kourdistoportocali.comRead ThisΟ Σγουρομάλλης, ο Ξανθός, οι Παπούδες και ο Κιθάρας

Γράφει ο Πέτρος Κασιμάτης

Ο Σγουρομάλλης, ο Ξανθός, οι Παπούδες και ο Κιθάρας

Είναι μύθος να πιστέψει κανείς ότι ο Μαζιώτης έχει το πάνω χέρι

Το επόμενο χτύπημα των τρομοκρατών θα «δείξει» ένα ακριβό μυστικό της εξτρεμιστικής ομάδας που έδωσε την εντολή για το χτύπημα στον Σκάι!!…

Οι πληροφορίες πυκνώνουν για την ύπαρξη ενός δικτύου που μεταφέρει με ασφάλεια εκρηκτική ύλη και οπλισμό από τις περιοχές του Τετόβου των Δυτικών Βαλκανίων στις εύφλεκτες περιοχές μεταξύ Κοσσόβου-Βουλγαρίας-Σερβίας-Σκοπίων. Η ευαίσθητη τεθλασμένη γραμμή φθάνει μέχρι την Ελλάδα.

Γράφει ο Πέτρος Κασιμάτης

Με τη βοήθεια ποινικών που συγχρωτίστηκαν με τους «αντάρτες των πόλεων» κι έφτιαξαν ένα περίεργο μείγμα «τρομοκρατικών του σωλήνα» -μια κατασκευή καθόλου ευκαταφρόνητη – που δεν είχε βέβαια το καθοδηγητικό υπόβαθρο των διανοουμένων της 17 Ν που διάβαζαν Μπαλζάκ και «καταραμένους συγγραφείς» της Γαλλικής λογοτεχνίας , αλλά οι γόνοι σήμερα χρησιμοποιούν περιορισμένο λεξιλόγιο και προτιμούν στόχους με ειδικό ενδιαφέρον ….

Στο μεταξύ, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση , οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής είχαν επιχειρήσει αποστολές στα Βαλκάνια σε παρελθόντα χρόνο για να εντοπίσουν αυτά τα κυκλώματα διακίνησης ευαίσθητου ημιστρατιωτικού υλικού που φαίνεται να κινούν Έλληνες τρομοκράτες και οι οποίοι βρέθηκαν ασύλληπτοι στο μεγάλο μπαράζ εξάρθρωσης του ΕΛΑ και της 17 Νοέμβρη τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό το πολύτιμο υλικό των εκρηκτικών ίσως αποτελέσει και τον…θησαυρό στα χέρια των διωκτικών αρχών, για την αναζήτηση του μίτου.

Τα ίχνη των…χαμένων τρομοκρατών αποσιωπήθηκαν. Ο χρόνος επούλωσε πληγές και τραύματα και τα ορφανά μέλη της Ελλαδικής τρομοκρατίας αποσύρθηκαν η κάποιοι από αυτούς έγιναν οι ιδεολογικοί μέντορες της επόμενης γενιάς. Το δίκτυο των Βαλκανίων που ήταν εν υπνώσει «διεγέρθηκε» με τον «Επαναστατικό Αγώνα» που αναζητούσε ….ποιοτικά άλματα στον παράλληλο κόσμο της τρομοκρατίας –δηλαδή φρέσκο αίμα- προκειμένου τα χτυπήματα να κάνουν το γύρο του κόσμου, να υπάρξουν θύματα για να δοθεί προβολή στη νέα τρομοκρατία και στους φιλόδοξους (μα προσεκτικούς) επιγόνους της 17 Νοέμβρη….

Ένα τέτοιο πρόσωπο λένε οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής είναι ο περίφημος «Κυθάρας» (κωδικό όνομα που του προσέδωσαν οι αρχές ασφαλείας). Θεωρείται σύνδεσμος μεταξύ δυο οργανώσεων τρόμου και ο κωδικός που του έδωσαν οι αστυνομικοί δεν έχει σχέση με το γνωστό μουσικό όργανο, αλλά με ένα νησί του Ιονίου.

Αυτή τη φορά ο «Επαναστατικός Αγώνας» του Μαζιώτη και της Πόλας Ρούπα –επιμένουν οι πληροφορίες- έφτιαξε προσεκτικά ένα ολιγομελές κομάντο την Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών (Ο.Λ.Α). Τη στρατηγική του σχεδίου εκπόνησε η Πόλα Ρούπα η οποία είναι Η ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕΣΑ Η ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ . Είναι μύθος να πιστέψει κανείς ότι ο Μαζιώτης έχει το πάνω χέρι στην εξτρεμιστική οργάνωση. «Είναι ένας βασικός παίκτης στο στρατιωτικό σκέλος, που μπαίνει στη φωτιά -λένε οι ίδιες πηγές- Αλλά όχι ο αρχηγός. Όχι αυτός που παίρνει κρίσιμες αποφάσεις».

Αν τελικά οι εκτιμήσεις της ΕΛΑΣ είναι ακριβείς για τα δυο πρόσωπα που οι φωτογραφίες τους αλλά και τα πλαστά ονόματα τους βρέθηκαν στη γιάφκα της Πόλας Ρούπα στην Ηλιούπολη , θα υπάρξουν εξελίξεις . Κι όσο το πολιτικό κλίμα πολώνεται οι τρομοκράτες είτε της Ο.Λ.Α είτε του «Επαναστατικού Αγώνα» ανασυντάσσονται γιατί στο αμέσως επόμενο διάστημα θα κάνουν χρήση των πληροφοριών τους και θα προετοιμαστούν στο μεταίχμιο να χτυπήσουν πριν αναλάβει καλά-καλά η επόμενη κυβέρνηση για την οποία δεν ξέρουν αν και κατά πόσον θα πάρει την πολιτική βούληση να βρεθεί απέναντι τους…

«Προς το παρόν μετά από αρκετή ανάπαυλα ο Ρουβίκωνας ως ακτιβιστική ομάδα που μετακινείται στα όρια της παρανομίας μη φθάνοντας όμως στο αιματηρό χτύπημα – έχει δείξει τους πιθανούς στόχους στη νέα γενιά τρομοκρατών. Οι τελευταίοι γεμίζουν την τράπεζα πληροφοριών τους με πλούσιο αριθμό στόχων έχοντας «νομιμοποιήσει» γι αυτούς τον τραυματισμό η τη δολοφονία τους….» θα εκμυστηρευτευτούν στον υπογράφοντα εκείνοι που γνωρίζουν.

Ο προσανατολισμός των διωκτικών αρχών είναι να αποκαλύψει ποια είναι τα ασύληπτα μέλη της τρομοκρατίας που κινούνται με άνεση , που έχουν μετατραπεί σε μέντορες η νέους «παππούδες» της εγχώριας τρομοκρατίας και έχουν ζηλώσει δόξαν 17Νοέμβρη. Σε όλα αυτά βέβαια απαιτείται αποδεικτικό υλικό αδιαμφισβήτητο κι αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα στην Κολομβία των Βαλκανίων.

SHARE

Περισσότερα

MORE READ THIS