kourdistoportocali.comRead ThisΟ Κυριάκος έτοιμος να βομβαρδίσει τη Μέρκελ με πρόσφυγες και μετανάστες

Το έκαναν οι Τσίπρας-Καμμένος

Ο Κυριάκος έτοιμος να βομβαρδίσει τη Μέρκελ με πρόσφυγες και μετανάστες

Η μόνη ενδεδειγμένη αντίδραση απέναντι στη προκλητική στήριξη της Γερμανίδας στον Ερντογάν

Kι όμως υπάρχει τρόπος αντίδρασης απέναντι στη τουρκική επιθετικότητα σε συνδυασμό με την ακόμη πιο προκλητική στάση των Μέρκελ και Τζόνσον, οι οποίοι παρέχουν στήριξη στον Ερντογάν. Υπάρχει μία αντίδραση στρατηγική και σε βάθος χρόνου και υπάρχει τουλάχιστο μία επιλογή άμεσης αντίδρασης.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Την στρατηγική αντίδραση την δείχνει το κράτος του Ισραήλ, οι πολίτες του οποίου έχουν συνειδητοποιήσει ότι ζουν σε μία εμπόλεμη ζώνη και ανά πάσα στιγμή θα μπορούσαν να κληθούν να υπερασπισθούν την πατρίδα τους και οφείλουν να είναι έτοιμοι γι΄αυτό.

Με αυτή τη λογική πρέπει, από σήμερα κιόλας, να εμποτισθεί η ελληνική κοινωνία, οι Ελληνες αλλά και οι ξένοι που ζουν στη χώρα μας.

Αυτό για να γίνει βίωμα θα πρέπει να περιλαμβάνει και αντίστοιχες αμυντικές δραστηριότητες. Αντί να παίζουμε μαξιλαροπόλεμο στο Σύνταγμα και να γιορτάζουμε κάθε τόσο τη μέρα του Κουραμπιέ, της Χαρτοπετσέτας, του θηλασμού, του Ποδηλάτου, του Τσαγιού και κάθε είδους άλλη παλαβωμάρα θα πρέπει να καλούμαστε να συμμετέχουμε σε αμυντικές δραστηριότητες. Μία παλλαική άμυνα στη κυριολεξία.

Προέχει όμως η άμεση αντίδραση και αυτή θα πρέπει να στραφεί εναντίον των Ευρωπαίων-ειδικά εκείνων που ανέχονται σιωπηρά τους τραμπουκισμούς του Ερντογάν. Ποιοι είναι αυτοί;

Η Γερμανία και η Αγγλία.

Ωραία λοιπόν. Ο Ελληνας πρωθυπουργός μπορεί να δώσει ένα γερό μάθημα στους Γερμανούς και τους Αγγλους.

Εδώ δεν χωράει διπλωματία και ευγένεια.

Οταν η Μέρκελ σχεδόν στηρίζει τον μεγαλοιδεατισμό του Σουλτάνου δεν είναι δυνατόν ο Ελληνας πρωθυπουργός να επιτρέπει κάτι τέτοιο χωρίς κόστος για τους Γερμανούς και τους Αγγλους.

Η απάντηση είναι απλή και εξοντωτική για την Γερμανίδα: H Eλλάδα ανοίγει τα σύνορά της (φυσικά αυτό δεν θα γίνει επίσημα και “νόμιμα”) και βομβαρδίζει την Γερμανία με χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες. Οσοι περνάνε στη χώρα μας θα πρέπει με διάφορους τρόπους και μεθόδους να καταλήγουν στη Γερμανία και την Αγγλία.

Φυσικά με πλαστά χαρτιά εάν χρειαστεί.

Θα πρέπει όλοι οι πρόσφυγες που περνάνε τα ελληνικά σύνορα να βρίσκονται σε μία βδομάδα στους γερμανικούς δρόμους και στους δρόμους των βρετανικών πόλεων.

Αυτή είναι η ενδεδειγμένη αντίδραση που οφείλει να έχει ο Ελληνας πρωθυπουργός.

Στόχος είναι να αδειάσουν όλες οι εγκαταστάσεις από πρόσφυγες στα νησιά μας και στην ηπειρωτική χώρα.

Και για να μην το πάρουν χαμπάρι οι κουτόφραγκοι θα βάλουμε στη Μόρια Ελληνες κομπάρσους που θα υποδύονται τους πρόσφυγες.

Κανένας πρόσφυγας ή μετανάστης σε ελληνικό έδαφος.

Mε “παράνομους” τρόπους για τους τρίτους, αλλά με στόχο να σώσουμε την πατρίδα και την παρτίδα, πρέπει να στείλουμε χιλιάδες μετανάστες στην αυλή της Μέρκελ.

Για να δούμε τότε, θα συνεχίσει να στηρίζει τις επεκτατικές βλέψεις του Σουλτάνου;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλει να γνωρίζει πως εάν δεν φας θεριό, θεριό δεν γίνεσαι…

Σ΄αυτή τη περίπτωση η Μέρκελ ζαλισμένη από το πρόβλημα που θα έχει φθάσει στην αυλή της θα συνειδητοποιήσει τι σημαίνει να “πουλάς” την Ελλάδα…

Σ΄αυτό το σημείο θα σας αποκαλύψουμε ότι αυτό ακριβώς έκαναν οι Τσίπρας και Καμμένος και καλά έκαναν στη προκειμένη περίπτωση.

Βομβάρδιζαν την Γερμανία με πρόσφυγες και μετανάστες και μάλιστα τους βαρυποινίτες από τους μετανάστες.

Οτι φρούτο είχε αποδράσει από τις μουσουλμανικές φυλακές ο Τσίπρας με τον Καμμένο το έστειλαν στην αυλή της Μέρκελ.

Ενας λόγος που η Μέρκελ έκανε όλα τα χατήρια στον Τσίπρα. Χα,χα,χα…

Υ.Γ>Κάποια στιγμή μάλιστα είχε τελειώσει το επίσημο χαρτί του κράτους στο οποίο έβαζαν κάτι μούφες σφραγίδες και τους εφοδίαζαν με πέτσινες άδειες. Ετρεχαν οι άνθρωποι της κυβέρνησης να πάρουν χαρτί φωτοτυπικού από τα βιβλιοχαρτοπωλεία και με μια σφραγιδούλα, μια φωτογραφιούλα, κλπ να η μουσαντένια άδεια και άντε στο καλό…Θεούλης ο Αλέξης με τον Πάνο, αλλά τη Μέρκελ την είχαν σούζα…χα, χα, χα…

SHARE

Περισσότερα

MORE READ THIS