kourdistoportocali.comNews DeskΤσίπρας και Μέρκελ έστησαν 3 παγίδες στον Μητσοτάκη και βλέπουν εκλογές το 2020

Aποκάλυψη

Τσίπρας και Μέρκελ έστησαν 3 παγίδες στον Μητσοτάκη και βλέπουν εκλογές το 2020

Ο τρόπος που η Μέρκελ αντιμετώπισε τα 120 δις ευρώ κόκκινα δάνεια στις ελληνικές τράπεζες παραπαίμπει στη σύζυγο του Σουμάχερ, Κορίνα, η οποία έχει μετατρέψει την πολυτελή κατοικία της σε Κωσταλέξι για να κρύψει τον άτυχο σύζυγό της

Οχι, δεν υπάρχει διέξοδος.

Τα συμφέροντα που προστατεύουν το εγχώριο πελατειακό κράτος είναι πολύ ισχυρά.

Ο αρχηγός του Σύριζα στοιχηματίζει ήδη πως εντός του 2020 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναγκασθεί να προσφύγει σε πρόωρες κάλπες.

Από τον Ian Ford

Ο Τσίπρας μιλώντας σε στενή του συνεργάτρια και γνωστή σύμβουλό του στα χρόνια του Μαξίμου προφήτεψε και τα 3 εμπόδια στα οποία θα σκοντάψει ο σημερινός πρωθυπουργός:

1. Εκρηξη προσφυγικού

2. Πλειστηριασμοί-κόκκινα δάνεια

3. ΔΕΗ

Ο Τσίπρας θα ήταν πιο ειλικρινής εάν παραδέχονταν στους συνομιλητές του ότι πρόκειται για 3 παγίδες-ναρκοπέδια που ο ίδιος με την συνεργασία την μαντάμ-Μέρκελ έχουν στήσει στον σημερινό πρωθυπουργό.

Η Μέρκελ για λόγους που θα μας αποκαλύψουν οι ιστορικοί και οι αναλυτές του μέλλοντος επέδειξε τεράστια ανοχή ακόμη και στις ύβρεις του Τσίπρα προς το πρόσωπό της.

Μία ψυχιατρική προσέγγιση της συγκεκριμένης συμπεριφοράς θα μπορούσε να είναι το γεγονός ότι η προσωπικότητα της εφήβου Μέρκελ έχει επηρεαστεί βαθιά από τη Στάζι και τους πράκτορές της ανά τον κόσμο.

Ο τρόπος που η Μέρκελ αντιμετώπισε τα 120 δις ευρώ κόκκινα δάνεια στις ελληνικές τράπεζες καθώς και η ανοχή της απέναντι στη χρεοκοπημένη ΔΕΗ των 10.600 υπαλλήλων και των ασύμφορων πλέον λιγνιτικών μονάδων παραπαίμπει στη σύζυγο του Σουμάχερ Κορίνα η οποία έχει μετατρέψει την πολυτελή κατοικία της σε Κωσταλέξι για να κρύψει τον άτυχο σύζυγό της.

Τσίπρας και Μέρκελ έκρυψαν επιμελώς την απραξία τόσων χρόνων απέναντι σε ΔΕΗ και κόκκινα δάνεια.

Προφανώς η Γερμανίδα καγκελάριος ικανοποιούσε την επιθυμία του Τσίπρα να αποφύγει τους πλειστηριασμούς και τις απολύσεις στη ΔΕΗ μια και δεν είναι δυνατόν τόσα κλιμάκια δανειστών που ενέκριναν τις δόσεις να μην είχαν εντοπίσει την τεκτονική απειλή των κόκκινων δανείων και της χρεοκοπημένης ΔΕΗ.

Με τη βοήθεια λοιπόν της Μέρκελ και των συμφερόντων που την στηρίζουν, εντός της Γερμανίας, τα οποία διαπλέκονται και με συμφέροντα στη χώρα μας, τα κόκκινα δάνεια και η ΔΕΗ ήταν δύο καυτές πατάτες για την επιβίωση της κυβέρνησης Τσίπρα που η Μέρκελ επέλεξε να τις μετατρέψει σε ωρολογιακούς μηχανισμούς για την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Θα μπορούσε για κάποιους να ακουσθεί σαν θεωρία συνομωσίας εάν υποστηρίζαμε ότι και η πρώτη παγίδα, το προσφυγικό-μεταναστευτικό, είναι έργο Μέρκελ με ένα o.k. στον Ερντογάν να ανοίξει τις προσφυγικές ροές προς την Ελλάδα για να φέρει σε δεινή θέση τον Μητσοτάκη κι όλο αυτό για χάρη του Σύριζα και του φίλου της Τσίπρα.

Γιατί πως να εξηγήσεις διαφορετικά την γεωμετρική αύξηση των προσφύγων-μεταναστών που καταφθάνουν στα ελληνικά νησιά από την επομένη των εκλογών;

Προφανώς ο Τσίπρας εξυπηρετεί μεγαλύτερα συμφέροντα ακόμη και απ΄όσα φανερά βρίσκονται όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό του Σύριζα.

Το μεταναστευτικό-προσφυγικό (ήδη ο δήμαρχος και το δημοτικό Συμβούλιο της Σάμου δήλωσαν ότι θα παραιτηθούν εξαιτίας του σχεδιαζόμενου κλειστού κέντρου κράτησης), οι πλειστηριασμοί των κατοικιών και η χρεοκοπημένη ΔΕΗ των 10.600 υπαλλήλων (μόνο στις ασύμφορες λιγνιτικές μονάδες υποτίθεται ότι δουλεύουν 1500 υπάλληλοι) των οποίων οι μισθοί δεν μειώθηκαν στα χρόνια της κρίσης είναι οι καυτές πατάτες-παγίδες που ο Τσίπρας παρέα με την Μόνικα Σουμάχερ Μέρκελ έχουν στήσει στον Κυριάκο και περιμένουν.

 

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Φιλελεύθεροι ληστές χτύπησαν στο Δημαρχείο Αχαρνών!
Ο Γιάννης Στουρνάρας αναδεικνύει την “αλχημεία” Μέρκελ, Γιουνκέρ, Μοσκοβισί για χάρη του Τσίπρα
Η Τέχνη του Πολέμου
Την αξιολόγηση 1 εκατ. δημοσίων υπαλλήλων διέταξε ο Πρωθυπουργός μετά το φιάσκο Διαματάρη!
Ο Κυριάκος είναι αποφασισμένος να βγάλει την Ελλάδα από το ΝΑΤΟ
Η SKAG oδήγησε την Jumbo στα δικαστήρια για φθηνές απομιμήσεις και την κέρδισε!
Α Pandora’s Box
Αγαπητέ κ. Δένδια μήπως είναι αδυναμία η απέλαση του Λίβυου πρέσβως, όταν δεν τολμούμε να κάνουμε το ίδιο με τον Τούρκο;
Ο Ερντογάν ανάγκασε τους ευρωπαίους απεσταλμένους να καταθέσουν στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων της απόπειρας πραξικοπήματος του Ιουλίου 2016!
O ιστότοπος kalami.us οδηγεί τον Μητσοτάκη σε ανασχηματισμό
Kάποιος πρέπει να πει στους Ελληνες να ετοιμάζονται για πόλεμο
H COSMOTE διπλασιάζει ξανά τα GB στα πακέτα δεδομένων κινητής, διατηρώντας τις ίδιες χρεώσεις