kourdistoportocali.comRead ThisΠαρέμβαση Lykavitos>O Κυριάκος Μητσοτάκης να ΑΚΥΡΩΣΕΙ όλες τις τοποθετήσεις Διοικητών στα Νοσοκομεία

Oχι άλλους Manolo Petsitis

Παρέμβαση Lykavitos>O Κυριάκος Μητσοτάκης να ΑΚΥΡΩΣΕΙ όλες τις τοποθετήσεις Διοικητών στα Νοσοκομεία

Ο Μητσοτάκης υποσχέθηκε, ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΡΙΣΤΕΙΑ και ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ κάτι που προφανώς δεν τηρήθηκε στην υπόθεση της τοποθέτησης των Διοικήσεων των Νοσοκομείων της χώρας.

Πρωτοφανείς πλέον διαστάσεις λαμβάνει στο σύνολο της Ελληνικής Κοινωνίας η «αστοχία» (επιεικώς) που έχει να κάνει με τον διορισμό διοικήσεων στα Νοσοκομεία της χώρας.

Ο Lykavitos.gr έχει λάβει εκατοντάδες μηνύματα ΟΡΓΗΣ και ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ από απλούς ψηφοφόρους (και) της Νέας Δημοκρατίας, που στήριξαν τον Μητσοτάκη γιατί ήλπιζαν πως θα έβαζε ένα τέλος στο άθλιο καθεστώς συναλλαγής μεταξύ ψηφοφόρων και πολιτικής εξουσίας.

Ο Μητσοτάκης δεν θα πρέπει να ξεχνά πως έγινε πρωθυπουργός γιατί η πλειοψηφία της Ελληνικής κοινωνίας, ήθελε να τιμωρήσει τα πολιτικά μπάζα του ΣΥΡΙΖΑ που εφόρμησαν στην Εξουσία και στον κρατικό μηχανισμό προσδοκώντας να γίνουν Καθεστώς.

Ο Μητσοτάκης δεν θα πρέπει να ξεχνά πως έγινε πρωθυπουργός γιατί η Ελληνική Κοινωνία ήθελε να αποτελειώσει τους αποκρουστικούς Πολάκηδες, τους ανεπάγγελτους Καρανίκες, ή κάποιους νταραβεριτζήδες σαν τον Μανόλο του Παππά.

Ο Μητσοτάκης υποσχέθηκε, ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΡΙΣΤΕΙΑ και ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ κάτι που προφανώς δεν τηρήθηκε στην υπόθεση της τοποθέτησης των Διοικήσεων των Νοσοκομείων της χώρας.

Εμείς δεν θα ισχυρισθούμε πως ΟΛΟΙ οι διοικητές – υποδιοικητές που τοποθετήθηκαν δεν είναι άξιοι και ικανοί. Πολλοί μάλιστα εξ αυτών είναι φίλοι μας, και σχεδόν όλοι αναγνώστες της ιστοσελίδας μας.

Αλλά η ζημιά που ήδη προκαλείται από την ιστορία αυτή είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσωπικά για τον Μητσοτάκη.

Ο Μητσοτάκης έχει να διαλέξει μεταξύ των μικρότερου κακού, που είναι κάποιες ισχυρές εσωκομματικές αντιδράσεις, και του ανεπανόρθωτου κακού που είναι η ΟΡΓΗ της πλειοψηφίας των ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ της χώρας που πείστηκε από τις προεκλογικές δεσμεύσεις του για ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ και ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.

Ο Μητσοτάκης πρέπει να γνωρίζει πως έγινε πρωθυπουργός γιατί τον στήριξε μια πλειοψηφία πολιτών που παθαίνει αλλεργία με τους Μαυρογιαλούρους και τους Γκρούεζες.

Που ΑΠΑΙΤΕΙ η χώρα να γυρίσει σελίδα.

Η ΔΗΜΟΣΙΑ πρόταση μας προς τον Πρωθυπουργό είναι να αναλάβει ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ την πολιτική πρωτοβουλία και να ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΟΛΕΣ τις τοποθετήσεις στα Νοσοκομεία της χώρας.

Παράλληλα να προκηρύξει ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ διαγωνισμό με κριτήρια, προσόντα και βιογραφικά για την στελέχωση των θέσεων αυτών.

Αυτή η ΟΔΥΝΗΡΗ για πολλούς επιλογή Μητσοτάκη (σίγουρα και για τον ίδιο) αποτελεί πλέον ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ.

SHARE

Περισσότερα

MORE READ THIS

TOP LINE

Φιλελεύθεροι ληστές χτύπησαν στο Δημαρχείο Αχαρνών!
Ο Γιάννης Στουρνάρας αναδεικνύει την “αλχημεία” Μέρκελ, Γιουνκέρ, Μοσκοβισί για χάρη του Τσίπρα
Την αξιολόγηση 1 εκατ. δημοσίων υπαλλήλων διέταξε ο Πρωθυπουργός μετά το φιάσκο Διαματάρη!
Η Τέχνη του Πολέμου
Η SKAG oδήγησε την Jumbo στα δικαστήρια για φθηνές απομιμήσεις και την κέρδισε!
Αγαπητέ κ. Δένδια μήπως είναι αδυναμία η απέλαση του Λίβυου πρέσβως, όταν δεν τολμούμε να κάνουμε το ίδιο με τον Τούρκο;
Ο Κυριάκος είναι αποφασισμένος να βγάλει την Ελλάδα από το ΝΑΤΟ
Ο Ερντογάν ανάγκασε τους ευρωπαίους απεσταλμένους να καταθέσουν στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων της απόπειρας πραξικοπήματος του Ιουλίου 2016!
Πρώτη φορά πρωθυπουργός σε Συνέδριο για το Εγκλημα της Γενοκτονίας των Ποντίων
H COSMOTE διπλασιάζει ξανά τα GB στα πακέτα δεδομένων κινητής, διατηρώντας τις ίδιες χρεώσεις
Α Pandora’s Box
Διάλεξη για το Brexit στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης