kourdistoportocali.comNews DeskΣε ένα μήνα δεν θα είναι πρωθυπουργός!

Στο 16% ο Σύριζα

Σε ένα μήνα δεν θα είναι πρωθυπουργός!

Μόνο η γνωστή ισχυρά κυρία είχε δώσει στον Αλέξη και το κόμμα 20 εκατ. ευρώ χορηγία

Δεν μπορούν να το πιστέψουν. Ηταν σίγουροι ότι θα κέρδιζαν τις εκλογές. Εκείνο το βράδι που στη Βουλή συζητήθηκε η πρόταση μομφής της ΝΔ κατά του Παύλου Πολάκη ο Τσίπρας δήλωνε βέβαιος πως θα κερδίσει τις εκλογές.

-Αλέξη, τον έχεις!..

Εκτός από τον Παύλο Πολάκη και ο Προκόπης Παυλόπουλος συνήθιζε να επαναλαμβάνει αυτή την αργκώ έκφραση για να τονώσει τον πολιτικό εγωισμό του ανθρώπου που τον έκανε Πρόεδρο Δημοκρατίας.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Ηταν και οι ολιγάρχες που κάθε τόσο έστελναν sms στο κινητό του πρωθυπουργού και τον διαβεβαίωναν πως οι μετρήσεις που έκαναν οι ίδιοι έδειχναν πως ο πρωθυπουργός είχε κλείσει τη ψαλίδα. Και πως να μην του στέλνουν τέτοια sms όταν κάποιοι από δαύτους έχουν βγάλει δις ευρώ χάρη στην διακυβέρνηση των παιδιών που έπρεπε να τα βοηθήσουν!

Δεν είναι τυχαίο πως ούτε ακόμη και σήμερα μετά την ευρεία νίκη της ΝΔ οι ολιγάρχες δίνουν κάτι ψίχουλα στο κόμμα της ΝΔ σε αντιδιαστολή με την κάνουλα των εκατομμυρίων ευρώ που είχε ανοίξει για τον Αλέξη. Μόνο η γνωστή ισχυρά κυρία είχε δώσει στον Αλέξη και το κόμμα 20 εκατ. ευρώ χορηγία. Τα ποσά που έδωσαν όλοι μαζί οι ολιγάρχες (εθελοντικά και εκβιαζόμενοι λόγω σκανδάλων) αγγίζουν το 1 δις ευρώ. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι οι άνθρωποι είχαν ποντάρει για τα καλά στον άχαστο Αλέξη….Είχαν ποντάρει στη φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης και στην εξαθλίωση-Μαδουροποίηση της κοινωνίας αρκεί οι ίδιοι που τα είχαν βρει με το γκουβέρνο να κάνουν ανηπερέαστοι τις μπίζνες τους. Μόνο ένας επιχειρηματίας βρέθηκε κερδισμένος κοντά στο 1 δις χάρη στη πρωθυπουργική θητεία του Αλέξη.

Αίφνης αυτά τα παλουκάρια σε ένα μήνα από σήμερα δεν θα έχουν τον Αλέξη στο Μαξίμου αλλά τον Κυριάκο. Αρχίζουν σιγά σιγά να συνειδητοποιούν πως ο Σύριζα είναι τελειωμένη υπόθεση. Ούτε 16% δεν θα πάρει στις εθνικές εκλογές. Επειδή όμως θεωρούν τον Μητσοτάκη ανεξέλεγκτο επιχειρούν να τον υπονομεύσουν φυτεύοντας ανθρώπους τους στο περιβάλλον του ή επιχειρώντας να εκμαυλίσουν κάποια πρόσωπα που πιστεύουν ότι επηρεάζουν τον αρχηγό της ΝΔ…

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Όταν ο Κουφοντίνας προσέφερε ένα κουτί γλυκά στον Χρήστο Μάτη και μετά τον πυροβόλησε
Όταν ο αρχηγός είχε αποκαλέσει άνθρωπο των Μυστικών Υπηρεσιών τον Κουφοντίνα
Ο Λιγνάδης ανάμεσα στους 100 πιο “Επιδραστικούς” Έλληνες!
Στα άδυτα του Λιγνάδη
Η Θάτσερ δεν έκανε πίσω με τον Μπόμπι Σαντς και είχε και τον κόσμο με το μέρος της
ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ 17Ν για Μπακογιάννη>Tι έγραφε ο Κουφοντίνας για Πειραική-Πατραική, Χαλυβουργική και Λάρκο
Πως ο Κουφοντίνας εκτέλεσε εν ψυχρώ τον Χρήστο Μάτη αφού πρώτα τον κέρασε γλυκά
Αφού καταδικάστηκε για δωροδοκία τώρα κάνει πόλεμο στο γήπεδο της ΑΕΚ
Ο βιαστής, λαμπρός νέος, με τη βοήθεια του κόμματος διοριζόταν σε θέσεις-κλειδιά
ΕΚΤΑΚΤΟ>Αυξάνονται εκ νέου τα κρούσματα σε ΗΠΑ και Ισραήλ
Πρωτοφανές πανευρωπαϊκό μπάχαλο με το εμβόλιο της Astrazeneca> Και για τους 65+ λένε τώρα
7 βόμβες, 227 τόνων στη Συρία, το πρώτο ηχηρό μήνυμα Joe Biden σε Putin