kourdistoportocali.comNews DeskVote for Markopoulos

Nέο αίμα στην αρένα

Vote for Markopoulos

Make Piraeus Great Again

Eπιτέλους νέο αίμα στην πολιτική σκηνή του τόπου καθώς όπως όλα δείχνουν ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρκόπουλος θα είναι υποψήφιος της NΔ στον Πειραιά.

Ο Δημήτρης διοργανώνει την μία πετυχημένη εκδήλωση μετά την άλλη παρά τον προσωπικό πόλεμο που κάποιοι έχουν εξαπολύσει εναντίον του.

Για την τελευταία εκδήλωση θα γράψει στο προφίλ του στο Facebook>Πραγματικός πρωταγωνιστής της εκδήλωσης που με επιτυχία διοργανώσαμε προ μιας εβδομάδας δεν ήμουν εγώ. Δεν ήταν προσωπικό όλο αυτό. Πρωταγωνιστές ήταν οι βασικοί μας ομιλητές Χρ. Δρακάτος, Ελ. Κριτσιδήμα, Στ. Μελιδώνης, Μ.Μπαλαγουρα, Δ. Πετρούνιας, οι εργαζόμενοι της Πίτσος και η Τζένη Γεωργαντζέλη που από την αρχή πίστεψε στο όραμα για μια άλλη Β’ Πειραιά. Ήταν όλοι όσοι παρενέβησαν με χρήσιμες τοποθετήσεις όπως οι φίλοι Αλ. Κριτσίκης, Π. Ζουμπούλης, Θ. Μακρής κλπ. Ήταν οι δεκάδες φίλοι που ήλθαν και μας τίμησαν και μοιράστηκαν τις ανησυχίες μας. Που βρήκαν μετά από πολλά χρόνια την ευκαιρία προβληματισμού με τρόπο οργανωμένο για το μέλλον της περιοχής. Ελπίζω κι άλλες συλλογικότητες να ακολουθήσουν το δρόμο που χαράξαμε, έστω κι αν υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση.

Θέλω όμως ειδικά να ευχαριστήσω και δύο παληκάρια. Δύο πολιτικά πρόσωπα που σπάνε τους κώδικες, που κοιτάνε πιο μακριά από άλλους και που δεν επιδεικνύουν πολιτική μυωπία ή ενδοιασμούς. Δύο ανθρώπους που δεν πατάνε στην πολιτική του κοτζαμπασισμού, σε πρακτικές του 1950 και που ακομπλεξάριστα ήλθαν στην εκδήλωση μας αποδεικνύοντας την πολιτική κουλτούρα και το ήθος τους. Αυτοί είναι οι Γιάννης Διάκος και Τάσος Μήτογλου. Δύο πρόσωπα που πιστεύω πως έχουν χώρο στη νέα ημέρα για την οποία όλοι παλεύουμε. Το ότι τόλμησαν να δώσουν το παρόν δίχως “ναι μεν” κι “αλλά” δείχνει και τη δική τους δυναμική. Το ότι αγνοήσαν τις φωνές εκείνες που τους σύστηναν να μην έλθουν ή που τώρα τους εγκαλούν γιατί ήλθαν, δείχνει λεβεντιά και αξία.

Επειδή αναπτυξιακές ημέρίδες θα κάνουμε κι άλλες πολλές, επειδή είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι η φωνή μας θα ακουστεί ΔΥΝΑΤΑ παντού σε όλη την περιφέρεια, επειδή είμαστε οι μόνοι που αρθρώνουμε προτάσεις, επειδή δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται και τι τους συμβαίνει (σύντομα όμως θα έχουν κι άλλα μαντάτα ακόμα πιο ΔΥΝΑΤΑ από την πλευρά μας ) οφείλω να αναγνωρίσω τη στάση αυτών των δύο ανθρώπων. Να γνωρίζουν πως κι εγώ θα είμαι αρωγός σε κάθε όραμα και κάθε προσπάθεια τους. Τέλος εξαίρω τον Χάρη Τσιλιώτη και τον Ανδρέα Παλευρατζή που για τεχνικούς λόγους δεν κατάφεραν να είναι μαζί μας και σύντομα θα ξανακαλέσω και τους υπόλοιπους συναγωνιστές (θέλω ακόμα να τους αναφέρω ως τέτοιους) να συμμετάσχουν σε μια προσπάθεια που τη χαρακτηρίζω κοινή. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Μόνο να πάμε μπροστά και ψηλά παρέα μπορούμε.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Θα τσακίσω στα πλευρά και δεν θα δείξω οίκτο στα καθάρματα που διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις για εμένα και την οικογένεια μου. Όπως δεν φοβήθηκα τον ΣΥΡΙΖΑ ή παλιότερα το παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ και με απανωτές αποκαλύψεις και δημοσιεύματα έδινα εναντίον τους μάχη, έτσι να γνωρίζουν ορισμένοι ότι σπέκουλα δεν δέχομαι. Η ώρα τους έρχεται. Κι επειδή κάποιοι τολμούν να διαρρέουν πως είμαι χωρισμένος με τη γυναίκα μου, πως ζω δήθεν στο Χαλάνδρι κι όχι στον Κορυδαλλό (προφανώς γιατί έκαναν το μείζον λάθος να ψάξουν στα προσωπικά ασφαλιστικά και φορολογικά μου δεδομένα με τρόπους παράνομους), πως έχω πάρει κρατικές δουλειές, πως έχω υπόγειες συμφωνίες με επιχειρηματίες και άλλα χαριτωμένα, να γνωρίζουν πως είμαι πολύ σκληρός για τα δόντια τους. Εξάλλου με μασέλες δανεικές να δαγκώσουν κάποιοι δεν μπορούν. Ούτε να κουνιούνται όσοι έκτισαν εταιρείες, διορίστηκαν σε ΔΕΚΟ, πήραν δουλίτσες. Κι όταν κάποιοι “κουνιούνται” καλό είναι να μάθουν κι εναντίον ποιου λένε όσα λένε.Πως τα κόλπα που εφαρμόζουν εγώ τα γνωρίζω 10 φορές καλύτερα από αυτούς και πως παραμένω μάχιμος κι επικίνδυνος για κάθε λαμόγιο ρεπόρτερ. Είμαι έτοιμος να τους διαλύσω ανά πάσα στιγμή. Αυτά για να μην κλαίνε μετά ορισμένοι. Για να μην πουν πως δεν γνώριζαν. Όσοι βουτούσαν το χέρι στο μέλι, όσοι διαβιούν από μεροκαματάκια λαθρεμπόρων, όσοι έχουν άλλα αφεντικά, όσοι το παίζουν τοπικοί παράγοντες όμως έχουν κάνει υπόγειες ακόμα και υπέργειες συμφωνίες με ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ (για όλα αυτά έχω πλήρη στοιχεία και θα τα πούμε όλα με το όνομα τους όταν έλθει η ώρα), να ξέρουν πως οι ημέρες τους είναι μετρημένες. Το επαναλαμβάνω: θα τους τσακίσω!

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK