kourdistoportocali.comNews DeskΣία Κοσιώνη>Πολύ σκληρή για να πεθάνει η συγκυβέρνηση!

Αντίστροφη μέτρηση

Σία Κοσιώνη>Πολύ σκληρή για να πεθάνει η συγκυβέρνηση!

Η DIMERA του Σαββίδη πλήρωσε το ξενοδοχείο Αρμένη εμπρηστή

Η Σία Κοσιώνη δεν άντεξε και περίπου στο 10′ του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ (δείτε εδώ) έκανε την διαπίστωση ότι η συγκυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει καθώς υποδέχονταν τον Παύλο Τσίπρα. Ο συνάδελφός της ξεροκατάπιε και με το γνωστό κόμπιασμά του που έχει γίνει το σήμα κατατεθέν του άρχισε την ανάλυσή του. Πράγματι οι Καμμένος-Τσίπρας έχουν αποδειχθεί πολύ σκληροί για να πεθάνουν ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης πολύ μόνος στα πρόσφατα ταξίδια του όπως αυτό στις ΗΠΑ.

Οι κυβερνητικές εφημερίδες με αιχμή του δόρατος το σκάνδαλο  ΝΟVARTIS έχουν ψεκάσει όλα σχεδόν τα πολιτικά στελέχη πρώτης γραμμής της ΝΔ με αποτέλεσμα ο αρχηγός της ΝΔ να μην θέλει να εμφανίζεται κανείς δίπλα του. Καθώς έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την προσφυγή στις κάλπες ο ΣΚΑΙ βλέπει στο πρόσωπο του Ιβαν Σαββίδη την αχίλλειο πτέρνα της συγκυβέρνησης.

Ετσι στην εκπομπή Δίκη στον Σκάι εμφανίστηκαν τιμολόγια που πλήρωσε η DIMERA του Σαββίδη για να διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της Αθήνας ένας Αρμένιος που ήταν ο φυσικός αυτουργός του εμπρησμού του αυτοκινήτου της συζύγου του Γιάννη Ευαγγελόπουλου, ο οποίος εκείνη την εποχή είχε τα δικαιώματα του τότε ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Κάτσε. Ο δράστης του εμπρησμού καθοδηγήθηκε από συμπατριώτη του που βρίσκεται στις φυλακές των Τρικάλων!

Το περιεχόμενο της Δίκης ήταν πράγματι εκρηκτικό αλλά στην Κολομβία των Βαλκανίων και των πάσης φύσεως ολιγαρχών δεν ιδρώνει το αυτί κανενός. Πάντως η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές έχει ήδη αρχίσει και οι αποκαλύψεις σαν κι αυτή που ακολουθεί όλο και θα πυκνώνουν.

Η «Δίκη στον Σκάι» αποκάλυψε το περιεχόμενο ένορκης κατάθεσης υπαλλήλου ταξιδιωτικού γραφείου της Θεσσαλονίκης για ένα από τα τιμολόγια που κόπηκαν ώστε  κατηγορούμενος Αρμένιος για εμπρησμό να διανυκτερεύσει στην Αθήνα.

Σε προγενέστερη εκπομπή  (29/5/2017) η «Δίκη στον Σκάι» είχε αποκαλύψει συνομιλίες που καταγράφηκαν νομίμως από τον υπερκοριό για τους εμπρησμούς των αυτοκινήτων του εξαδέλφου του πρώην προπονητή της Ξάνθης και νυν του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου και της συζύγου του μάνατζερ ποδοσφαιριστών Γιάννη Ευαγγελόπουλου. Στους διαλόγους αποτυπώνεται η διαδικασία για τους δύο εμπρησμούς αυτοκινήτων και ακούγεται να συνομιλεί ο πρώην σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Σπύρος Μηλιωρίδης. Σχηματίστηκε δικογραφία για 19 μέλη εγκληματικής οργάνωσης και 34 συνεργών τους για υποθέσεις εμπρηστικών επιθέσεων, εκβιάσεων και διακίνησης ναρκωτικών. Διαπιστώθηκε ότι άτομο αρμενικής καταγωγής ήταν ο φυσικός αυτουργός του εμπρησμού του αυτοκινήτου της συζύγου του Γιάννη Ευαγγελόπουλου, ο οποίος εκείνη την εποχή είχε τα δικαιώματα του τότε ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Κάτσε.

Ο δράστης του εμπρησμού καθοδηγήθηκε από συμπατριώτη του που βρίσκεται στις φυλακές των Τρικάλων. Η εκπομπή είχε αποκαλύψει ότι με ανακριτική διαδικασία κατασχέθηκαν από το λογιστήριο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πέντε τιμολόγια, καθώς στις χρηματικές καταβολές  εμφανίζονται ο κατηγορούμενος για τους εμπρησμούς των αυτοκινήτων Λουτσέσκου και Ευαγγελόπουλου και ο πρώην σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Σπύρος Μηλιωρίδης.  Η σχετική έρευνα έγινε στις 7 Φεβρουαρίου 2017 από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών Θεσσαλονίκης και τόσο ο Μηλιωρίδης, όσο και ο κατηγορούμενος ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε προ διετίας, φέρονται να λαμβάνουν χρήματα βάσει τιμολογίων και αποδείξεων που κατέσχεσε η αστυνομία από το λογιστήριο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας ο εμπρησμός έγινε στις 14 Οκτωβρίου 2015 στο Διόνυσο Αττικής και ο δράστης της επίθεσης στο αυτοκίνητο της συζύγου του Γιάννη Ευαγγελόπουλου διανυκτέρευσε στην Αθήνα και εκείνη την ημέρα, αλλά και την προηγούμενη.

Αναφέρει στην ένορκη κατάθεσή της η υπάλληλος του ταξιδιωτικού πρακτορείου:

«Μου ζητήθηκε από τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου να πραγματοποιήσω κράτηση στο όνομα (αναφέρει το άτομο αρμενικής καταγωγής) και σε ένα άλλο άτομο για δύο διανυκτερεύσεις στις 13/10/2015 και στις 14/10/2015. Δηλαδή οι διαμένοντες στο δωμάτιο θα αναχωρούσαν στις 15/10/2015 όπως και έγινε. Το ξενοδοχείο στο οποίο κανόνισα να διαμένουν οι πελάτες ήταν το “Αthens Habitat”, γιατί τους εξυπηρετούσε η περιοχή που βρίσκεται. Τα τιμολόγια για τις ανωτέρω διανυκτερεύσεις των πελατών μας αρχικά κόπηκαν για λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ωστόσο ακυρώθηκαν χωρίς να θυμάμαι για ποιο λόγο και κόπηκαν νέα τιμολόγια για τις συγκεκριμένες διανυκτερεύσεις στην εταιρία “DIMERA” , απ’ όπου και πληρώθηκαν».

Η ένορκη κατάθεση της υπαλλήλου του ταξιδιωτικού πρακτορείου της Θεσσαλονίκης και τα νέα τιμολόγια που εκδόθηκαν, αποδεικνύουν ότι ο κατηγορούμενος αρμενικής καταγωγής για εμπρησμούς αυτοκινήτων, εκβιάσεις και διακίνηση ναρκωτικών έκλεισε δύο διανυκτερεύσεις σε τιμολόγια που χρεώθηκαν αρχικά στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά ακυρώθηκαν και χρεώθηκαν στην εταιρία «DIMERA», η οποία είναι η εταιρία του Ιβάν Σαββίδη που εξαγόρασε τον τηλεοπτικό σταθμό «Εψιλον». Μάλιστα η «DIMERA» φρόντισε και πλήρωσε το σχετικό τιμολόγιο για τη διανυκτέρευση του φερόμενου ως εμπρηστή.

17 ΜΗΝΕΣ “ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ” Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΤΣΙΓΑΡΑΔΙΚΟΥ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

Βαθύ μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση του τσιγαράδικου RS-300 097, που πιάστηκε ανοιχτά της Κρήτης το Νοέμβριο του 2016, με ύποπτο φορτίο 10 εκατομμυρίων πακέτων τσιγάρων.

Πολλά από αυτά έφεραν τη σήμανση της περιώνυμης καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ, η οποία ανήκει στη ρωσική Donskoy Τabak του Ιβαν Σαββίδη, που εξαγοράστηκε πρόσφατα, μετά από τα έκτροπα της Τούμπας, αντί 1,6 δις δολαρίων από τον πολυεθνικό κολοσσό Japan Tobacco  International.
Δεκαεπτά μήνες μετά από τον εντοπισμό του Ουκρανικού αλιευτικού, οι επτά ναυτικοί μέλη του πληρώματος,  παραμένουν στο λιμάνι της Παλαιόχωρας Χανίων, καθώς η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη την έρευνα της.

Η δικογραφία, που έχει σχηματιστεί και αφορά τα κακουργήματα της εγκληματικής οργάνωσης και της λαθρεμπορίας, για τα οποία ελέγχονται, εκτός από τους Ουκρανούς ναυτικούς και οι ιδιοκτήτες του τσιγαράδικου, εξακολουθεί να ταξιδεύει από τον Πειραιά στα Χανιά και το αντίθετο, για να συμπληρωθούν στοιχεία!

Η “Δίκη στον Σκάι” παρουσίασε  αποκλειστικά βιντεο, με εικόνες από το εσωτερικό του πλοίου τους, που τραβήχτηκαν πρόσφατα και είναι ανατριχιαστικές.

Την ίδια ώρα τα μέλη του ουκρανικού πληρώματος  εμφανίζονται σε φωτογραφίες, που δημοσιεύτηκαν προ διημέρου, να διασκεδάζουν στις ομορφιές του νησιου!

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK