kourdistoportocali.comNews DeskThomas Kingston> Αρχικά μας ανακοίνωσαν ότι ο σύζυγος της κόρης του Πρίγκιπα του Kent πέθανε ξαφνικά. Μέρες μετά μαθαίνουμε ότι είχε και μία σφαίρα στο κεφάλι!..

Breaking News

Thomas Kingston> Αρχικά μας ανακοίνωσαν ότι ο σύζυγος της κόρης του Πρίγκιπα του Kent πέθανε ξαφνικά. Μέρες μετά μαθαίνουμε ότι είχε και μία σφαίρα στο κεφάλι!..

Τα Ανάκτορα του Buckingham είναι βουτηγμένα στην ειλικρίνεια-όπως διαπιστώνετε

Χρειάστηκε να περάσουν πολλά 24ωρα ώστε να μάθουμε μέρος της αλήθειας για τον θάνατο του συζύγου της Lady Gabriella Windsor-κόρης του Πρίγκιπα του Kent.

Ο Thomas Kingston τελικά πέθανε από έναν μόνο πυροβολισμό, σύμφωνα με ιατροδικαστή του Gloucester!

Βy Werner Heisenberg

Ο σύζυγος της Lady Gabriella Windsor, Thomas Kingston, πέθανε από ένα «τραυματικό τραύμα στο κεφάλι» και ένα όπλο βρέθηκε κοντά στο σώμα του σε ένα βοηθητικό κτίριο του σπιτιού των γονιών του στο Cotswolds, σύμφωνα με έρευνα.

Ο Thomas Kingston, 45 ετών, βρέθηκε νεκρός στην εξοχική έπαυλη της οικογένειάς του το απόγευμα της Κυριακής και η νεκροτομή αποκάλυψε την αιτία θανάτου ως έναν μόνο πυροβολισμό, όπως ανακοινώθηκε σήμερα στο ιατροδικαστήριο του Gloucestershire.

Ο πατέρας του τον βρήκε αφού εισέβαλε με το ζόρι σε ένα κλειδωμένο κτίριο, είπε η ανώτερη ιατροδικαστής Katy Skerrett.

Αστυνομία και παραϊατρικό προσωπικό είχαν κληθεί στο σημείο μετά από κλήση ενός μέλους της οικογένειας στο 999.

Η αστυνομία είπε ότι ο θάνατος του κ. Kingston δεν ήταν ύποπτος (!)

Η χήρα του Lady Windsor απέτισε φόρο τιμής στον σύζυγό της σε κοινή δήλωση με την οικογένειά του, περιγράφοντάς τον ως έναν «εξαιρετικό άνθρωπο που φώτισε τις ζωές όλων όσοι τον γνώριζαν» – και χαρακτήρισε τον θάνατό του «μεγάλο σοκ για όλη την οικογένεια».

Ένα μέλος του γραφείου Τύπου από τα Buckingham Palace ήταν παρών στην ανάκριση, αλλά κανένα μέλος της οικογένειας ούτε εκείνοι από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που εμπλέκονται στο περιστατικό δεν ήταν στο δικαστήριο.

Τα Ανάκτορα του Buckingham είχαν ανακοινώσει προηγουμένως ότι ο 45χρονος Kingston πέθανε ξαφνικά την περασμένη Κυριακή σε μια διεύθυνση στο Cotswolds του Gloucestershire.

(Τα Ανάκτορα του Buckingham είναι βουτηγμένα στην ειλικρίνεια-όπως διαπιστώνετε)

Ασθενοφόροι κλήθηκαν στο μεγάλο, απομονωμένο σπίτι περίπου στις 6 το απόγευμα.

Ανοίγοντας την ανάκριση στο ιατροδικαστικό δικαστήριο του Gloucestershire, η ανώτερη ιατροδικαστής Katy Skerrett είπε: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι έχω λάβει αποδεικτικά στοιχεία για την ταυτοποίηση του θανόντος σε γραπτή μορφή, η οποία συμμορφώνεται με τον Κανόνα 23 των Κανόνων του ιατροδικαστή του 2013.

«Αυτά τα στοιχεία είναι επαρκή για την ταυτοποίηση, και έτσι μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο νεκρός είναι όντως ο Thomas Henry Robin Kingston, 45 ετών, του οποίου η διεύθυνση κατοικίας βρίσκεται στο Λονδίνο.

«Έλαβα αποδεικτικά στοιχεία για τις σύντομες συνθήκες γύρω από αυτό το τραγικό περιστατικό και σε γραπτή μορφή, η οποία συμμορφώνεται με τον Κανόνα 23 των Κανόνων του Ανακριτή του 2013.

«Αυτές οι σύντομες περιστάσεις είναι οι εξής. Ο κύριος Kingston επισκεπτόταν το σπίτι των γονιών του στο Cotswolds. Στις 25 Φεβρουαρίου 2024 έφαγε μεσημεριανό με τους γονείς του. Ο πατέρας του βγήκε να βγάλει βόλτα τα σκυλιά.

«Κατά την επιστροφή του ο κύριος Kingston δεν ήταν στο σπίτι και μετά από περίπου 30 λεπτά η μητέρα του πήγε να τον αναζητήσει. Ο πατέρας του παραβίασε την είσοδο σε ένα κλειδωμένο κτίριο όταν δεν μπορούσε να λάβει απάντηση.

Βρήκε τον κ. Kingston νεκρό με καταστροφικό τραύμα στο κεφάλι. Στο σημείο βρισκόταν ένα όπλο. Κλήθηκαν υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Η αστυνομία είναι βεβαία ότι ο θάνατος δεν είναι ύποπτος.

«Έχει γίνει νεκροψία από τον Dr Jones, σύμβουλο ιστοπαθολόγο, και δόθηκε προσωρινή αιτία θανάτου ως τραυματική πληγή στο κεφάλι.

«Έχοντας μείνει ικανοποιημένη με την ταυτότητα, την αρχική αιτία θανάτου και τις σύντομες συνθήκες του θανάτου του κ. Kingston, μπορώ να ξεκινήσω επισήμως αυτήν την έρευνα. Τώρα το αναβάλλω για μια ημερομηνία που θα καθοριστεί. Αυτό ολοκληρώνει την έναρξη της έρευνας για τον θάνατο του Thomas Henry Robin Kingston.

Ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα είχαν στείλει τις «τις πιο εγκάρδιες σκέψεις και τις προσευχές τους» στη λαίδη Gabriella, η οποία είναι γνωστή ως Ella, και στους γονείς και τα αδέρφια του κυρίου Kingston.

Μια δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα εκ μέρους της Lady Gabriella Kingston, του κ. Martin και της κ. Jill Kingston, της κ. Joanna Connolly και της κυρίας Emma Murray, ανέφερε: «Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του Thomas Kingston, του αγαπημένου μας συζύγου, γιου και αδελφού μας. .

«Ο Τom ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος που φώτισε τη ζωή όλων όσων τον γνώριζαν. Ο θάνατός του προκάλεσε μεγάλο σοκ σε όλη την οικογένεια και σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας καθώς θρηνούμε τον θάνατό του».

Tι (δεν) γνωρίζαμε έως τώρα…

Ο Thomas Kingston, πρώην αγόρι της Pippa Middleton και σύζυγος της Lady Gabriella, νεκρός στα 45: Η βασιλική οικογένεια σε νέο «μεγάλο σοκ» καθώς οι θανάσιμες συμπτώσεις δείχνουν ότι τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 βρίσκονται πίσω και από τους θανάτους των γαλαζοαίματων.

Λες και κάποιος μπαγάσας βάλθηκε να τους ξεπαστρέψει κι αυτούς και να τοποθετήσει στη θέση τους τον Tony Blair ως παγκόσμιο ηγέτη!

Ο Thomas Kingston λοιπόν, σύζυγος της Lady Gabriella Windsor και πρώην φίλος της Pippa Middleton, πέθανε, ανακοίνωσε το Buckingham Palace την Τρίτη. Ήταν μόλις 45.

Ο Kingston πέθανε στο Gloucestershire την Κυριακή, ενώ οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στο σημείο λίγο μετά τις 6 μ.μ. Η αιτία του θανάτου του είναι ακόμα αδιευκρίνιστη.

Η Gabriella είναι κόρη του Πρίγκιπα του Kent.

«Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του Thomas Kingston, του αγαπημένου μας συζύγου, γιου και αδελφού μας», ανέφερε το Buckingham Palace σε δήλωση εκ μέρους της Gabriella, του κ. Martin και της κ. Mrs Jill Kingston, της κ. Joanna Connolly και της κ. Emma Murray.

«Ο Tom ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος που φώτισε τη ζωή όλων όσων τον γνώριζαν. Ο θάνατός του προκάλεσε μεγάλο σοκ σε όλη την οικογένεια και σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας καθώς θρηνούμε τον θάνατό του.»

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Camilla ενημερώθηκαν επίσης για τον θάνατο του Tom, με το Παλάτι να σημειώνει ότι οι μονάρχες «ενώνονται με τον Πρίγκιπα και την πριγκίπισσα του Michael of Kent και όλοι όσοι τον γνώριζαν στη θλίψη ενός πολυαγαπημένου μέλους της οικογένειας».

«Συγκεκριμένα, οι Μεγαλειότητές τους στέλνουν τις πιο εγκάρδιες σκέψεις και τις προσευχές τους στην Gabriella και σε όλη την οικογένεια Kingston», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η Gabriella και ο Kingston παντρεύτηκαν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ στις 18 Μαΐου 2019 και δεν έχουν μαζί παιδιά.

The couple are pictured here at the Wimbledon Tennis Championships in July 2019

The couple are pictured here at the Wimbledon Tennis Championships in July 2019

Mr Kingston watched racing alongside Queen Camilla from the Royal Box at Ascot last June

Mr Kingston watched racing alongside Queen Camilla from the Royal Box at Ascot last June

 

Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο αείμνηστος πρίγκιπας Φίλιππος παρευρέθηκαν και οι δύο στην ιδιαίτερη μέρα της.

Ο socialite είναι ο δεύτερος ξάδερφος του Charles, 75 ετών, και ήταν παρών στη στέψη του τον περασμένο Μάιο.

Ένας εκπρόσωπος του Παλατιού είπε: «Ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα ενημερώθηκαν για τον θάνατο του Τόμας και ενώθηκαν με τον Πρίγκιπα και την Πριγκίπισσα του Κεντ και όλους όσοι τον γνώριζαν στο πένθος ενός πολυαγαπημένου μέλους της οικογένειας.

«Συγκεκριμένα, οι Μεγαλειότητές τους στέλνουν τις πιο εγκάρδιες σκέψεις και τις προσευχές τους στην Gabriella και σε όλη την οικογένεια Kingston».

Η Lady Gabriella απέτισε φόρο τιμής στον σύζυγό της σε κοινή δήλωση με την οικογένειά του, περιγράφοντάς τον ως έναν «εξαιρετικό άνθρωπο που φώτισε τις ζωές όλων όσων τον γνώριζαν». Ο τραγικός θάνατός του περιγράφηκε ως «μεγάλο σοκ για όλη την οικογένεια».

Θα διεξαχθεί έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου, αλλά δεν υπάρχουν ύποπτες συνθήκες και δεν υπάρχουν άλλα εμπλεκόμενα μέρη.

Μια δήλωση εκ μέρους της Λαίδης Gabriella Kingston και της οικογένειας του κ. Kingston ανέφερε: «Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του Thomas Kingston, του αγαπημένου μας συζύγου, γιου και αδελφού μας.

«Ο Τομ ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος που φώτισε τη ζωή όλων όσων τον γνώριζαν. Ο θάνατός του προκάλεσε μεγάλο σοκ σε όλη την οικογένεια και σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας καθώς θρηνούμε τον θάνατό του».

Τα διαπιστευτήρια της οικονομικής του καριέρας περιελάμβαναν επίσης ρόλους στη Voltan Capital Management και στην IDC Securities.

Ο κύριος Kingston ήταν στενός φίλος της Pippa Middleton, της αδερφής της Πριγκίπισσας της Ουαλίας, με την οποία τον έβλεπαν συχνά μαζί.

Στην πραγματικότητα, το ζευγάρι λέγεται ότι είχε ένα ειδύλλιο το 2011, μετά το τέλος της σχέσης της κυρίας Middleton με τον παίκτη του κρίκετ Alex Loudon.

Μετά τη λήξη του φημολογούμενου ειδύλλου, παρέμεινε τακτικό μέλος του κοινωνικού σετ της κυρίας Middleton και το ζευγάρι παρέμειναν φίλοι.

Ένας φίλος της κυρίας Middleton είπε στο παρελθόν στον Richard Kay της Daily Mail: «Ο Tom είναι εντελώς γοητευτικός, ευγενικός και πολύ δημοφιλής με τις κυρίες. Στην πραγματικότητα, είναι ακριβώς το είδος του άντρα που θα θέλατε να συστήσετε στη μητέρα σας ».

Lady Gabriella Windsor's husband Thomas Kingston (pictured together) has died aged 45, Buckingham Palace has announced

Lady Gabriella Windsor’s husband Thomas Kingston (pictured together) has died aged 45, Buckingham Palace has announced

The tragic last photo of Thomas Kingston and his wife Lady Gabriella Windsor, taken at event in London on Valentines Day

The tragic last photo of Thomas Kingston and his wife Lady Gabriella Windsor, taken at event in London on Valentines Day

(L-R) Queen Camilla, King Charles, Lady Gabriella Windsor and Thomas Windsor are pictured watching the races at Ascot last summer

(L-R) Queen Camilla, King Charles, Lady Gabriella Windsor and Thomas Windsor are pictured watching the races at Ascot last summer

Prince and Princess Michael of Kent, Lady Gabriella's parents, both attended a memorial service today for King Constantine of Greece

Prince and Princess Michael of Kent, Lady Gabriella’s parents, both attended a memorial service today for King Constantine of Greece

Mr Kingston is the son-in-law of Prince and Princess Michael of Kent

Mr Kingston is the son-in-law of Prince and Princess Michael of Kent

Thomas Kingston (L) and Lady Gabriella Windsor smile after their wedding ceremony, at St George's Chapel in Windsor Castle on May 18, 2019

Thomas Kingston (L) and Lady Gabriella Windsor smile after their wedding ceremony, at St George’s Chapel in Windsor Castle on May 18, 2019

Thomas Kingston was close friends with Pippa Middleton, the Princess of Wales' sister. They are pictured here at Cheltenham Festival in 2013

Thomas Kingston was close friends with Pippa Middleton, the Princess of Wales’ sister. They are pictured here at Cheltenham Festival in 2013

Mr Kingston (pictured with Lady Gabriella Kingston), 45, was found deceased at an address in Gloucestershire on Sunday evening

Mr Kingston (pictured with Lady Gabriella Kingston), 45, was found deceased at an address in Gloucestershire on Sunday evening

Thomas Kingston and Lady Gabriella Windsor are pictured at the Wimbledon Tennis Championships in July 2019

Thomas Kingston and Lady Gabriella Windsor are pictured at the Wimbledon Tennis Championships in July 2019

Lady Gabriella Windsor and Thomas Kingston are pictured at Royal Ascot in June last year

Lady Gabriella Windsor and Thomas Kingston are pictured at Royal Ascot in June last year

Lady Gabriella Windsor and Thomas Kingston attended the late Queen's state funeral in September 2022

Lady Gabriella Windsor and Thomas Kingston attended the late Queen’s state funeral in September 2022

The couple were pictured at a Thanksgiving service for the late Prince Philip in March 2023
They are pictured at a service at St Paul's Cathedral for the Queen's Platinum Jubilee in June 2022

The couple were pictured at a Thanksgiving service for the late Prince Philip in March 2023 (left) and at a service at St Paul’s Cathedral for the Queen’s Platinum Jubilee in June 2022 (right)

Lady Gabriella Kingston and Thomas Kingston at Nicky Haslam's birthday party at The Polish Hearth Club, London, in November 2019

Lady Gabriella Kingston and Thomas Kingston at Nicky Haslam’s birthday party at The Polish Hearth Club, London, in November 2019

Kingston, pictured here on the day of his wedding to Lady Gabriella Windsor, lived a remarkable life

Kingston, pictured here on the day of his wedding to Lady Gabriella Windsor, lived a remarkable life

Lady Gabriella and Thomas Kingston had official photos taken on their wedding day - here with the late Queen and Prince Philip sat to the right of them

Lady Gabriella and Thomas Kingston had official photos taken on their wedding day – here with the late Queen and Prince Philip sat to the right of them

The death of Lady Gabriella Windsor's husband Thomas Kingston (pictured together in 2019) was announced by Buckingham Palace
Lady Gabriella Windsor and Tom Kingston attending the Jerudong Trophy polo match at Cirencester Park Polo Club in June 2016

Lady Gabriella Windsor and Tom Kingston attending the Jerudong Trophy polo match at Cirencester Park Polo Club in June 2016

Kingston pictured alongside Lady Gabriella Windsor at the funeral of Queen Elizabeth II on September 19, 2022

Kingston pictured alongside Lady Gabriella Windsor at the funeral of Queen Elizabeth II on September 19, 2022

Lady Gabriella Windsor and Thomas Kingston are pictured at Royal Ascot in June last year

Lady Gabriella Windsor and Thomas Kingston are pictured at Royal Ascot in June last year

The couple are seen here at the Jungle Part at Annabel's in London in September 2018

The couple are seen here at the Jungle Part at Annabel’s in London in September 2018

Their wedding was in Windsor on May 18, 2019

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK