kourdistoportocali.comRead ThisΗ Πρέσβειρα και ο Κουρασμένος Νο2

Δώσε πόνο!

Η Πρέσβειρα και ο Κουρασμένος Νο2

Μήπως η ίδια ήταν ο Εγκέφαλος της ιδέας να πάρει το παιδί τη θαλαμηγό;

Τι μας λέει η κα Παναγοπούλου;

Οτι ο άνδρας της, ενώ πάλευε με τον θάνατο ο ίδιος, είδε στη τηλεόραση τον Αλέξη Τσίπρα Κουρασμένο (Νο2) και του έδωσε το σκάφος του να κάνει διακοπές για να ξεκουρασθεί και μάλιστα 25 μέρες μετά τη κόλαση του Ματιού κι ενώ ακόμη μετράγαμε νεκρούς.

Σε ποιους απευθύνεται με τέτοιο θράσος η κα Παναγοπούλου;

Εχει μήπως την αίσθηση ότι όλοι οι Ελληνες είμαστε χαχόλοι; Και ο σύζυγός της που έδινε τη μάχη για τη ζωή του για δεύτερη και τελεταία φορά-η πρώτη ήταν η κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες απαγωγή του-είχε το μυαλό του στο αν είναι Κουρασμένος (Νο2) ο πρωθυπουργός την ώρα που οι συγγενείς μετρούσαν τους νεκρούς τους.

Και τι εκτιμούσε ο συγχωρεμένος ο “διεθνής” κ. Παναγόπουλος στον κ. Τσίπρα;

Να πω ότι το ζεύγος Παναγοπούλου είχε επιλέξει να κάνει παρέα με έναν άνθρωπο σαν τον Οδυσσέα Ελύτη για να αγαλλιάζει η ψυχή τους να το καταλάβουμε.

Τι έβρισκε στον Τσίπρα η ίδια και τον έκανε παρέα καθότι ο σύζυγός της δεν ζει πια για να μας επιβεβαιώσει τα λεγόμενά της.

Μήπως η ίδια ήταν ο Εγκέφαλος της ιδέας να πάρει το παιδί τη θαλαμηγό να ξεκουρασθεί από την προσπάθεια να πει ψεύδη ακόμη και τη νύχτα που γνώριζε ότι υπήρχαν νεκροί στο Μάτι;

Επιτέλους, ποιες αρετές εντόπισε η εγχώρια ελίτ στον κ. Τσίπρα;

Μήπως θέλει αντί της κας Παναγοπούλου να μας απαντήσει η κα Αγγελοπούλου, η κα Ταδοπούλου και τα λοιπά κορίτσια-τρόπαια που βρέθηκαν στα σαλόνια, δια της γνωστής οδού, καθότι κακό χωριό τα λίγα σπίτια και εδώ είναι γνωστή η διαδρομή του καθενός.

Από πότε η κα Παναγοπούλου θεωρεί μεγάλο διάστημα τις 25 μέρες.

Μήπως να ρωτήσει τον καπετάνιο της ώστε να διαπιστώσουμε πότε ξεκίνησαν οι διακοπές του Τσίπρα με τη θαλαμηγό της και σε ποιον νεκρό είμασταν εκείνη τη μέρα;

“Δεν το γνωρίζω. Ο άνδρας μου έπαιζε με τον θάνατο. Δεν ασχολούμαι με αυτά. Του είχε δώσει το σκάφος για να κάνει διακοπές και εγω ήμουν δίπλα σε έναν άνθρωπο που πέθαινε. Και πέθανε τελικά μετά από μήνες. Τον κρατούσα στη ζωή…”

Ο άνδρας σας κυρία μου δεν έπαιζε με τον θάνατο. Πάλευε με τον θάνατο.

Εσείς (και οι ομοιοί σας) παίζετε με την νοημοσύνη μας και κυρίως με την αισθητική μας.

“…Ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να ξεκουραστεί για μια εβδομάδα αθόρυβα όπου θέλει. Και αν μου το ξαναζητήσει να βοηθήσω θα το κάνω όπως θα το έκανα σε οποιονδήποτε άνθρωπο που θεωρώ φίλο μου. Και είναι φίλος ο Αλέξης ο Τσίπρας…”

Κι όμως κυρία μου, ο κάθε άνθρωπος δεν έχει δικαίωμα να ξεκουρασθεί σ΄αυτή τη χώρα. Δεν ξεκουραζόμαστε κυρία μου γιατί δεν μας επιτρέπουν τα πάρε-δώσε του πελατειακού κράτους με τους ολιγάρχες να ξεκουραστούμε. Γιατί δεν μας επιτρέπετε να γίνουμε κανονικό κράτος.

Είναι φίλος σας ο Αλέξης κυρία μου;

Ω τι σύμπτωση! Είναι και φίλος της κας Αγγελοπούλου και της κας Κόκκαλη και της κας Πηρδοπούλου και όλων εσάς των κυριών και των κυρίων.

Τι του βρήκατε κυρία μου; Τι του βρίσκετε όλοι εσείς; Εσείς ειδικά κυρία μου που αγωνίζεστε για τη διασπορά τη στιγμή που ο Τσίπρας δεν τους δίνει καν την δυνατότητα να ψηφίζουν οι Ελληνες του εξωτερικού, μπορείτε να μας πείτε τι του βρήκατε;

Ποιες είναι οι αρετές του κου Τσίπρα;

Μήπως η φιλία του με τον Manolo Petsitis;

Με τον κο Κοντομηνά;

Με τον κο Λαζόπουλο;

Με τον κο Καλογρίτσα;

Ποιες είναι οι αρετές ενός πρωθυπουργού που το πρωί κατηγορεί την διαπλοκή και τους ολιγάρχες και τις νύχτες κρύβεται στα μαξιλάρια σας;

Ποιες είναι οι αρετές του κυρία μου;

Ακου ο άνδρας σας πέθαινε αλλά μπόρεσε να διακρίνει το κουρασμένο πρόσωπο του κ. Τσίπρα και του έκανε δώρο τη κρουαζιέρα με τη θαλαμηγό σας;

” Ο σύζυγος μου του το πρότεινε για να ξεκουραστεί γιατί τον έβλεπε κουρασμένο. Τον εκτιμούσε σας λέω πάρα πολύ και τον εμπιστευόταν και τον σεβόταν…”

Τι μας λέτε κυρία μου; Γιατί βάζετε μπροστά το σύζυγό σας ο οποίος πλέον δεν μπορεί να διαψεύσει την εκδοχή σας. Τι εκτιμούσε και τι εμπιστευόνταν; Και τι σεβόταν;

Μέσα στη Κόλαση του Δάντη ο σύζυγός σας διέκρινε την κούραση του κ. Τσίπρα και όχι την οδύνη στις οικογένειες των 100 νεκρών.

Τι είναι αυτά που μας λέτε κυρία μου;

Δείτε τι είπε λοιπόν η κα Κατερίνα Παναγοπούλου στους Δημήτρη Πόπωτα και Αρια Καλύβα-Πρώτο Θέμα

(Συγχαρητήρια Δημήτρη και Αρια γι΄αυτό το υπέροχο ξεκατίνιασμα…Σας ευχαριστώ παιδιά)

Βασίλης Μπόνιος

SHARE

Περισσότερα

MORE READ THIS

TOP LINE

O Λύκος των Αγορών που αγόρασε ΟΠΑΠ μέσα στη καταιγίδα
ΕΚΤΑΚΤΟ>Πρώτο κρούσμα στην Ελλάδα και απόπειρα επικοινωνιακής διαχείρισης;
Έχω οριστική λύση για τα κόκκινα δάνεια χωρίς πλειστηριασμούς
Ποιο Netflix; Oλα τα συναρπαστικά συμβαίνουν στο δρόμο
Θρίλερ με τον Κινέζο ασθενή που νοσηλεύεται στο Αττικόν. Είναι το πρώτο κρούσμα στην Ελλάδα;
-Aπλή γρίπη ο Coronavirus, πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτόν, υποστηρίζουν οι καθηγητές Τσακρής και Τσιόδρας
Πυρηνική βόμβα Μιωνή κατά Παπαγγελόπουλου;
Ζωή Γείτονα>Kόρη μίας σπουδαίας οικογένειας που έχει στο DNA την Αριστεία
8 μήνες (όσο κυβερνά η ΝΔ) περιμένει ο Τσάκος μία υπογραφή από το ΕΤΑΔ για επένδυση στη Χίο!
38χρονο κορίτσι το πρώτο κρούσμα του Coronavirus στην Ελλάδα
Ποιο Ελ. Βενιζέλος; Μόνο ανάμεσα σε Άρτα-Ιταλία κινούνται καθημερινά 50 φορτηγά με ακτινίδια
Η κυβέρνηση έχασε τη Χίο και τη Μυτιλήνη! Τεράστια η φθορά για τη ΝΔ