kourdistoportocali.comNews DeskΒόμβα από επιθεωρητή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας> Δεν μας επέτρεπαν να μιλήσουμε για την εργαστηριακή διαρροή του ιού της COVID-19!

Kαταιγίδα εξελίξεων

Βόμβα από επιθεωρητή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας> Δεν μας επέτρεπαν να μιλήσουμε για την εργαστηριακή διαρροή του ιού της COVID-19!

Πως ο Peter Daszak επιχειρούσε να μανιπουλάρει ότι έβγαινε προς τα έξω

Βόμβα από επιθεωρητή του WHO Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Ο κ. Jamie Metz κατηγορεί τον διαβόητο Peter Daszak  της ECOHEALTH (επίσης μέλος του ΠΟΥ) ότι προσπαθούσε να μανιπουλάρει με τέτοιο τρόπο τις μελέτες ώστε να αποκλειστεί η εργαστηριακή φύση του ιού! Σε όσους επιστήμονες τολμούσαν να πουν ότι ο ιός προήλθε από το Εργαστήριο της Wuhan τους κολλούσαν τη ρετσινιά ότι διαδίδουν θεωρίες συνωμοσίας ή ότι είναι δεξιοί.

-Εγώ είμαι Δημοκρατικός, αλλά ήμουν από εκείνους που υποστήριζαν ότι ο ιός προέρχεται από το εργαστήριο της Wuhan…

Ο Jamie Metzl συζητά για την πρόσφατη ενεργοποίηση των μέσων ενημέρωσης και της επιστημονικής κοινότητας σχετικά με την πιθανή προέλευση της COVID-19 από το Εργαστήριο. Κι όμως αυτή είναι η αμείλικτη αλήθεια και για όσους επιχείρησαν να την αποσιωπήσουν θα πληρώσουν αργά ή γρήγορα το τίμημα της αναξιοπιστίας τους.

“Ο μικρός αριθμός ανθρώπων που έθεσαν αυτό το ζήτημα στις αρχές του περασμένου έτους χαρακτηρίστηκαν θεωρητικοί της συνωμοσίας – το γνωρίζω γιατί ήμουν ένας από αυτούς”, δήλωσε ο Jamie Metzl κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο “Fox & Friends”

«Και ναι, υπήρχαν μερικοί άνθρωποι που με αποκαλούσαν δεξιό καρύδι. Αλλά δεν είμαι. Είμαι στην πραγματικότητα ένας προοδευτικός Δημοκρατικός».

Μέλη της επιστημονικής κοινότητας, συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου της EcoHealth Alliance, Peter Daszak, προσπάθησαν να κλείσουν τα στόματα όσων εκτιμούσαν ότι ο ιός της Covid-19 είναι εργαστηριακός.
Ο Daszak ηγήθηκε μιας επιστολής στο The Lancet που υπεγράφη από 27 επιστήμονες το 2020 ότι “καταδικάζει έντονα τις θεωρίες συνωμοσίας που υποδηλώνουν ότι το COVID-19 δεν έχει φυσική προέλευση”, χωρίς να αποκαλύπτει στους αναγνώστες ότι η ομάδα του Daszak είχε χρηματοδοτήσει έρευνες κοροναϊού και gain og function πειράματα στο εργαστήριο Wuhan μέσω κρατικών επιχορηγήσεων.

Η επιστολή χρησιμοποιήθηκε στη συνέχεια από μέλη των μέσων μαζικής ενημέρωσης για να μανιπουλάρουν τους ισχυρισμούς ότι η COVID-19 μπορεί να μην ήταν φυσικής προέλευσης.

Ο Metzl θα πει για εκείνη την επιστολή>

-Δεν ήταν επιστημονική γνώση – ήταν επιστημονική προπαγάνδα και εμπόδιο…

Ο Metzl ζήτησε από τότε τον αρχισυντάκτη του Lancet, Richard Horton, να παραιτηθεί.

Το μέλος του συμβουλευτικού συμβουλίου του ΠΟΥ πρόσθεσε ότι δεν θεωρεί ότι το ζήτημα της καταγωγής της COVID-19 είναι ένα δεξιό ή αριστερό ζήτημα και κάλεσε τους ανθρώπους να κοιτάξουν απλώς τα δεδομένα και να είναι «ειλικρινείς».

 

Δείτε ΕΔΩ την συνέντευξή του.

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

O Christian Eriksen σώθηκε χάρη στον απανιδωτή αφού σωριάστηκε στο γήπεδο. Δεν είχε περάσει COVID-19, δεν είχε εμβολιασθεί
(upd) Tucker Carlson> Συγκλονίζει η ανάλυση του Αλέξη Παπαχελά του FOXnews για τον Ιμπεριαλισμό της Υγείας, τους εμβολιασμούς των παιδιών και τους ρόλους των προσώπων. Ξαφνικά ο ΕΜΑ λέει STOP στο ΑΖ
H θρυλική οικογένεια της Μαρίας Σάκκαρη
-Θα κατασκευάσουμε ιούς, για να παρασκευάσουμε εμβόλια! (Τι είδους ομολογία είναι αυτή λίγες μέρες πριν το ξέσπασμα της πανδημίας;)
Oι 10+2 Εντολές της Πανδημίας
Ερευνα Βρετανών επιστημόνων> Ο κορωνοϊός ΔΕΝ ξεκίνησε από την υγρή αγορά της Wuhan
Global Health Governance. Σατανικό σχέδιο ή θεωρία συνωμοσίας;
Παγκόσμιος εμβολιασμός-ποσοστά> Ελλάδα 22%, Γερμανία 22% , Γαλλία 19%, Ιταλία 22%, Ηνωμένο Βασίλειο 42%, ΗΠΑ 42%, Αυστραλία 2,3%, Ρωσία 9,3%, Νέα Ζηλανδία 4,8%, Ισραήλ 57%
ΒΟΜΒΑ από επιστήμονα> Ο γιατρός Χαράλαμπος Γώγος μου έδωσε ένα φάρμακο και σε 1 ώρα έγινα καλά από τη Covid-19!
O Nicholas Wade (Nature, Science, New York Times) εντόπισε πειστήρια εργαστηριακού ιού εκτός από τη COVID-19 και στους SARS1, SARS2!
AΠΕ-ΕΚΤΑΚΤΟ> Εμβολιασμένοι πλήρως βρέθηκαν θετικοί ενώ ταξίδευαν με κρουαζιερόπλοιο
EKTAKTO> Eισαγγελείς στο Νοσοκομείο Αγρινίου και σε γνωστό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης