kourdistoportocali.comRead This7 προτάσεις για να κερδίσει η Four Seasons το στοίχημα του Αστέρα Βουλιαγμένης

Γράφει ο Βασίλης Μπόνιος

7 προτάσεις για να κερδίσει η Four Seasons το στοίχημα του Αστέρα Βουλιαγμένης

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι αγαπάει το πιο κοσμοπολίτικο προορισμό της χώρας

To Kουρδιστό Πορτοκάλι είναι το μοναδικό ΜΜΕ στην Ελλάδα που έχει κάνει τόσο σκληρή κριτική στο τρόπο που λειτούργησαν ως τώρα οι άνθρωποι που ανέλαβαν την ευθύνη να συνεχίσουν τον μύθο του Αστέρα Βουλιαγμένης. Οι πρόσφατες εξελίξεις έδειξαν ότι η ηγεσία της Four Seasons διαθέτει τα αντανακλαστικά μια και σε σύντομο χρόνο ξήλωσε την διοίκηση της ΑΞΕ ΑΣΤΗΡ.

Δεν αισθανόμαστε ουδεμία ικανοποίηση για την επαλήθευση των παρατηρήσεών μας σχετικά με την ανακαίνιση του Αστέρα. Το Κουρδιστό Πορτοκάλι αγαπάει το πιο κοσμοπολίτικο προορισμό της χώρας και δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να τον δούμε να μαραζώνει. Το αντίθετο. Θέλουμε να γράψει νέες σελίδες δόξας στο βιβλίο του κοσμοπολιτισμού. Ο Αστέρας είναι η Ακροπολη του Τουρισμού μας-τίποτε λιγότερο.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει η Four Seasons να διορθώσει άμεσα τα εξής>

1. Να ξαναδώσει στο lobby του Αρίωνα το χαμένο μεγαλείο του. Για να μην ξηλώνει το μαρμάρινο μπαρ που έχτισε σε λάθος σημείο θα πρέπει να το χρησιμοποιεί σαν βοηθητικό και να ξαναχτίσει την επιβλητική μπάρα που υπήρχε και η οποία φιλοξένησε την ελίτ των πελατών του. Αυτό είναι απαραίτητο για να γίνει ο Αρίωνας και χειμερινός προορισμός.

2. Να αλλάξει ριζικά το καφέ-bar της Ναυσικάς. Σήμερα θυμίζει καφετέρια της Γλυφάδας. Πρέπει να αποκτήσει περισσότερο στυλ. Ολοι οι χώροι της εστίασης πρέπει να γίνουν πιο επιβλητικοί όχι κιτς αλλά επιβλητικοί με στυλ αντίστοιχο της συναρπαστικής ιστορίας του.

3. Πρέπει οι τιμές να μειωθούν τουλάχιστο ένα 20%.

4. Για να καλύψει το κενό που προκάλεσαν τα 2 χρόνια του κλειστού Αστέρα θα πρέπει να δωθούν ειδικές προσφορές στους πελάτες αλλά και να διοργανωθούν events που να είναι αντίστοιχα του κύρους του Αστέρα.

5. Θα πρέπει να επανέλθει ένας σημαντικός αριθμός των παλαιών εργαζομένων ανάμεσα στους οποίους υπήρχαν και άνθρωποι σχεδόν αναντικατάσταστοι. Αυτοί οι παλαιοί εργαζόμενοι είναι η ψυχή του Αστέρα Βουλιαγμένης, είναι η ζωντανή μνήμη του. Αυτοί μπορούν να μεταλαμπαδεύσουν στα νέα παιδιά όπως η Μυρτώ, η Σμαράγδα και ο Χρήστος που βλέπετε στις φωτό (όλοι τους εξαιρετικά παιδιά και πολύ καλοί στη δουλειά τους) το DNA του Αστέρα. Σ΄αυτό το σημείο θέλουμε να αναφέρουμε ότι είναι σχεδόν συγκινητική η προσπάθεια των παιδιών αυτών να απορροφήσουν τους πρόσφατους κραδασμούς και να είναι ευγενικοί και φιλόξενοι με τους πελάτες. Η Μυρτώ είναι υποδειγματική σαν υπεύθυνη της ομάδας.

6. Θα πρέπει να επικοινωνηθούν τα δυνατά σημεία του Αστέρα όπως η αίθουσα με τα πούρα που κάπνιζε και ο Αριστοτέλης Ωνάσης για τα οποία μας μίλησε η Σμαράγδα.

7. Για να τα πετύχει αυτά η Four Seasons θα πρέπει να παρακαλέσει τους πιο πιστούς εν ζωή πελάτες του Αστέρα (Ελληνες και ξενους) να καταθέσουν τις απόψεις τους-εί δυνατόν να απαντήσουν και σ’ ένα σχετικό ερωτηματολόγιο κερδίζοντας μια γενναία έκπτωση.

Επειδή οι επικεφαλής της Four Seasons μάς διαβάζουν πιστεύουμε πως οι καλοπροαίρετες απόψεις μας θα τους φανούν χρήσιμες.

                     

SHARE

Περισσότερα

MORE READ THIS