kourdistoportocali.comThe Ones Who DoΗμέρες Καριέρας 2018>Ένα διήμερο που θα αλλάξει το επαγγελματικό σου μέλλον!

13 και 14 Οκτωβρίου

Ημέρες Καριέρας 2018>Ένα διήμερο που θα αλλάξει το επαγγελματικό σου μέλλον!

Στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Ένα διήμερο που θα αλλάξει το επαγγελματικό σου μέλλον!

Εργασία, Εκπαίδευση, Καινοτομία και Νέες Ιδέες στις Ημέρες Καριέρας 2018, στις 13 και 14 Οκτωβρίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων!

Το kariera.gr, το πρώτο website στην Ελλάδα για την εργασία και μέλος του δικτύου CareerBuilder, διοργανώνει και φέτος το μεγαλύτερο event για την επαγγελματική εξέλιξη και τις νέες τάσεις εργασίας στην Ελλάδα. Για δυο ημέρες, η καρδιά της αγοράς εργασίας χτυπά στο μεγαλύτερο event για την επαγγελματική εξέλιξη στην Ελλάδα.

Φέτος, στις Ημέρες Καριέρας συμμετέχουν περισσότερες από 59 επιχειρήσεις εργασίας, 20% περισσότερες από πέρσι, εκπαιδευτικοί οργανισμοί, και φορείς που αναζητούν τους νέους τους συνεργάτες. Οι Ημέρες Καριέρας 2018 απευθύνονται σε όλους τους νέους που αναζητούν εργασία στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, εργαζόμενους που θέλουν να εξελίξουν την επαγγελματική τους πορεία, τελειόφοιτους που αναζητούν τις καλύτερες λύσεις για σπουδές, φοιτητές και πτυχιούχους που ενδιαφέρονται για νέα εκπαιδευτικά προγράμματα και πρακτική άσκηση.

Παράλληλα, εξειδικευμένοι σύμβουλοι και recruiters του kariera.gr, κατατοπίζουν τους επισκέπτες σε θέματα βιογραφικού σημειώματος, διαχείρισης συνέντευξης, και επαγγελματικού προσανατολισμού.

Ενταγμένο στις Ημέρες Καριέρας, για πέμπτη χρονιά, το UpEvent, το πιο αισιόδοξο event της πόλης, θα πραγματοποιηθεί στο Αεριοφυλάκιο 1 – Αμφιθέατρο, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Διακεκριμένα πρόσωπα από όλους τους κλάδους θα μιλήσουν για την επαγγελματική τους πορεία, τα όνειρά τους και το πώς κατόρθωσαν να πετύχουν τους στόχους τους.

Επίσης, το kariera.gr σε συνεργασία με το Alba Graduate Business School, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής τους Ευθύνης και δηλώνοντας έμπρακτα τη στήριξή τους σε άτομα που ανήκουν σε ευάλωτη οικονομική/κοινωνική ομάδα αλλά επιθυμούν να σπουδάσουν, προσφέρουν για ακόμη μια χρονιά τη δυνατότητα σε έναν συμμετέχοντα των Ημερών Καριέρας 2018 που ανήκει στην προαναφερθείσα ομάδα, να σπουδάσει με πλήρη υποτροφία.

Εκπαιδευτείτε στo Digital Marketing και στο Σχεδιασμό μιας Βασικής Ιστοσελίδας μέσω των δύο σεμιναρίων της πρωτοβουλίας Grow Greek Tourism Online της Google που θα λάβουν χώρα στις Ημέρες Καριέρας.

Η Teleperformance Greece είναι για ακόμα μια χρονιά Χορηγός των Ημερών Καριέρας. Θέλοντας να περάσει το μήνυμα της εταιρείας, ο κος Τριαντάφυλλος Αλεξόπουλος, HR Director της Teleperformance Greece, δήλωσε: «Δίνουμε το παρών στις Ημέρες Καριέρας 2018 στηρίζοντας τη μεγαλύτερη πρωτοβουλία της αγοράς για τις νέες τάσεις εργασίας στην Ελλάδα και την επαγγελματική εξέλιξη των νέων».

Η είσοδος στις Ημέρες Καριέρας 2018 είναι δωρεάν για όλους με απαραίτητη την εγγραφή στο kariera.gr.

Ημέρες Καριέρας 2018
13 και 14 Οκτωβρίου,
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Διοργάνωση: www.kariera.gr
Χορηγός: Teleperformance Greece
—————————–
Επικοινωνία:
kariera.gr 
Τηλ.: 210-81.15.311
Email: marketing@kariera.gr 
Facebook: www.facebook.com/karieragr 

LinkedIn:https://www.linkedin.com/company/kariera-sa/

Instagram:https://www.instagram.com/kariera.gr/?hl=en

Φωτεινή Γαϊτανλή, Marketing and Communication Manager kariera.gr
Τριαντάφυλλος Αλεξόπουλος, HR Director Teleperformance Greece 

Μαντώ Πατσαούρα, Managing Director kariera.gr

Τριαντάφυλλος Αλεξόπουλος, HR Director Teleperformance Greece 

Εταιρικό προφίλ

Το kariera.gr είναι το μεγαλύτερο website για την εργασία στην Ελλάδα. Διαρκείς έρευνες για τη νέα γενιά, προηγμένη τεχνολογία, ανάλυση δεδομένων για την αγορά εργασίας, διαρκώς εξελισσόμενες υπηρεσίες και ένας ευρύς, εξειδικευμένος κύκλος στρατηγικών συνεργασιών χαρακτηρίζουν το όραμά μας στην πράξη. Στόχος είναι πάντα ένας: «ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση».

Το kariera.gr ιδρύθηκε το 1997 και από το 2007 είναι μέλος του CareerBuilder. Ως μέλος του μεγαλύτερου, παγκοσμίως, ηγέτη στις Υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού και με πάνω από 500.000 επισκέπτες τον μήνα, το kariera.gr είναι leader στην αγορά ανεύρεσης εργασίας. Συνέδρια, εκδηλώσεις, εκδόσεις, συνέργειες και έρευνες επιτελούν το σπουδαίο έργο της σύνδεσης των νέων –φοιτητών και μη- με την αγορά εργασίας σε πολλαπλά επίπεδα με συνεχή πληροφόρηση και αποτελεσματικές κινήσεις.

Ενδυναμώνουμε την απασχόληση και βοηθάμε οργανισμούς να στοχεύσουν, να προσελκύσουν και να κρατήσουν ό,τι πιο πολύτιμο: τους ανθρώπους τους. Συνδυάζουμε τον, ταχέως, εξελισσόμενο χαρακτήρα και τις ευκαιρίες που προσφέρει μία διεθνής online εταιρία, με το φιλικό κλίμα, την ομαδικότητα και την ευελιξία, που διαθέτει ένα «πρώην»  ελληνικό start-up.

Είμαστε μια easy to do business with εταιρεία με πάθος, τόλμη και ευελιξία. «We are our people» είναι το moto μας όπως και κάθε ανθρωποκεντρική μας προσπάθεια για να αναδείξουμε οποιαδήποτε ευκαιρία απασχόλησης και να ενδυναμώσουμε τους νέους της χώρας μας με τις δεξιότητες που χρειάζονται.

Website: www.kariera.gr

Young Graduate Portal: www.careerguide.gr

Coding School Initiative: https://codingschool.eu/

 

SHARE

Περισσότερα

MORE THE ONES WHO DO