kourdistoportocali.comNews DeskΣε ένα μήνα δεν θα είναι πρωθυπουργός!

Στο 16% ο Σύριζα

Σε ένα μήνα δεν θα είναι πρωθυπουργός!

Μόνο η γνωστή ισχυρά κυρία είχε δώσει στον Αλέξη και το κόμμα 20 εκατ. ευρώ χορηγία

Δεν μπορούν να το πιστέψουν. Ηταν σίγουροι ότι θα κέρδιζαν τις εκλογές. Εκείνο το βράδι που στη Βουλή συζητήθηκε η πρόταση μομφής της ΝΔ κατά του Παύλου Πολάκη ο Τσίπρας δήλωνε βέβαιος πως θα κερδίσει τις εκλογές.

-Αλέξη, τον έχεις!..

Εκτός από τον Παύλο Πολάκη και ο Προκόπης Παυλόπουλος συνήθιζε να επαναλαμβάνει αυτή την αργκώ έκφραση για να τονώσει τον πολιτικό εγωισμό του ανθρώπου που τον έκανε Πρόεδρο Δημοκρατίας.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Ηταν και οι ολιγάρχες που κάθε τόσο έστελναν sms στο κινητό του πρωθυπουργού και τον διαβεβαίωναν πως οι μετρήσεις που έκαναν οι ίδιοι έδειχναν πως ο πρωθυπουργός είχε κλείσει τη ψαλίδα. Και πως να μην του στέλνουν τέτοια sms όταν κάποιοι από δαύτους έχουν βγάλει δις ευρώ χάρη στην διακυβέρνηση των παιδιών που έπρεπε να τα βοηθήσουν!

Δεν είναι τυχαίο πως ούτε ακόμη και σήμερα μετά την ευρεία νίκη της ΝΔ οι ολιγάρχες δίνουν κάτι ψίχουλα στο κόμμα της ΝΔ σε αντιδιαστολή με την κάνουλα των εκατομμυρίων ευρώ που είχε ανοίξει για τον Αλέξη. Μόνο η γνωστή ισχυρά κυρία είχε δώσει στον Αλέξη και το κόμμα 20 εκατ. ευρώ χορηγία. Τα ποσά που έδωσαν όλοι μαζί οι ολιγάρχες (εθελοντικά και εκβιαζόμενοι λόγω σκανδάλων) αγγίζουν το 1 δις ευρώ. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι οι άνθρωποι είχαν ποντάρει για τα καλά στον άχαστο Αλέξη….Είχαν ποντάρει στη φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης και στην εξαθλίωση-Μαδουροποίηση της κοινωνίας αρκεί οι ίδιοι που τα είχαν βρει με το γκουβέρνο να κάνουν ανηπερέαστοι τις μπίζνες τους. Μόνο ένας επιχειρηματίας βρέθηκε κερδισμένος κοντά στο 1 δις χάρη στη πρωθυπουργική θητεία του Αλέξη.

Αίφνης αυτά τα παλουκάρια σε ένα μήνα από σήμερα δεν θα έχουν τον Αλέξη στο Μαξίμου αλλά τον Κυριάκο. Αρχίζουν σιγά σιγά να συνειδητοποιούν πως ο Σύριζα είναι τελειωμένη υπόθεση. Ούτε 16% δεν θα πάρει στις εθνικές εκλογές. Επειδή όμως θεωρούν τον Μητσοτάκη ανεξέλεγκτο επιχειρούν να τον υπονομεύσουν φυτεύοντας ανθρώπους τους στο περιβάλλον του ή επιχειρώντας να εκμαυλίσουν κάποια πρόσωπα που πιστεύουν ότι επηρεάζουν τον αρχηγό της ΝΔ…

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK

TOP LINE

Στο Ισραήλ αυτή τη στιγμή διακυβεύεται η Ελευθερία της Ευρώπης η οποία δέχεται επίθεση από το Ισλάμ του σκότους
Ο αγχωμένος CEO της Pfizer, ο ψύχραιμος Τούρκος και ο επικεφαλής της Moderna που ξεπούλησε τις μετοχές του
H Σιγκαπούρη, κράτος-υπόδειγμα στην αντιμετώπιση της πανδημίας, επιστρέφει στα lockdown
Σοκαρισμένος ο διάσημος παρουσιαστής Bill Maher και χιλιάδες άλλοι εμβολιασθέντες καθώς εμφανίζονται θετικοί στον ιό!
To τρομακτικό μυστικό που δεν άντεξε η Μelinda; O Gates το 2015 προανήγγειλε την πανδημία και την ίδια χρονιά επένδυσε σε εμβόλια mRNA
ΣΟΚ στις ΗΠΑ> 8 μέλη των New York Yankees θετικοί στον ιό παρότι είχαν εμβολιασθεί πλήρως!
Global Health Governance μέσω Εμβολίων. Σατανικό σχέδιο ή θεωρία συνωμοσίας;
Prem Watsa> Έχετε μακράν την καλύτερη κυβέρνηση στην Ευρώπη
Γερμανοί υποστηρίζουν ότι βρήκαν την αιτία της πρόκλησης θρόμβων από τα εμβόλια
Μεγάλη (εμβολιαστική) μπάλα από τους Στέφανο Μάνο-Διανέλο Γεωργούδη
Πως τα θύματα του Παιδόφιλου Epstein “ακουμπάνε” τον Φιλάνθρωπο Gates
Επείγουσα προειδοποίηση για την ινδική παραλλαγή κορωνοϊού> 10.000 στα νοσοκομεία μέσα σε ένα μήνα