kourdistoportocali.comNews DeskΠιο αμείλικτη από τον Ιποφάντη η Ηρώ Διώτη

Πρώην βουλευτής του Σύριζα τεμαχίζει τον Πολάκη

Πιο αμείλικτη από τον Ιποφάντη η Ηρώ Διώτη

Η Attica Bank δεν έδωσε 100.000 ευρώ στον ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ

Πιο αμείλικτη- γιατί είναι τόσο ουσιαστική μέσα στην απλότητά της -η Ηρω Διώτη, πρώην βουλευτής του Σύριζα, η οποία αποδομεί τη μαγκιά του Πολάκη όχι τόσο για το δάνειο αλλά για την αούα συμπεριφορά του.

Η Ηρώ Διώτη γράφει μεταξύ άλλων: «Την στάση αυτή την αναπαράγουν νταήδες στα σχολεία, αφεντικά στους εργαζόμενους, σύζυγοι στις γυναίκες τους που κακοποιούν, αστυνομικοί σε μετανάστες»

«Το ζήτημα με τον Πολάκη δεν είναι αν πήρε καταναλωτικό δάνειο. Υπουργός είναι, μεγάλο μισθό παίρνει, εγγύηση έβαλε το σπίτι του, πού θα δώσει λεφτά η τράπεζα- στην Μαρία που παίρνει 500 ευρώ και ζει στο νοίκι;
Το ζήτημα με τον Πολάκη είναι η μαγκιά του απέναντι στον Επίτροπο Υγείας «θα κόψω το τσιγάρο όποτε γουστάρω», στη ματσίλα «είμαι άντρας και φοράω παντελόνια», η επίκληση της «λεβεντιάς», ως χαρακτηριστικό καθαρότητας, από κανάλι σε κανάλι και από ομιλία σε ομιλία.
Το ζήτημα με τον Πολάκη είναι η στάση του που συνοψίζεται στη φράση «ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;».
Την στάση αυτή την αναπαράγουν νταήδες στα σχολεία, αφεντικά στους εργαζόμενους, σύζυγοι στις γυναίκες τους που κακοποιούν, αστυνομικοί σε μετανάστες.

Καμιά φορά ας κοιταζόμαστε και στον καθρέφτη. Μπορεί η αντανάκλαση να μας τρομάξει».

Η Ηρώ Διώτη γεννήθηκε το 1979 στον Χολαργό και μεγάλωσε στη Λάρισα. Έχει σπουδάσει στο τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και είναι οικονομολόγος.

Είναι ενεργό μέλος της Αριστεράς από το 1997 συμμετέχοντας σε αντιρατσιστικές κινήσεις και στα κινήματα πόλης. Εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής το 2009, στα 30 της χρόνια, στην εκλογική περιφέρεια της Λάρισας. Επανεξελέγη στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012 και του Ιανουαρίου του 2015. Παράλληλα, ήταν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τη διάρκεια της βουλευτικής της θητείας ασχολήθηκε με τα ανθρώπινα δικαιώματα και ήταν πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας του Περιβάλλοντος στην πρώτη θητεία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 ήταν υποψήφια περιφερειάρχης Θεσσαλίας υποστηριζόμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ με τον συνδυασμό Δρόμος της Ανατροπής για τη Θεσσαλία. Συγκέντρωσε 58.756 ψήφους και ποσοστό 13,31% στον Α’ γύρο λαμβάνοντας την τρίτη θέση και δεν κατάφερε να περάσει στον Β’ γύρο.

Τον Αύγουστο του 2015 δεν ψήφισε το τρίτο μνημόνιο και στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 δεν κατέβηκε με κανένα κόμμα. Τον Οκτώβριο του 2015 παραιτήθηκε από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ

Στο μεταξύ ο θρυλικός Νίκος Υποφάντης συγκεντρώνει την οργή των Συριζαίων γιατί πήγε ο μπαγάσας να πάρει 100 χιλιάδες ευρώ από ATM της Attica Bank κι εκείνο δεν του έδωσε!

«Εσύ μπορείς να κάνεις ανάληψη 100.000 ευρώ από ΑΤΜ;», σε αυτό το τεράστιο ερώτημα προσπάθησε να απαντήσει ο  ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ, Νίκος Υποφάντης!

To Left.gr, εξοργισμένο με το ρεπορτάζ τού θρυλικού Νίκου, θα γράψει: Με αφορμή το δάνειο των 100.000 ευρώ που έλαβε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο ρεπόρτερ, ανήσυχος όπως πάντα, πήρε τους δρόμους, μίλησε με πολίτες και κατέληξε σε μια αναπάντεχη (!) αποκάλυψη, αφού με σθένος και δύναμη ψυχής προσπάθησε ο ίδιος να κάνει ανάληψη 100.000 ευρώ από ΑΤΜ.

Οι τηλεθεατές είδαν άφωνοι το σχετικό μήνυμα, ότι το ποσό της ανάληψης δεν είναι επιτρεπτό. Ο γενναίος τραπεζικός ανταποκριτής, άφοβος, κούνησε το δάχτυλό του μπροστά από την οθόνη. Μόλις είχε κάνει την τρισμέγιστη αποκάλυψη, το ΑΤΜ δεν δίνει 100.000 ευρώ.

Το left.gr έκανε επανειλημμένες προσπάθειες να επικοινωνήσει με το ΑΤΜ για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ. Δυστυχώς το ΑΤΜ δεν είναι σε θέση να μας μιλήσει. Από τους οικείους του πληροφορούμαστε ότι νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ με βαριάς μορφής ακράτεια από τα γέλια. Η αξονική στην οποία υπεβλήθη έδειξε ότι πιθανόν έκανε και καινούργιο συκώτι. Το σχετικό ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει ότι η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη αλλά σταθερή και από τους θεράποντες συστήνεται να μείνει μακριά από τηλεοπτικούς δέκτες.

Τραπεζικοί κύκλοι στέλνουν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση, ενώ ο δημοσιογραφικός κόσμος με μέγιστη ζήλια αναγνωρίζει ότι ο Νίκος Υποφάντης είναι αδιαμφισβήτητος διεκδικητής του βραβείου Πούλιτζερ.

 

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK