kourdistoportocali.comNews DeskΗ θανάσιμη παγίδα Τραμπ-CIA στον Τσίπρα

Του την έστησαν, τον τέλειωσαν

Η θανάσιμη παγίδα Τραμπ-CIA στον Τσίπρα

Προσεχτικό το πρωθυπουργικό ζεύγος στην διάρκεια της παραμονής του στο Blair House

Toυ έστησαν “θανάσιμη” παγίδα κι αυτό που απομένει είναι να πληροφορηθούμε το γιατί. Μιλάμε για όλα όσα συνέβησαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες στη διάρκεια της εδώ παραμονής του Ελληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Στο μεταξύ το πρωθυπουργικό ζεύγος κινδυνεύει πλέον να βρεθεί στην κυριολεξία υπό παρακολούθηση στο περίφημο Blair House , την κατοικία στην οποία φιλοξενούνται οι προσκεκλημένοι του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών και η οποία συμπληρώνει φέτος 75 χρόνια.

Γράφει ο John Wayne

O Tραμπ χρησιμοποίησε τον δημοσιογράφο του FOX News Tζον Ρόμπερτς  (στην κεντρική φωτό με τον Τραμπ)για να εκτελέσει τον Αλέξη Τσίπρα. Ο δημοσιογράφος θύμησε στον Ελληνα πρωθυπουργό την δήλωσή του

-Ελπίζω να μην μας βρει κι αυτό το κακό….

Αυτό είχε δηλώσει ο Τσίπρας σχολιάζοντας το ενδεχόμενο να εκλεγεί ο Τραμπ.

. Δεν το ήξερα πριν κάνω την δήλωση μου» (για τις προσβλητικές δηλώσεις στο πρόσωπο του) αναφώνησε ο πλανητάρχης με τον Τσίπρα να προσπαθεί να μπαλώσει τα πράγματα.

Επρόκειτο για μια ψυχρολουσία παρά τα 2,4 δις ευρώ που θα πληρώσει ο Μήτσος ο Φούντας από τα Δραπετσώνα στον Ντόναλντ Τραμπ για τα F-16.

(Πως να μην χρεοκοπήσει ένα διεφθαρμένο πελατειακό κράτος εάν μάλιστα δαπανά και τέτοια ιλιγγιώδη ποσά για εξοπλιστικά. Και κάτι ακόμη: Δεν έχει κανένα λόγο ο Τραμπ-το αντίθετο μάλιστα-να κάνει ντα την Τουρκία για τις παραβιάσεις στο Αιγαίο. Χάρη σ΄αυτές οι ελληνικές κυβερνήσεις παραγγέλνουν συνεχώς νέα πολεμικά αεροσκάφη από τις ΗΠΑ. Μιλάμε για αένα σπιράλ θανάτου)

Ο Τραμπ μάλιστα δήλωσε δημόσια το εκδιαφέρον του για το Ελληνικό δικαιώνοντας για μια ακόμη φορά την αποκάλυψη του Κουρδιστού Πορτοκαλιού.

Το θέμα είναι πλέον να προσέξει τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και η Μπέττυ Μπαζιάνα μην υποστούν συνολική πανωλεθρία στην διάρκεια της παραμονής τους στο President’s Guest House εδώ όπου οι κάμερες και οι κοριοί της CIA θα μπορούσαν να καταγράφουν κάθε τους ανάσα. Γιατί όμως ο Τραμπ επεφύλλασσε ένα τέτοιο χουνέρι στον Αλέξη Τσίπρα.

Γιατί απλά οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες δεν ξεχνούν τις διαδηλώσεις του Τσίπρα εναντίον της Αμερικής, του ΝΑΤΟ κλπ και την συμπάθεια του Σύριζα και των δικηγόρων του σ΄αυτούς που οι Αμερικανοί θεωρούν τρομοκράτες.

 

-Daddy, θέλω να κάνουμε ένα Trump Tower στην Αθήνα, τη χώρα που γέννησε τον Πολιτισμό. Την πατρίδα των σπουδαίων φιλοσόφων. Του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη, του Σωκράτη…Θέλω να κάνουμε κάτι αντίστοιχο με τον Χρυσό Αιώνα του Περικλέους. Θα κάνουμε τον Χρυσό Αιώνα του Ντόναλντ και της Ιβάνκα!…Ετσι θα μείνουμε στην Ιστορία…Με ένα Trump Tower στην πόλη που βρίσκεται η Ακρόπολη και ο Παρθενώνας. Τι λες Daddy;

Γράφει ο Μπλεκ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα μπορούσε να χαλάσει το χατήρι της αγαπημένης του κόρης…Πράγματι προσπάθησε το 2012 και δεν τα κατάφερε…Θα περίμενε ώσπου ο ίδιος να γίνει πλανητάρχης και ο Τσίπρας πρωθυπουργός…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εποχής ένας από τους επιχειρηματίες που είχε εκφράσει ενδιαφέρον για την εκμετάλλευση του Ελληνικού, το 2012 ήταν και ο μετέπειτα Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ. Ο Αμερικανός μεγιστάνας, ο οποίος, παρόλο που δεν συμπεριλαμβανόταν στη λίστα των τεσσάρων ομίλων που είχαν τότε προκριθεί, ανέμενε να του δοθεί η δυνατότητα να προσκομίσει επιπλέον δικαιολογητικά για να περάσει στη δεύτερη φάση. Ωστόσο, ο όμιλός του δεν τα κατάφερε, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής «έφαγε πόρτα» από μια γυναίκα, μέλος του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ, η οποία έβαλε φρένο στις φιλοδοξίες του Ντόναλντ, ίσως γιατί ζήλευε την Ιβάνκα. Αυτό το κορίτσι ήτο η Αννα Ζωηρού η οποία προσπάθησε να εξηγήσει στο Πρώτο Θέμα ότι δεν ήταν εκείνη που έρριξε πόρτα στον επενδυτή.

«Αυτό που ξέρω και θα σας πω είναι, ότι ούτε εγώ ούτε τα άλλα μέλη τότε του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ δεν γνωρίζαμε για το τι ακριβώς ήθελε να κάνει ο κ. Τραμπ στο Ελληνικό. Γιατί δεν κατατέθηκε ποτέ τόσο αναλυτική πρόταση σχετικά. Υπήρξαν διάφορες συνεδριάσεις εκ των οποίων συζητήθηκε η αξιοποίηση του Ελληνικού. Και μιλάμε για διεθνή διαγωνισμό που έχει μεγάλη βαρύτητα. Έχει κανόνες και από τη στιγμή που υφίστανται αυτοί οι κανόνες πρέπει να τους σεβόμαστε όλοι και να τους ακολουθούμε. Αυτό σας το λέω γιατί υπήρξαν αρκετές συνεδριάσεις που είχαν αντικείμενο πως θα αξιοποιηθεί αυτή η έκταση σύμφωνα με προτάσεις και εισηγήσεις που είχαμε από τους συμβούλους του κάθε έργου, του ΤΑΙΠΕΔ. Είχε γίνει συνεδρίαση και πριν τις εκλογές κα μετά τις εκλογές, όπου σύμφωνα με συγκεκριμένη εισήγηση προχώρησαν στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού συγκεκριμένα σχήματα. Αυτό δεν το αποφάσισε η κυρία Ζωηρού, αυτό το αποφάσισε το ΔΣ του Ταμείου. Επομένως δεν έβαλε «πάγο» στον κ. Ντόναλντ Τραμπ η Άννα Ζωηρού».

Όπως εξήγησε η κυρία Ζωηρού υπήρξε εισήγηση στο ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ από τους συμβούλους του Ταμείου και σύμφωνα με τις εισηγήσεις έπαιρναν τις αποφάσεις.

«Υπήρξε μια εισήγηση βάση της οποίας λήφθηκε η απόφαση στο ΔΣ. Φτάσαμε λοιπόν σε μια συγκεκριμένη συνεδρίαση που η απόφαση του ΔΣ ήταν να προχωρήσουν στη δεύτερη φάση συγκεκριμένα σχήματα για συγκεκριμένους λόγους. Άρα δεν ήταν η Ζωηρού που έκοψε την προσπάθεια του Τραμπ. Ήταν κάτι πολύ πιο σύνθετο».

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση που είχε κατατεθεί από τους συνεργάτες και εκπροσώπους του κ. Ντόναλντ Τραμπ δεν πληρούσε βασικές προϋποθέσεις που όριζε το Ταμείο για το διαγωνισμό, όπως είχαν κάνει τα άλλα επενδυτικά σχήματα. Αυτός ήταν ο λόγος που το ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ αποφάσισε να μην προχωρήσει ο φάκελος του κ. Τραμπ στην επόμενη φάση.Τώρα όμως ο πεισματάρης πλανητάρχης επανήλθε από θέση ισχύος. Μήπως γι΄αυτό και το διαβόητο ΚΑΣ να έβγαλε την γνωστή απόφαση για το Ελληνικό που θα την ζήλευε και ο Πόντιος Πιλάτος. Ποιος όμως ήταν εκείνος που έφερε σε επαφή τον Ντόναλντ Τραμπ με τον Ελληνα πρωθυπουργό; Πως η σχέση των δύο ανδρών έγινε τόσο οικεία ώστε ο πλανητάρχης να διαθέσει στο ζεύγος Τσίπρα το περίφημο Blair House, την κατοικία στην οποία φιλοξενούνται οι προσκεκλημένοι του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών και η οποία συμπληρώνει φέτος 75 χρόνια.

Η προεδρική κατοικία φιλοξενίας υψηλών προσώπων (President’s Guest House) βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον Λευκό Οίκο και χρησιμοποιείται γι΄αυτό το σκοπό από το 1942.

Η Μπέττυ Μπαζιάνα λοιπόν θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το τσάι της παρέα με την Μελάνια Τραμπ στο επιβλητικό περιβάλλον του Blair House. Μετά από αυτό κορόιδο είναι ο Τσίπρας να αφήσει την εξουσία και να πάει σε εκλογές επειδή το ζητάει ο Μητσοτάκης;   Ποιος είναι το πρόσωπο-κλειδί που έκανε τις σχετικές συστάσεις; Ποιος θα μπορούσε να είναι πιο ισχυρός παράγοντας από κοτζάμ πλανητάρχη ώστε να ρισκάρει ο Τσίπρας μια επένδυση που θα δώσει δουλειά σε 7.000 εργαζόμενους; Οι κακές γλώσσες λοιπόν υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση έχει τάξει το Ελληνικό στον Τραμπ γι΄αυτό και ρισκάρει να γελοιοποιηθεί η χώρα ανά τον πλανήτη παρουσιάζοντας ξαφνικά αρχαία και τροπικό δάσος εδώ όπου για 60 χρόνια προσγειωνόντουσαν και απογειωνόντουσαν αεροπλάνα από ολόκληρο τον κόσμο; Ποιος άλλος από ένα πλανητάρχη, τον συγκεκριμένο πλανητάρχη θα μπορούσε να ασκήσει τόση επιρροή στον Τσίπρα;

Ποιος όμως είναι το πρόσωπο που έφερε κοντά τον Τσίπρα με τον Τραμπ; Σύμφωνα με πληροφορίες αυτός δεν είναι άλλος από τον πρώην πράκτορα της KGB και σημερινό ισχυρό άνδρα της Ρωσίας Βλαδίμηρο Πούτιν!

Ο Πούτιν και όχι ο father Alex Karloutsos έφερε κοντά τους δύο άνδρες. Λίγες μέρες πριν την αναχώρηση του πρωθυπουργικού ζεύγους για τις ΗΠΑ το Ελληνικό αίφνης είναι τίγκα στα Αρχαία ενώ τίγρεις, λεοπαρδάλεις και λέοντες παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις κόντρες της παραλιακής τις νύχτες που σπάνε τα κοντέρ. Για να δούμε λοιπόν ποια θα είναι η συνέχεια του θρίλερ και πότε θα καθαρογραφεί η-αλά Πόντιος Πιλάτος-απόφαση του ΚΑΣ…

Μήπως θα ρωτήσουν πρώτα την Ιβάνκα;

Celebrating 75 Years as the President’s Guest House

 This year’s ornament represents the Truman Study which honors President Harry S. Truman, who used this room as his presidential office from 1948 to 1952. Blair House became the official temporary residence for President and Mrs. Truman, and the adjoining Lee House was used as office and meeting space for the president and his cabinet while the White House underwent a complete renovation.

 

SHARE
MORE NEWS DESK