kourdistoportocali.comRead ThisΠοιος είναι ο Ελληνας Τραμπ;

Τσίπρας-Μητσοτάκης, τα παιδιά του Χάους

Ποιος είναι ο Ελληνας Τραμπ;

Εάν μιλήσουμε για την συνταξιούχο τραπεζικό Φώφη Γεννηματά θα μας πιάσουν τα κλάματα

Πρέπει να είμαστε πολύ βλαμμένος-ψεκασμένος λαός, να πάσχουμε από μαζική παράκρουση, να παίρνουμε μαζικά λίθιο και να έχουμε μεταβληθεί σε ζόμπι για να έχουμε εμπιστευθεί τις ζωές μας, τις οικογένειές μας, τις επιχειρήσεις μας, στον Τσίπρα, τον Κατρούγκαλο, την Αχτσιόγλου, τον Σπίρτζη, τον Μητσοτάκη, τον Κικίλια, τον Μπούρα και την έξοχη ντιζέζ Ορνέλα από την Πεα-νία.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Στην περίπτωση που πράγματι είμαστε ένας τόσο βλαμμένος λαός-όπως διαπιστώσατε-δεν έχουμε καμμία τύχη.

Διακόπτω προς στιγμήν το πρελούδιο για να σχολιάσω τη στάση-κλαρίνο του πυροσβέστη στον πρωθυπουργό. Η στάση αυτή είναι συνέχεια του θεάτρου της Δευτέρας στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πλάκας, στο Χαλάνδρι. Εδώ όπου ο προιστάμενος του πυροσβέστη-κλαρινέτο έπαιζε θέατρο πως τάχα δεν ήξερε για νεκρούς. Με τέτοιο προιστάμενο είναι λογικό οι από κάτω να στέκονται κλαρινέτα στον καθεστωτικό Τσίπρα.

Αφού ολοκληρώσαμε το πρελούδιο, λέμε λοιπόν ότι είναι ντροπή ένας ολόκληρος βλαμμένος λαός να κάνει πρωθυπουργό τον Τσίπρα που δεν δούλεψε ποτέ του και πήρε και ψιλομουσαντέ πτυχίο μηχανικού και τον Μητσοτάκη που διορίστηκε με ρουσφέτι στην Εθνική Τράπεζα.

Εάν μιλήσουμε για την συνταξιούχο τραπεζικό Φώφη Γεννηματά θα μας πιάσουν τα κλάματα για τις επιλογές μας. Αυτός λοιπόν ο βλαμμένος λαός αιχμάλωτος της δημαγωγίας, του λαικισκού και των ιδεοληψιών επέλεξε αυτούς τους ανεπάγγελτους τραχανοπλαγιάδες για να διαφεντεύσουν τις τύχες του. Δηλαδή επέλεξε αποτελεσματικό τρόπο μαζικής δολοφονίας του.

Ο Τσίπρας διαθέτει όλα τα προσόντα για να μας κάψει αποτελεσματικά: Από έναν άνθρωπο που το μοναδικό του προσόν είναι το 15μελές πως περιμένεις να επιλέξει τον κατάλληλο υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τον κατάλληλο διοικητή της Τροχαίας, τον κατάλληλο διοικητή Πυροσβεστικής και πάει λέγοντας.

Σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι διοικητές Τροχαίας δεν ξέρουν κατά που πέφτει η Βασιλίσσης Σοφίας, πως περιμένετε να ξέρουν ποια είναι η λεωφόρος Μαραθώνος;

Τα ίδια σκατά και ο Μητσοτάκης ο οποίος σαν υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης δεν απέλυσε κανέναν κηφήνα του Δημοσίου και ανέβαζε μόνο φωτογραφίες στα social media.

Με τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη είμαστε τελειωμένοι από χέρι. Το πούλο.

Γι΄αυτό και το Κουρδιστό Πορτοκάλι εκτιμά πως μόνο μια λύση υπάρχει για τον τόπο: H λύση Τραμπ ή Μπερλουσκόνι. Πρέπει ένας μεγαλοεπιχειρηματίας να βγει μπροστά αποφασισμένος να τα κάνει πουτάνα και να κάνει την Ελλάδα επίγειο Παράδεισο του χρήματος. Δύο χρόνια ο Τραμπ στην εξουσία και απογείωσε την Οικονομία των ΗΠΑ κόντρα στις Κασσάνδρες.

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι λοιπόν καλεί επιχειρηματίες όπως ο Πατέρας, ο Αλαφούζος, ο Μελισσανίδης, ο Μαρινάκης να μπουν στη πολιτική και να κάνουν πέρα τα ξεπερασμένα και ξεφτισμένα-ξεφτιλισμένα παραδοσιακά κόμματα.

Αφού έτσι κι αλλιώς ταίζουν τα λαμόγια τους πολιτικούς με μαύρο χρήμα. Και καλά που τους ταίζουν. Εάν ήταν καλοί στη δουλειά τους και πήγαινε μπροστά η χώρα θα είχε ένα νόημα να τους ταίζουν.

Δεν είναι όμως δυνατόν να χορηγούν διαχρονικά άσχετους παπάρηδες για να πειραματίζονται πάνω μας και να μας σκοτώνουν. Αν ο πολιτικός είναι άχρηστος, ανίκανος και ατάλαντος όσα λεφτά και να του δώσεις δεν πρόκειται να παράξει έργο.

Funeral service of Sokratis Kokkalis Jr., 34 years old, son of the Greek businessman and former owner and chairman of the Greek football club Olympiacos Sokratis Kokkalis, in Athens, Greece on July 20, 2018. / Νεκρώσιμος ακολουθία του Σωκράτη Κόκκαλη του νεότερου, 34 ετών, γιού του επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη, Μητροπολιτικός Ναός Αθηνών, 20 Ιουλίου 2018.

Το να λαδώνουν τα πολιτικά λαμόγια για τις υποθέσεις τους και μόνο είναι στο τέλος της μέρας αδιέξοδο. Κι αυτό γιατί όσο οι άνθρωποι μεγαλώνουν ηλικιακά (και επιχειρηματικά) είναι λογικό να θέλουν να αφήσουν το όνομά τους παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές.

Γι΄αυτό και ο Μαρινάκης πήρε τον Ολυμπιακό, γι΄αυτό και ο Μελισσανίδης θέλει να κάνει γήπεδο της ΑΕΚ.

Αυτοί λοιπόν οι μεγαλοεπιχειρηματίες αντί να ταίζουν το κάθε πολιτικό λαμόγιο της συμφοράς θα πρέπει να βγουν οι ίδιοι μπροστά όπως έκανε ο Τραμπ αψηφώντας τους επικριτές του.

Να βγουν μπροστά και όπως έχτισαν πετυχημένες επιχειρήσεις να κάνουν το ίδιο με το κράτος. Μόνο αυτοί μπορούν να διώξουν με τις κλωτσιές τους άχρηστους δημοσίους υπαλλήλους (ο Βαγγέλης όσους δεν φεύγουν με το καλό θα τους ανατινάζει), μόνο αυτοί μπορούν να αντικαταστήσουν 100 δημοσίους υπαλλήλους με έναν υπολογιστή και πάει λέγοντας.

Η Ελλάδα για να σωθεί θέλει έναν αρχιδάτο Τραμπ ο οποίος θα πάρει τους φορολογικούς συντελεστές στο 8% και τον φόρο μερισμάτων στο 5%. Ο οποίος θα πετάξει με τις κλωτσιές τους συνδικαλιστές από το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, ο οποίος θα καταργήσει την γραφειοκρατία.

Προκειμένου να μας κυβερνάνε οι πληρωμένοι υπηρέτες τους καλύτερα να βγουν οι ίδιοι μπροστά και να κάνουμε την Ελλάδα ένα πλούσιο κωλόμπαρο με όλα τα στοιχεία του κωλόμπαρου-αν με εννοείς.

Διαφορετικά δεν υπάρχει σωτηρία.

Αυτά είχα να σας πω…

SHARE

Περισσότερα

MORE READ THIS