kourdistoportocali.comRead ThisΕπειδή ο Ομπάμα δεν εξήγησε στις Αμερικανίδες μανάδες γιατί παρέλαβαν τα παιδιά τους σε κουτιά

Θάνος Τζήμερος

Επειδή ο Ομπάμα δεν εξήγησε στις Αμερικανίδες μανάδες γιατί παρέλαβαν τα παιδιά τους σε κουτιά

Eπειδή η αριστερίλα που έχει διαβρώσει τους Δημοκρατικούς από την εποχή Κλίντον, ξεσάλωσε επί Ομπάμα και έχει γονατίσει στη φορολογία την παραγωγική Αμερική για να χρηματοδοτεί δήθεν κοινωνικά προγράμματα

Ξαμολύθηκε από χθες το βράδυ στα πανελάδικα όλο το θλιβερό παπαγαλάτο που συγκροτεί την “ελληνική διανόηση” και αποφαίνεται περισπούδαστα: ο Τραμπ δίχασε την αμερικανική κοινωνία. Όχι λεβέντες μου. Ο Τραμπ είναι το σύμπτωμα, όχι το αίτιο. Επειδή η αμερικανική κοινωνία ΕΙΧΕ διχαστεί, γι’ αυτό ψήφισε Τραμπ.

Γράφει ο Θάνος Τζήμερος

Επειδή ποτέ ο αγαπημένος των MEDIA και της πολιτικής ορθότητας, Ομπάμα δεν εξήγησε στις αμερικανίδες μανάδες γιατί παρέλαβαν τα παιδιά τους σε κουτιά από το μέτωπο του Ιράκ και του Αφγανιστάν.

Επειδή κανένας δεν κατάλαβε τι κατάφερε τελικά η Αμερική ανοίγοντας δεκάδες μέτωπα στην Αφρική, την Ασία και τη Μέση Ανατολή για να “μπολιάσει” με δημοκρατία λαούς χωρίς καμμία κουλτούρα δημοκρατίας και χωρίς καμμία διάθεση να την αποκτήσουν – μέτωπα που κόστισαν πολύ και σε χρήμα και σε αίμα. Επειδή εκατομμύρια Αμερικάνοι αισθάνονται πως η εξουσία είναι ένας κλειστός μηχανισμός που τους έχει πετάξει απ’ έξω, δεκαετίες τώρα, και τη νέμονται οι μεγαλοεργολάβοι, οι πετρελαιάδες και οι βιομήχανοι όπλων.

Επειδή, ταυτόχρονα, η αριστερίλα που έχει διαβρώσει τους Δημοκρατικούς από την εποχή Κλίντον, ξεσάλωσε επί Ομπάμα και έχει γονατίσει στη φορολογία την παραγωγική Αμερική για να χρηματοδοτεί δήθεν κοινωνικά προγράμματα που κατασκευάζουν στρατιές περιθωριακών δικαιωματιστών, αφαιμάσσοντας τη μεσαία τάξη, τους νοικοκυραίους, τη σπονδυλική στήλη της αμερικανικής κοινωνίας.

Επειδή τα θεσμικά αντίβαρα, στα χέρια ευτελών ανθρώπων, γίνονται τροχοπέδη στη δημόσια διοίκηση. Επειδή χιλιάδες επαγγέλματα καταργούνται και οι πολιτικοί δεν έχουν τίποτε να προτείνουν πέρα από αδιέξοδα επιδόματα οι Δημοκρατικοί και παρωχημένο προστατευτισμό οι Ρεπουμπλικάνοι. Επειδή η Κίνα έχει ανάψει φλας και προσπερνάει.

Ο Τραμπ – το έχω πει πολλές φορές – δεν είχε το status, όχι προέδρου των ΗΠΑ ούτε κοινοτάρχη της North Rachoula. Αλλά έδειξε τα σκουπίδια κάτω απ’ το χαλί, χωρίς, βέβαια, να ξέρει o έρμος, τι να τα κάνει. Δεν τα έβαλε αυτός όμως κάτω από το χαλί. Τα έβαλαν οι αγαπημένοι των MEDIA και του παπαγαλάτου. Η δημοκρατία στον δυτικό κόσμο περνάει βαθειά κρίση. Έχει ξεπεραστεί από την τεχνολογία, από την παγκοσμιοποίηση, από τα κοινωνικά δίκτυα.

Δεν διαθέτει τα εργαλεία για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις όχι του μέλλοντος, ούτε καν του παρόντος – και δεν θέλει να τα αποκτήσει. Ταυτόχρονα, οι μηχανισμοί της καταστέλλουν βάναυσα οποιαδήποτε φωνή ή πολιτική δύναμη καταδεικνύει την ανεπάρκειά της, διότι είναι πολλά τα λεφτά Άρη από τη νομή της εξουσίας. Κι αυτό το μέγα πρόβλημα δεν επιλύεται με ξόρκια και κατάρες στον “αναθεματισμένο” Τραμπ. Όταν το καταλάβει το παπαγαλάτο θα είναι πολύ αργά.

SHARE

Περισσότερα

MORE READ THIS

TOP LINE

To τρομακτικό μυστικό που δεν άντεξε η Μelinda; O Gates το 2015 προανήγγειλε την πανδημία και την ίδια χρονιά επένδυσε σε εμβόλια mRNA
Δημήτρης Κούβελας> Πατήστε φρένο στον εμβολιασμό ώσπου να δούμε τις παρενέργειες των εμβολίων
Ιστορική δικαίωση και επιστροφή των Παπανδρέου στην κεντρική πολιτική σκηνή
Οι NΥΤ καταρρίπτουν το μύθο της υπερμετάδοσης του κορωνοϊού σε εξωτερικούς χώρους
Το πείραμα των Σεϋχελλών και ποιοι θέλουν να σκοτώσουν όσα εμβόλια δεν είναι mRNA
Πως αυτό το θηρίο των ΜΜΕ, ο Rupert Murdoch, έδωσε τη χαριστική βολή στον Bill Gates
Οι διεφθαρμένοι ηγέτες της Φατάχ ακύρωσαν για άλλη μια φορά τις εκλογές
O Φιλάνθρωπος, ο Παιδόφιλος και ο ρομαντικός Robert F. Kennedy Jr
Στο Ισραήλ αυτή τη στιγμή διακυβεύεται η Ελευθερία της Ευρώπης η οποία δέχεται επίθεση από το Ισλάμ του σκότους
700 πύραυλοι της Χαμάς εναντίον των κατοίκων του Tel Aviv
Niall Ferguson> Η επόμενη παγκόσμια καταστροφή είναι μπροστά μας αλλά δεν είμαστε έτοιμοι
60% πιο μεταδοτική η ινδική παραλλαγή> Η ανθρωπότητα πρέπει να βιαστεί!