονδήποτε αμφισβητήσει την εθνική κυριαρχία της χώρας
Συγκλονίζει η δημοσκόπηση της MRB>Το 56% των Ελλήνων πιστεύει ότι τα πράγματα πάνε πολύ άσχημα, μειώνει τη διαφορά ο Σύριζα!
Ξηλώνεται το Ευρωπαϊκό πουλόβερ
Τιτανικός στον Ωκεανό της σπατάλης η Iστορική Εθνική Τράπεζα
2021>Ζεις μονάχα μία φορά και χρωστάς μία Επανάσταση στον εαυτό σου
Στυλ και φιλοξενία από τη Μαρέβα
Οι σοβαροί και υπεύθυνοι επιχειρηματίες συνειδητοποιήσαμε ότι η επιχειρηματικότητα είναι δεμένη με την κοινωνία
Έρευνα-ΣΟΚ>Το 49% των Ελλήνων αισθάνονται μια ανεξήγητη εξάντληση στη διάρκεια της εργασίας τους