kourdistoportocali.comRead ThisΓιατί κατεβαίνω υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Θάνο Τζήμερο

Κωνσταντίνα Μπικάκη

Γιατί κατεβαίνω υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Θάνο Τζήμερο

Αν θες διαφορετικό είδος πολιτικής προσπάθησε να γίνεις διαφορετικό είδος ψηφοφόρου!

Επέλεξα τη «Δημιουργία, ξανά!» γιατί είναι το μοναδικό κόμμα στην ελληνική πολιτική σκηνή που δε ζητιανεύει την ψήφο του πολίτη, δεν υπόσχεται παροχές ή επιδόματα.

Παρακολουθώ τον Θάνο Τζήμερο από το 2012 και τον έχω ξεχωρίσει για το ήθος του, για τον γεμάτο επιχειρήματα λόγο του, καθώς και για την απόλυτη συνέπεια λόγων και πράξεων.

Αποτελεί φωνή λογικής σε μια πολιτική σκηνή που επικρατεί η ψηφοθηρία και ο λαϊκισμός. Παίρνει πάντα θέση σε όλα τα φλέγοντα ζητήματα, χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος.

Στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές, το 2014, η Δημιουργία Ξανά έλαβε 48.242 ψήφους, ποσοστό 2,97% και εξέλεξε 2 περιφερειακούς συμβούλους, τον Θάνο Τζήμερο και τον Κωστή Ψαραδέλλη. Κατά τη διάρκεια αυτής της θητείας στην Περιφέρεια Αττικής μάθαμε πρωτοφανή πράγματα για τη λειτουργία της. Αναδείχθηκαν σημαντικά προβλήματα που οφείλονται σε κακοδιαχείριση, σε πολιτικές λαϊκισμού και ψηφοθηρίας όλων των παρατάξεων καθώς και σε ένα άκρως ασαφές θεσμικό πλαίσιο που στοχεύει στη διάχυση ευθυνών και αρμοδιοτήτων. Η ελληνική διοίκηση έχει πολλούς συνυπεύθυνους, επικαλυπτόμενες αρμοδιότητες και στην πραγματικότητα δεν είναι κανένας υπεύθυνος. Αυτό το ασαφές καθεστώς βολεύει και καλλιεργεί το πεδίο των πολιτικών δοσοληψιών.  

Ο Θάνος Τζήμερος είναι ο μόνος που υπερασπίζεται τα χρήματα των φορολογούμενων που σπαταλώνται από την κρατικοδίαιτη διοίκηση. Προτείνει αξιολόγηση του προσωπικού, χρήση της τεχνολογίας, απλό θεσμικό πλαίσιο για τον καθορισμό αρμοδιοτήτων και την απόδοση ευθυνών και διαφάνεια παντού.

Ο Θάνος Τζήμερος, επίσης, τιμά έμπρακτα τη νομιμότητα. Κατέβασε επιδεικτικά τις παράνομες αφίσες του ΠΑΜΕ από τον προθάλαμο της αίθουσας συνεδριάσεων της Περιφέρειας, θέλοντας να καταδείξει ότι οι δημόσιοι χώροι δεν είναι πεδίο κομματικής ασυδωσίας και ότι οι αιρετοί εκπρόσωποι των πολιτών οφείλουν να σέβονται τον νόμο για ευπρεπείς – καθαρούς δημόσιους χώρους. Δέχτηκε επίθεση, προπηλακίστηκε και οδηγήθηκε έξω από το συμβούλιο. Οι χώροι πλέον στην Περιφέρεια Αττικής είναι καθαροί, δεν επιχειρήθηκε ξανά αφισοκόλληση.

Οι υποψήφιοι περιφερειάρχες των άλλων συνδυασμών υπηρετούν τον κρατισμό και δεν προτίθενται να προχωρήσουν στις βαθιές τομές που απαιτούνται για την εξυγείανση της αυτοδιοίκησης. Η πορεία τους ως τώρα αυτό έχει δείξει.

Είμαι περήφανη που συμπορεύομαι με τον Θάνο Τζήμερο. Η ψήφος στη Δημιουργία Ξανά σημαίνει ψήφος στην αξιοκρατία, στην ανάπτυξη και στην κοινωνική συνοχή! Σε αυτές τις εκλογές κάνε την υπέρβαση και ψήφισε ανθρώπους που μιλάνε τη γλώσσα της αλήθειας. Αν θες διαφορετικό είδος πολιτικής προσπάθησε να γίνεις διαφορετικό είδος ψηφοφόρου!

 

ΜΠΙΚΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ

ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ – ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ»

 

 

SHARE

Περισσότερα

MORE READ THIS

TOP LINE

H Τριάδα της Ψυχοπαθητικότητας> Σκληρότητα απέναντι στα ζώα, Πυρομανία και νυκτερινή ενούρηση
ΕΚΤΑΚΤΟ>Φεύγουν από τη Μύκονο για Πάρο!
Tα κόκκινα δάνεια, οι γερμανικές τράπεζες και τα ελληνικά πετρέλαια
Ο πανέξυπνος Κύπριος επιχειρηματίας Στέλιος Χατζηιωάννου και οι απορίες του
Αντιναύρχος Ελευθέριος Χανδρινός>Ενας ήρωας που ζούσε στα Κάτω Πατήσια
ΣΟΚ>Ελληνες φοιτητές νοικιάζουν σπίτια στα Κατεχόμενα και σπουδάζουν στην ελεύθερη Κύπρο!
ΕΚΤΑΚΤΟ>Ρεσάλτο των Τούρκων στο Αιγαίο για τα ελληνικά κοιτάσματα!
O Geoffrey συνεχίζει το pampering ενώ ΗΠΑ και Τουρκία στήνουν κοινές μπίζνες
ΣΟΚ! Ενώ η Τουρκία προελαύνει σε ξηρά και θάλασσα ΜΚΟ εμπλέκει τον Αναστασιάδη σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος!
Αυτοκράτορας των boutique hotels και με τη βούλα του Μετοχικού Ταμείου Στρατού
Μια γοητευτική νέα γυναίκα στον άγριο κόσμο του Ποινικού Δικαίου
EKTAKTO>10 βίλες στη Μύκονο μπορεί να αγοράσει ο τύπος που κέρδισε 7 Εκατ. Ευρώ στο τζόκερ