kourdistoportocali.comNews DeskZητάνε από τον Στουρνάρα να γίνει φακίρης των κόκκινων δανείων!

Η Κολομβία των Βαλκανίων εξαφανίζει τα κόκκινα δάνεια!

Zητάνε από τον Στουρνάρα να γίνει φακίρης των κόκκινων δανείων!

Μπορούν έτσι να σταθούν οι τράπεζες για να καυλαντίζουν ο Δραγασάκης με τον Σταθάκη;

Αυτό που συμμβαίνει στην Κολομβία των Βαλκανίων ξεπερνάει και τον χαρακτηρισμό του κράτους -Λούνα Παρκ! Εφτασαν στο σημείο να απαιτούν από τον Γιάννη Στουρνάρα να γίνει φακίρης ή να κάνει το θαύμα της Κανά για να μειωθούν ή να εξαλειφθούν τα 200 δις κόκκινα δάνεια επιχειρηματικά, καταναλωτικά, στεγαστικά. Ποιοι;

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Οι εγχώριοι κατσιαπλιάδες σε συνεργασία με τους έξω (ΕΚΤ και λοιπούς δανειστές). Οταν ο Τσίπρας έχει εκπαιδεύσει τα μπουλούκια των Συριζαίων στο ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΩ και την Σεισάχθεια, είναι λογικό ελάχιστοι να είναι συνεπείς στις πληρωμές των δανείων τους. Κι αυτοί οι ελάχιστοι που πληρώνουν να είναι στο τέλος οι μεγάλοι μαλάκες εξαιτίας της συνέπειάς τους. Κι αυτό καθώς διπαιστώνουν ότι χαρίζονται σχεδόν τα θαλασσοδάνεια των επιχειρηματιών όπως έγινε για παράδειγμα στη περίπτωση της ΠΗΓΑΣΟΣ, του ΔΟΛ και πάει λέγοντας.

Να μας πουν λοιπόν οι κατσιαπλιάδες του Σύριζα αλλά και οι πεπετζήδες εταίροι-δανειστές χαχόλοι τύπου Μέρκελ και Σόλτς, πως είναι δυνατόν να μειωθεί ένα κόκκινο δάνειο εκτός κι αν οι τράπεζες τα χαρίσουν επειδή είναι γαλαντόμες!

Κι αν συμβεί αυτό θα πρόκειται για την μεγαλύτερη εξαπάτηση σε βάρος των συνεπών πελατών που μοιραία θα οδηγήσει στην παντελή έλλειψη εμπιστοσύνης προς τις τράπεζες οι οποίες μοιραία θα καταρρεύσουν. Πως είναι δυνατόν να ακούς για σχέδιο που θα μειώσει στο 20% τα κόκκινα δάνεια.

Να μας το πείτε κι εμάς αυτό το σχέδιο να δανειστούμε 500 εκατομμύρια να επιστρέψουμε τα 20 και να μας μείνουν 480 παντελονάτα με μια απλή βόλτα στη τράπεζα.

Περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε λοιπόν αυτό το πεπετζίδικο σχέδιο που αναγκάστηκε να εκπονήσει ο Στουρνάρας για να διαπιστώσουμε πόσο γελοίοι μπορούν να καταντήσουν οι ευρωπαικοί θεσμοί όπως η ΕΚΤ αλλά και η Ε.Ε. στο σύνολό της.

Το σχέδιο Στουρνάρα θα μπορούσε να μετατρέψει τις τράπεζες σε κωλοχανεία μια και θα μπαίνει ο πάσα ένας και θα ζητάει φραγκουά τα οποία δεν θα τα επιστρέψει ποτέ. Μπορούν έτσι να σταθούν οι τράπεζες για να καυλαντίζουν ο Δραγασάκης με τον Σταθάκη;

Αλλά είπαμε, είμαστε χώρα καραγκιοζ μπερντέ, της πλάκας, λούνα παρκ για το ζμπούτσο.

Ξεφτιλισμένο κολομβιανοβενεζουελάνικο μπουρδέλο…

Το σχέδιο λέει έχει ήδη γνωστοποιηθεί στους πεπετζήδες της ΕΚΤ, στον Ενιαίο Εποπτικό Μηχανισμό (SSM), στη Δ/νση Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, καθώς και στο υπουργείο Οικονομικών. Σημειώνεται, ότι εκτός από την έγκριση όλων των παραπάνω φορέων, η υλοποίηση του σχεδίου απαιτεί νομοθετική ρύθμιση από την κυβέρνηση!!!

Το πλεονέκτημα, σύμφωνα με στελέχη της ΤτΕ του σχεδίου αυτού, έγκειται στο ότι ο αναβαλλόμενος φόρος, επειδή ήδη έχει εγγραφεί ως υποχρέωση του δημοσίου, δεν μπορεί να θεωρηθεί ως κρατική ενίσχυση προς τις τράπεζες.

Αντιλαμβάνεστε πόσο για το μπούτσο είναι όλοι οι παραπάνω φορείς…ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ!!!!

Εδώ όλα γίνονται…

SHARE
MORE NEWS DESK