kourdistoportocali.comNews DeskTHE SPECTATOR> Aυτός ο ηττημένος γέροντας δεν μπορεί να αλλάξει

Βreaking news

THE SPECTATOR> Aυτός ο ηττημένος γέροντας δεν μπορεί να αλλάξει

Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα ο Joe Biden και οι Επισκέπτες Άγγελοι (Visiting Angels-χα,χα,χα...) που διοικούν την κυβέρνησή του να αλλάξουν την κλίση της προεδρίας του

Κατά τη διάρκεια μιας σπάνιας συνέντευξης Τύπου την Τετάρτη, η οποία διήρκεσε πολύ περισσότερο από μία ώρα, ο Πρόεδρος Joe Biden είπε στο σώμα Τύπου ότι «δεν πίστευε τις δημοσκοπήσεις», είπε ότι είχε «υπερ-απόδοση» τον πρώτο χρόνο του, πετυχαίνοντας περισσότερα από οποιοσδήποτε πρόεδρος στην ιστορία κατά το πρώτο του έτος, επέπληξε τον δημοσιογράφο της RealClearPolitics, Philip Wegmann και κατηγόρησε τη χώρα για κάποιου είδους παρεξήγηση ως προς το τι εννοούσε όταν χαρακτήρισε τους πολιτικούς του αντιπάλους ως συμμάχους του Bull Connor, ο οποίος αντιτάχθηκε στο κίνημα για τα πολιτικά δικαιώματα τη δεκαετία του 1960.

Βy Stephen L. Miller/ The Spectator

Ο Biden σημείωσε επίσης ότι χωρίς την εκλογική του νομοθεσία, οι εκλογές του 2022 και του 2024 θα ήταν νοθευμένες και μη νόμιμες.

Η συνέντευξη ήρθε σε μια στιγμή που εμφανίζεται ένα φαινόμενο σε φιλικά προς τον Biden ΜΜΕ. Οι σχολιαστές παλεύουν με τη συνειδητοποίηση ότι ο Joe Biden δεν είναι ο «ικανός» (Washington Post) «μη διχαστικός» (Daily Beast) και «σταθερός» (Washington Post, πάλι), δεν είναι ο μαγικός παππούς ικανός να ενώσει μια διχασμένη Αμερική με έναν ψίθυρο και μια αγκαλιά. Αυτός ο Joe Biden δεν έχει ουδεμία σχέση με τον ιδανικό Joe Biden που είχαν επινοήσει οι ειδήμονες της εκστρατείας του στο συλλογικό τους μυαλό ως αντίπαλο δέος κατά του Τrump. Αλλά δυστυχώς, αυτό το ιδανικό δεν ταιριάζει με την πραγματικότητα του ποιος είναι ο Joe Biden: ένας άνθρωπος που είπε κάποτε σε ένα ακροατήριο Αφρο-αμερικανών ότι ο Mitt Romney θα τους ξαναυποδουλώσει.

Καθώς τα ποσοστά αποδοχής του Biden έφτασαν σε χαμηλά επίπεδα που δεν είχαν δει από την εποχή Truman, τα φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης εξέδωσαν μια σειρά από οδηγίες διόρθωσης.

Αυτές οι προειδοποιήσεις, όπως της Washington Post και το Bulwark, βασίζονται για άλλη μια φορά στη δική τους λανθασμένη αντίληψη για το ποιος θέλουν και θεωρούν ότι είναι ο Biden και όχι αυτός που είναι στην πραγματικότητα. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα ο Joe Biden και οι Επισκέπτες Άγγελοι (Visiting Angels-χα,χα,χα…) που διοικούν την κυβέρνησή του να αλλάξουν την κλίση της προεδρίας του.

Θα ήταν ευκολότερο να καλωσορίσουμε την αυστηρή κριτική ενός ανίκανου προέδρου από την ελίτ των ειδικών της DC αν δεν περνούσαν την εκστρατεία και τον πρώτο χρόνο στην εξουσία αγνοώντας εσκεμμένα το ιστορικό 40 ετών του Joe Biden στη Γερουσία και ως αντιπροέδρου, προκειμένου να πουλήσουν στους ψηφοφόρους στην εικόνα που ήθελε να προβάλει ο επικεφαλής του προσωπικού του Biden, Ron Klain. Αντίθετα, το πρόσωπο του σχολιασμού είναι ενοχλητικό για τους μέσους Αμερικανούς.

Οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι υπέρ του Τrump και πραγματικά θα ήθελαν να κοιμηθούν για λίγο μετά από τέσσερα χρόνια που ούρλιαζαν στο Twitter. Οι περισσότεροι από αυτούς έσπευσαν έκτοτε να συνειδητοποιήσουν ότι ο Joe Biden δεν είναι μια «πολύ σταθερή ιδιοφυΐα» που θα μπορούσε να αποδειχθεί το ολοκληρωμένο αντίδοτο στον Donald Trump.

Η Ashley Parker της Washington Post έγραψε στο Twitter «Ο Βiden υποτίθεται ότι ήταν ο anti-Trump —, σταθερός, ικανός. Αλλά η χαοτική απόσυρση από το Αφγανιστάν υπονομεύει αυτή την εικόνα και αντιμετωπίζοντας έναν καταρράκτη κρίσεων- covid, κ.λπ. – ο Biden δεν μπόρεσε ποτέ να ανακάμψει.»

H Parker φαινομενικά δεν γνωρίζει ότι ο Joe Biden αντιμετωπίζει πολλαπλές κρίσεις που ο ίδιος δημιούργησε. Επιπλέον, συχνά ο Joe Biden είναι η κρίση, όπως αποδείχθηκε κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας συνέντευξης τύπου τη Τετάρτη.

Αυτός δεν είναι ο πρόεδρος που εξελέγη πριν από ένα χρόνο — και σίγουρα δεν είναι ο ιδανικός που τόσοι πολλοί ειδικοί του DC είχαν επινοήσει στα δικά τους κεφάλια.

Αυτός και η κυβέρνησή του εξελέγησαν για να «καταστείλουν» έναν ιό τον οποίο ως επί το πλείστον αγνοούσαν όταν, δήλωναν φορέστε μάσκα ή εμβολιασθείτε και στη συνέχεια κόλλησε το πόδι τους σε μια τρύπα στο Αφγανιστάν.

Οι διαχειριστές της διοίκησής του εξασφάλισαν ότι η καθοριστική εικόνα από την καταστροφή της Καμπούλ ήταν πλάνα που τον έδειχναν να γυρίζει την πλάτη του στον αμερικανικό λαό, καθώς αρνιόταν να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο αποχώρησης των στρατευμάτων. Μας είπαν ότι ο Joe Biden εξελέγη λόγω της ενσυναίσθησης και της ικανότητάς του. Οι σχολιαστές που μας το είπαν έμαθαν από τότε ότι δεν έχει καμία ποιότητα.

Ο Joe Biden δεν πρόκειται ξαφνικά να αποκτήσει συνοχή όταν μιλά στον Τύπο. Δεν μπορεί να κάνει τον Vladimir Putin να υποχωρήσει βγάζοντας τους αεροπόρους του και πηγαίνοντας στο πλησιέστερο παγωτατζίδικο-χα,χα, χα. Οι ειδήμονες που αγόρασαν τον τζάμπα παππού μπορεί να προσεύχονται να καταφέρει να συλλάβει κάθε φευγαλέα νεραϊδόσκονη που του χάρισε η ανδρεία του Barack Obama στην ποπ κουλτούρα. Αλλά αυτό δεν θα μετατρέψει τον Biden σε κάποιον ικανό να «εξουδετερώσει τον ιό».

Ο David Brooks πιστεύει ότι ο Biden πρέπει «να αρχίσει να ανανεώνει την προεδρία του».

Η Jennifer Rubin ισχυρίζεται ότι «ο Βiden χρειάζεται επαναφορά.» Ειλικρινά, κάθε πληρωμένος ειδήμονας που εκλιπαρεί τον Biden να γίνει ο φανταστικός σοφός ηλικιωμένος πολιτικός που φαντασιωνόταν, θα πρέπει να κρατήσει τις σκέψεις του για τον εαυτό του. Οι υπόλοιποι από εμάς θα πρέπει να αγνοήσουμε την «τεχνογνωσία» τους όταν κάνουμε οποιαδήποτε σοβαρή εκτίμηση της θητείας αυτού του ηττημένου γέροντα.

 

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Ο κ. Ιωάννης Βαληνάκης αμφισβήτησε αποφασιστικά τα αποτελέσματα του ταξιδιού του κ. Μητσοτάκη. Μένει να φανεί εάν το έπραξε για λογαριασμό τρίτου
Karel Komarek> Τεράστια προσφορά στη δημόσια υγεία και τα παιδιά μας
Kevin Barry> Πρώην ομοσπονδιακός δικηγόρος στα γραφεία του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη αποδίδει την Ισπανική Γρίπη σε Πείραμα ενός εμβολίου σε Αμερικανούς στρατιώτες το 1918-1919
Paul Krugman> Η κατάρρευση των κρυπτονομισμάτων έχει ξανασυμβεί. Αλλά σήμερα είναι διαφορετικά
Η Κατερίνα Βελλίδη δεν έκανε τίποτε διαφορετικό από τους λοιπούς Έλληνες εκδότες που διάγουν βίο νεόπλουτων με τα λεφτά των τραπεζών
Jeffrey David Sachs> Ο Αμερικανός οικονομολόγος και ακαδημαϊκός παρουσιάζει αποδεικτικά στοιχεία για την εργαστηριακή προέλευση του Covid-19
Το Politico αναλύει τα ανταλλάγματα που ζητά ο Erdogan από ΗΠΑ και ΝΑΤΟ
SiC> Πως ένα “μαγικό υλικό” από εργαστήριο της Tesla θα αλλάξει την παγκόσμια οικονομία
Oι συνδικαλιστές και τα σωματεία στις ΗΠΑ με την στήριξη του Biden μετά την Amazon στοχοποιούν και την Apple
ΙΣΡΑΗΛ> Τα εμβόλια δεν φτιάχτηκαν για την αντιμετώπιση της COVID-19. Το 80% των σοβαρών κρουσμάτων είναι 3 φορές εμβολιασμένοι. Καθηγητής παγώνει το υπουργικό συμβούλιο. Πατέντα εμβολίου του 2016 της Moderna έχει κοινή ακολουθία με τον ιό COVID
Νew York Times_Thomas L. Friedman> Ας πούμε επιτέλους την αλήθεια για την πράσινη ενέργεια και τα ορυκτά καύσιμα
[EVENT 201] ΝEW YORK, OCTOBER 18, 2019> Oι διαβολικές συμπτώσεις μίας Άσκησης Πανδημίας με τη Πραγματική Πανδημία!