kourdistoportocali.comNews DeskΟι σκουπιδιάρες θα μαζεύουν τους νεκρούς τουρίστες από τις "καθαρές" ακτές μας!

Η κτηνωδία της υπερφορολόγησης, η ανοχή της Μέρκελ και το λέμφωμα του Hodgkin

Οι σκουπιδιάρες θα μαζεύουν τους νεκρούς τουρίστες από τις “καθαρές” ακτές μας!

Ζωντανοί-νεκροί υπηρέτες 30 εκατ. τουριστών που έρχονται, αφοδεύουν και φεύγουν

Πρόκειται για πρωτοφανή κτηνωδία με ιδεοληπτικά χαρακτηριστικά. Ηθικός αυτουργός της εν λόγω φορο-κτηνωδίας είναι οι κομμουνιστικές καταβολές της Μέρκελ αλλά και ο τρόπος που η μυστική υπηρεσία της Ανατολικής Γερμανίας, η διαβόητη Στάζι, επηρέασε την γενιά της σημερινής καγκελαρίου. Πως είναι δυνατόν οι εταίροι δανειστές και κυρίως η Γερμανίδα καγκελάριος να επιτρέπει αυτή την χυδαία υπερφορολόγηση στην οποία βασίζονται αυτά τα εκτρωματικά πλεονάσματα; Η ανοχή της Μέρκελ σ΄αυτό τον τρόπο εφαρμογής των Μνημονίων μόνο απέχθεια γεννά για την Ενωμένη Ευρώπη.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Κι αν η απέχθεια για την ώρα εύρισκε πρόσφορο έδαφος στα πιο φτωχά στρώματα σήμερα όλο και πιο πολλοί επιχειρηματίες και επιχειρήσεις απογοητευμένοι από την συμπεριφορά του ιερατείου των Βρυξελλών προς τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις δε θέλουν να ακούν για τις Βρυξέλλες. Η Μέρκελ αποδεικνύεται καταστροφική για την Ευρώπη, εξίσου ιδεοληπτική με τους Τσίπρα-Τσακαλώτο και με παλαιοκομμουνιστικές καταβολές.

Δείτε το τερατούργημα που ανέχεται η Μέρκελ και οι λοιποί δανειστές: Πρωτογενή πλεονάσματα πάνω από το 3,5% του ΑΕΠ που θα φθάνουν έως και 5,19% το 2022, καθώς και ρυθμούς ανάπτυξης 2% το 2018, 2,4% το 2019, 2,3% το 2020, 2,1% το 2021 και 1,8% το 2022, προβλέπει το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2019-2022.

Αναλυτικότερα, με βάση την έκθεση, το πρωτογενές πλεόνασμα βάσει των εκτιμήσεων του υπουργείου Οικονομικών προβλέπεται να διαμορφωθεί στο 3,56% το 2018, στο 3,96% το 2019, στο 4,15% το 2020, στο 4,53% το 2021 και στο 5,19% το 2022. Ο Δημοσιονομικός Χώρος που δημιουργείται είναι 11 εκατ ευρώ το 2018, 866 εκατ. ευρώ το 2019, 1,287 δισ. ευρώ το 2020, 2,112 δισ. ευρώ το 2021 και 3,582 δισ. ευρώ το 2022.

Το ύψος των εσόδων της γενικής κυβέρνηση αναμένεται να διαμορφωθεί στα 91,632 δισ. ευρώ το 2022 από 86,861 δισ. ευρώ το 2018.

Tην ίδια στιγμή καλπάζει ο αριθμός των τουριστών που επισκέπτονται τη χώρα μας μετατρέποντας τους εναπομείναντες Ελληνες σε σερβιτόρους 30 εκατ. επισκεπτών που έρχονται, αφοδεύουν και επιστρέφουν στις πατρίδες τους. Τις νύχτες η Μύκονος που δεν διαθέτει τις υποδομές να υποδεχθεί τόσο κόσμο βρωμάει σκατίλα και μετά απορεί κανείς γιατί η Ελλάδα είναι η χώρα παγκοσμίως που παρουσιάζει αλματώδη άνοδo το λέμφωμα του Hodgkin:

Η Ελλάδα είναι η χώρα με τις περισσότερες νέες διαγνώσεις του λεμφώματος Hodgkin, ενός καρκίνου των λεμφοκυττάρων. Η χώρα μας έχει τα περισσότερα νέα περιστατικά παγκοσμίως: 5,3 ανά 100.000 ανθρώπους το 2016, ενώ ο μέσος όρος διεθνώς είναι ένα νέο περιστατικό ανά 100.000 ανθρώπους.

Αυτό προκύπτει από μια νέα παγκόσμια μελέτη-πανόραμα του καρκίνου, που καλύπτει 195 χώρες κατά την περίοδο 1990-2016 και δημοσιεύθηκε στο αμερικανικό περιοδικό ογκολογίας “JAMA Oncology”. Όμως, παρόλο που υπάρχουν αναλογικά τα περισσότερα νέα περιστατικά στην Ελλάδα, δεν συμβαίνει το ίδιο με τους θανάτους από λέμφωμα Hodgkin, καθώς οι περισσότεροι συμβαίνουν στο Αφγανιστάν (2,2 θάνατοι ανά 100.000 κατοίκους).

Ποιο διεφθαρμένο πελατειακό κράτος, ποιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί θα ασχοληθούν με την προστασία του περιβάλλοντος. Ποιος θα ελέγξει του μυκονιάτες ξενοδόχους και καταστηματάρχες της εστίασης που αδειάζουν το διεθνές σκατό στη θάλασσσα; Το ίδιο γίνεται σχεδόν σε ολόκληρες τις Κυκλάδες. Και μετά με κάποιο θαυματουργό τρόπο οι βρώμικες ελληνικές θάλασσες καταφέρνουν και παίρνουν Γαλάζια Σημαία από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ)! Εσείς εκεί μην προστατεύεται τόσο τη Φύση, μπάστα, κάντε λίγο κράτει.

Αυτός λοιπόν ο βόθρος του πλανήτη με τα κτηνώδη πλεονάσματα-προιόν κτηνώδους φορολόγησης μετατρέπεται βίαια σε παγκόσμιο σκατοσυλλέκτη. Φυσικά όταν αντιληφθούν οι βλαμμένοι τουρίστες σε πόσο μολυσμένη χώρα έρχονται (ετοιμάζεται να στήσει και πλατφόρμες άντλησης πετρελαίου και φυσικού αερίου) δεν θα πατήσει κανείς το πόδι του εδώ.

Θέλετε να εξασφαλίσετε έναν σίγουρο πρόωρο θάνατο; Επισκεφθείτε την Ελλάδα!

Μια Ελλάδα που την εγκαταλείπουν οι νέοι με πτυχία και μεταπτυχιακά και αφήνουν πίσω τους σκλάβους (που λιγοστεύουν χρόνο με το χρόνο) να κάνουν τους σερβιτόρους στις ορδές των ετοιμοθάνατων τουριστών που έρχονται να κολυμπήσουν στις γαλάζιες βοθροθάλασσες μας.

Ζήτω η Μέρκελ, ζήτω οι Βρυξέλλες.

Οι σκατοσυλλέκτες-μελλοθάνατοι σας χαιρετούν.

BΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!

Eίμαστε και με επίσημα στοιχεία ο πλέον βρωμιάρης, ο πλέον απολίτιστος, ο πλέος κατσιαπλιάς λαός της Ευρώπης. Ενας λαός για τον οποίο η χρεοκοπία είναι μια φυσική κατάληξη. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις τον πιο βρώμικο και απολίτιστο λαό της Ευρώπης. Να γιατί: Στην περισυλλογή 13,5 τόνων απορριμμάτων, όπου οι μεγαλύτερες ποσότητες ήταν αποτσίγαρα και πλαστικά, προχώρησαν οι εθελοντές της HELMEPA στο πλαίσιο των δράσεων της Ευρωπαϊκής Ημέρας Καθαρισμού, που διοργανώθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά στη χώρα μας το διάστημα 6 – 15 Μαΐου 2016.

 Συνολικά 6.036 εθελοντές της Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος (hellenic marine environment protection assosiation) οργάνωσαν 126 δράσεις καθαρισμού σε παραλίες, βυθούς, όχθες ποταμών και λιμνών, δάση, πάρκα και άλλες φυσικές περιοχές σε έκταση μήκους 91 χλμ..

Aπό τους 13,5 τόνους απορριμμάτων που περισυνελέγησαν, οι 2,5 τόνοι ανακυκλώθηκαν από την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.) που υποστήριξε πανελλαδικά τις δράσεις.

Tα 10 πολυπληθέστερα απορρίμματα που συνέλεξαν οι εθελοντές της δράσης, είναι τα εξής: Αποτσίγαρα 14.488 τεμάχια, κομμάτια πλαστικού κάτω των 2,5 εκατοστών 6.808 τεμάχια, πλαστικά μπουκάλια 5.598 τεμάχια, συσκευασίες τροφίμων 5.053 τεμάχια, καλαμάκια 4.219 τεμάχια, πλαστικά πώματα μπουκαλιών 4.163 τεμάχια, πλαστικά σακούλες 3.961 τεμάχια, πλαστικά καπάκια συσκευασιών 2.499 τεμάχια, κουτιά αλουμινίου 2.436 τεμάχια και κομμάτια φελιζόλ κάτω των 2,5 εκατοστών 2.374 τεμάχια.

Τα υπόλοιπα απορρίμματα που συνελέγηααν, συνδέονται κυρίως με δραστηριότητες αναψυχής και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, 2.833 χάρτινα και πλαστικά πιάτα/ποτήρια, 1.602 συσκευασίες τσιγάρων/καπνού, 1.598 χάρτινες σακούλες, 1.175 γυάλινα μπουκάλια, 1.368 μέτρα σχοινιού και 669 μέτρα πετονιάς, 435 οικοδομικά υλικά, 426 μπαταρίες όλων των ειδών, 271 ελαστικά και σαμπρέλες οχημάτων, 71 ηλεκτρικές συσκευές, 42 βαρέλια, 10 μοκέτες, 5 κάδοι σκουπιδιών, 2 σωσίβια, 3 φουσκωτές βάρκες, 10 κώνοι οδικής σήμανσης και μία στολή δύτη!

Στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Καθαρισμού συμμετείχε και πάλι δυναμικά η εκπαιδευτική κοινότητα, με 87 νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία, γυμνάσια και λύκεια, στα οποία κυρίαρχο στοιχείο ήταν παιδιά και νέοι μέλη των προγραμμάτων «Παιδική HELMEPA» και «Ναυτίλοι».

Καθαρισμοί πραγματοποιήθηκαν επίσης από Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, λιμενικές αρχές, το εταιρικό μέλος της HELMEPA, AllSeas Marine S.A., άλλες εταιρείες και οργανισμούς, φορείς προστατευόμενων περιοχών, περιβαλλοντικές οργανώσεις και πολιτιστικούς συλλόγους, ναυτικούς ομίλους, πρωτοβουλίες πολιτών και δύτες.

Η HELMEPA σε ανακοίνωσή της, ευχαριστεί τους τοπικούς φορείς, τους εκπαιδευτικούς, τις εταιρείες και οργανισμούς για τη συνεργασία στην υλοποίηση των δράσεων, την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης για την πολύτιμη υποστήριξη και όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν και φέτος διαδίδοντας το διαχρονικό μήνυμα της HELMEPA «όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές!».

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK