kourdistoportocali.comNews DeskΗ πτώση του Σύριζα προκαλεί μπελάδες ακόμη και στο διάσημο club "Scorpios" της Μυκόνου;

Μόνο στο “Κουρδιστό Πορτοκάλι”

Η πτώση του Σύριζα προκαλεί μπελάδες ακόμη και στο διάσημο club “Scorpios” της Μυκόνου;

Φρένο στη μουσική με δικαστικές αποφάσεις

Kαθώς ο Σύριζα φθάνει στη δύση του ακόμη και οι επιχειρηματίες που “ταξίδεψαν” μαζί του αντιμετωπίζουν προβλήματα ενόψει του νέου μοιράσματος της πίτας! Εως τώρα οι Γερμανοί ιδιοκτήτες του περίφημου μυκονιάτικου Scorpios είχαν ότι (άδεια) ήθελαν από τους Συριζαίους. Απέκτησαν ακόμη και τη παραλία της Φτελιάς Λυδίας Κονιόρδου!

Από τον Ian Ford

Πρόκειται για μία από τις ελάχιστες παραλίες του νησιού χωρίς τραπεζοκαθίσματα. Πάει κι αυτή.

Η Γερμανία είναι ο μεγαλύτερος δανειστής της Ελλάδας και η Μέρκελ φίλη του Αλέξη Τσίπρα. Πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά;

Και καλά η Κονιόρδου  και η κυβέρνηση κάνουν τη δική τους πολιτική, λειτουργούν σύμφωνα με τα συμφέροντα και τις ανάγκες τους. Δεν περιμένουμε τίποτα της προκοπής πια απο αυτούς. Το πιο σοβαρό, σοβαρότατο, θέμα για τους Μυκονιάτες είναι ο ρόλος της ΕΦΟΡΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ σε αυτή την υπόθεση. Ερωτήθηκε; Δεν ερωτήθηκε; Εισηγήθηκε θετικά; Εισηγήθηκε αρνητικά; Σιώπησε; Τι ρόλο έπαιξε σε αυτή την ιστορία;

Και επίσης από την πλειοψηφούσα παράταξη του ΔΗΜΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ δεν περιμένουμε κάποια πολιτική αντίδραση.

Η ΚΕΠΟΜ όμως τι λέει; Αναμένουμε άμεσα την θέση της.

Ομως τώρα οι φίλοι και χορηγοί του Μητσοτάκη περνούν στην αντεπίθεση! Στο μεταξύ πολλοί επιχειρηματίες από την Ιμπιζα φιλοδοξούν να επεκταθούν στην Μύκονο.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκανε δεκτό το αίτημα προσωρινής διαταγής και πλέον το περίφημο beach bar της Παράγκας θα πρέπει να έχει μουσική μόνο ΕΝΤΟΣ του καταστήματος της καφετέριας, σύμφωνα με την άδεια που εξέδωσε ο σημερινός δήμαρχος Κουκάς.

Γράφαμε σε προηγούμενες αναρτήσεις μας για το club που έχει είσπραξη 500.000 ευρώ κάθε Κυριακή. Η φήμη του απειλεί να επισκιάσει το Nammos αν δεν τόχει κάνει ήδη. Μιλάμε για τον απίστευτο Scorpio της Μυκόνου που έχει γίνει πόλος έλξης των πιο σπουδαίων celebrities του πλανήτη. Το ενδιαφέρον στην περίπτωση του Scorpios είναι οι Γερμανοί ιδιοκτήτες του οι οποίοι αποφάσισαν να πετύχουν και τα κατάφεραν με την μεθοδικότητα, την οργάνωση και την συστηματική δουλειά που χαρακτηρίζει τους Γερμανούς.

Σύμφωνα με τον αστικό μύθο είναι τόσο προσεκτικοί στις κινήσεις τους ώστε έχουν προσλάβει ακόμη και ψυχολόγους για το υπαλληλικό προσωπικό.

Οι ψυχολόγοι είναι διαρκώς σε επαφή με τους υπαλλήλους (250 άτομα προσωπικό) και εισηγούνται ακόμη και τις άδειες όταν κάποιος από τους εργαζόμενους κοντεύει να κλατάρει από την πολύ δουλειά που έχει το beach bar της Παράγκας.

Η γερμανική παρουσία είναι μια ελπίδα σε ένα νησί που έχει παραδωθεί σχεδόν ολοσχερώς σε Αραβες, Τούρκους και τουρισμό χαμηλής ποιότητας. Το νησί είναι τίγκα στον κόσμο οι οποίοι όμως δεν ξοδεύουν γιατί ανάμεσά τους υπάρχουν πολλοί μπατιροτουρίστες.

Thomas Heyne & Mario Hertel_The Kings of Mykonos

After nearly a decade running Mykonos’ world-famous Paradise Club, Thomas Heyne and Mario Hertel have teamed up with Design Hotels™ to create San Giorgio, a singular destination for likeminded free spirits.

The story of the San Giorgio project truly begins some 15 years ago, in the mid-1990s, when two young, small-town Germans who didn’t quite fit in back home, met on the shores of Ibiza. Thomas Heyne was a former real estate student from Augsburg who had turned down a lucrative career in construction to run a nightclub in Ulm, flying in DJs and dancers from Amsterdam’s legendary It Club at a time when house music was far from the mainstream in southern Germany. Fellow Bavarian Mario Hertel had opened up a café in Bayreuth when he was 18 and eventually built up his own mini hospitality empire—a clutch of restaurants, bars, cafes, and clubs that were all a bit racy for their starchy surroundings. 

“Mario did exactly the same thing in his town as I did in mine,” says Heyne, who recognized a kindred spirit.

What is luxury? Luxury for me is to say, okay, I’m doing what I really want to do.

Thomas Heyne

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK