kourdistoportocali.comSportsΝewsΛαϊκό Λαχείο> Νέα ειδική κλήρωση μοιράζει 10.000 ευρώ σε 200 τυχερούς

ΟΠΑΠ

Λαϊκό Λαχείο> Νέα ειδική κλήρωση μοιράζει 10.000 ευρώ σε 200 τυχερούς

Ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ εξηγεί το μηχανισμό και τα έπαθλα της μεγάλης κλήρωσης

Έπαθλα των 10.000 ευρώ θα μοιράσει σε 200 νικητές η ειδική κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου «200 Χρόνια Εθνικής Ανεξαρτησίας». Η ειδική κλήρωση του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, τρεις ημέρες μετά την καθιερωμένη κλήρωση της Τρίτης.

Οι λαχνοί της  ειδικής κλήρωσης «200 Χρόνια Εθνικής Ανεξαρτησίας» είναι ήδη διαθέσιμοι σε καταστήματα ΟΠΑΠ και λαχειοπώλες σε όλη την Ελλάδα. Οι παίκτες μπορούν να προμηθευτούν τους λαχνούς τους στην ίδια τιμή με την κανονική έκδοση, δηλαδή με 10 ευρώ για την πεντάδα και δύο ευρώ για κάθε λαχνό.

Κατάστημα ΟΠΑΠ στο Περιστέρι

Τα έπαθλα της 2ης ειδικής κλήρωσης 

Η κλήρωση «200 Χρόνια Εθνικής Ανεξαρτησίας» είναι η 2η ειδική κλήρωση του παιχνιδιού για εφέτος. Όπως τονίζει η υπεύθυνη σε κατάστημα ΟΠΑΠ στο Περιστέρι κα. Αντωνία Λανάη έχει συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον από τους παίκτες: «Το Λαϊκό Λαχείο είναι διαχρονικά ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια του ΟΠΑΠ και συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον από τους παίκτες. Οι πελάτες ήδη προμηθεύονται τους λαχνούς τους από το κατάστημά μας. Κάθε πεντάδα κοστίζει 10 ευρώ. Αυτή είναι η δεύτερη ειδική κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου εφέτος, μετά την καλοκαιρινή κλήρωση που έγινε στο τέλος Ιουνίου και είχε μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό», σημείωσε η κα. Λανάη.   

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στα έπαθλα που μοιράζει η 2η ειδική κλήρωση εξηγώντας: «Οι 200 τυχερές πεντάδες που θα προκύψουν μέσα από 20 διαδοχικές κληρώσεις θα κερδίσουν από 10.000 ευρώ η καθεμιά. Σε κάθε σειρά, από τον 1ο τυχερό λαχνό της κλήρωσης θα προκύψουν 119 αριθμοί, εκ των οποίων οι πρώτοι 19 νικητές θα κερδίσουν από 500 ευρώ ο καθένας, ενώ οι υπόλοιποι 100 από 200 ευρώ. Όλοι οι αριθμοί που έχουν όμοιο το τελευταίο ψηφίο με το τελευταίο ψηφίο του πρώτου κληρωθέντα λαχνού κερδίζουν από 10 ευρώ».

Κατάστημα ΟΠΑΠ στο Περιστέρι

Ζωντανά η κλήρωση

Η κλήρωση για την 2η ειδική έκδοση «200 Χρόνια Εθνικής Ανεξαρτησίας» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου στις 19:00. Οι παίκτες μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.

SHARE

Περισσότερα

MORE SPORTS

TOP LINE

O πάντα συναρπαστικός mr Jumbo, εκτιμά ότι το 2021 είναι μία  χαμένη χρονιά ενώ δεν βλέπει βελτίωση ούτε το 2022
Los Angeles Times> Aφού πρώτα έχουν εμβολιαστεί εκατομμύρια άνθρωποι με 3η δόση, τώρα οι επιστήμονες αναρωτιούνται εάν θα ήτο φρόνιμο να περιμένουμε εμβόλιο αποκλειστικά για τη μετάλλαξη Delta
Αιφνιδιαστική παραίτηση του επικεφαλής της Bundesbank
Το πήρε απόφαση ο Γιώργος Παπανδρέου> Θα είμαι υποψήφιος- Χρειαζόμαστε Νέα Αλλαγή
Το Ισραήλ με το 43% του πληθυσμού να έχει κάνει 3 δόσεις εμβολίου δείχνει να τιθασεύει το 4ο κύμα. Δυστυχώς αρκετοί είναι οι νεκροί και ανάμεσα στους εμβολιασθέντες
Kαθώς ο Bill Gates συνόδευε την κόρη του Jennifer στον γάμο της, το CNN “ξέθαβε” νέες καταγγελίες σε βάρος του
Σε κατάσταση συναγερμού ξανά η εμβολιασμένη Βρετανία> Στο 10% η νέα υπό-παραλλαγή του κορωνοϊού AY.4.2
Έρευνα-βόμβα της Daily Telegraph> Οι 26 από τους 27 επιστήμονες που υπέγραψαν την επιστολή του Lancet για τον κορωνοϊό είχαν κάποια (μεγάλη ή μικρή) σχέση με το εργαστήριο της Wuhan. O αμφιλεγόμενος Σωτήρης Τσιόδρας
Deutsche Welle> Είναι ο Putin και η Gazprom πίσω από την ενεργειακή κρίση;
To THEOPHANO FOUNDATION βράβευσε το ζεύγος των επιστημόνων που ανέπτυξε το πρώτο εμβόλιο ενάντια στον κορονοϊό
Πρώτo κρούσμα της μετάλλαξης Delta AY.4.2  διαγνώστηκε στο Ισραήλ
ΕΚΤΑΚΤΟ> 730.000 αντιιικά χάπια της Merck και της Pfizer αγόρασαν οι Βρετανοί για θεραπεία Covid κατ’ οίκον