kourdistoportocali.comRead ThisΠαρέμβαση Lykavitos>O Κυριάκος Μητσοτάκης να ΑΚΥΡΩΣΕΙ όλες τις τοποθετήσεις Διοικητών στα Νοσοκομεία

Oχι άλλους Manolo Petsitis

Παρέμβαση Lykavitos>O Κυριάκος Μητσοτάκης να ΑΚΥΡΩΣΕΙ όλες τις τοποθετήσεις Διοικητών στα Νοσοκομεία

Ο Μητσοτάκης υποσχέθηκε, ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΡΙΣΤΕΙΑ και ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ κάτι που προφανώς δεν τηρήθηκε στην υπόθεση της τοποθέτησης των Διοικήσεων των Νοσοκομείων της χώρας.

Πρωτοφανείς πλέον διαστάσεις λαμβάνει στο σύνολο της Ελληνικής Κοινωνίας η «αστοχία» (επιεικώς) που έχει να κάνει με τον διορισμό διοικήσεων στα Νοσοκομεία της χώρας.

Ο Lykavitos.gr έχει λάβει εκατοντάδες μηνύματα ΟΡΓΗΣ και ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ από απλούς ψηφοφόρους (και) της Νέας Δημοκρατίας, που στήριξαν τον Μητσοτάκη γιατί ήλπιζαν πως θα έβαζε ένα τέλος στο άθλιο καθεστώς συναλλαγής μεταξύ ψηφοφόρων και πολιτικής εξουσίας.

Ο Μητσοτάκης δεν θα πρέπει να ξεχνά πως έγινε πρωθυπουργός γιατί η πλειοψηφία της Ελληνικής κοινωνίας, ήθελε να τιμωρήσει τα πολιτικά μπάζα του ΣΥΡΙΖΑ που εφόρμησαν στην Εξουσία και στον κρατικό μηχανισμό προσδοκώντας να γίνουν Καθεστώς.

Ο Μητσοτάκης δεν θα πρέπει να ξεχνά πως έγινε πρωθυπουργός γιατί η Ελληνική Κοινωνία ήθελε να αποτελειώσει τους αποκρουστικούς Πολάκηδες, τους ανεπάγγελτους Καρανίκες, ή κάποιους νταραβεριτζήδες σαν τον Μανόλο του Παππά.

Ο Μητσοτάκης υποσχέθηκε, ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΡΙΣΤΕΙΑ και ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ κάτι που προφανώς δεν τηρήθηκε στην υπόθεση της τοποθέτησης των Διοικήσεων των Νοσοκομείων της χώρας.

Εμείς δεν θα ισχυρισθούμε πως ΟΛΟΙ οι διοικητές – υποδιοικητές που τοποθετήθηκαν δεν είναι άξιοι και ικανοί. Πολλοί μάλιστα εξ αυτών είναι φίλοι μας, και σχεδόν όλοι αναγνώστες της ιστοσελίδας μας.

Αλλά η ζημιά που ήδη προκαλείται από την ιστορία αυτή είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσωπικά για τον Μητσοτάκη.

Ο Μητσοτάκης έχει να διαλέξει μεταξύ των μικρότερου κακού, που είναι κάποιες ισχυρές εσωκομματικές αντιδράσεις, και του ανεπανόρθωτου κακού που είναι η ΟΡΓΗ της πλειοψηφίας των ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ της χώρας που πείστηκε από τις προεκλογικές δεσμεύσεις του για ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ και ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.

Ο Μητσοτάκης πρέπει να γνωρίζει πως έγινε πρωθυπουργός γιατί τον στήριξε μια πλειοψηφία πολιτών που παθαίνει αλλεργία με τους Μαυρογιαλούρους και τους Γκρούεζες.

Που ΑΠΑΙΤΕΙ η χώρα να γυρίσει σελίδα.

Η ΔΗΜΟΣΙΑ πρόταση μας προς τον Πρωθυπουργό είναι να αναλάβει ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ την πολιτική πρωτοβουλία και να ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΟΛΕΣ τις τοποθετήσεις στα Νοσοκομεία της χώρας.

Παράλληλα να προκηρύξει ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ διαγωνισμό με κριτήρια, προσόντα και βιογραφικά για την στελέχωση των θέσεων αυτών.

Αυτή η ΟΔΥΝΗΡΗ για πολλούς επιλογή Μητσοτάκη (σίγουρα και για τον ίδιο) αποτελεί πλέον ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ.

SHARE

Περισσότερα

MORE READ THIS

TOP LINE

EKTAKTO> Γιατί ετοιμάζονται να καταργήσουν την 2η δόση σε Pfizer/BionTech και AstraZeneca
ΕΚΤΑΚΤΟ> Ξαφνικά στο Ισραήλ, μέσα στο καλοκαίρι, θερίζουν οι ιογενείς λοιμώξεις σε ενήλικες και παιδιά!
Άσχημα νέα από το Ισραήλ (πλήρως εμβολιασθέντες 57%). Μετά από ένα νέο ξέσπασμα κοροναϊού οι μάσκες επιστρέφουν στα σχολεία. Η χώρα παραμένει ερμητικά κλειστή για τουρίστες από τον Μάρτιο του 2020!
ΒΟΜΒΑ> Ξαφνικά κόπηκε το εμβόλιο της CureVac από την οποία οι Ευρωπαίοι είχαν παραγγείλει 500 εκατ. δόσεις!
Κυριακάτικη BOMBA από το Ισραήλ! Επιστρέφει το lockdown στη πιο εμβολιασμένη χώρα του κόσμου. Ξαφνική εκτίναξη του δείκτη R. Η παραλλαγή DELTA χτύπησε το 1/3 εμβολιασθέντων!
Ο καθηγητής Θοδωρής Γιάνναρος με άρθρο του στο Capital.gr υποστηρίζει ότι το Νοσοκομείο “Η Ελπίς” δέχεται επίθεση “γιατί χαλάει τα σχέδια κάποιων”
H θρυλική οικογένεια της Μαρίας Σάκκαρη
Κυνική παραδοχή Fauci> Από την 1η Φεβρουαρίου 2020 είχε ενημερωθεί ότι ο κορωνοϊός πιθανά να είναι εργαστηριακός
Πως το κινέζικο καθεστώς εμπαίζει τον πλανήτη> Οι 4.636(!) θάνατοι από COVID σε 18 μήνες και τα 4 εμβόλια
Κωστής Χατζηδάκης> Ο πολιτικός που τόλμησε να ακουμπήσει τα Καρτέλ των Δημοσίων Υπαλλήλων και των Εργατοπατέρων
ΒΟΜΒΑ> Ο Cole Beasley των Buffalo Bills δήλωσε ότι προτιμά να πεθάνει από COVID-19 παρά να εμβολιαστεί
Η νέα gain of function απειλή για τη Δύση λέγεται Ebrahim Raisi και είναι ο νέος πρόεδρος του Ιράν