kourdistoportocali.comRead ThisΗ πατρίδα είναι για τους φτωχούς και αδύνατους. Όχι για τους ωραίους και ταλαντούχους για τους οποίους όπου γης και πατρίς

Η καθαρότητα της φυλής των Ελλήνων (τρομάρα μας)

Η πατρίδα είναι για τους φτωχούς και αδύνατους. Όχι για τους ωραίους και ταλαντούχους για τους οποίους όπου γης και πατρίς

Οι ωραίοι λαοί είναι οι νόθοι λαοί. Όλοι οι μιγάδες άλλωστε είναι ωραίοι. Έχετε δει κουβανέζα ή βραζιλιάνα μουλάτα. Θα σας κοπούν τα πόδια, αν είστε μερακλήδες!

Ολο και πιο συχνά τελευταία αναρωτιέμαι εάν αξίζει στον Ελληνα λαό να έχει πατρίδα. Εάν δηλαδή οι επιλογές του ιστορικά τού επιτρέπουν να διεκδικεί κάτι περισσότερο από ένα σαρδανάπαλο κράτος.

Αξίζει λοιπόν σε ένα λαό που κοιμάται και ξυπνάει με τις μπούρδες περί καθαρότητας της φυλής να έχει πατρίδα;

Από την Ιόλη Πιερίδη

Και εάν υπήρχε πραγματική γενετική καθαρότητα της φυλής ο πιο ωραίος Ελληνας θα ήταν ο Θανάσης Μπούρας-κα Κρούγκμαν άντε και ο Νίκος Νικολόπουλος και η πιο ωραία Ελληνίδα η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Η καθαρότητα της φυλής αντανακλάται 100% στα πιο πάνω παραδείγματα. Οπως λέει και ο αστικός μύθος οι Ελληνες είναι Αλβανόφατσες που νομίζουν ότι είναι Ιταλοί…χα,χα…

Τα είχε γράψει πιο ωραία, πιο ιστορικά ντοκουμενταρισμένα ο μοναδικός Βασίλης Ραφαηλίδης.

(Αντε και καλή τύχη να έχετε. Στο μεταξύ δώστε τώρα και το μισό Αιγαίο στον Ερντογάν για να έχετε δικαίωμα να βουτάτε ως τη Λούτσα…)

Εγραφε λοιπόν ο Βασίλης Ραφαηλίδης>

«Πατρίδα και κράτος είναι έννοιες σχεδόν συνώνυμες, αλλά όχι πάντα.

Μπορεί η πατρίδα μου να είναι αποικία, οπότε το κράτος δεν είναι δικό μου, είναι του αποίκου.

Όπως και να ναι, πάντως εντός της πατρίδας ζουν άνθρωποι που τους γνωρίζω και με γνωρίζουν. Και θα με προστατέψουν αν χρειαστεί.

Η πατρίδα είναι πάντα χρήσιμη. Και γίνεται ακόμη πιο χρήσιμη, όταν εκτός από την γη των προγόνων είναι και κράτος αυτεξούσιο.

Πάντως, αν είμαι τόσο πλούσιος όσο χρειάζεται για να μην έχω την ανάγκη από κανέναν, ίσως να μην έχω ανάγκη ούτε από την πατρίδα.

Η αγάπη για την πατρίδα είναι συναίσθημα που αφορά κυρίως τους φτωχούς. Ή αυτούς που όσα χρήματα κι αν έχουν, νιώθουν πάντα ανασφαλείς κι αβέβαιοι.

Η πατρίδα είναι για τους ταπεινούς και τους αδύνατους. Και οπωσδήποτε όχι για τους ιδιαίτερα ταλαντούχους, που θα τους δεχτούν παντού σα δικούς τους.

Αν, τώρα η πατρίδα εκτός από κράτος αυτόνομο είναι και έθνος, τόσο το καλύτερο για μένα τον φτωχό και απροστάτευτο.

Γιατί το έθνος που δεν πρέπει να συγχέεται με το κράτος, έχει μέσα του ανθρώπους που μιλούν τη γλώσσα που μιλώ, έχουν την ίδια με μένα θρησκεία, έχουν την ίδια προγονική ιστορία.

Γενικώς, τα κοινά ήθη και έθιμα ενός λαού βοηθούν πολύ τη συμβίωση σε οργανωμένη κοινωνία ανθρώπων.

Σημειώστε πως οι λέξεις έθιμο και έθνος έχουν την ίδια ρίζα. Εύκολα συνάγεται απ’ τα παραπάνω πως, η πατρίδα είναι έννοια συναισθηματική, το κράτος έννοια νομική και το έθνος έννοια πολιτιστική.

Αν λοιπόν, είμαι κατοχυρωμένος και συναισθηματικά, και νομικά, και πολιτιστικά, τόσο το καλύτερο.»

* * *

«Οι Ίωνες ήταν λαός θαλασσινός, όπως και οι παλιοί ναυτικοί της Μεσογείου, οι Φοίνικες.

Κι όταν ταξιδεύεις, το μυαλό σου ξανοίγει, παύεις να λες μπούρδες για την καθαρότητα της φυλής σου και άλλα τέτοια εξίσου ηλίθια.

Λοιπόν ο Δίας να μας κάνει Έλληνες εμάς τους Νεοέλληνες, που συνηθίσαμε να παριστάνουμε τους Έλληνες για μόνο το λόγο πως μιλούμε ελληνικά, με τον βάρβαρο τρόπο που τα μιλούμε.

Μπουρ μπουρ! Στην οδός Ερμού (προσοχή η βαρβαρική αιτιατική παίρνει σίγμα στην κατάληξη) τα μαγαζιά πουλούν ενδομύχους φανέλες!

Οκέι, οκέι, μη θυμώνετε καρντάσια. Εγώ ξέρω πως τις φανελίτσες δεν τις φοράτε στα μύχια της ψυχής σας αλλά στο κορμί σας.»

* * *

«Οι ωραίοι λαοί είναι οι νόθοι λαοί. Όλοι οι μιγάδες άλλωστε είναι ωραίοι. Έχετε δει κουβανέζα ή βραζιλιάνα μουλάτα. Θα σας κοπούν τα πόδια, αν είστε μερακλήδες. (Η μουλάτα και το μουλάρι, που είναι λατινική λέξη, έχουν την ίδια ρίζα. Και οι δύο λέξεις σημαίνουν μιγάς, ανάμεικτος).

Αφού έτσι έχουν τα πράγματα, εμείς εδώ γιατί θέλουμε τους εαυτούς μας «καθαρούς» Έλληνες; Μα, γιατί είμαστε… μουλάρια, είναι απλό.

Εμπόδισαν ρε μούλοι, τους Ιταλούς οι τρομερές και φοβερές επιμειξίες να είναι Ιταλοί, με πάρα πολύ δικά τους πολιτιστικά χαρακτηριστικά και με μια γοητεία που συναρπάζει;

Ο ιταλικός πολιτισμός αφομοίωσε τόσο καλά τους άλλους πολιτισμούς, που κανείς πια εκεί δεν ψάχνει για «καθαρούς» προγόνους.

Τόσο οι Βενετοί όσο και οι Λομβαρδοί, αν και λαοί με γερμανικές ρίζες, ποτέ δεν είπαν πως είναι Γερμανοί. Είναι τόσο Ιταλοί, όσο και οι «γνήσιοι» Ρωμαίοι, που το ξαναλέμε, ενώ ήταν Λατίνοι, δεν ήθελαν τους εαυτούς τους Λατίνους παρόλο που το Λάτιο είχε ήδη μια μεγάλη ιστορία πολύ πριν εμφανιστεί η Ρωμαική αυτοκρατορία.»

* * *

«Ξέρετε άλλη χώρα στον κόσμο που για να προσδιορίσει την πολιτιστική της ιδιαιτερότητα χρησιμοποιεί σαν δεύτερο συνθετικό τη λέξη χριστιανικός; Και η Ιταλία είναι χριστιανική και η Ρωσία είναι χριστιανική, όμως ακούσατε για ιταλοχριστιανικό η ρωσοχριστιανικό πολιτισμό;»

* * *

«Αλήθεια, αναρωτηθήκατε ποτέ αν θα υπήρχε σήμερα ελληνικός πολιτισμός χωρίς τον ιστορικό φορέα του, τον ρωμαικό, που τον φορτώθηκε στη ράχη και τον κουβάλησε παντού;

Πως διάολο θα ήμασταν εμείς σήμερα εθνικά υπερήφανοι, αν οι Ρωμαίοι δεν έκαμναν γνωστό στα πέρατα του κόσμου τον ελληνικό πολιτισμό, μεταμφιεσμένο σε ρωμαικό, ώστε δι αυτού να εκπολιτιστεί η Ευρώπη ολόκληρη;

Πως θα μάθαιναν οι γερμανοί ελληνιστές για την αρχαία Ελλάδα, ώστε να μας το μάθουν κι εμάς κι έτσι, εντελώς ξαφνικά, να γίνουμε εθνικά υπερήφανοι για τους αρχαίους μας προγόνους μόλις απ’τον 17ο αιώνα και μετά;

Και μέχρι τον 17ο αιώνα τι κάναμε; Κοιμόμασταν τον μακρίωνο πολιτιστικό ύπνο, ονειρεύομενοι την Αγιά Σοφιά.

Μέχρι που μας ξύπνησαν οι γερμανοί ελληνιστές και μας είπαν, ρε σεις θα καταλάβετε επιτέλους πως είστε Έλληνες;

Να μου τρυπήσεις τη μύτη αν το καταλάβαμε.»

* * *

«Σύμφωνοι, η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Πως να πεθάνει αφού τη σκοτώσατε προ πολλού ρε κερατάδες; Πεθαίνουν οι πεθαμένοι;»

Βασίλης Ραφαηλίδης, (Μυθ)ιστορία των Βάρβαρων Προγόνων των Σημερινών Ευρωπαίων

SHARE

Περισσότερα

MORE READ THIS

TOP LINE

O Λύκος των Αγορών που αγόρασε ΟΠΑΠ μέσα στη καταιγίδα
ΕΚΤΑΚΤΟ>Πρώτο κρούσμα στην Ελλάδα και απόπειρα επικοινωνιακής διαχείρισης;
Έχω οριστική λύση για τα κόκκινα δάνεια χωρίς πλειστηριασμούς
Ποιο Netflix; Oλα τα συναρπαστικά συμβαίνουν στο δρόμο
Θρίλερ με τον Κινέζο ασθενή που νοσηλεύεται στο Αττικόν. Είναι το πρώτο κρούσμα στην Ελλάδα;
Πυρηνική βόμβα Μιωνή κατά Παπαγγελόπουλου;
-Aπλή γρίπη ο Coronavirus, πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτόν, υποστηρίζουν οι καθηγητές Τσακρής και Τσιόδρας
38χρονο κορίτσι το πρώτο κρούσμα του Coronavirus στην Ελλάδα
Ζωή Γείτονα>Kόρη μίας σπουδαίας οικογένειας που έχει στο DNA την Αριστεία
8 μήνες (όσο κυβερνά η ΝΔ) περιμένει ο Τσάκος μία υπογραφή από το ΕΤΑΔ για επένδυση στη Χίο!
Ποιο Ελ. Βενιζέλος; Μόνο ανάμεσα σε Άρτα-Ιταλία κινούνται καθημερινά 50 φορτηγά με ακτινίδια
Η κυβέρνηση έχασε τη Χίο και τη Μυτιλήνη! Τεράστια η φθορά για τη ΝΔ