kourdistoportocali.comNews DeskΣυνεχίζεται (εν μέσω πολλών νεκρών), ο σάλος με τα 11 εκατ. ευρώ της διαφήμισης για το Μένουμε σπίτι

Τι απαντά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Συνεχίζεται (εν μέσω πολλών νεκρών), ο σάλος με τα 11 εκατ. ευρώ της διαφήμισης για το Μένουμε σπίτι

Το υπουργείο Οικονομικών (Σταικούρα, δώστα όλα) πληρώνει απευθείας όσους συμμετέχουν στην προβολή των μηνυμάτων

Στη στενότητα του χρόνου-τη μόνιμη δικαιολογία του εγχώριου διεφθαρμένου δημοσίου- προκειμένου να γίνει η ενημερωτική καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» απέδωσε ο Στέλιος Πέτσας την επιλογή της κυβέρνησης να προχωρήσει σε απευθείας ανάθεση και όχι σε διαγωνισμό που θα επέβαλε την ανάρτηση στη Διαύγεια όλων των στοιχείων για την κατανομή του κονδυλίου.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Κατά τη δευτερολογία στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, όπου κλήθηκε κατόπιν σχετικού αιτήματος του ΣΥΡΙΖΑ για παροχή εξηγήσεων και διευκρινίσεων σχετικά με το κονδύλι προς τα ΜΜΕ, είπε πως «αν κάναμε διαγωνισμό θα θέλαμε κατ’ ελάχιστον έξι μήνες». Τι νόημα θα είχε να κάναμε την καμπάνια στο τέλος της χρονιάς, διερωτήθηκε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ.

Επίσης, ανέφερε ότι το υφισταμένο πλαίσιο δεν προβλέπει τόσο γρήγορη διαδικασία για τέτοιες περιπτώσεις.

Όσον αφορά στην επιλογή της εταιρείας Initiative-στη κεντρική photo o κ. Μιχάλης Γκάλγκος επικεφαλής της εταιρίας-, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε πως πρόκειται για μια «εγνωσμένη» εταιρεία, «από τις μεγάλες που μπορεί να φέρει σε πέρας το μεγάλο έργο που της αναθέσαμε».

Είπε επίσης, ότι δεν παίρνει η εταιρεία το ποσό των 11 εκατ. ευρώ αλλά 3% και διευκρίνισε ότι το υπουργείο Οικονομικών πληρώνει απευθείας όσους συμμετέχουν στην προβολή των μηνυμάτων και πάρουν χρήματα από την καμπάνια. «Στο τέλος θα έχετε πλήρη εικόνα ποιοι και πόσα πήραν από την καμπάνια», είπε.

Ο κ. Πέτσας τόνισε ότι η ενημέρωση των πολιτών είναι η βέλτιστη άμυνα της Πολιτείας απέναντι σε ανυπόστατα, αβάσιμα και επικίνδυνα fake news.
Ως εκ τούτου ο ίδιος εμφανίστηκε στην έγκριτο εκπομπή της κ. Ελένης Μενεγάκη η οποία ανέβαλε την διαμονή στις ΗΠΑ για να συνεχίσει την πολιτιστική καριέρα της στον Alpha.

Mε κοινοτυπίες ο κ. Πέτσας (είναι δήθεν και τεχνοκράτης-τεχνοκρατιστάν) προσπαθεί να δικαιολογήσει το στήσιμο του επικοινωνιακού δικτύου των Συριζαίων με γραβάτα.

Μέρες και νύχτες, όπως είθισται σ΄αυτές τις περιπτώσεις, η παιδική χαρά του Μαξίμου έγραφε και έσβηνε ονόματα μέσων σε επικοινωνία με την initiative. To άχαστο πελατειακό κράτος στα καλύτερά του. Κυβέρνηση-media-εθνικοί διαφημιστές.

Ακόμη κι εάν δεν μπει κανείς στην ονοματολογία για το ποιο site πήρε πόσα χρήματα, η όλη μεθόδευση θυμίζει ΚΕΕΛΠΝΟ, διαπλοκή και πελατειακό κράτος που πολύ σωστά ξόρκιζε όλα αυτά τα χρόνια ο αξιοπρεπής Κυριάκος.

Ξόρκιζε τις μεθόδους του Σύριζα και των προκατόχων του.

Και να που εν μέσω πανδημίας και κινδύνου αφανισμού χιλιάδων Ελλήνων η παιδική χαρά του Μαξίμου αποφασίζει να βγάλει στη σέντρα το ήθος ενός πρωθυπουργού που κράτησε την Ελλάδα όρθια στον Έβρο (και επιχειρεί να το επαναλάβει με έναν ακόμη πιο θανάσιμο αντίπαλο)  να το κάνει τάλαρα και να το μοιράσει στα ΜΜΕ.

Να το μοιράσει στα ΜΜΕ που όφειλαν να προβάλλουν ΔΩΡΕΑΝ την συγκεκριμένη επικοινωνία μια και μιλάμε για εθνικό κίνδυνο.

Έπρεπε τόσο η παραγωγή της συγκεκριμένης καμπάνιας, όσο και η επικοινωνία της να είναι δωρεάν για ένα σκοπό που αφορά τις ίδιες τις ζωές μας.

Κι εάν ο πρωθυπουργός μέσα στις τόσες φροντίδες και άγχη του δεν είχε τα αντανακλαστικά να σταματήσει τη συγκεκριμένη ποινικά κολάσιμη πρωτοβουλία, όφειλαν οι δήθεν σύμβουλοι της παιδικής χαράς του Μαξίμου να τον προειδοποιήσουν έγκαιρα: το να σκορπάς δηλαδή 11 εκατ. ευρώ εν μέσω πολέμου και πανδημίας (με άγνωστη κατάληξη) σε ΜΜΕ και διαφημιστάδες που όφειλαν να κάνουν το καθήκον τους απέναντι στη πατρίδα-σύμφωνα με τον ορισμό του Τζων Κένεντι- και να μην πάρουν χρήματα, είναι χυδαίος, αχρείαστος εκμαυλισμός.

Βλέπεις όμως οι άφρονες σταυλάρχες του Μαξίμου, εν μέσω πανδημίας, έπεσαν με τα μούτρα στα τηλέφωνα και στα πελατειακά νταλαβέρια με εκδότες, εθνικούς διαφημιστάδες, δημοσιογράφους, τηλεπερσόνες, καναλάρχες και το γνωστό σεσημασμένο παρεάκι της εκάστοτε εξουσίας.

Το να μπαίνουμε σε ονοματολογία και ποσά αυτό είναι θέμα Εισαγγελέα και όχι δικό μας.

Απλά τον εξαίρετο αυτό πρωθυπουργό που παλεύει να κρατήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες όρθιους δεν τον σκέφτηκε κανείς σας;

Αλλά πως να τον σκεφθείτε;

Η σκέψη απαιτεί μυαλό, παιδεία, ενσυναίσθηση, στρατηγικό σχεδιασμό.

Εσείς λειτουργήσατε ως τα συνήθη κομματικά κουτσαβάκια που συναντάμε δεκαετίες τώρα στο Μαξίμου.

Iδού λοιπόν τι κατάφερε η παιδική χαρά του Μαξίμου και ο κ. Πέτσας.

Οσοι βγουν να κατηγορήσουν τον Στέφανο Χίο θα πρέπει να μας εξηγήσουν γιατί θα πρέπει να δεχθούμε τα κομπλιμέντα της Μενεγάκη στο πρόσωπο του πρωθυπουργού ή το γεγονός ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εμφανίζεται σε μια εκπομπή της κατινιάς.

Στο επιχείρημα ότι η Μενεγάκη έχει τηλεθέαση απαντάμε ότι και το Μακελειό βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της επισκεψιμότητας.

Οξυδερκείς Ελληνίδες νοικοκυρές παρακολούθησαν τον τεχνοκράτη κ. Πέτσα στην πολιτιστική εκπομπή της αυθόρμητης κ. Μενεγάκη, η οποία εντελώς αυθόρμητα έπλεξε το εγκώμιο του κ. Μητσοτάκη και εντελώς αυθόρμητα κάλεσε στην εκπομπή της τον κ. Πέτσα, ο οποίος εντελώς συμπτωματικά είναι ανάμεσα σε εκείνους που είχαν λόγο που θα πάνε τα 11 καλοχτενισμένα εκατ. που περισσεύουν από την κυβέρνηση.

Αυτά να τα βλέπουν οι τραχανοπλαγιάδες οι Συριζαίοι, αυτό το μπουλούκι των απαίδευτων κατσιαπλιάδων και να εκπαιδεύονται. Την επόμενη φορά θα έλθουν με γραβάτα-όχι παίζουμε. Και οι πασόκοι με τα αμπέχωνα ξεκίνησαν αλλά κατέληξαν στα φορ σιζονς και τα πσιχικά με τα σέα τους τα μέα τους.

Καλά το πάει τώρα ο Αλέξης: O Tσίπρας έχει γίνει πιο μειλίχιος και πιο γλυκούλης από τον Σωτήρη Τσιόδρα. Στη περίπτωσή του έχουμε ιογενή μετάλλαξη. Αυτή είναι η διάγνωση του Κουρδιστού Πορτοκαλιού για τον αγνώριστο Αλέξη.

Την ώρα όμως που ο Τσίπρας θα βγαίνει τρυφερός στον Νίκο Χατζηνικαλάου ο Παύλος Πολάκης δεν πρέπει να χάνει χρόνο. Στα απόκρημνα οροπέδια της Κρήτης πρέπει να εκπαιδεύει τον στρατό με τις αιμοσταγείς αντάρτισσες του Σύριζα για τη μεγάλη και μόνιμη επιστροφή στην εξουσία και στο κρατικό χρήμα.

Η επιστροφή δεν πρέπει να γίνει με καραγκιοζιλίκια στυλ Πετσίτη και Παπαγγελόπουλου.

Αλλο Πέτσας, άλλο Πετσίτης. Σοβαροί να είσαστε.

Η επιστροφή πρέπει να φοράει γραβάτα άσχετα αν από μέσα είναι ζωσμένα τα φυσικλέκια και τα κουμπούρια. Παστρικές δουλειές. Με γραβάτα. Όπως τις κάνουν ετούτοι εδώ, οι γαλάζιοι μέντορες. Μοίρασαν 11 εκατομμύρια-γύρευε που θα καταλήξει μεγάλο μέρος από αυτά-με το καλημέρα. Η δουλειά έγινε πατ-κιουτ. Και βγάζουν και γλώσσα. Και πριν από αυτή την αρπαχτή ετοίμαζαν άλλη. Είχαν βρει και χορηγό.

Αλλά προέκυψε ο σαρωτικός κοβίδης και τους σταμάτησε. Ακριβώς την ώρα που με χορηγό γνωστό ίδρυμα είχαν βγάλει τα λεφτά στο τραπέζι και τα μοιράζανε-σύμφωνα με τις οδηγίες της.

Εάν ανοίξουν οι τηλεφωνικές συνομιλίες των εμπλεκόμενων τότε θα δούμε εάν τους παίρνει να κάνουν διαψεύσεις και να πουλάνε τσαμπουκά ενώ έχουν πιαστεί με τη γίδα στη πλάτη. Προκαλούν κιόλας οι Συριζαίοι με γραβάτα. Διαψεύδουν την καλοστημένη αλχημεία της αρπαχτής. Τα παντελονάτα κρατικά φραγκουά. Βγάζουν και γλώσσα ταμπουρωμένοι πίσω από το ήθος του Κυριάκου για τον οποίο δεν δίνουν δεκάρα εάν τον τεμαχίζουν σε τάλαρα και τον ξοδεύουν αλόγιστα για τη δική τους αρπαχτή και ματαιοδοξία.

Συριζαίοι με γραβάτα οι οποίοι παραδίδουν μαθήματα λεηλασίας του κρατικού χρήματος στους διαδόχους ορίτζιναλ Συριζαίους οι οποίοι θα επιστρέψουν φορώντας και αυτοί με τη σειρά τους γραβάτα ενώ ο Καρτερός στο μεταξύ καλά θα κάνει να ακουμπήσει στη μπάντα τον γκρα και να γράφει για τη λίμνη των Κύκνων, τις 4 εποχές-μακριά από τη 5η του Μπετόβεν.

Αφού τους αποκοιμίσει στη συνέχεια θα τους κόψει τα λαρύγγια. Ετσι Αλέξη; Αυτό δεν είναι το σχέδιο; Εάν θέλεις να επιστρέψεις στην εξουσία και να κολυμπήσεις εν νέου στο κρατικό χρήμα πρέπει να γίνεις μειλίχιος σαν τον Σωτήρη Τσιόδρα ώστε να τους πιάσεις στον ύπνο.

Θα πρέπει να γίνεις τρυφερός και γλυκομίλητος σαν τον Κυριάκο την ώρα που οι αποκάτω σου θα μοιράζουν στη δική σας συμμορία τα 11, τα 111, τα χίλια έντεκα εκατομμύρια. Έτσι γίνονται οι δουλειές. Παστρικιές.

Τώρα που λέμε παστρικές, αυτή η εκατομυριούχα Μενεγάκη πότε πρόλαβε και επέστρεψε στον Alpha; Αυτή δεν είχε φύγει στην Αμερική να συνεχίσει τη καριέρα της;

Δεν την είχε κόψει ο Alpha επειδή του κόστιζε δεκάδες εκατομμύρια;

Την έφεραν με ειδική πτήση από τις ΗΠΑ για να πάρει συνέντευξη από τον τεχνοκράτη Πέτσα, τον Μέσι των 11 εκατομμυρίων;

Τι συμβαίνει εδώ;

Ο Πέτσας πάει να ξεπεράσει σε εμφανίσεις και τον άχαστο Πατούλη.

Πριν καλά καλά ζεσταθεί σαν κυβερνητικός εκπρόσωπος φώναξε το Rise Tv για να του καταγράψει το δυναμικό 24ωρο.

Ποιος Κλούνει και απίδια μάντολες. Στέλιος Πέτσας, ο Τζορτζ Κλούνει από τα Lidl.

Στη συνέχεια είπε να πιάσει και τις νοικοκυρές, το πιο δυναμικό κοινό της χώρας και βγήκε στη Μενέγω.

Με skype στη Μενεγάκη ο Πέτσας. Τεχνοκρατιστάν.

Η Μενέγω ήταν ο μόνος τρόπος να τη πει στον Μπελμοντό της Στυλίδας Βρούτση και στον επιθεωρητή του ΚΤΕΛ Σταικούρα που κάνουν δεύτερες βάρδιες στο κυλικείο του Γιώργου Αυτιά.

Έτσι έχουν τα πράγματα στη Κολομβία των Βαλκανίων της οποίας οι κάτοικοι αρνούνται να πεθάνουν επειδή θέλουν να δουν πρώτα να πεθαίνει η κατσίκα του γείτονα…

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας βγήκε μέσω skype στην Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για τον κορωνοϊό και τα μέτρα της κυβέρνησης. Μεταξύ άλλων, ο κ.Πέτσας αναφέρθηκε και στην κατάσταση της υγείας της συζύγου του, η οποία είχε διαπιστωθεί θετική στον κορωνοϊό.


«Εμείς είχαμε ένα κρούσμα στην οικογένειά μας, στη σύζυγό μου, η οποία ευτυχώς είναι μια χαρά, το έχει ξεπεράσει, και συμμετέχει μάλιστα και στη σχετική μελέτη για όσους έχουν νοσήσει, για να δούμε πώς εξελίσσονται τα αντισώματά της και γενικά η πορεία της. Το βασικό είναι ότι όταν έχεις κάποιον και πρέπει να προφυλάξεις τον εαυτό σου ή τα παιδιά σου, πρέπει να απομονωθείς. Άρα, το βασικό ζήτημα ήταν αυτό της απομόνωσης. Ευτυχώς, εμείς είχαμε τη δυνατότητα να απομονωθεί η σύζυγός μου και να μην είναι στους ίδιους χώρους με τα παιδιά και με εμένα. Αλλά ήταν ένα δύσκολο 14ημερο, με μια σοβαρή προσπάθεια και ανησυχία. Η ίωση που είχε η σύζυγός μου ήταν ήπιων συμπτωμάτων στην αρχή. Μετά την έβδομη μέρα είχε θέμα με τον βήχα της, κάτι που μας ανησύχησε. Μας έδωσαν οι ειδικοί να πάρει μια αντιβίωση. Μετά από 3-4 μέρες το ξεπέρασε και το αφήσαμε πίσω».


Το Κουρδιστό Πορτοκάλι χαρακτήρισε από τη πρώτη στιγμή τεράστιο πλήγμα στην εικόνα ενός αξιοπρεπούς πρωθυπουργού το σκάνδαλο των 11 εκατ. ευρώ που μοιράστηκαν στα ΜΜΕ για την επικοινωνία Μένουμε Σπίτι.

Ο κ. Μητσοτάκης μάς είχε δώσει την εντύπωση ότι δεν θα ακολουθούσε τις πεπατημένες πολιτικές του εκμαυλισμού των ΜΜΕ με κρατικό χρήμα όπως έκαναν οι προκάτοχοί του και του Σύριζα συμπεριλαμβανομένου.

Καθώς περνάνε οι μέρες και γίνονται γνωστές οι λεπτομέρειες, τα ποσά και ιδιαίτερα οι σχέσεις των εμπλεκομένων μεταξύ τους βρισκόμαστε μπροστά σε ένα σκάνδαλο που θα έχει τεράστιο κόστος-πολιτικό και ηθικό-για το κυβερνών κόμμα.

Πολύ νωρίς είχαμε γράψει:

Στο μεταξύ καλούμε τον Έλληνα πρωθυπουργό να σκεφθεί σοβαρά την αντικατάσταση τόσο των απαράδεκτων συμβούλων που τον οδήγησαν στο φιάσκο των 11 εκατ. όσο και της παδικής χαράς στην οποία έχει αναθέσει τη διάσωσή μας από τον Covid-19.

Στην ουσία η παιδική χαρά και το media shop τορπίλισαν τις προσπάθειες ενός αξιοπρεπή πρωθυπουργού ο οποίος είχε στο ενεργητικό του την ιστορική Νίκη στον Έβρο απέναντι στον τουρκικό στρατό και στις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.

Τα 11 εκατ. ευρώ στα ΜΜΕ και στην Initiative Media θα εξελιχθούν σε μεγάλο φιάσκο μέρα με τη μέρα.

Ένα φιάσκο που απαιτεί την επέμβαση του Εισαγγελέα σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Κι αυτό αργά ή γρήγορα θα αναγκασθεί να το ζητήσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Eπίσης το συγκεκριμένο σκάνδαλο θα αναγκάσει τον πρωθυπουργό να ζητήσει την παραίτηση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Αυτό εάν συνέβαινε στη Γαλλία για παράδειγμα και μάλιστα εν μέσω πανδημίας θα είχαν ξεσηκωθεί και τα φέρετρα.

(Τελικά αυτό το χυδαίο πελατειακό κράτος της διαπλοκής και της αρπαχτής δεν αλλάζει ούτε με μνημόνια, ούτε με κορονοιούς. Ντροπή σε όλους μας!)

Σ΄αυτό το επικίνδυνο και αδιέξοδο μονοπάτι τον οδηγεί μοιραία η παιδική χαρά του Μαξίμου αλλά και οι λάθος άνθρωποι στις λάθος θέσεις οι οποίοι έως και πριν την εμφάνιση του covid-19 πίστευαν ότι θα απολαύσουν μία ανέφελη 4ετία στις πλουμιστές πολυθρόνες τους, με τα ακριβά εστιατόρια, τα πολυτελή γραφεία και αυτοκίνητα, τις πλουμιστές διακοπές τους, τα εξώφυλλα και πρωτοσέλιδά τους, το παιγνιδάκι στα social media και τα όργια με το κρατικό χρήμα.

Οτι ακριβως έκαναν και οι Συριζαίοι Πετσίτηδες.

Δυστυχώς όμως όταν οι άνθρωποι της κυβερνητικής παιδικής χαράς έκαναν σχέδια ο covid-19 γελούσε. Αυτό όμως που δεν μπορούμε να χωνέψουμε με τίποτα είναι το γεγονός ότι ο εξαίρετος Κυριάκος επέλεξε μία παιδική χαρά ασχέτων για να τους εμπιστευθεί τα ηνία της δημόσιας υγείας.

Ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Καλούμε έστω και την ύστατη στιγμή τον πρωθυπουργό να ανακαλέσει τη συγκεκριμένη καμπάνια και να στείλει σπίτια τους τόσο τους συμβούλους του όσο και τους υπουργούς που τους χαρακτηρίζουν τέτοιου είδους πελατειακές λογικές βγαλμένες από τις πιο φαύλες στιγμές μιας μεταπολίτευσης που δεν λέει να τελειώσει.

Κάντε το σήμερα κ. Πρωθυπουργέ. Καλύψτε άλλες ανάγκες-κάντε τα μάσκες, στολές, θαλάμους, εντατικές. Τώρα είναι η ώρα του πολέμου και όχι της επικοινωνίας. Η ίδια η ζωή που καλείται να νικήσει το θάνατο θα είναι η καλύτερη επικοινωνία σας.

Ακολουθούν οι λεπτομέρειες του Σκανδάλου ΚΕΕΛΠΝΟ ΝΟ2>

Η εταιρεία αναλαμβάνει την εκπόνηση σχεδίου για κάθε είδους εκστρατεία επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών, με βάση τις εκάστοτε ομάδες και κατηγορίες κοινού στις οποίες απευθύνονται τα επί μέρους μηνύματα (γενική κοινή γνώμη, ευπαθείς ομάδες, εργαζόμενοι, επιχειρη- ματίες, ελεύθεροι επαγγελματίες κ.λπ.), προς το σκοπό της εμπέδωσης των μέτρων πρόληψης και αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 καθώς και κάθε συναφή υπηρεσία που απαιτείται για την υλοποίηση εκάστης.

Μιχάλης Γκάλγκος-initiative

Αναλυτικότερα, η εκπόνηση σχεδίου εκστρατείας περιλαμβάνει:

Α) το σχεδιασμό, τη δημιουργία και την παραγωγή κατά περίπτωση οπτικοακουστικού, λεκτικού, με απεικόνιση ή μη, υλικού για τη μετάδοση ή καταχώρηση σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, και ειδικότερα: τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών μηνυμάτων διάρκειας άνω του ενός (1) λεπτού, μακέτας για εφημερίδες/περιοδικά, μακέτας για αφίσα, μηνυμάτων για το διαδίκτυο (συμπεριλαμβανομένων μέσων κοινωνικής δικτύωσης).

Β) τη σύνταξη και την υποβολή πρότασης που θα περιλαμβάνει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ανά κατηγορία, τον τρόπο και τη συχνότητα μετάδοσης ή καταχώρησης σε αυτά.

Γ) τη σύνταξη και την υποβολή πρότασης κατανομής της προϋπολογιζόμενης δαπάνης του επικοινωνιακού προγράμματος στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Η απόφαση αφορά σε έντυπα, ραδιοφωνικά,τηλεοπτικά και διαδικτυακά μέσα και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ως συναφής υπηρεσία, λογίζεται η υπηρεσία παρακολούθησης της ομαλής υλοποίησης του εγκεκριμένου προγράμματος με την προσκόμιση στοιχείων, μετρήσεων και αναφορών απόδοσης, καθώς και βεβαιώσεων καλής εκτέλεσης με βάση τις οποίες γίνεται η αποπληρωμή των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας που φιλοξενούν τα σχετικά μηνύματα, καθώς και κάθε άλλη τυχόν αναγκαία υπηρεσία για την υλοποίηση της εκστρατείας.

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται ως τις 31 Μαίου 2020 (ελπίζουμε ως τότε να σταματήσει το θανατικό) και το συμβατικό τίμημα για την παροχή των υπηρεσιών ανέρχεται σε ποσοστό 3% επί της τελικής συνολικής δαπάνης της εκστρατείας επικοινωνίας και ενημέρωσης, που δεν μπορεί να ξεπερνά τα 11 εκατ. ευρώ, που έχουν ήδη πιστωθεί για αυτό το σκοπό.

Σημειώνεται πως στην απόφαση σημειώνεται πως με την αποδοχή από τα αντίστοιχα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της πρότασης μετάδοσης ή καταχώρησης, καταβάλλεται σε αυτά άμεσα (μη χάσουμε χρόνο!!!) προκαταβολή ύψους 35%.

Η αποπληρωμή του υπολοίπου γίνεται κατόπιν βεβαίωσης, στην οποία θα βεβαιώνεται η καλή εκτέλεση και το υπόλοιπο ανά Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης.
H όλη χυδαιότητα και η πελατειακή μεθόδευση έδωσε την ευκαιρία στον Παύλο Πολάκη να περάσει στην αντεπίθεση με μία ανάρτηση φωτιά:

Exουν ξαναπεσει και τρωνε με δεκα μασελες,οπως τον παλιο καλο καιρο του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο γενικος γραμματε ας πρωθυπουργου Γρηγορης Δημητριαδης ,δηλαδη ο Μητσοτακης, με αποφαση του δινει 11.000.000 ευρω στα ΜΜΕ για προβολη διαφημιστικων μυνηματων για τον κορωναιο.ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΠΡΩΤΗ γιατι τα μηνυματα αυτα επρεπε να προβαλλονται ΔΩΡΕΑΝ ως κοινωνικου χαρακτηρα και προστασια της δημοσιας υγειας.
Αναθετει τη δουλεια σε εταιρεια media shop την ΙNITIATIVE.(Γκαλκας και σια ) η οποια λεει θα κρατησει το 3% ,περιπου 300.000 ευρω δηλαδη και θα μοιρασει τα λεφτα στα ΜΜΕ.Με τον τροπο αυτο παροτι την κατανομη των χρηματων την κανει σιγουρα το Μαξιμου, ΔΕΝ υπαρχει υποχρεωση να αναρτηθουν στο ΔΙαυγεια η κατανομη της χρηματοδοτησης που θα αποδεικνυε πως ολα γινονται μεορους ταισματος κολλητων ,συγγενων ,φιλων,λαμογιων,ανυπαρκτων,μαιμου κλπ συνοδοιπορων…
ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.
1)Η εταιρεια αυτη η Initiative ,θα παρει μονο τα 300 χιλιαρικα η θα κρατησει απο καθε καναλι ,εντυπο η ηλεκτρονικο ΜΜΕ ,το 30% της ονομαστικης αξιας της χρηματοδοτησης σε καθε μεσο ,μοιραζοντας τα μισα και παραπανω απο αυτα σε μαυρο πολιτικο χρημα οπως γινοταν στο παρελθον στο ΚΕΕΛΠΝΟ με αντιστοιχους μεσαζοντες (Μαυρικος ,κλπκλπ)???????
2 Αληθευει πως αυτο το ανθυποσαιτ του liberal του νεοφιλελευθερου λιβανιστηριου του Μητσοτακη που ακουει στο ονομα ΜΑΥΡΙΔΗΣ και η τεραστιας κυκλοφοριας εφημεριδα του ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ πηραν 300.000 ευρω ??????? γιατι αν ισχυει η πληροφορια (που ισχυει) εξηγει το γεγονος γιατι ο εν λογω δημοσιογραφος παρομοιασε σημερα το Μητσοτακη με το Μωυση!!!!!Παλι καλα που δεν εφτασε ως τον Αβρααμ¨.
3)Θελω να πιστευω πως το σαιτ Jenny που πηρε 92.000 !!!,ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ απο τον απριλη του 2019 στη συζυγο του νυν Υπ Υγειας οπως πληροφορηθηκα.
4) ενα σαιτ ονομα KIDS κατι ,που πηρε κι αυτο κατι δεκαδες χιλιαδες ευρω ανηκει σε βουλευτινα της Νεας Δημοκρατιας ???
5) Ποσα πηρε ο Αντενα και εβαλε τον Παπαδακη να καλει μονο υπουργους στην εκπομπη του “γιατι δεν ειναι καιρος για αντιπολιτευση¨??????Μαλλον πολλα .Μηπως να χρηματοδοτηθει παλι ο Αντενα οπως τοτε με το ΚΕΕΛΠΝΟ για καμια διοργανωση βραβειων ηθους ???(τοτε ειχε τσιμπησει 1 εκατομμυριο)
6) Ποσα πηρε το MEGA και χτες ο Ευαγγελατος μετρουσε μια μια τις τριχες του Πετσα που τον κουρευε ( με δανεικη μηχανη) η συζυγος του???

ΠΕΙΝΑΣΑΤΕ ΠΟΛΥ ΛΑΜΟΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΨΑΜΕ ΤΗ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΕΛΕΣ!!!!!

Τιποτα δεν θα ξεχαστει και ΝΑΙ Η ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ….. Οπως εμεις δωσαμε λογαριασμο και για το τελευταιο ευρω που διαχειριστηκαμε ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ …

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ,ΟΥΤΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ

ΥΓ.για περισσοτερες πληροφοριες για τα ανυπαρκτα σαιτ που τρωνε τζαμπα χρημα ,δειτε εδω.. https://www.documentonews.gr/…/h-kybernhsh-moirazei-ta-11-e…

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

EKTAKTO>H κυβέρνηση κατηγορεί βουλευτή της ΝΔ για fake news σχετικά με τον Εβρο!
Ανοίγει (μετά το lockdown) το κράτος που παραμένει θεόκλειστο 2 αιώνες τώρα!
Ετοιμαστείτε για ύφεση-σοκ. Aνοίξτε τα καταστήματα αλλά οι πελάτες δεν θα επιστρέψουν
No memorandum-no money (honey)
Τουρισμός της Αγέλης. Ξαναμπαίνει η Ελλάδα στον πόλεμο;
Aυτός είναι ο λόγος που το Ισραήλ κάνει υπερήφανους τους πολίτες του
Aνάλυση-Βόμβα του Βαγγέλη Χωραφά για την διαχείριση των Εντάσεων στον Έβρο
-H Ευρώπη βιώνει μια οικονομική κατάσταση την οποία δεν έχουμε ξαναδεί στην ζωή μας!
Πως η Alpha επιβεβαίωσε το “Πίστεως”
Η απόσταση από το ελάχιστο στο λίγο είναι μεγάλη, η απόσταση από τη σοβαρότητα στο γελοίο ελάχιστη
500 προγραμματιστές δημιουργούν ένα πιο δίκαιο μέλλον για όσους καταστραφεί από το COVID-19
-Θα μειώσουμε τις εργοδοτικές εισφορές, όχι τους φορολογικούς συντελεστές