kourdistoportocali.comNews DeskΣυνέντευξη-σοκ και παραίτησης(;) της συζύγου του πρωθυπουργού[upd.]

Εκτακτη Είδηση

Συνέντευξη-σοκ και παραίτησης(;) της συζύγου του πρωθυπουργού[upd.]

Προαναγγελία του τέλους της πρωθυπουργικής θητείας Τσίπρα;

Συνέντευξη-σοκ στην Εφημερίδα των Συντακτών παραχώρησε η σύντροφος του πρωθυπουργού, Μπέτυ Μπαζιάνα.

Ακόμη και το απόσπασμα της συνέντευξης με το οποίο η καλή εφημερίδα την διαφημίζει στη προμετωπίδα της είναι σοκαριστικό:

-O Αλέξης Τσίπρας δεν πρόδωσε, δεν εξαπάτησε, δεν είπε ψέματα…Ο Τσίπρας το πήγε ως το όριο της αντοχής που είχε η χώρα. Μέσα σ΄ αυτή τη δίνη δεν άλλαξε τον χάρτη των αξιών του, δεν τάχτηκε υπέρ των ισχυρών, είναι πάντα με την πλευρά των ανθρώπων του μόχθου…

Aπό μόνο του αυτό το απόσπασμα μοιάζει σαν απολογία μάρτυρα υπερασπίσεως σε Ειδικό Δικαστήριο.

Σε ένα Ειδικό Δικαστήριο που ετοιμάζουν ήδη οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη ώστε να πάρουν εκδίκηση για την στοχοποίηση της συζύγου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 Η  Μπέτυ Μπαζιάνα μάλιστα θα δηλώσει ανάμεσα στ΄άλλα:

-Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την κυβέρνηση αλλά όχι την εξουσία…Η εξουσία, ακόμα και η αριστερή, χτυπάει σε πολύ εσωτερικές χορδές του ανθρώπου, έχει να κάνει με την αυταρέσκειά του, την εικόνα του εαυτού του, ακόμα και με τη λίμπιντό του. Ο ναρκισισμός καιροφυλακτεί. Ίσως η ψυχανάλυση να βοηθούσε τους πολιτικούς… Αλλά ποιος αντέχει να συγκρουστεί με το είδωλό του;

Παρότι αγνοοούμε ολόκληρο το περιεχόμενο της συνέντευξης αυτά τα αποσπάσματα που επέλεξαν οι οξυδερκείς αρχισυντάκες της εγκρίτου, αντικειμενικής και πλουραλιστικής εφημερίδος, να δημοσιεύσουν ως προαναγγελία (συνοδευόμενα μάλιστα από μία φωτογραφία της συζύγου του πρωθυπουργού που δείχνει την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της) είναι αποκαλυπτικά της αγχώδους κατάστασης στην οποία βρίσκεται το πρωθυπουργικό ζεύγος.

Και πως να γίνει διαφορετικά στην Κολομβία της Ευρώπης: Kανείς εδώ δεν είναι καλά, ούτε οι πολίτες, ούτε οι πολιτικοί καθότι κι αυτοί άνθρωποι είναι…Μόνο που όσοι κυβέρνησαν την χώρα έχουν τεράστιες ευθύνες για το Κράτος-Κτήνος που δημιούργησαν με την διεφθαρμένη Δικαιοσύνη, τους χυδαίους, εξοντωτικούς φορολογικούς συντελεστές και τα πάρε δώσε με τους ολιγάρχες.

Η συνέντευξη της Μπέττυς θα μπορούσε να είναι και μια προαναγγελία του τέλους της πρωθυπουργικής θητείας Τσίπρα.

«Η ιστορία έχει καταγράψει τη διαφορά ήθους και πολιτικής. Δεν δέχομαι κατηγορίες περί προδοσίας και εξαπάτησης. Αν ξέρετε κάποιον από τον ΣΥΡΙΖΑ που έβγαλε χρήματα στην πλάτη του ελληνικού λαού να μου το πείτε. Πρώτη εγώ θα βγω στους δρόμους», τονίζει η σύζυγος του πρωθυπουργού σε συνέντευξή της στην “Εφημερίδα των Συντακτών” Σαββατοκύριακο, που κυκλοφορεί εκτάκτως αύριο Παρασκευή, και η οποία τιτλοφορείται “Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την κυβέρνηση αλλά δεν πήρε την εξουσία”.

Η Μπέττυ Μπαζιάνα επισημαίνοντας ότι «ο κόσμος των παραδείσιων τόπων ανήκει σε διαφορετικό από μένα αξιακό σύστημα», αναρωτιέται «πώς είναι δυνατόν να θεωρείται αξία η ιδιώτευση, το προσωπικό κέρδος σε βάρος του κοινού καλού και του δίκιου».

Αναφέρεται ακόμη στα δραματικά γεγονότα μέσα και έξω από το Μαξίμου το καλοκαίρι του 2015. «Ο Τσίπρας το πήγε ως το όριο της αντοχής που είχε η χώρα. Μέσα σ΄ αυτή τη δίνη δεν άλλαξε τον χάρτη των αξιών του, δεν τάχτηκε υπέρ των ισχυρών, είναι πάντα με την πλευρά των ανθρώπων του μόχθου», τονίζει.

Επίσης, αποκαλύπτει ότι θα ήθελε να είχε συναντήσει τον Φιντέλ Κάστρο και σημειώνει: «Η εξουσία, ακόμα και η αριστερή, χτυπάει σε πολύ εσωτερικές χορδές του ανθρώπου, έχει να κάνει με την αυταρέσκειά του, την εικόνα του εαυτού του, ακόμα και με τη λίμπιντό του. Ο ναρκισισμός καιροφυλακτεί. Ίσως η ψυχανάλυση να βοηθούσε τους πολιτικούς… Αλλά ποιος αντέχει να συγκρουστεί με το είδωλό του;»

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK