kourdistoportocali.comRead ThisΟι φόλες στα ζώα και ο καλοχαιρέτας δήμαρχος

Γράφει ο Αλέξιος Κοιμήσης

Οι φόλες στα ζώα και ο καλοχαιρέτας δήμαρχος

Μεταξύ των κάθε είδους όντων που περπατάνε και αναπνέουν εδώ πάνω στη γη ο άνθρωπος είναι πιο ελεεινός”, Όμηρος.

Toν αμοραλισμό του ανεκδιήγητου Τσιρώνη ο οποίος έφερε το νομοσχέδιο-έκτρωμα για τα ζώα ανταγωνίζεται ο καλοχαιρέτας δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Κωνσταντέλος που έγινε γνωστός από τα τηλεπεράθυρα του Ευαγγελάτου. Αυτές τις μέρες στην περιοχή γίνεται μαζική δολοφονία αδέσποτων με φόλες. Η φήμη θέλει πολλούς δημάρχους της χώρας ενόψει τουριστικής σεζόν να εξολοθρεύουν τα αδέσποτα. Δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο καλοχαιρέτας Κωνσταντέλος ανήκει σ΄αυτή την κατηγορία. Στην προκειμένη περίπτωση όμως η αδιαφορία είναι εξίσου εγκληματική.

Για το θέμα ο καλός φίλος και συνεργάτης Αλέξιος Κοιμήσης θα γράψει:

 

“Μεταξύ των κάθε είδους όντων που περπατάνε και αναπνέουν εδώ πάνω στη γη ο άνθρωπος είναι πιο ελεεινός”, Όμηρος. 

Επίκαιρος παρά ποτέ ο Όμηρος τι κι αν έχουν περάσει χιλιάδες χρόνια.

Ευτυχώς υπήρξε παρέμβαση Εισαγγελέα μετά από την μήνυση της φιλοζωικής Βούλας, για το έγκλημα που συντελείται με την μαζική δολοφονία με φόλες άγριων ζώων αλεπούδων και σκύλων, στις περιοχές Βούλα, Βάρης, Βουλιαγμένης.

Ευτυχώς που κινητοποιήθηκε η φιλοζωική που έχει επικηρύξει με 5.000 € τον δράστη, γιατί αν περιμέναμε από τον δήμαρχο των 3Β Κωσνταντέλο, μπορεί αυτός ο ψυχανώμαλος δολοφόνος να είχε σκοτώσει κι εμάς.

Άλλωστε σύμφωνα με το FBI μερικοί από τους χειρότερους δολοφόνους του 20ού αιώνα κακοποιούσαν ζώα ως παιδιά. Φανταστείτε τώρα με ποιον τρελό έχουμε να κάνουμε που βγάζει τα απωθημένα του πάνω σε ανυπεράσπιστα ζώα.

Το αστυνομικό τμήμα Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης διενεργεί εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή, ενώ η φιλοζωική Βούλας με τους εθελοντές έχουν αναλάβει από μόνοι τους να καθαρίσουν το βουνό.

Που είσαι Κωνσταντέλο;
Δεν θα έπρεπε να ηγείσαι σε όλη αυτή προσπάθεια;
Δεν θα έπρεπε να είσαι ο στρατηγός στην επιχείρηση αυτή;
Δεν θα έπρεπε να είσαι o κυβερνήτης στο «σκάφος» της επιχείρησης -που λόγω της δουλειάς σου, έχεις τα ηγετικά στάνταρ- ή μήπως δεν έχεις χρόνο;
Δεν έχεις χρόνο για δρομολόγια…στο βουνό;

Που είναι οι υπηρεσίες του Δήμου, Κωνσταντέλο;
Που είναι η Δημοτική Αστυνομία;
Που είναι οι υπάλληλοι που μαζί με εθελοντές θα “χτενίζουν” το βουνό για τον εντοπισμό του τρελού δολοφόνου;
Τι δεν έχεις υπαλλήλους; Πάρε από ιδιωτικές εταιρείες security και χρέωσε μας το κόστος στα δημοτικά τέλη αν δεν έχεις χρήματα.
Που είναι η επικήρυξη Δήμαρχε, τουλάχιστον 10.000 € για τον εντοπισμό του δολοφόνου; Τι δεν έχεις χρήματα; Χρέωσε το μας στα δημοτικά τέλη.

Αλήθεια συμφωνεί ο Κωνσταντέλος με τις δολοφονίες των ζώων και δεν έχει αντιδράσει; Τι συμβαίνει;
Κωνσταντέλο η σιωπή είναι συνενοχή πολλές φορές.
Δεν έχει κάνει καν ούτε μία δήλωση…ενώ για άλλα και δη deal λαλίστατος.
Κωσνταντέλο πάρε θέση και μέτρα για το έγκλημα και πάψε να συρίζεις αδιάφορα.
Όλη η Αθήνα, είναι σε κατάσταση σοκ, από την μαζική δολοφονία σκύλων και αλεπούδων με φόλες, εκτός από τον άρχοντα Κωνσταντέλο που φαίνεται ότι ενδιαφέρεται μόνο σε ότι έχει να κάνει με τον Αστέρα, την λίμνη Βουλιαγμένης ή το Island.

Σιγά μην ασχοληθεί με το βουνό σε Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη έως Γλυφάδα και Κορωπί που γέμισε με ισχυρά δηλητήρια-φόλες.

Σιγά μην τρέξει στον Εισαγγελέα για να καταθέσει μηνύσεις για το έγκλημα.

Σιγά τώρα μην ενδιαφερθεί για τα άτυχα ζώα αλλά και την οικολογική καταστροφή στην περιοχή.

Μάλλον θα πίνει καφέ στον Αστέρα ή στην λίμνη της Βουλιαγμένης με τους ισχυρούς φίλους του ή θα ετοιμάζει το προεκλογικό του πλάνο.

Που χρόνος τώρα να ασχοληθεί με τα ανίσχυρα ζώα…

Σιγά μην ενδιαφερθεί να επικηρύξει τον ψυχανώμαλο και να γεμίσει με αφίσες όλη την 3Β.

Σιγά μην ενδιαφερθεί να στείλει ομάδες να “χτενίσουν” την περιοχή και να εντοπίσουν τον ψυχανώμαλο.

Σιγά μην ενδιαφερθεί για τον ψυχανώμαλο δολοφόνο, που απλά ο νόμος τον σταματάει και δεν σκοτώνει ανθρώπους και βγάζει τα βρόμικα απωθημένα του στα ανυπεράσπιστα ζώα.

Σιγά μην ενδιαφερθεί για την τύχη των αδέσποτων -άλλωστε αυτά δεν ψηφίζουν…και συγγνώμη δήμαρχε. Συγγνώμη που το άτυχα ζώα δεν είναι επενδυτές μουσουλμανοτουρκικών-αραβικών συμφερόντων του Αστέρα ή αόρατοι επενδυτές ενοικιαστές της εκκλησιαστικής λίμνης Βουλιαγμένης, αλλά κι αυτά έχουν ψυχή.

Ο Κωνσταντέλος και ο κάθε Κωνσταντέλος ανά την Ελλάδα, θα ξεχυθούν στους δρόμους σε λίγους μήνες και θα ζητούν να τους ψηφίσουμε, θεωρώντας την μνήμη μας ασθενή απέναντι στην εγκληματική αδιαφορία τους.

Και τότε πρέπει να τους απαντήσουμε με “μαύρο” και να τους στείλουμε στα σπίτια τους.

Μαυρίστε τους, μόνο έτσι θα καταλάβουν.
Στις επόμενες εκλογές να θυμίσουμε στον Κωνσταντέλο και στους ομοίους του τα νεκρά ζώα. Και αν τον πετύχουμε σε καμιά λαϊκή να μοιράζει φυλλάδια να τον ρωτήσουμε τι έκανε για τις μαζικές δολοφονίες των ζώων…

SHARE

Περισσότερα

MORE READ THIS