kourdistoportocali.comNews DeskΣφοδρή επίθεση Καραμανλικών και Μειμαράκη εναντίον του Μητσοτάκη!

Κείμενο φωτιά

Σφοδρή επίθεση Καραμανλικών και Μειμαράκη εναντίον του Μητσοτάκη!

Μια εξήγηση και μια παρεξήγηση σε σχέση με το Πολιτικό Μανιφέστο του Βαγγέλη Μειμαράκη

Σφοδρή επίθεση των καραμανλικών και του Βαγγέλη Μειμαράκη εναντίον της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη και εναντίον του “τσιρίδα” Αδωνι Γεωργιάδη όπως τον αποκαλούν. Στον ιστότοπο Κεντροδεξιός λοιπόν εμφανίστηκε το πολιτικό μανιφέστο του Βαγγέλη Μειμαράκη το οποίο είναι φωτιά και λάβρα κατά της Πειραιώς. Διαβάστε το για να αντιληφθείτε τι συμβαίνει στη ΝΔ και πως κάποιοι επιχειρούν να τελειώσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μια εξήγηση και μια παρεξήγηση σε σχέση με το Πολιτικό Μανιφέστο του Βαγγέλη Μειμαράκη>

Έχουν περάσει λίγες ημέρες και κανείς ακόμη δεν έχει καταλάβει γιατί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης προέβη στο «ατόπημα» να μιλήσει για εκείνη τη «βαρετή» εθνική συναίνεση και για εκείνο το ακόμη πιο «κουραστικό» ριζοσπαστικό κοινωνικό φιλελευθερισμό, με κέντρο τον άνθρωπο, κατά τη διάρκεια πολιτικής εκδήλωσης, στη μνήμη του Νίκου Βακάλη, στη Θεσσαλονίκη.

Κανείς δεν έχει καταλάβει ακόμη, τι τον έπιασε τον «Βαγγέλα» όπως τον λένε απαξιωτικά οι Σαμαρικοί και οι Μητσοτακικοί, και μίλησε για μέτρο και μετριοπάθεια τη στιγμή που την επίσημη επικοινωνιακή στρατηγική και εικόνα χαράσσει ο διακαναλικός τσιρίδας Άδωνις Γεωργιάδης.

Πολλοί απορούν γιατί ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, «επιτέθηκε» στους τηλεκήρυκες και διαδικτυακούς σχολιαστές ροής 24ώρου, δια της «αισχρής» αναφοράς του στην πραγματική πολιτική που στοχεύει στην ένωση των Ελλήνων και όχι στην ακατάσχετη παραπολιτική δραστηριότητα, που καλλιεργεί μόνο το διχασμό.

Οι περισσότεροι ξαφνιάστηκαν όταν άκουσαν τον πρώην Πρόεδρο της ΝΔ να μιλά «θρασύτατα» για σεβασμό στην ιστορία και τους Προέδρους του κόμματος, όταν η διοίκηση της Πειραιώς έχει καταπιεί πρόκες και δεν μπορεί να αρθρώσει ούτε μία καλή κουβέντα για την πατριωτική περίοδο διακυβέρνησης Κώστα Καραμανλή με ένα σχέδιο δολοφονίας και υποκλοπών σε διερεύνηση και με τόσα στημένα σκάνδαλα να έχουν ξεκαθαρίσει με τη βούλα της δικαιοσύνης. Η αλήθεια είναι ότι χωρίς ιστορία δεν πας πουθενά.

Κάποιοι τρόμαξαν όταν άκουσαν τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας (αυτόν που δεν παραλάμβανε τα ελαττωματικά υποβρύχια) της κυβέρνησης που έβαλε βέτο στα Σκόπια και απειλήθηκε για την γεωστρατηγική πολιτική της, να μιλά «ξεδιάντροπα» για την ανάγκη διαλόγου σε μείζονα θέματα που απασχολούν την κοινωνία και το κράτος με αιχμή του δόρατος τα Εθνικά θέματα.

Πάρα πολλοί απόρησαν τι σχέση έχουν όλες αυτές οι «λογικές» σκέψεις με μία ΝΔ που δυσφημεί την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην υπερδύναμη ή που «αντιστέκεται» στην επιβεβλημένη αναβάθμιση των F-16 μόνο και μόνο για να κάνει πολιτική πεζοδρομίου σε ένα κομβικό εθνικής σημασίας ζήτημα.

Οι ίδιοι αναρωτήθηκαν, ποιος μπορεί να ασχοληθεί με το πολιτικό μανιφέστο του λαϊκού «Βαγγέλα» που μιλά για την ανάγκη άμεσης σωτηρίας της μικρομεσαίας τάξης και επιχειρηματικότητας, όταν η επίσημη γραμμή του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη υπηρετεί συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα και την μειοψηφική ελίτ.

Ας κάνουμε λοιπόν μία εξήγηση:
Το Πολιτικό Μανιφέστο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, δεν είναι τίποτα άλλο από την επιβεβλημένη υπενθύμιση της ιδρυτικής διακήρυξης του Κωνσταντίνου Καραμανλή – πάντα επίκαιρη και πάντα δυναμική και δυστυχώς ξεχασμένη όχι όμως από τις καρδιές. Άρα αυτοί που ψάχνουν ζιζάνια στη δημοκρατική συνείδηση των γνήσιων στελεχών της ΝΔ που δεν έχουν υποταχθεί στη Μνημονιακή βαρβαρότητα, στην ακροδεξιά γιαλαντζί ρητορική και το Σημιτικό τυχοδιωκτικό εκσυγχρονισμό, κρατούσες πολιτικές στη σημερινή αξιωματική αντιπολίτευση, ας τα βρουν στον κόρφο τους.

Ας λύσουμε και μία παρεξήγηση:
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν επιδιώκει με το Πολιτικό του Μανιφέστο να δημιουργήσει κάποια ρήξη στη Μνημονιακή προσήλωση και στρατηγική των Γεωργιάδη – Μητσοτάκη, μόνο και μόνο επειδή θυμίζει πως η ΝΔ ιδρύθηκε για να υπηρετεί τον άνθρωπο και όχι τους αριθμούς. Ούτε πολύ περισσότερο να εμπλακεί σε θέματα και αποφάσεις που είναι αποκλειστική ευθύνη του εκάστοτε αρχηγού, π.χ. διαγραφές στελεχών, καθημερινή ατζέντα, επιχειρηματολογία κ.α. Επισημαίνει σε συνομιλητές του πως αυτά τα θέματα αφορούν σε επιλογές της ηγεσίας και γι αυτό κρίνεται από το λαό στις εκλογές με τον ίδιο τρόπο που κρίνεται και η κυβέρνηση.
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης όφειλε να υπενθυμίσει με τρόπο ξεκάθαρο, υπερκομματικό και πατριωτικό την ιδρυτική διακήρυξη του Κων/νου Καραμανλή, διότι η κοινωνία απειλείται από τη θεμελιώδη στρέβλωση πως οι μεταρρυθμίσεις των αριθμών θα φέρουν την ανάσταση του έθνους. Όποτε ζητηθεί η συνδρομή του σε αυτή την κατεύθυνση δηλώνει φανατικά παρών.
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν μίλησε ως κομματάρχης ή ως ομαδάρχης του λογιστικού 48%. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μίλησε ως η ψυχή του 100% της παράταξης που έδινε ΝΙΚΕΣ στον αντιστασιακό της διαπλοκής Κώστα Καραμανλή, που συσπειρώθηκε και πάλι τον Σεπτέμβριο του 2015, που σήμερα πανηγυρικά απέχει και κοιτά με ανησυχία τα δρώμενα στη λεγόμενη πια κεντροδεξιά και κυρίως στη χώρα.

Είναι τουλάχιστον χυδαίο οι οπαδοί του Σημιτισμού, της Πολιτικής Άνοιξης και του ΛΑ.Ο.Σ. που έχουν καταλάβει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να εγκαλούν τον Κώστα Καραμανλή ή τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για ενότητα. Ποιοι; οι τυχοδιώκτες και ευκαιριακοί καταληψίες. Διότι το δόγμα να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ να έρθουμε εμείς δεν είναι πολιτική ουσίας που λύνει προβλήματα και πολύ περισσότερο ρεύμα νίκης. Το δείχνουν και οι δημοσκοπήσεις, ακόμη και οι πιο σικέ.

Το 100% του κοινωνικού ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού ζει, υπάρχει και αναπνέει. Σκέφτεται, ανησυχεί και διαβουλεύεται.
Έχει και φυσικό ηγέτη και ψυχή! Και αυτά τα θεμελιώδη συστατικά δεν κατοικοεδρεύουν σε απρόσωπα κτίρια με παραποιημένα λογότυπα. Υπάρχουν στις καρδιές και τις συνειδήσεις όλων μας. Ο νοών νοείτω.

«Θα ξανασυναντηθούμε». Σύντομα.

«Ο Κεντροδεξιός»

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Έρευνα-βόμβα της Daily Telegraph> Οι 26 από τους 27 επιστήμονες που υπέγραψαν την επιστολή του Lancet για τον κορωνοϊό είχαν κάποια (μεγάλη ή μικρή) σχέση με το εργαστήριο της Wuhan. O αμφιλεγόμενος Σωτήρης Τσιόδρας
Ξαφνικά στη κόψη του ξυραφιού ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός για την 3η δόση. Δέχεται σφοδρή κριτική για την απόφασή του
Telegraph-ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΟΚ> Συνεργάτης των Fauci και Gates πάσχιζε με μανία να παρασκευάσει ιό σαν την Covid-19 ενώ ο Gates είχε προαναγγείλει την πανδημία με αυτά τα χαρακτηριστικά από το 2015!
Η κωλοτούμπα του επιστημονικού Lancet για την Εργαστηριακή προέλευση του ιού και οι ποινικές ευθύνες ενός πιθανού εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας
ΣΟΚ στο Ισραήλ> Ο 49χρονος δημοφιλής προπονητής μπάσκετ Arik Alfasi πέθανε από COVID-19 παρότι είχε εμβολιαστεί δύο φορές, ήταν αθλητικός χωρίς νοσήματα
Aμήχανος τώρα ο πρωθυπουργός του Ισραήλ καλεί ΗΠΑ και Ευρώπη να θεωρήσουν ανεμβολίαστους όσους δεν έχουν κάνει την 3η δόση, 6 μήνες μετά τη 2η!
Aμηχανία στο Ισραήλ που έχει εμβολιάσει ήδη 3 εκατ. με 3η δόση μετά την απόφαση της Αμερικανικής FDA να μην εγκρίνει τη μαζική χορήγησή της
Ο θρυλικός επενδυτής Jim Rogers προειδοποιεί για το μεγάλο ΜΠΑΜ που έρχεται
John και Jenny Paulson> Διαζύγιο 4,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων
Πως έγινε η επιλογή των παιδιών ηλικίας 6 μηνών έως 4 ετών που λαμβάνουν μέρος στις κλινικές έρευνες των εμβολίων της Pfizer
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ-ΕΚΤΑΚΤΟ> Από την επόμενη εβδομάδα στους ασθενείς το κοκτέιλ αντισωμάτων Ronapreve
Μεγάλη δικαίωση του George Soros για το Κινέζικο κράχ