kourdistoportocali.comRead ThisΣε 7 μέρες δεν θα είναι πρωθυπουργός

Ο Αγιος των εγκληματιών

Σε 7 μέρες δεν θα είναι πρωθυπουργός

Αφού πρώτα φρόντισε να μετατραπεί η Ελλάδα σε μια χώρα Μέκκα του εγκλήματος και των απατεώνων

Ο άνθρωπος που τυχοδιωκτικά εκμεταλλεύτηκε με μαεστρία οποιαδήποτε ευκαιρία παρουσιάστηκε στη ζωή του σε 7 μέρες δεν θα είναι πρωθυπουργός. Θα πρόκειται για ένα “αναστάσιμο” επίτευγμα του ελληνικού λαού που δεν μας έχει συνηθίσει και σε οξυδερκείς επιλογές. Στο μεταξύ η χώρα ανοίγεται στους πάσης φύσεως απατεώνες.

Ο Γιάννης Μαρίνος εξηγεί στο «Βήμα της Κυριακής», γιατί η χώρα μας μπορεί να γίνει ένα είδος Μέκκας του εγκλήματος και των απατεώνων.

Του Αθ. Χ. Παπανδρόπουλου

Υπάρχει πλήρης εξήγηση γιατί στις τελευταίες εκλογές ο Σύριζα πήρε ποσοστό 70% και κάτι στις φυλακές. Διότι πολύ σύντομα, η χώρα, επισήμως και με τη βούλα, γίνεται διεθνής πρωτεύουσα των απατεώνων και άλλων εγκληματιών, γεγονός που προφανώς θα της φέρει και άφθονο βρώμικο χρήμα. Ιδού πάνω στο καυτό αυτό θέμα, τι έγραφε στο «ΒτΚ» 30 Ιουνίου 2019 ο κ.Γιάννης Μαρίνος, ο οποίος είχε αρθρογραφήσει για το ίδιο θέμα και τον περασμένο Απρίλιο. Χωρίς ποτέ κάποιος να συγκινηθεί.

« Με τους ψηφισθέντες στα κλεφτά, μόνο από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ νέους Κώδικες, Ποινικός και Ποινικής Δικονομίας, ολοκληρώνεται το ανίερο έργο που δρομολόγησε ο καθηγητής κ.Παρασκευόπουλος ως υπουργός Δικαιοσύνης. Εισηγητής ο σημερινός υπουργός κ.Καλογήρου και συνεργοί μια ομάδα αριστερών κυρίως νομικών, που λες και αποφάσισαν να εκδικηθούν την κοινωνία επειδή δεν μπόρεσε να παγιωθεί ως καθεστώς η εξουσία της Αριστεράς. Δεν το πέτυχε προκαλώντας τον εμφύλιο πόλεμο τη δεκαετία του ’40. Αφήνει την ολέθρια εκδικητική σφραγίδα της μετά 80 χρόνια.

Μάταια σοβαροί νομικοί προειδοποίησαν για το επιχειρούμενο έγκλημα. Χωρίς ανταπόκριση υπήρξε και η έγκαιρη καταγγελία της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος. Χωρίς στοιχειώδη απήχηση υπήρξε και η αφυπνιστική αρθρογραφία μας σ’ αυτή τη στήλη (τελευταία προειδοποίηση την 28.4.2019 με τίτλο “Παράδεισος για εγκληματίες”). Η σχετική σχολιογραφία των περί πάντων και άλλων τινών δημοσιογραφούντων ήταν υποτονική έως ανύπαρκτη, Ο νομικός κόσμος περιορίστηκε σε χλιαρό σχολιασμό, τα πολιτικά κόμματα πλην του κυβερνώντος δεν ψήφισαν μεν τους Κώδικες, αλλά δεν άκουσα να πληροφορούν ότι έστω και αργά θα αναστείλουν την ισχύ των δύο Κωδίκων για να προβούν σε ριζικές βελτιώσεις υπέρ του κράτους δικαίου και της προστασίας των πολιτών από τους εγκληματίες.

Ενδεικτικά, πέραν των 10.000 κακούργων που έχει καταγγελθεί ότι βρέθηκαν εκτός φυλακών δια του νόμου Παρασκευόπουλου, με την έναρξη ισχύος των δύο νέων κωδίκων εκατοντάδες έλληνες και αλλοδαποί κακοποιοί που κατηγορούνται ή έχουν καταδικαστεί για μπαράζ διακεκριμένων διαρρήξεων και κλοπών και βρίσκονται κρατούμενοι στις φυλακές θα αποφυλακιστούν αμέσως λόγω νέας μειωμένης ποινής και παραγραφής.

Εφεξής μόνη προϋπόθεση για κακουργηματική δίωξή τους θα είναι η αξία των κλοπιμαίων να υπερβαίνει τα 120.000 ευρώ. Αλλιώς οι τυχόν συλλαμβανόμενοι διαρρήκτες και γενικά κλέφτες θα αφήνονται ελεύθεροι αν η λεία της κλοπής είναι αξίας μικρότερης των 120.000 ευρώ. Έτσι, όπως ελέχθη, οι κακοποιοί δεν θα χρειάζεται πια να κάνουν χρήση του νόμου Παρασκευόπουλου για να αποφυλακίζονται για τον απλούστατο λόγο ότι με βάση τον νέο Ποινικό Κώδικα δεν θα οδηγούνται καν σχεδόν ποτέ στη φυλακή.

Επίσης με τον νέο Ποινικό Κώδικα δεν θα υφίσταται πλέον η έννοια της κατ’ επάγγελμα τέλεσης της αξιόποινης πράξης. Επαγγελματίες και περιστασιακοί κλέφτες όλοι μαζί ταυτίζονται, συλλαμβάνονται δε και φυλακίζονται μόνο αν τα όσα έκλεψαν υπερβαίνουν την αξία των 120.000 ευρώ.

Και άντε οι αστυνομικοί που συλλαμβάνουν επ’ αυτοφώρω τον κακοποιό να μπορούν να αποδείξουν ότι τα κλοπιμαία υπερβαίνουν σε αξία αυτό το ποσό.

Ήδη πανηγυρίζουν ανά την επικράτεια όλοι οι επαγγελματίες διαρρήκτες και κλέφτες, έλληνες και ξένοι. Οι αλλοδαποί μάλιστα ολοένα και πολλαπλασιάζονται, καθώς έχουν πληροφορηθεί ότι η ελληνική νομοθεσία ευνοεί την ανεμπόδιστη και μη τιμωρούμενη άσκησή του λωποδυτικού επαγγέλματος. Το κακό έχει ήδη πια συντελεστεί, καθώς ο νέος επιεικής νόμος ισχύει αμέσως για όσους συνελήφθησαν μέχρι τώρα και για τις εφεξής κλοπές. Με το τι θα πρέπει να γίνει και για τους Κώδικες και γενικότερα για το ξεχαρβάλωμα της έννομης τάξεως θα χρειαστεί να συνεχίσουμε….».

Κάποτε ο ΚάρλΜάρξ καλούσε «τους καταραμένους της γης να ενωθούν» για να ρίξουν αυτούς που τους εκμεταλλεύονταν. Στο όνομά του προφανώς «η πρώτη φορά αριστερά» στην Ελλάδα, καλεί τους όπου γης απατεώνες και εγκληματίες να έλθουν στη νέα Γη της Επαγγελίας τους. Και ως πρωτο δειγμα γραφης, θα αποφυλακίσει και τους δολοφόνους της 17 Νοέμβρη,ωστε να πεισθούν οι απανταχού μαφιόζοι,οτι η χωρα μπορει να μην σέβεται τους επενδυτές αλλά αυτό δεν ισχυει για τα χαιδεμένα παιδιά της σημερινής υπηρεσιακής κυβέρνησης των Ρασπούτιν και αλλων γελοίων…τραμπούκων

SHARE

Περισσότερα

MORE READ THIS