kourdistoportocali.comNews DeskΣμηναγός Γιώργος Αναγνώστου, 35> Έφυγε Ξαφνικά εξαιτίας turbo καρκίνου εν μέσω εμβολιαστικής εκστρατείας COVID-19

Breaking News

Σμηναγός Γιώργος Αναγνώστου, 35> Έφυγε Ξαφνικά εξαιτίας turbo καρκίνου εν μέσω εμβολιαστικής εκστρατείας COVID-19

Elon Musk> Έρχονται οι αποδείξεις ότι η πανδημία ήταν μία απάτη!

Έφυγε Ξαφνικά εξαιτίας turbo καρκίνου εν μέσω εμβολιαστικής εκστρατείας COVID-19 ο 35χρονος σμηναγός Γιώργος Αναγνώστου σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ηλία Νεοφυτίδη στον ιστότοπο ekirikas.com.

ΧΙΟΥΣΤΟΝ. ΤΕΞΑΣ. Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, σε ηλικία 35 ετών, ο Γιώργος Αναγνώστου, σμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας στην Ελλάδα, «πέταξε» για τελευταία φορά στα ουράνια στο μακρινό του ταξίδι για τον Παράδεισο.

Ο Γιώργος Αναγνώστου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 9 Μαΐου 1988, αλλά η καταγωγή του ήταν από τη Δρυμαία Φθιώτιδος. Εφτασε στην Αμερική στις 20 Ιανουαρίου 2024 με μία σπάνια μορφή καρκίνου (οσφρητικό νευροβλάστωμα).

Εισήχθη στο Νοσοκομείο MD Anderson στο Χιούστον του Τέξας στις 22 Ιανουαρίου του ίδιου έτους για να ξεκινήσει επειγόντως θεραπεία. Παρά το γεγονός ότι γνώριζε και ο ίδιος τη σοβαρότητα της ασθένειας ήθελε με κάθε τρόπο να το παλέψει μέχρι τέλους. Σε αυτό το δύσκολο διάστημα της ζωής του είχε κοντά του πολύ στενούς φίλους του από Ελλάδα και ΗΠΑ.

Δεν είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω αλλά η οικογένεια της Ολγας Κεφαλογιάννη ήταν κοντά του καθημερινώς προσφέροντάς του την αγάπη τους και τις προσευχές τους. Σε ερώτηση που απηύθυνα στην κ. Κεφαλογιάννη για το ποιος ήταν ο Γιώργος Αναγνώστου, με βαθιά συγκίνηση απάντησε: «Ο Γιώργος ήταν πολύ αγαπητό άτομο σε όλους, μαχητής, περήφανος, γλυκός, ευγενής, αξιοπρεπής και λάτρης της ζωής με αξιοθαύμαστη δύναμη ψυχής. Αισθανόμαστε πολύ ευτυχείς που τον γνωρίσαμε έστω και για λίγο και είμαστε ευγνώμονες για τα μαθήματα ζωής που μας έδωσε. Δυστυχώς έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη στις 21 Φεβρουαρίου σε ηλικία 35 ετών, αφήνοντας ένα τεράστιο κενό σε όλους μας».

Η Μαρία Μπουμπούκα στο facebook θα αποχαιρετούσε τον Γιώργο Αναγνώστου με ένα τρυφερό μήνυμα μέσα από το οποίο διαπιστώνει κανείς ότι ο καρκίνος στον 35χρονο σμηναγό εμφανίστηκε πολύ πρόσφατα, περί τα τέλη του Σεπτέμβρη.

Γράφει η Μαρία>

Καλό ταξίδι Γιώργο μου 👨‍✈️🕊️🙏🏻Πέτα ψηλά.. Giorgos E. Anagnostou
Πέτα ψηλά στον ουρανό πιλότε μας…εκεί που ανηκες πάντα! 👨‍✈️🖤🕊️
9/5/1988 – 21/2/2024
Τέλος καλοκαιριού, μας βρίσκει μέσα στο μαγαζάκι της καρδιάς μας… Η κουβέντα πάει στους καρκινοπαθεις και πόσο δύσκολα τα βγάζουν πέρα και το μέγεθος της ψυχικής δύναμης που χρειάζονται. Ειρωνεία ε;
Τέλη Σεπτέμβρη, εγώ κι εσύ, αντιμέτωποι με αυτό το “σαράκι”. Ακόμα σε θυμάμαι να μου λες για την κουβέντα που είχαμε για εκείνους τους ήρωες και πως είναι δυνατόν να το συζητούσαμε και τελικά να βρεθήκαμε σε αυτή τη θέση, όχι μόνο ο ένας από τους δύο μας, αλλά και οι δύο;!
Τέλος Φλεβάρη, σήμερα ξημέρωσε για εμένα, όχι όμως για εσένα Γιώργο μου. Σήμερα εσύ είσαι στον ουρανό, στη θέση σου και εγώ στη γη….
Γιώργο, σε ευχαριστώ για κάθε ελπιδοφόρο μήνυμα που έστειλες, για κάθε λέξη που μου έδωσε κουράγιο και τέλος σε ευχαριστώ που σταθηκες μπροστά του με χαμόγελο και με όλη σου τη δύναμη, μέχρι το τέλος!
Υ.γ: θα τα καταφέρω εγώ για εμάς!

 

Elon Musk> Έρχονται οι αποδείξεις ότι η πανδημία ήταν μία απάτη!

Πάμε στον Elon Musk τώρα ο οποίος απαντώντας στον ράπερ ZUBY «τάραξε» πάλι τα «νερά» με νέα του ανάρτηση με την οποία υπονοεί πως η πανδημία του Covid-19 ήταν μία απάτη και πως η απόδειξη γι’ αυτό «έρχεται»!

Συγκεκριμένα ο  Zuby έγραψε στο Twitter την φράση: «Πότε θα παραδεχτούν όλοι ότι η πανδημία του Covid-19 ήταν μια απάτη;»

Ο Elon Musk του απάντησε: «Έρχεται»

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK