kourdistoportocali.comNews DeskΘρίλερ στη βίλα της Βανδή στη Βούλα, οι κακοποιοί μίλησαν στον Μένιο Φουρθιώτη

Εκτακτη Είδηση

Θρίλερ στη βίλα της Βανδή στη Βούλα, οι κακοποιοί μίλησαν στον Μένιο Φουρθιώτη

Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε εντολή να φύγουν 3 βαν με 7κάμερα συνεργεία

Ηταν γύρω στις 8.30 το βράδι του Σαββάτου στην εξωτική περιοχή ανάμεσα στη Βούλα και τη Βάρη-ονόματα να σου πετύχουν. Σε ένα συγκρότημα κατοικιών που διαμένουν διασημότητες του ευρύτερου Ελλαδιστάν, όπως οι οικογένειες των Ντέμη Νικολαίδη-Δέσποινας Βανδή και κάποιοι ποδοσφαιριτές του Ολυμπιακού, κακοποιοί λάτρεις του lifestyle (μπορεί να είναι και οι ίδιοι εκλεκτά μέλη του lifestyle όπως συνέβη με την υπόθεση Αγγλούπα για παράδειγμα) αφού κινήθηκαν σαν σκιές μέσα στο σκοτάδι κατάφεραν να παραβιάσουν συναγερμούς και κάμερες ασφαλείας.

Γράφει η Ιόλη Πιερίδη

Στην συνέχεια οι μερακλήδες κακοποιοί που κατά πάσα πιθανότητα στις ελεύθερες ώρες τους συχνάζουν στο Opus για να έχουν από κοντά τα υποψήφια θύματά τους, άνοιξαν τα συρτάρια της Δέσποινας, του Ντέμη και των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού που παίρνουν με την αξία τους τα πρωταθλήματα. Την ώρα της κλοπής ο Ντέμης, η Δέσποινα και τα παιδιά τους φαίνεται να μην ήταν στο σπίτι το οποίο όμως οι μερακλήδες κακοποιοί γνώρισαν σαν την τσέπη τους. Ετσι κατάφεραν να φθάσουν στο σημείο που το ζευγάρι  είχε φυλαγμένα κοσμήματα μεγάλης αξίας, τα όποια μάλιστα μπορεί να ξεπερνούν και τα 200.000 ευρώ.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι αυτά τα κοσμήματα θα καταλήξουν στο λαιμό και στα χέρια αναδυομένων καλλιτέχνιδων που θα τα αγοράσουν κοψοχρονιάς από τους μερακλήδες κλεπταποδόχους. Στην συγεκριμένη περιοχή δεν υπάρχει βίλα αδιάρρηκτη. Για τέτοια ασφάλεια μιλάμε. Πρόκειται για διαφήμιση των εταιριών σεκιούριτι αλλά και των συναγερμών.

Πρωί Κυριακής 12 Νοεμβρίου. 60 χιλιόμετρα βόρεια ο Μένιος Φουρθιώτης δεχόταν ένα ενημερωτικό τηλεφώνημα από κάποιον φίλο του που διάβασε για την ληστεία στο σπίτι της Βανδή.

-Θεματάρα…,

αναφώνησε ο Μένιος και κάλεσε τον Ιβάν Σαββίδη στο κινητό του…

(Σ΄αυτό το σημείο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι σχέσεις του Μένιου με τον Ιβάν έχουν αποκατασταθεί και μια τρυφερή φιλία που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτε από την αντίστοιχη Μίμη Κοντομηνά-Δήμου Βερρύκιου, έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στους δύο άνδρες.)

Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε εντολή να φύγουν 3 βαν με 7κάμερα συνεργεία για τον τόπο του εγκλήματος, την εξωτική περιοχή Βάρης-Βούλας, εδώ όπου εκτός του Ντέμη και της Δέσποινας κατοικούν και άλλες διασημότητες όπως η Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος Λιάγκας και ο Πιτιφρής.

Ετσι περισσότερα συνεργεία βρίσκονται έξω από το σπίτι της Δέσποινας από τα σημεία που ψηφίζουν οι θρυλικοί πασόκοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες το συνεργείο της εκπομπής του Μένιου πρόλαβε και πήρε δηλώσεις από έναν εκ των κακοποιών που εγκατέλειπε τελευταίος το συγκρότημα με τα χρυσά μπιχλιμπίδια να βροντούν στις τσέπες του…Μετά από αυτή την μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία του Μένιου ο Ιβάν δεν πρόκειται να τον ταρακουνήσει. Πιο εύκολα θα φύγει ο Σαββίδης από το “Ε” παρά ο Μένιος. Ρε τον μπαγάσα τον Μένιο, πάλι τα κατάφερε. Ούτε γι΄αυτόν να δούλευαν οι ταλαντούχοι διαρρήκτες…

 

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK